Deense paspoort kwijt om strijd tegen IS

Screenshot_29

KOPENHAGEN – De politie heeft terecht het paspoort ingenomen van een 22-jarige Deense met Koerdische roots, die in Irak en Syrië tegen Islamitische Staat heeft gevochten. Dat heeft een rechtbank in Kopenhagen donderdag geoordeeld.

De Telegraaf

Volgens de rechtbank valt Palani onder een nieuwe wet, waarmee Denemarken wil voorkomen dat burgers afreizen naar conflictgebieden om deel te nemen aan de gewapende strijd daar, zo schrijft The Local.

De advocaat van Palani brengt hier echter tegenin dat die wet was bedoeld om te voorkomen dat Denen zich zouden aansluiten bij Islamitische Staat: „In het politieke en publieke debat in voorbereiding op het aannemen van de wet is dat duidelijk geworden. Ze heeft zich aangesloten bij strijdkrachten die bondgenoten zijn van Deense militairen.” De advocaat gaat beroep aantekenen tegen het vonnis van de rechtbank.

De zaak-Palani lijkt in de verte op de pogingen van het Nederlandse Openbaar Ministerie om de Fries Jitse Akse veroordeeld te krijgen. Akse sloot zich aan bij de Koerdische volksmilitie YPG om tegen Islamitische Staat te vechten. Hij is inmiddels ondergedoken, omdat aanhangers van IS hem mogelijk willen doden.

Screenshot_30

Joanna met de Koerdische leider Salih Muslim Muhammad.

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t “Bert G.”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Denemarken, ISIS, Koerden, Krankzinnigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Deense paspoort kwijt om strijd tegen IS

 1. Drs.P. zegt:

  Het is allemaal niet zo moeilijk, want: IS = CIA = USA = smerige Navo-facisten en daar mag je natuurlijk niet tegen vechten!! Helemaal niet als goede sluipschutter uit NL, dus de overheidsdienaarratten moeten nu wel hun ware gezicht laten zien en dat maakt alles meteen helemaal duidelijk, een bevestiging dus van bovenstaande bewering!!!
  We worden constant met IS-angst in het pak genaaid door de ratten in brussel en den haag, want als mensen bang zijn heb je controle over ze.
  Het blijkt dus ook nu weer dat ons hele rechtssysteem volledig corrupt is, m.a.w. er heerst hier geen rechtsstaat, maar een corrupte rattenbende die geruimd zou moeten worden, pek en veren dienen hun deel te worden!!!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 2. Edjan zegt:

  Gelooft er werkelijk nog iemand dat de overheid IS bestrijdt?

  Like

 3. Johan zegt:

  Het Openbaar Ministerie in Denemarken bestaat zo te zien uit dezelfde politiek correcte figuren als in Nederland.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  RODEN zullen altijd eigen volk”, laten vervolgen, als ze zich te weer stellen tegen de islam. En aangezien ook in Denemarken, de socialisten veel macht hebben, ontstaat deze gang van zaken. Socialisten zijn de 5e colonne van de islam.

  Like

 5. Jan zegt:

  In Oezbekistan wordt de gehele familie openlijk aan de schandpaal genageld als een familielid naar ISIS gaat:

  Families of Islamist militants named and shamed on Uzbek TV

  In its eagerness to counteract Islamic extremism, Uzbekistan has embarked on a Cultural Revolution-style naming and shaming exercise.

  Parents are being hauled before public meetings and being admonished for the sins of their militant sons and daughters in scenes reminiscent of the public castigations common in 1960s China.

  “This sacred land, where model family relations are rooted, never forgives those who do not care about their children’s future,” state TV warned last week.

  This sacred land never forgives those who do not care about their children’s future

  “Unfortunately, some people, who have forgotten their parental obligations and are bringing up their children as traitors [and] do not seem to realise it,” added the broadcast
  ..
  http://www.theguardian.com/world/2016/feb/04/families-of-islamist-militants-named-and-shamed-on-uzbek-tv

  Like

 6. Luchtpint zegt:

  Ik verdenk de regeringen van Europa er van, dat ze iedereen proberen te straffen die zijn eigen etniciteit wil beschermen, zelfs als het over moslims gaat in het buitenland. Koerden zijn weliswaar moslims, maar geen Arabieren. En ze onderstrepen liever hun eigen culturele identiteit dan op te gaan in een groter kalifaat dat gedomineerd wordt door Turken of Arabieren. Ze zijn de beste garantie dat IS bezig kan blijven voor een heel lange tijd. Maar dat mag natuurlijk weer niet.

  Soms krijg ik de stellige indruk dat de politiek hier in Europa besloten heeft dat je de mythe in stand moet houden dat de Islam een imaginaire eenheid vormt, waarin je geen etnisch conflict kan hebben. En dat ondanks alle bewijzen van het tegendeel, zoals met andere zaken die nu voorvallen. En waarom, eigenlijk ? Volgens mij dient dat alleen maar om de ongerustheid van Europeanen te sussen dat de etnische conflicten naar West-Europa zouden worden geëxporteerd. Die zijn er de facto nu al, maar de ontkenning van het probleem blijft maar hardnekkig doorgaan, net zoals het idee dat vrouwen / homoseksuelen / Joden het nu zelf zouden hebben gezocht,…e.d. Het kan niet meer op met die idiotie.

  Er steekt altijd een bezopen redenering achter die op niets anders dan ontkenning van de feiten is gebaseerd. Liever Arabieren en Turken voortrekken en uit de wind zetten in het Westen (omdat die hier met meer zijn), dan de Koerden te helpen met wapens in hun eigen regio, e.d.

  Like

 7. Bas zegt:

  EU paspoorten, ze geven ze weg als zoete broodjes. Bovendien een EU paspoort kwijt zijn is vaak ook geen mêleer.. Men haalt / krijgt zo weer een nieuwe. Ware het niet dat onze EU onderdrukkers flink laten betalen voor een nieuw exemplaar. Het liefst zou men dit paspoort voor altijd in de vuilnisbak willen sodemieteren. Terug naar het oude vertrouwde paspoort van weleer.

  Like

 8. Jan zegt:

  ISIS heeft $1 miijoen op het hoofd van Joanna Palani gezet omdat zij 100 ISIS terroristen heeft gedood. Deense justitie heeft haar om deze reden achter slot en grendel gestopt wegens vertrek naar Syrië en doden van ‘mensen’

  http://www.thegatewaypundit.com/2017/02/isis-puts-1-million-bounty-danish-students-head-killing-100-isis-militants-video-photos/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s