“Afghaanse vluchteling verkracht Keulse vrouw”

Screenshot_31

Politiepatrouille in Keulen donderdagmiddag.

KEULEN – Een 22-jarige vrouw uit Keulen zou in de nacht van donderdag op vrijdag zijn verkracht door een 17-jarige vluchteling uit Afghanistan. De politie heeft een verdachte opgepakt in een plaatselijk asielzoekerscentrum. Hij wordt nu verhoord.

De Telegraaf

Een woordvoerder van de Keulse politie zegt tegen de Duitse krant Bild: “De jonge vrouw is door de dader aangesproken. Hij liet haar een pornovideo zien op zijn mobiele telefoon. Vervolgens sloeg hij haar zó hard in het gezicht dat ze het bewustzijn verloor.” Toen de vrouw weer bijkwam, merkte ze meteen dat de jongen zich aan haar had vergrepen.

Donderdagavond was de zogenaamde Weiberfastnacht, de traditionele eerste avond van het Duitse carnaval. Keulen zegt er alles aan te doen om een herhaling van de nieuwjaarsnacht vol aanrandingen en berovingen door Noord-Afrikanen en asielzoekers te voorkomen.

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t “Driek”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, Duitsland, Eurabië, Islam, Krankzinnigheid, migrantengeweld, Multiculti, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op “Afghaanse vluchteling verkracht Keulse vrouw”

 1. Edjan zegt:

  Een verdachte is aangehouden in een AZC en wordt verhoord. En dan? Het zou de eerste aanrander of verkrachter zijn die opgesloten wordt. Dus waarschijnlijk wordt het heerschap bij gebrek aan bewijs vrijgelaten.

  Onze overheid, beste mensen, heeft hier belang bij dus die doen er niets tegen.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Dat belooft nog wat voor de rest van het Carnavalfeest in Keulen! En reken maar dat de “boosbaarden”, gebruik zullen maken, van alle mogelijkheden die het verkleden biedt, om weer en masse vrouwen te gaan aanranden c.q. te verkrachten. De “haatbaarden”, vinden onze vrouwen en meisjes toch maar: hoeren. O ja…en iedere vrouw die ze kunnen aanranden/verkrachten is een overwinning voor de islamvolgers. En de laffe politieke kliek, verwacht er maar niets van!

  Like

 3. Joshua zegt:

  De roverheid aanklagen voor iedere verkrachting die er plaats vind.!!!!!!

  Like

 4. Mirjam zegt:

  Nog even…

  Like

 5. Guardiacivil zegt:

  Ik ga verkrachtingszaken niet meer lezen, ik sla ze over. Waarom? Wel er zullen er nog zo,n duizend of zo volgen.

  Like

 6. Pingback: Europa – overal oorlogsvoorbereidingen | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s