Italië: Een dakloze vriest dood tegen de gevel van een hotel dat gereserveerd was voor “vluchtelingen”

Screenshot_19

(Vertaling: “delamontagne”)

Op 1 februari werd er een dakloze dood gevonden in het centrum van Bolzano, Italië. Zijn dode lichaam werd door voorbijgangers gevonden tegen de gevel van Hotel Alpi op een “bed” van lege kartonnen dozen. Dit hotel “herbergt” momenteel illegale vluchtelingen uit de streek. Volgens voorlopig onderzoek van de politie vertoonde het lichaam van de man geen sporen van gebruikt geweld.

Een paar dagen eerder was er al een andere “dode” dakloze in Bolzano aangetroffen, maar ditmaal betrof het een moord waarvoor een illegale immigrant werd gezocht. En deze ochtend werd er een verdachte illegale Tunesiër aangehouden na een vechtpartij in een opvangcentrum voor daklozen tijdens de winter.

De tragedie van dit hele verhaal!: Hotel Alpi werd begin dit jaar overgenomen om Arabische “migranten” te huisvesten. En laten dit nu net degenen zijn die diverse malen klachten hadden over hun “huisvesting”, het eten en het veel te weinige geld dat ze als zakgeld krijgen. Een reportage van tv-zender Video 33, de lokale zender, over eerdere “klachten”-demonstraties werd verboden om geen racistische gevoelens op te wekken.

De beschrijving van het hotel:

Het hotel beschikt over kamers die van alle gemakken zijn voorzien met talloze diensten die U een maximum aan comfort zullen geven:Internettoegang/WiFi op alle kamers, een bar,een restaurant en vergaderzalen. Bovendien is het fitnesscentrum dicht in de buurt en staat voor U klaar met een gevarieerd aanbod van spa-behandelingen, sauna,Turks stoombad en hydrotherapie. Hotel “Best Western Alpi” is ideaal gelegen in het centrum van Bolzano op 100 meter afstand van het station, de kathedraal Duomo, het theater en elegante boetiekjes.

Bron:
http://fr.novopress.info

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Arabieren, asielwaanzin, Barbarisme, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Krankzinnigheid, landverraad, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

32 reacties op Italië: Een dakloze vriest dood tegen de gevel van een hotel dat gereserveerd was voor “vluchtelingen”

 1. Leuk hoor deze uitwassen van het beoogde EU immigratie en asielbeleid…

  Like

 2. BertG. zegt:

  Wat kan je hier nou op zeggen.
  Zo gaat het overal met zwervers/daklozen.
  Ze kunnen de tering krijgen want ze zijn niet zielig genoeg, en ze verdienen er niks aan.

  Like

 3. BigLJohn zegt:

  Dit is wat op termijn ons allen gaat overkomen !

  Like

 4. Guardiacivil zegt:

  Voor alles gaan de vluchtel….fout…gelukzoekers voor, Brussel heeft elke dag taart om het te vieren, tijd dat Brussel stikt in zijn eigen regels.

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  Waren die asielneukers (woord van het jaar?) maar doodgevroren!
  Waarom eigen burgers gewetenloos laten creperen?!!!
  Ik weet dat de duivel erachter zit, dat kán niet anders, maar tóch…
  Ik heb er even geen woorden meer voor…

  Like

 6. Cathja zegt:

  Waarom moeten illegale Arabieren in luxe leven? Tunesiërs, Algerijnen, Marokkanen e.a. komen uit veilige landen. Die hebben niets te zoeken in Europa!

  Wat een trieste gebeurtenis, dat deze dakloze geen warme plek heeft gekregen! Wel onderdak, geld en eten voor (criminele) Arabieren, maar naar behoeftige Italianen wordt niet omgekeken. Schandalig gewoon!

  Ik begin zo langzamerhand de indruk te krijgen dat wij in Europa ALS DE DOOD ZIJN voor wraak uit de moslimwereld. Als we moslims weigeren, als we ze straffen en uitzetten, als we ze zogenaamd ‘onmenselijk’ behandelen, dan vrezen ‘we’ de toorn van de (extreme) islam! In alles krijgen ze hun zin, bijna tot het onmogelijke aan toe! We krúipen voor de islam!

  Het wordt tijd dat we onze ruggen eens rechten en laten zien dat er ook met ons niet te spotten valt. Dat we die rottige olie uit Saoedi-Arabië niet langer meer nodig hebben. Laat ze het zelf maar opzuipen! We kunnen overal olie vandaan halen, en niet meer alleen uit de moslimwereld. Laat ze het maar bekijken. Als we van hen geen olie meer kopen, dan hoeven we ons ook niet meer te houden aan die oer-stomme beloften van Joop den Uyl: olie voor immigratie.

  Dat is het aller-stomste geweest wat er ooit door onze overheid is beslist!

  Like

 7. Jongen onthoofdt gevangene in nieuwe ISIS video

  Gevangene is religieus jurist van het Levant Front
  In een nieuwe door ISIS openbaar gemaakte video zien we hoe ISIS een kind een executie laat uitvoeren, door middel van onthoofding. Het kind onthoofdt een man, die volgens de berichten een jurist van het Levant Front zou zijn. Deze strijdgroep, ook wel Jabhat al-Shamiyya, is een coalitie van strijdgroepen uit het noorden van Syrië.

  Het Levantine Front kennen we van een eigen video. Daarin laten ze gevangen genomen ISIS strijders opdraven, om ze te onderwerpen aan een executie in ISIS stijl. Wat volgt is niet de onthoofding, maar een preek over het geloof, waarna de mannen het leven gespaard wordt. Lees verder >>> http://nieuws.tpo.nl/2016/02/04/jongen-onthoofdt-gevangene-nieuwe-isis-video/

  Like

 8. elisah zegt:

  Nou, nou, het is een 4 sterren hotel waar ze zitten en dan nog klagen ook.
  We kunnen ook al niet met gerust hart naar Italie op vakantie gaan, welk land blijft er over?

  Like

 9. Thom zegt:

  Man, man wat een schande om deze tandartsen, gynecologen en ingenieurs in zo’n schamel onderkomen te huisvesten. En nog dode zwervers voor de deur. Nee dat kan echt niet.

  Like

 10. Republikein zegt:

  Bevindt zich daar geen tunnel, bij Bolzano?
  Ik moest denken aan Beppe Grillo!
  De EU-trein rijdt met een rotvaart door de donkere tunnel naar het licht om daarna in de afgrond te donderen.

  Like

 11. fransdewit zegt:

  Snap echt niet dat die gasten zo in de watten gelegen worden hoor, daar moet een andere reden dan humaan zijn. Als er uit menselijke overweging hulp plaats vind, dan moet dat voor iedere hulpbehoevende zo zijn en moet er geen verschil gemaakt worden. Maar eigenlijk geven wij allemaal die gelukzoekers de schuld. Maar wees nou eerlijk het is toch ons eigen volk die het andere deel van de bevolking laat afzien, of niet dan? Kijk die gasten missen gewoon een paar hersencellen dat weet iedereen maar je mag van onze eigen mensen toch meer verwachten? Ze staan met hun huichelachtige kop alleen maar klaar voor vreemden.

  Like

 12. danny zegt:

  Welke ‘ onverlaten’ kopen al die hotels e.d.op in Europa om daar vervolgens ‘zogenaamde asielzoekers/ vluchtelingen te herbergen, die vervolgens klagen dat het allemaal weer niet bevalt?
  Graag naam en toenaam van deze ‘onverlaten’.
  Dit moet echt nu eens ophouden deze verraderspraktijken. Ik word hier kotsmisselijk van.
  Aan de schandpaal met deze ‘ onverlaten’.
  Ik wil alle namen van deze ‘ onverlaten’. In de openbaarheid met deze ‘ onverlaten ‘
  De Europeanen hebben al het recht om te weten wie deze ‘ onverlaten’ zijn. Kan niet uitgezocht worden wie hier achterzitten?
  De ‘ onverlaten’ moeten gestopt worden en wel zo snel mogelijk. Name and shame met deze ‘idioten’.
  Genoeg is genoeg!

  Like

  • Hendrik M. zegt:

   Oww, dat is niet zo moeilijk, begin eens bij “onze” linkse politiek en het COA die kapitalen van ons geld besteden aan asieldreigers en onze daklozen en ouderen laten barsten.
   Zie ook wat er in Duitsland gebeurd, Berlijn, 10.000 asieldreigers in hotels.
   In Italië van het zelfde laken een pak.

   Like

 13. Johan zegt:

  Tsja, die neuknegers mag het natuurlijk aan niets ontbreken. Maar voor de eigen daklozen heeft men in Italië blijkbaar geen mededogen meer. Het is onbegrijpelijk.

  Like

 14. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Dit is slechts het topje van de ijsberg! Ee voorbeeld hoe binnenkort de oorspronkelijke bevolking van Europa wordt opgeofferd voor het uitschot van de Arabische- en Afrikaanse landen!

  Like

 15. Pingback: Italië: Een dakloze vriest dood tegen de gevel van een hotel dat gereserveerd was voor “vluchtelingen” | Kattukse Vrienden voor Israël

 16. semper fi zegt:

  Regeren is VOORUIT ZIEN!!
  Tijd terug werden vele bejaardenhuizen leeg gemaakt,deze schoonmaak was uiteraard tbv de intocht van asieligen@@@@@@@
  De bejaarde mensen aan wie wij deze luxe te danken hebben worden gewoon weggesaneerd!
  KUNT U NIET SNEL DOOD GAAN????Dat ontbreekt er nog aan dat deze verraders die ons regeren kwijt willen!!!!!!
  Dank zij (??!!)een lelijke val in de douche ,ziekenhuisopname is mijn moeder uiteindelijk toch in een verzorgingshuis gestald!! Vooraf werd zij door enige commissies goed gekeurd,u kunt mantelzorg krijgen middels kinderen,ja ik woon 250km verder!!! Dit is slecht maar 1 voorbeeld hoe je straks dood mag gaan!!
  Nu plukken ze de ouderen met pensioentjes roven enz!
  De tijd is rijp voor een frisse wind,liever gezegd laat het maar stormen,Wilders dus!
  Moeten wij als realisten de wapens pakken,een soort REVOLTE??????
  Sterkte mensen!!

  Like

 17. Elena zegt:

  1300 Hotels te koop in Turkije.
  Vanwege de boycot van Rusland.
  Vanaf nu…alle parasieten terug naar Turkije, dan is er plaats de daklozen een warm bed te geven.

  Like

 18. OphEUffen zegt:

  Rondom Mekka staan er voldoende tenten om een paar miljoen asieleisers op te vangen. Ze staan gereed voor de de jaarlijkse Hadj. Maar asieleisers opnemen doet Saudi Arabie niet. Financieel en facilitair gezien kan dat land best een bijdrage leveren. Zijn wij nu zo dom of, …………..

  Like

  • semper fi zegt:

   Kijk als die Hadj er is zijn er 1,5 miljoen ellendebaken op een paar honderd vierkante meter te samen,,,,,,,,,,,,,,,,u voelt hem al???????
   Juist ,PRECISSIEBOM ER OP MET DE MEDEDELING WIE VOLG,WIE DREIGD !!!!!????
   UITROEIEN MAAR DAT ELENDEVOLK!!

   Like

 19. Pingback: HET DOORGEEFLUIK (7) | voorzieners

 20. Coby Verweij zegt:

  Heel erg om eigen bevolking te laten creperen die lui hebben werkelijk geen enkel schaamtegevoel
  Arme dakloze.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s