Lerares legt mislukte integratie uit

Screenshot_14

(Door: Bert Brussen)

‘Vooral de jongetjes lijken nooit gecorrigeerd te worden’

“Maar in het centrum van deze mooie stad word ik op het fietspad links en rechts ingehaald door agressieve donkere jongens op scooters. In het warenhuis blokkeren vrouwen met hoofddoeken de roltrap. Iedereen gooit zijn afval gewoon op straat; plakkaten ingedroogde kauwgom bij de bioscopen en cafetaria’s, allerlei verpakkingen van junkfood. Niemand kijkt me in de ogen of glimlacht naar me. Niemand zegt sorry als ze in de weg lopen. Ik ben lucht voor hen.

Lees verder>>>
(h/t “Bert G.”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie". Bookmark de permalink .

33 reacties op Lerares legt mislukte integratie uit

 1. dutchess43 zegt:

  Niet een beetje moe zou je ervan worden, je zou het kotsbeu worden…..
  ( of het nu autochtone of allochtone jongetjes zijn)

  Like

 2. elisah zegt:

  Het grote probleem is dat een bepaald soort mensen (veel) kinderen maakt, maar ze vervolgens niet fatsoenlijk kan/wil opvoeden. Vaak zijn ze zelf sociaal zwak en ongeschoold, dus eigenlijk zijn ze niet geschikt als ouder/opvoeder. Kinderen maken is makkelijk, daarna lukt het niet om er aangepaste en fatsoenlijke mensen van te maken.

  Like

  • hein.s zegt:

   Ja juist …
   Er zou een geboorte beperking voor hen mogen worden ingevoerd.
   De geschiedenis herhaald zich keer op keer..
   Als je een ziekte wil bedtrijden moet je terug naar de bron om het te bestrijden.
   Geen opvoeding geen voortplanting op Nederlandse bodem.
   utopia…

   Like

 3. Thoth zegt:

  Dat wist ik al toen de Marokkaanse arbeiders ineens een Nederlands paspoort (2e) konden bemachtigen… Dat was begin jaren ’70.

  Like

 4. Cathja zegt:

  De overheid heeft de terreur die over onze hoofden wordt uitgegoten absoluut niet meer in de hand. De ongeregeldheden in de AZC’s nemen toe in aantal en in hevigheid. En het COA maar ontkennen dat er iets grondig mis is in de opvangcentra. Overal duiken ook verhalen op van ongeregeldheden, zoals o.a. in het openbaar vervoer.
  Vandaag hoorde ik op de radio dat Nederland het strengste asielbeleid voert van heel Europa, en dat het moeilijk is om hier een verblijfsvergunning te krijgen. Dat er toch zo’n 70% van de asielzoekers mogen blijven, komt door de hoge opleiding van de Syriërs. We kunnen ze dus goed gebruiken op de arbeidsmarkt……

  Direct deed ik de radio uit. Ik pik het niet om te worden voorgelogen. De overheid misleidt ons, en is op de hand van de moslims. Die kunnen hier een aardig potje breken. Kijk wat er nu weer wordt geflikt in het Westland. Poolse arbeidsmigranten moeten hun ‘Polenflat’ uit want er moeten asielzoekers in. Altijd gaan zij voor, en nu dus ook voor de werkende Polen, die maar moeten bekijken waar zij onderdak vinden.

  Schaamteloos! Ook schaamteloos is het ontbreken van strenge straffen als asielzoekers over de schreef gaan. Men straft niet en bedekt veel, zogenaamd om het publiek niet ongerust te maken.
  Het publiek IS niet ongerust, maar heel erg kwaad! En niet in de laatste plaats vanwege de leugens die de overheid ons op de mouw probeert te spelden.
  En wanneer wordt er eindelijk eens begonnen met het uitzetten van grote groepen asieleisers die geen recht hebben op verblijf hier? Ik lees er nog steeds niets over.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Cathja: 15.10. uur. Met U eens. Sinds 1979 hebben constant geregeerd: PvdA,CDA,VVD en D66, deze partijen dragen de grootste schuld, aan de instroom van onaangepaste personen. Deze partijen hebben ook voor, “de resolutie van Straatsburg”, gestemd, waardoor de hele moslimwereld werd uitgenodigd naar Europa te komen.
   Verder is het zo, dat de rest van de politieke bende, “van links tot rechts”, evenmin iets onderneemt tegen de islamisering van Nederland, c.q. de rest van Europa. Men liegt, bedriegt en besteelt ONS ten behoeve van de mosliminvasie en de EUSSR. Maar ja, de burgers pikken het nog steeds, zodoende verandert er helemaal niets, en gaat de invasie en de uitverkoop van de democratie gewoon door!

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Cathja. Ik heb, net als jij, de indruk dat alle regeringen van de Europese landen absoluut niet meer weten hoe ze de door henzelf veroorzaakte situatie nog in de hand kunnen houden…

   Je moet je voorstellen dat zelfs het roepen om ‘sluiten van grenzen’ geen enkel effect meer zal hebben op het daadwerkelijk afzwakken van de huidige problematiek.
   Er zijn pér land in Europa al veel te veel agressieve moslims en ‘armoede-asylzoekers’ die unaniem weigeren te integreren, zo dat er door de overheid daadwerkelijk ingegrepen zou moeten worden in de vorm van massale uitzetting, dit om ernstige ongeregeldheden tussen de bevolking en het ingestroomd tuig te voorkomen.
   De overheid zal dit ‘uitzetten’ vermijden om de kritiek van de VN en bepaalde landen te voorkomen die onmiddellijk die overheid zal veroordelen als extreem-rechtse Nazis die bevolkingsgroepen zou ‘deporteren”
   Het onherroepelijke gevolg hiervan zal weer zijn dat het volk, wat zich niet zal storen aan een islam-VN en andere hypocrieten, op een gewelddadige manier in gaat grijpen.

   De EU heeft totaal geen invloed meer, zij is Godzijdank verworden tot een crimineel ‘theater van de lach’!
   Wat dus zal volgen zijn massale revoltes, de vernietiging van de gevestigde ordes, inclusief de EU, en uiteindelijk de berechting van de schuldigen.
   Je kunt je voorstellen dat dit proces onvoorstelbare ellende te weeg zal brengen.

   Like

   • Cathja zegt:

    @ paulzwueste,

    mee eens. Het uitzetten van personen die geen recht op bescherming hebben, zou niet veroordeeld mogen worden door de VN (wat is dat eigenlijk voor een hypocriet zooitje?) en de landen waar de asieleisers vandaan komen. Veroordelen is in feite chantage.
    Zie wat Jordanië nu flikt. Ze komen met uitgestoken hand richting Brussel, en vragen, in navolging van Turkije, een flink bedrag aan hulpgeld. Krijgen ze dit niet (ze hebben er nog niet mee gedreigd, maar dat is slechts een kwestie van tijd) dan sturen ze een groot deel van de vluchtelingen die nu nog in kampen in Jordanië zitten, ook naar Europa, en draaien wij er alsnog voor op!

    Die ernstige ongeregeldheden waar u het over heeft, die zullen trouwens niet zo lang meer op zich laten wachten. Alles lijkt onder hoogspanning te staan, en er hoeft nog maar iets te gebeuren, of de boel explodeert. Met alle gevolgen voor ons, autochtonen, van dien.
    Ik kan woest worden om alles wat die asieleisers ons hebben aangedaan en nog steeds aandoen.

    Vandaag zag ik een filmpje in De Telegraaf, waar in de metro in München twee Duitsers een meisje te hulp schoten die lastig gevallen werd door vluchtelingen. Als je die brutale koppen ziet, dan stolt je bloed zowat in je aderen!
    De Duitsers zijn massaal woedend geworden om wat ze in dit filmpje te zien kregen.
    En terecht.

    Ook in De Telegraaf het bericht van Klaas Dijkhoff dat uitgeprocedeerde asielzoekers ‘maar niet het land verlaten’. Nee sukkel, die moet je niet vrágen het land te verlaten, maar die moet je het land uit BEGELEIDEN!
    Wat gebeurt er nu? Die lui komen in de illegaliteit en dat betekent: diefstal (want er moet gegeten worden), aanrandingen, geweld, vernielingen, etc. Dit valt de overheid ook te verwijten. Als je Marokkanen binnen laat, en je weet dat de Marokkaanse overheid zijn onderdanen niet terug neemt, dan heb je een fout begaan. Ze hadden direct de toegang moeten weigeren. Dit geldt ook voor Tunesiërs, Algerijnen en Albaniërs, om er maar enkele te noemen.

    Ons staat geen gemakkelijke tijd te wachten. Het had niet gehoeven. Als we maar verstandige politici hadden gehad.

    Like

  • Ron zegt:

   Helemaal gelijk.

   Dit is wat ze in Turkije van die hoog opgeleide syriërs vinden:
   Only 3 pct of Syrian refugees in Turkey ‘qualified’ labor: Ministry
   http://www.hurriyetdailynews.com/Default.aspx?pageID=517&nID=94718&NewsCatID=347

   Het is dus niet zo gek dat die Turken al die gasten naar de EU sturen. Zij zijn die gasten zelf ook liever kwijt dan rijk.
   Een verrader als Merkel was genoeg om Turkije een gelegenheid te geven die gasten te lozen.

   Dit Turkse artikel is het zoveelste bewijs dat de EU en west-europese overheden de kluit gigantisch aan het belazeren zijn.

   Like

 5. Japio zegt:

  Tja het is water naar zee dragen met die lui. Het geld wordt met emmers over de balk gegooit. Het heeft totaal geen zin om te proberen die moslims westerse normen en waarden bij te brengen. Ze hebben SCHIJT aan de Nederlandse cultuur en wetten. Ze integreren nu niet en nooit niet. Je kan nog beter een koe leren bidden, heb je eerder resultaat.

  Like

 6. Nee, die jongetjes wórden niet gecorrigeerd: Hoe zou met name hun móeder dat moeten doen?
  Een half-onzichtbaar wezen, dat ‘r háár niet eens mag tonen; ga er aan staan!
  Met dochters is het nog weer wat anders: Die is later hetzelfde lot van onzichtbaarheid beschoren. Maar jongens……nee.
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • BertG. zegt:

   De enigste reden dat die vrouw aanwezig/mag zijn, is om de lusten van haar kerel op los te laten en om de volgende jihad strijder te werpen.
   En voor de rest dient ze overal haar smoel over dicht te houden.
   En wat je zegt, om haar dochters voor te bereiden op hetzelfde uitzichtloze bestaan.

   Like

 7. Edjan zegt:

  Nou, die mevrouw (uit het startartikel) heeft wel héél erg veel uithoudingsvermogen en goede wil. Het grenst aan … het ongelofelijke? Het grenst aan … waanzin?

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Ja, zo’n pink ombuigen doet pijn. Maar je bent er toch om kinderen iets te leren?…
   Dus ik zou zeggen buig eens wat pinkjes om bij die kleine treiteraars!
   Hout en stenen naar eendjes gooien? Er achteraan met die verwende dreumessen
   die totaal los staan van de realiteit en de natuur!
   Ze doen het NOOIT meer.
   Maar als je liever houdt van zachte maatregelen… ja, dan weet je van te voren dat er
   niks goeds uit voort komt, en daar houden we zo van… want we zijn zo links als de pest!

   Like

 8. Theoden zegt:

  Het is haar eigen stembeleid waar zij nu onder lijdt.
  Ze heeft er nu kaas van gegeten, en eerder iedereen die tegen was vast als racist verweten.
  Nu wil zij rust, regelmaat en reinheid, maar de dagen zijn weg, verdrongen na de verbetenheid.

  Like

  • wim zegt:

   @Theoden Dat zou zo maar kunnen. En met haar velen, maar het is moeilijk om van zo’n waanidee afgeholpen te worden: je hele gutmensch wereld stort in elkaar en dat gebeurt niet zomaar. Liever eerst nog maar een paar nieuwe oogkleppen aanschaffen….

   Like

 9. koddebeier zegt:

  Hoe gek kan je wezen om je energie aan deze gedrochten te verspelen !

  Like

 10. Bernardus zegt:

  Je bent wel erg blind als je al denkt dat je een positieve draai aan dit soort lui kan geven. Het zal nooit wat worden, onze culturen liggen mijlen ver uit elkaar. Maar dit soort blindgangers beweren bij hoog en laag dat het uiteindelijk wel gaat lukken. Die verbaasde reacties vind ik nog het lachwekkendst van deze goedgelovige mensen.

  Like

 11. Ron zegt:

  “Ik heb tien jaar lang bol gestaan van begrip. Maar ik word er een beetje moe van dat ik geen vooruitgang zie.”

  Deze dame heeft wel erg veel geduld gehad. Aan de ene kant bewonderingswaardig dat iemand zoveel geduld heeft, aan de andere kant zeer ergerlijk. Ze was vast heel politiek correct, maar komt pas na 10 jaar tot de conclusie dat het niet gaat.
  Is wel jammer dat dit voor politiek correcten 10 jaar of meer moet duren.

  Ikzelf zou binnen 10 dagen al de conclusie van die dame getrokken hebben dat er geen vooruitgang is.

  Like

 12. D.DAY zegt:

  De moslimkinderen hebben met hun “opvoeding” de haat en minachting voor de ongelovigen meegekregen. Dit zet zich om in het treiteren van andere niet-moslimkinderen en hun leraren. Zij missen enige empathie en gevoelens die wij als redelijk zouden kunnen ervaren. De voorbeelden en voorvallen die de lerares beschrijft zijn niet van vandaag, maar komen al decennialang voor. Maar door de politiek correcte houding heeft niemand dit durven aan te pakken om de islam niet in een kwaad daglicht te zetten. Moslims hebben hiermee een vrijbrief gekregen voor hun anti-Westers haatgedrag. Zij zijn hier niet om met ongelovigen een samenleving op te bouwen. Van integreren zal nooit sprake zijn. Van moslimkinderen horen we al jarenlang “wij nemen het later toch wel over”. Dit zuigen ze niet uit hun duim, want dit is waar de islam voor staat. De politiek correcte elite had hier geen aandacht voor. Blijft de vraag of de correcte (linkse) elite dit niet wilde zien of niet mocht zien vanwege de afspraken met de Arabische wereld (olie voor ongelimiteerde moslimmigratie).

  Like

 13. Islamitische basisschool/alles is verboden

  Als juf op een islamitische basisschool hoopte Fenny Brinkman de integratie van moslimkinderen te bevorderen. Een naïeve gedachte, constateert ze zes jaar later. “Deze kinderen groeien volkomen geïsoleerd op.”

  Brinkman (46) hield het tot 1998 vol op de omstreden Amsterdamse basisschool As Siddieq. Pas achteraf realiseerde ze zich hoe extreem deze school is. Ze besloot haar ervaringen op te schrijven in een boek, opdat ook anderen, binnen en buiten het onderwijs, kunnen lezen hoe gevaarlijk zo’n school kan zijn.

  “Ik besefte dat ik kennis heb waar andere mensen geen weet van hebben. Ik voelde een sterke drang om te vertellen. Niet om onrust te zaaien, maar om te waarschuwen. Er is een aantal moslims dat niets liever wil doen dan Nederland in een islamitische staat veranderen.” Lees verder >>> http://www.trouw.nl/tr/nl/4492/Nederland/article/detail/1458751/2006/03/02/Islamitische-basisschool-alles-is-verboden.dhtml

  Like

 14. Claudia M. zegt:

  Die vooruitgang gaat er ook nooit komen. Te simpel van geest en geïndoctrineerd door één van de meest vergiftigde ideologieën op aarde. Hierin staat gewoon letterlijk dat het gerechtigd is mensen die dit niet als hoogste goedje zien, gerust mag beroven, tot slaaf mag maken en erger. Zij moeten belasting betalen aan hen die zichzelf tot uitverkorene gemaakt hebben.

  Het is alleen zo verdomde jammer dat diezelfde, zichzelf uitgevonden uitverkorene, niets maar dan ook helemaal niets fatsoenlijks aan deze aardbol toevoegen. Overal waar die klanten neerdalen, verwordt het tot een totale woestenij. Veertien eeuwen lang één grote bak ellende, die nu ook nog ‘en masse’ deze kant opkomt.

  Like

 15. jungleelephant zegt:

  Omdat hun ouders zwaar in gebreke blijven en het tuig niet opvoedt!Retourtje roots voor allemaal zou ons land en samenleving enorm doen opknappen!Dan werd het leven weer de moeite waard!

  Like

 16. carthago zegt:

  Een kokosnoot en een kalifaatganger kennen het begrip integratie eenvoudigweg niet. De oorlogen die uit hun herkomstlanden zich reeds eeuwen manifesteert is een soort dna, daar zijn ze niet voor gevlucht, dat willen ze juist uitdragen. Dat dna kunnen ze ook nooit van zich afschudden want dat is een soort zelfmoord. Het zijn uiteindelijk primaten met een zelfmoord missie, en de links extremisten zoals Gl en pvda baseren daar hun ideologie op. Alles wat de linksextremistische gl en pvda willen leidt tot oorlog en alles wat ze niet kunnen krijgen ook, een primaat eigen.

  Like

  • BertG. zegt:

   “Dat dna kunnen ze ook nooit van zich afschudden want dat is een soort zelfmoord. Het zijn uiteindelijk primaten met een zelfmoord missie,”

   En dat is dan ook net het probleem.

   Like

 17. joopklepzeiker zegt:

  Om te kunnen integreren moet je kunnen begrijpen wat de cultuur van je gastland inhoud, maar dat is wat lastig als je op zijn best over een IQ van 70 puntjes beschikt .

  Borderline randdebielen !

  Like

 18. Taljaard zegt:

  Gisteren een getuigenis gelezen van een Amerikaanse militair, die deel heeft genomen aan de invasie van Irak. Hij is voornamelijk boos op incompetente en eerzuchtige officieren, die manschappen aan onverantwoordelijk grote risico’s blootstelden om bij de generaals in het geslijm te komen.
  Maar daarnaast velt hij een zeer negatief oordeel over de Arabische cultuur en de onbetrouwbaarheid van de Irakezen. Het ene moment stonden zij de troepen toe te juichen als bevrijders van Saddam Hoessein, en op het andere moment ontstaken zij in razernij wanneer deze ”bevrijders” niet in staat bleken om direct aan al hun wensen te kunnen voldoen.
  Dan waren zij opeens ongelovige honden en zionisten, die je op alle mogelijke manieren mocht bestelen en bedriegen.

  ”People, willing to sell their own children for a packet of smokes and a tray of drinks, seeming collectively possesed by an evil and demonic force, which made you lose all faith in humanity within a couple of days.
  Lying, betraying, disloyalty and the absolute absence of any sense of common decency is their most prominent behaviour. The only thing in which they can always be trusted is the way you can never trust them.
  And inhabiting a country that made you constantly aware of the ancient presence of evil and darkness oozing from every acre, in which even the glaring sunlight reveals nothing but uglyness.
  Babylon in every true sence of the word and utterly depressing.
  Nothing good can come of this, for there is nothing good to be found here.”

  Wat kapitein Larssen van de US Marines hier schrijft kan als een sjabloon over vrijwel de hele Arabische moslimwereld heen worden gelegd. Dat hebben wij dus de afgelopen 40 jaar hierheen gehaald en wordt nu nog steeds binnen gehaald.
  ”Nothing good can come from this, for there is nothing good to be found here.”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s