“Vanaf nu als vrouw er blijkbaar zelf voor zorgen dat je niet wordt verkracht”

Screenshot_12

(Door: Ann De Boeck)

Man krijgt geen straf, want “vrouw ging mee in verleidingsspel”

Ja, de man heeft haar verkracht, nadat hij haar meerdere keren ‘nee’ had horen zeggen. Toch krijgt hij van de Gentse rechter geen straf, omdat zij met hem had geflirt. “Het bewijs dat sommige rechters verkrachting nog altijd niet au sérieux nemen”, zegt expert seksueel strafrecht Liesbet Stevens (KU Leuven).

De 33-jarige radiopresentator ging eind 2014 zwaar over de schreef tijdens zijn wekelijkse show op Urgent.fm. Gisteren gaf hij in de rechtbank toe dat hij de vrouw verschillende keren ‘nee’ hoorde zeggen, maar dat hij toch zijn zin had doorgedreven. Geen twijfel mogelijk: de Gentse correctionele rechtbank acht de feiten bewezen. De man is veroordeeld voor verkrachting.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DeMorgen.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Rotzakken, Vlaanderen. Bookmark de permalink .

19 reacties op “Vanaf nu als vrouw er blijkbaar zelf voor zorgen dat je niet wordt verkracht”

 1. BertG. zegt:

  Dit is ook weer een stapje verder naar, had ze zich maar zedelijk moeten kleden of zonder hoofddoek vraag je zelf om.

  Like

 2. Jean zegt:

  Dagelijks horen wij dat er verkrachtingen plaatsvinden en in 99,95% betreft het islamieten want bij dat zootje smeerlapperij is een vrouw toch maar een “gebruiksvoorwerp”.
  Wij westerlingen moeten rechtstaan en EISEN dat die barbaarse perverse smeerlapperij van ons grondgebied verwijderd wordt want wij EISEN dat iedereen met zijn poten van onze vrouwen én kinderen afblijft, rechters die weigeren verkrachters te veroordelen moeten weggejaagd worden want die horen daar niet thuis.
  Wij weten dat het één pot nat is tegenwoordig bij justitie en politiek, vriendjes onder elkaar weet u wel! maar dat wil niet zeggen dat wij daar mee akkoord gaan, zowel vrouwen als mannen als kinderen moeten zich “vrij & veilig” kunnen verplaatsen want dat is een basisrecht.
  Verwijder alle moslims/islamieten en onze westerse samenleving wordt weer een mooie veilige samenleving iets wat totaal onbestaande is met die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij die nota bene ook nog gefinancierd wordt “met ons belastinggeld”.

  Like

 3. gielah zegt:

  Hóe word je… als vrouw… verondersteld te weten hoe een bepaalde meneer wenst te interpreteren wat jij zegt of doet?
  Moet je minstens een helderziende zijn soms?

  Er zijn mannen die letterlijk overál verleiding in believen te zien….. zeker als hun organen onder de gordel een stuk actiever zijn dan die bóven de gordel.
  Hoe vrouwen kijken, of ze lachen, hoe ze zich kleden… dat kan hij állemaal als verleiding interpreteren… als hem dat toevallig goed uitkomt…..want de wéns is bij zulke low-lifes de vader van de gedachte.

  Zelfs het toch bést wel duidelijke woordje ‘nee’ wordt door zulke zultkoppen vertaald als ‘ja’…. dus daar valt nooit tegenop te boksen.
  Hij ziet gewoon wat hij wénst te zien… namelijk dat je hem zijn enige hóbby toestaat uit te oefenen!

  Ik herinner me dat er bij mij vroeger eens een mannetje op bezoek kwam, een diaken van de kerk… een echte ego-tripper met een hoop brallerige praat… die handtastelijk werd…. nota bene ook nog eens in het bijzijn van mijn kinderen…!
  Ik werkte hem in de richting van debuitendeur, waar hij nog gekrenkt kankerde:
  ” Als je een man koffie met cáke geeft… dan wéét je toch hoe hij dat zal opvatten?”

  Nu…. dat wist ik niet.
  Koffie geven aan een bezoeker betekent niets anders dan koffie geven aan een bezoeker.
  Daar zit – wat een normaal mens betreft – géén dubbele bodem achter.
  Maar dat is nu juist het púnt… mannen met losse zeden hebben een one track mind… en zij zien in letterlijk álles een uitnodiging tot.

  De rechter, die de kerel in het artikel zomaar ongestraft weg liet komen, heeft daarom een wéreld van kwaad aangericht.
  Die heeft:
  a. hém niet opgevoed ( wat hard nodig is…).
  b. andere idioten de indruk gegeven dat zij óók altijd maar hun gang kunnen gaan, en een ‘nee’ van een vrouw als : ‘eigenlijk ja’ ….zouden mogen opvatten.

  De handelwijze van deze rechter is dus uitermate verkeerd en zorgwekkend.

  Like

  • elisah zegt:

   Ja, als vrouw heb je het vaak heel moeilijk, ik kreeg de directeur op bezoek en ik dacht dat het een zakelijk bezoek was. Ik heb die vent buiten de deur moeten zetten, vervolgens gebeurden er rare dingen met mijn carriere….

   Like

  • Edjan zegt:

   “koffie met cake = weten hoe hij dat opvat”
   Een nieuwe wereld van krankzinnigheid gaat voor me open!

   Like

 4. Thom zegt:

  Terecht niet veroordeeld uiteraard. Stel je voor dat je iemand die niet in een boerka loopt en zonder begeleiding van een man buiten komt, niet zou mogen verkrachten? Dat is de wereld op zijn kop, want die vrouwen vragen er zelf om.

  Like

 5. fransdewit zegt:

  En de winkeliers moeten zorgen dat ze niet meer beroofd worden, de automobilist moet zorgen dat ze niet in puin gereden worden door een vrachtwagen …………. Dus alles moet in de verdedigings mode gezet worden. Maar eigen rechter spelen mag weer niet…

  Like

 6. Claudia M. zegt:

  In de hoop ook voor meer vrouwen te mogen spreken; ik raak maar zeer zelden seksueel opgewonden als ik met een man sta te praten. Sterker nog; het komt niet eens in mijn hoofd op! Het feit dat ik aardig of beleefd doe en lach is geen flirten en al helemaal geen uitnodiging! Ik moet zeggen; ik lach nog maar bar weinig op straat de laatste tijd en feitelijk valt er ook niks meer te lachen…, want overal kom je geteisem tegen. Brutaal als de nacht en voor geen enkele rede vatbaar. Dat straatje om of gewoon niet gaan, is allang opgenomen in het dagelijks leven, maar je moet er toch een keer uit!

  Het is voor mij dan ook de vraag of zij wel, ‘tot zekere hoogte een verleidingsspel heeft gespeeld’? Hoe haalt zo’n stuk vreten het daarom in z’n hersens deze vrouw van flirten te betichten? Wie heeft dit ervan gemaakt? Vast niet het slachtoffer die bovendien meerdere keren duidelijk “neen” gezegd heeft! Die kloteklapper had zich gewoon in moeten houden!

  Het lijkt mij beter, we zijn toch met allerlei regeltjes bezig, dat verkrachtings- en aanrandingsrechtszaken voortaan alleen door vrouwelijke rechters behandeld gaan worden! Hoewel ik ook hier bedenking over heb, ben ik toch van mening dat een vrouw zich beter in de psyche van een andere vrouw kan inleven!

  Laat het nu eens duidelijk zijn; geen enkele vrouw op deze verdomde aardkloot wil verkracht worden!

  Like

  • Edjan zegt:

   Claudia M. Gelukkig heeft er wel eens een vrouw met mij geflirt, maar ik heb daar nooit aan verbonden dat ik haar dan mag verkrachten. Het zou wat worden!

   Het argument van die rechter komt dan ook een op een overeen met het argument (lang geleden) van een Italiaanse rechter, die beweerde dat het onmogelijk was om seks te hebben met een vrouw die niet wilde. Dat illustreerde hij door met zijn een hand een flesje heen en weer te zwaaien en er met zijn andere hand een potlood in proberen te steken. Hetgeen “mislukte” waarmee het bewijs geleverd was(!)

   Dit soort idioterie was toch eigenlijk afgelopen? Nu het om de islam gaat, die ten koste van alles beschermd moet worden, zien we dit soort idiotenredeneringen weer terug keren. Ik moet denken aan een artikel wat hier laatst in stond:
   Vrouwen zullen opgeofferd worden op het Multicul altaar oid.

   Wel hecht ik eraan dat verkrachtingen bewezen worden. Het is in het verleden nogal eens voorgekomen dat mannen ten onrechte beschuldigd werden en jaren onschuldig in de gevangenis hebben gezeten omdat vrouwlief wraak moest nemen. Ik denk aan die politiecommissaris op een van de eilanden die met helikopters en een gewapend overvals-team van zijn bed gelicht werd. Jaren later gaven zijn dochters toe dat ze gelogen hadden in opdracht van mamma. En hij was de enige niet.

   Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Tja, dat krijgt men als de gehele “linkse kerk”, en liberaal links, de macht hebben bij het OM, Politie en Justitie.

  Like

 8. BertG. zegt:

  Wat er in het artikel ontbreekt is zijn naam.
  Als er hier een DJ is die zo iets zou flikken dan staat ze naam er bij omdat je bekend bent.
  Ik ben wel benieuwd of het een DJ is met 2 paspoorten of een echte Belg.

  Like

 9. Ron zegt:

  Laat die nietsnut van een rechter zijn bul maar inleveren.
  Hij heeft duidelijk niets van rechten begrepen en is ongeschikt voor welke juridische functie dan ook als hij tot dit soort conclusies komt.

  Ook de rechter denkt waarschijnlijk met zijn p*k in plaats van met zijn hersens. Oh nee, die hersens van hem zitten in zijn p*k.

  Like

 10. Pogo zegt:

  “Het is vreselijk dat de rechter meegaat in de redenering dat de vrouw de feiten heeft uitgelokt.”

  Stel; Die vrouw is mijn zus.
  Dan heeft die man bij mij ook een aantal feiten uitgelokt.
  Zijn handelen zou er voor zorgen dat ik zo kwaad zou worden dat ik “de controle verloor” over mijn eigen handelen.
  Krijg ik dan ook opschorting van straf en een schadevergoeding of mocht ik niet voor ‘eigen rechter’ spelen?
  Maar wat moet je doen als, na de politie, nu ook al de rechterlijke macht je in de kou laat staan?

  Dit zijn sharia-achtige taferelen.
  Het probleem wordt bij de vrouw gelegd terwijl die man zichzelf niet kan bedwingen.

  Like

 11. 4sjun zegt:

  Koop een pistool en train jezelf in het gebruik ervan. Leer van alles als verdedigingswapen gebruiken en zorg dat je je belagers hard raakt als je ongeknakt wilt blijven leven. Zo ver heeft justitie het onder Neo-Marxistisch waardenrelativisme al laten komen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s