Uitzettingsschandaal: Algerije, Marokko en Tunesië persen nog eens miljoenen belastinggeld van de Duitse regering af

Screenshot_17

(Door: Stefan Schubert – Vertaling: E.J. Bron)

De probleemlanden uit de Maghreb incasseerden in het jaar 2015 een ongelooflijke 1,2 miljard euro aan ontwikkelingshulp. Geld, dat de Duitse regering bij de belastingbetalers invordert en daarna direct aan de machthebbers naar Noord-Afrika overmaakt. In plaats van het geld te blokkeren, omdat deze landen weigeren hun volkenrechtelijke verplichtingen na te komen, dus hun landgenoten terug te nemen, heeft de ondeskundige Duitse regering zich nog eens miljoenen laten afpersen.

Kopp-Online

Terwijl de werkende bevolking te lijden heeft onder een constant toenemende belasting- en heffingendruk, verpulvert de grote coalitie miljoenen na miljoenen om de door haar mede veroorzaakte vluchtelingenchaos voldoende draaiende te houden. Marokko heeft al 486 miljoen euro uit Duitsland ontvangen, Tunesië 215 miljoen en Algerije 6 miljoen. Hierbij zou het alleen gaan om bedragen vanaf 2015. De lijst kan naar believen worden aangevuld: Afghanistan kreeg in het jaar 2014 400 miljoen euro, Egypte 207,9 miljoen, Soedan 13,2 miljoen en Zuid-Soedan nog eens 69,1 miljoen; en dat allemaal in maar één jaar.

Officieel wordt een deel van het geld als krediet gekenmerkt, maar de ervaring leert dat het daarbij vaak om een begrotingstruc gaat en dat het krediet later, d.m.v. een grote humanitaire geste, in een schenking wordt veranderd. Het echt perfide hieraan is, dat zich bij de 486 miljoen euro voor Marokko ook expliciet posten ter ondersteuning voor terugkerende “vluchtelingen” bevinden.

De Noord-Afrikaanse mannen vormden niet alleen de belangrijkste groep daders van de seksmeute in Keulen, maar vallen ook op door een regelrechte lawine aan criminaliteit in het land: drugshandel, overvallen, zakkenrollen, seksuele overvallen en niet in de laatste plaats de beruchte “Antanz” komt op hun rekening.

Bij de “vluchtelingen” uit Noord-Afrika is het falen van het systeem van de Bondsrepubliek Duitsland allang bekend. Een overbelaste politie en bestuur, een knuffeljustitie, die het principe van straf volledig uit het oog is verloren, en een van bovenaf opgelegde alternatief-loze welkomstcultuur, waarvan de handlangers in de redacties van de media iedereen zwartmaken die wijst op deze wantoestanden.

In plaats van cultuurfeesten in de kop-eraf-cultuur in Saoedi-Arabië te openen, zou de Duitse minister van Buitenlandse Zaken Steinmeier (SPD) beter naar deze landen kunnen gaan en daar nadrukkelijk Duitse belangen door te drukken.

Want ondanks de al 6.400 mannen uit de Maghreb-landen die officieel uitgezet dienen te worden, weigeren de drie landen hun staatsburgers terug te nemen. Alleen al in december 2015 zijn er 26.000 migranten uit deze landen illegaal Duitsland binnengekomen.

De Duitse regering neemt geen maatregelen om deze permanente wetsovertredingen eindelijk te beëindigen. Integendeel, heel openlijk laat het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken zich chanteren met het nogmaals betalen van miljoenen. De nieuwspresentatoren van de ARD en het ZDF zullen vast en zeker proberen om dit pijnlijke gedrag te verkopen als groot succes van de Duitse regering.

Bron:
http://info.kopp-verlag.de
Auteur: Stefan Schubert

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Algerije, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Graaien, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Maghreb/Noord-Afrika, Marokkanen, Marokko, migrantengeweld, Moslims, Noord-Afrikanen, Overheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Tunesië, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op Uitzettingsschandaal: Algerije, Marokko en Tunesië persen nog eens miljoenen belastinggeld van de Duitse regering af

 1. Leo zegt:

  Ja, joh, asielindustrie, da s chantage -miljoenen handel !!
  Gek, he ? voor de gewone burger is dat zo klaar als een klontje, politici zien dat niet !!

  Die weten niet wat geld kost.. Die gene die er voor werkt weet dat maar al te goed !!

  Like

 2. louis-portugal zegt:

  Hoeveel zou dat uit Nederland EN de EU zijn???
  Idd. meteen stoopzetten totdat ze hun eigen crapule weer teruigpakken.

  Like

 3. joopklepzeiker zegt:

  Like

 4. joopklepzeiker zegt:

  Obama Hid “Jesus” at Catholic University – But Allows “Allah” to Be Widely Displayed During Islamic Center Speech
  So it should now be obvious to everyone that President Obama does indeed have a double standard when it comes to religions.

  http://www.infowars.com/obama-hid-jesus-at-catholic-university-but-allows-allah-to-be-widely-displayed-during-islamic-center-speech/

  Like

 5. jungleelephant zegt:

  Zo zie je maar:Wilders heeft gelijk!Voor 100%!Minder,minder,liever helemaal geen!

  Like

 6. elvimaran zegt:

  Beste artikel dat ik in lange tijd heb gelezen

  Like

 7. Mirjam zegt:

  Dat gebeurt natuurlijk in Nederland ook, dit moet het volk vertelt worden en dan massaal de straat op om te eisen dat de ontwikkelingshulp stop gezet wordt. Maar dit dan ook goed doorgeven naar die parasietlanden. Wie is eigenlijk de idioot en het onderontwikkelde volk in deze situatie, vraag ik met af? Eigenlijk zijn dat de gecultiveerde Europese landen die zich laten bedonderen door onderontwikkeld volk, Volk wat wel héél goed weet, hoe de kluit te bedonderen valt. En waardoor?
  Doordat WIJ WIJ WIJ WIJ WIJ het toelaten. Wij zijn de gekken, de echte gekken!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Mirjam: 18.25. uur, op 04/02. U zegt dat WIJ het toelaten. Dat is deels waar. Hoe dat komt, nou door 24/7 rode propaganda, via het STASIJOURNAAL, de volledig rode en gelijkgeschakelde omroepen en pers. Helaas zijn vele burgers van Nederland totaal gehersenspoeld, al sinds de jaren ’70 van de vorige eeuw, toen LINKS de “mars door de instituties”, pleegde. Overal zit LINKS, overal. Daarbij de mentaliteit van veel jeugdigen en jong volwassenen, die de slogan hebben: zelf nadenken is veuls te moeilijk, en ziedaar wat ervan komt. Er gaat geen HOND meer de straat op, allez de PEGIDA wel! Maar we zijn met te weinig, de slapte zit door onze hele maatschappij in Nederland. En van kerken en vakbonden hoef je ook niets meer te verwachten, daar heerst doodse stilte…

   Like

   • Mirjam zegt:

    Ja Tom, wij laten het toe. En inderdaad is er de massagutmenschhysterie van extreem links en de daaraan verbonden gedrogeerde, corrupte pers. En toevallig zitten ze ook nog op de eerste rij, en mogen ze vertellen, vertellen en vertellen over de prachtige nieuwe wereld die de vluchtelingen hier voor ons gaan scheppen. Vooral de hoogopgeleide, superintelligente ezelverkrachters, die ons voorzien van een nieuwe manier van voortplanten, waarvan, begrijpelijkerwijze het ezelgedeelte dan de meeste intelligentie voortbrengt, voor het creëren van een nieuw levend ras.

    Wij laten het toe, omdat we het gevoel hebben dat de waarheid tegengehouden wordt, het gevoel hebben dat we met de hele tijd met de kop tegen de muur lopen.
    Zodra ook maar iemand zijn mond opendoet, wordt deze alweer weg getoeterd door een multiculturele samenlevingsfantast. Die het tegendeel voor waarheid probeert te verkopen aan de burgers. En het ergste is, ze geloven hun eigen leugens.
    Het is gewoon nog niet echt de tijd voor ons. Het gaat nog even duren, en dat moet zo zijn. En dan gebeurt het en dan is er geen ontkomen meer aan de waarheid voor de wegkijkers. Ik heb het gevoel dat ze het eerst nog erger wordt en dan pas ‘oer-knalt’.

    Like

 8. carthago zegt:

  Big business :kokosnoten en kalifaatgangers.

  Like

 9. wim zegt:

  Ik dacht dat die landen zo’n binding hadden met hun (ex) burgers dat die zelfs niet van hun paspoort af kunnen. En dan kunnen ineens deze lieden niet meer terug…

  Like

 10. Thom zegt:

  Het komt er dus op neer. Ik werk me de pleuris om gewoon boodschappen te kunnen doen en om mijn vaste lasten te kunnen betalen.
  Ondertussen staan de grenzen wagenwijd open en exporteren landen in Azië en Afrika hun overbodig bevolkingsoverschot. Dat vraagt hier asiel aan en krijgen het op onze kosten wel dan niet. Die het wel krijgen gaan vervolgens met hun hele familie hier de potten leegvreten zonder iets uit te voeren behalve dikwijls de criminaliteit e’/of de bijstand. Degenen die geen asiel krijgen worden alleen terug genomen als er flink voor betaald wordt. Vervolgens komen ze na verloop van tijd weer binnen maar dan al dan niet illegaal en brengen meteen de hele wijk mee en moet er weer betaald worden, alleen nu nog veel meer. Wie is er nu gek?
  Dat kan toch zo niet doorgaan? Er moet toch een keer iemand zijn die amok gaat maken. De Duitsers is een slecht geweten aangepraat. Nou Duitsers gooi dat maar in de prullenbak en sla erop, schop eronder en trap ze eruit. Sleur Merkel en vazallen maar door de straten.

  Like

 11. Cathja zegt:

  Hier is maar één woord voor: CHANTAGE. Die smeerlappen uit de Maghreb-landen weten precies hoe ze de Europeanen te grazen kunnen nemen. Betalen, en anders blijven de grenzen voor onze terugkerende landgenoten gesloten.
  Echt een heel smerig spel!

  Ik zou zeggen: je neemt je landgenoten terug die illegaal (Duitsland) zijn binnengekomen, en zo niet, dan stoppen wij elke pensioen-betaling en andere uitkeringen aan teruggekeerde Marokkanen, Algerijnen enTunesiërs.
  Ik heb mij laten vertellen dat deze landen hun criminelen uit de gevangenissen richting Europa sturen, zodat zij er vanaf zijn. Het zou best eens waar kunnen zijn, want normaal zijn ze geen van allen.
  Als je dan Klaas Dijkhoff hoort beweren dat statistisch gezien er net zoveel autochtonen als allochtonen (zeden-)misdrijven plegen, dan wordt me duidelijk dat deze man moedwillig toewerkt naar een generaal pardon voor al die mislukkelingen die hier met geen stok meer uit te slaan zijn.
  Ik denk dat Dijkhoff e.a. onze geesten ‘rijp’ maakt voor de keiharde boodschap die we binnenkort zullen ontvangen, n.l. dat al die asieleisers helaas zullen blijven. 😦 😦 😦

  Like

  • Thom zegt:

   In Cuba stuurden ze hun gevangenen en degenen die in inrichtingen zaten als vluchteling naar Amerika al lang geleden. Er zal inderdaad niet veel veranderd zijn.

   Like

 12. Pingback: HET DOORGEEFLUIK (6) | voorzieners

 13. paulzwueste zegt:

  Thom.
  Vooral Engeland maar ook de rest van Europa stuurden hun gevangen in de 18e eeuw massaal naar Amerika, New England, Australië, enz. Er is inderdaad niet veel veranderd…

  Like

 14. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s