VIDEO-oproep – “Vesting Europa”/PEGIDA-Dresden, 06-02-2016

 

(Door: Tatjana Festerling – Vertaling: E.J. Bron)

Goedendag, ik ben Tatjana Festerling en ik ben van PEGIDA-Dresden. Beste vrienden, beste patriotten uit Duitsland, ons land, ons Duitsland staat voor catastrofale omstandigheden, het staat voor de ruïne, dat moet je zo bruut zeggen. Ons sociaal stelsel staat op punt van instorten. Duitsland als economische standplaats, als kwaliteitsgarantie “Made in Germany” staat op het punt van uitsterven. De samenleving is nu al diep gespleten.

Het opiniekartel bestaande uit de politiek, de media en de profiteurs van de asielpolitiek van Merkel voert hier totalitaire structuren in. De politie loopt op haar laatste benen en kan nu al de binnenlandse veiligheid niet meer garanderen. We hebben in Duitsland duizenden asielstandplaatsen plus ontelbare, onbekende verblijfplaatsen – volgepropt met gewetenloze, verruwde islamitische mannen, die ons door hun dagelijkse gebrek aan respect, agressieve aanvallen, seksuele overvallen en verkrachtingen laten zien wat zij van onze als op religieuze wijze gepredikte welkomstcultuur vinden – namelijk helemaal niets!

PEGIDA is de enige krachtige uitdrukkingsmogelijkheid voor verzet in Duitsland. PEGIDA heeft in heel Europa contact gezocht met gelijkgezinden en de groepering “Vesting Europa” opgericht – voor ons is duidelijk dat het NU om ALLES gaat: onze Europese waarden, onze culturen en vooral om onze vrijheid. Voor de vrijheid zullen we morgen, 6 februari 2016, in heel Europa samen de straat opgaan. In Duitsland is dat mogelijk in Dresden om 15.00 uur op de oever van de Elbe op de Königsufer.

Wanneer ons Duitsland en een vrij Europa met soevereine naties – verbonden in vriendschap en respect – na aan het hart ligt, dan kom alsjeblieft naar Dresden! Het is geen 5 voor 12 meer. Het is al lang 5 OVER 12. Als we nu geen eenheid laten zien en opkomen voor EENDRACHT, RECHT en VRIJHEID – en TEGEN de islamisering en haar handlangers, dan hebben we verloren, dan onderwerpen we ons en bewijzen we de wereld dat we NIETS van de geschiedenis geleerd hebben.

Mensen, kom naar Dresden! Dank u wel.

Bron:
www.youtube.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “delamontagne”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "PEGIDA", burgermoed, Counterjihad, dictatuur, gezond realisme, Islamisering, Patriottisme. Bookmark de permalink .

5 reacties op VIDEO-oproep – “Vesting Europa”/PEGIDA-Dresden, 06-02-2016

 1. Pingback: “Vesting Europa” – ook de Denen demonstreren | E.J. Bron

 2. ja zou wel willen maar geemn geld voor de reis en overnachting heb maar een aow en daar moet ik alles van betalen geld voor medicijnen fie ik dringend nodig heb moet ik zelfs betalen om dat de zorg me dat niet geeft maar ik leef wel mee en ik hoop op een grote op komst

  Like

  • Ab Soluut zegt:

   U kunt morgen ook naar Amsterdam komen. Lekker dichtbij en met al die Pegida-mensen zult u een leuke onvergetelijke dag beleven. U bent van harte welkom

   Like

 3. Hendrik M. zegt:

  Zo, video en tekst op m’n FB (openbaar) gezet, kunnen alle “vrienden” en overigen het ook zien.

  Like

 4. Avidia zegt:

  Ik kan ook niet komen, ik heb een museum, ik kan mensen niet voor niets laten komen, maar spreek uit mijn naam!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s