Negeren de Europese overheden veiligheidswaarschuwingen?

Screenshot_28

Het hoofd van de Zweedse Veiligheidsdienst, Anders Thornberg, zei onlangs: “De islamitische gemeenschappen zijn de afgelopen jaren opmerkelijk gegroeid,” zei hij “en de spanning tussen verscheidene bevolkingsgroepen stijgt. We hebben iedereen in de samenleving nodig om te helpen met het bestrijden van radicalisering, er is een limiet in de snelheid waarop de Veiligheidsdienst haar werk kan doen.”

(Door: Judith Bergman)

Het hoofd van de Noorse Veiligheidsdienst (PST), Benedicte Bjørnland, was onlangs te gast bij een veiligheidsconferentie in Zweden, waar hij waarschuwde voor meer immigratie van moslims.

Ze zei: “Men kan niet ervan uitgaan dat nieuwkomers zich automatisch aanpassen aan de normen en de regels van de Noorse samenleving. Daarnaast zijn nieuwkomers niet homogeen, en kunnen etnische en religieuze conflicten met zich meebrengen… Als parallelle samenlevingen, radicalisering en extremistische omgevingen zich op langer termijn ontwikkelen,” voegde ze hieraan toe, “wordt dat een uitdaging voor ons als Veiligheidsdienst.”

De veranderingen waar Bjørnland over spreekt – parallelle samenlevingen, radicalisering en extremistische omgevingen – zijn niets nieuws; ze verspreiding zich al jarenlang door heel West-Europa. De Brusselse buitenwijk Molenbeek, waar twee van de daders van de aanslagen in Parijs vandaan kwamen, staat bekend als een “terroristennest.” De burgemeester van Molenbeek negeerde echter een lijst “met de namen en adressen van meer dan 80 mensen die ervan verdacht werden islamitische strijders te zijn, en die in haar gebied woonden,” die zij een maand voor de aanslagen in Parijs had ontvangen, aldus de New York Times. “Wat had ik dan moeten doen? Het is niet mijn taak om potentiële terroristen op te sporen,” zei burgemeester Schepmans. “Die verantwoordelijkheid ligt bij de federale politie.”

Lees verder>>>
(h/t “Koddebeier”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Eurabië, Europa, Islam, landverraad, Overheid, Terrorisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

5 reacties op Negeren de Europese overheden veiligheidswaarschuwingen?

 1. BertG. zegt:

  Ze negeren helemaal niks, dit is bewust beleid om ons uit te roeien, onderdrukken of om ons compleet te vervangen.
  Dit is namelijk al 10tallen jaren aan de gang.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  En de bron van deze tsunami/mosliminvasie is het verraad, genaamd ” De Resolutie van Straatsburg”, waar verraders van: socialistische, sociaal-democratische, liberale, links-liberale, en christen-democratische snit, gemene zaak maakten met de ISLAM. En dat verraad gaat door tot op de huidige dag. Van onze (r) overheid hebben WIJ niets meer te verwachten, WIJ zullen ONS zelf moeten gaan verdedigen tegen de moslims!

  Like

 3. Pieter zegt:

  Hoeveel waarschuwingssignalen heeft een maatschappij nog nodig, tot het helemaal te laat is ?

  Like

 4. Jade zegt:

  Met een paar jaar prevelen Timmerfrans en z`n vrienden: “Het is volbracht…”
  Wij liggen allemaal in een massagraf, en Europa is veranderd in
  The planet of the Apes. En dan??? Wat is het nut van deze waanzin?
  Kan iemand mij dat uitleggen?

  Like

 5. Guardiacivil zegt:

  De tijd is niet ver meer weg dat de Europese bevolking zich gaat formeren tot een groot machtsblok dat richting Brussel zal marcheren, reken daar maar op.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s