Noorwegen heeft Europees record te pakken: Jongste legaal ingevoerde kindbruidje

Screenshot_21

(Door: “Bolo”)

Noorwegen het land van de gletsjers en de eeuwige sneeuw, Noorwegen het land van de fjorden, de stoere Vikingen, de Lappen en tegenwoordig helaas ook van de pedofielen, de islamitische pedofielen welteverstaan.

Noorwegen heeft officieel en op legale wijze het jongste kindbruidje van Europa binnengehaald, een verward en doodsbang 11-jarig meisje. Echter, in plaats van er alles aan te doen om het arme kind te redden van het gruwelijke seksueel misbruik dat de klootzak die zich haar man noemt het jonge meisje vast en zeker aan gaat doen kwamen de politiek correcte enkel met een korte ongelooflijk misselijkmakende reactie van 13 woorden in de media waarin ze aangeven dat dit wellicht niet zo handig is, maar er verder niet zo moeilijk over gedaan moet worden.

 Lees verder>>>
Fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

28 reacties op Noorwegen heeft Europees record te pakken: Jongste legaal ingevoerde kindbruidje

 1. Edjan zegt:

  Voor de liefhebbers van hoogstaand proza:
  … een vertegenwoordiger van de toonaangevende liefdadigheidsinstelling Save the Children(!!!) … het is niet altijd het beste om kindbruidjes te scheiden van hun volwassen mannen … we moeten een individuele beoordeling maken om zodoende te kijken wat het beste is voor het kind …

  En er is nog meer voor de echte liefhebber:
  “Noorwegen zou moeten accepteren dat minderjarige vluchtelingen zijn getrouwd en reeds kinderen hebben.”

  Ik kan geen enkel proza bedenken wat dit ook maar kan benaderen. Ik ben met stomheid geslagen.

  Er zijn reeds 61 gevallen van kinderhuwelijken bekend in Noorwegen.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Edjan om 00:43

   Wat zijn de doelstellingen, wat is het moraal van de ‘liefdadigheidsinstelling’ Save the Children, als je het goedpraat dat volwassen mannen getrouwd zijn met hele jonge kinderen, en je dan ook nog te suggereert dat het misschien ‘het beste voor het kind is’ om ze niet van ‘hun mannen’ te scheiden?
   Echt, ik word hier behoorlijk onpasselijk van! “Save the Children”……; hoe krijgen ze het bedacht?!
   Noorwegen zou helemáál niet moeten accepteren dat volwassenen met kinderen getrouwd zijn. Maar ik snap ‘m wel: Mo had ook een kindvrouwtje, en alles wat Mo deed verdient navolging……toch?

   KOTS!!

   Ik ben net als u met stomheid geslagen, maar ook ontzettend verontwaardigd. Niet in de eerste plaats vanwege het gedrag van die Arabische lamstralen (hun cultuur hebben ze namelijk meegebracht naar Europa, helaas), maar meer nog door de houding van de Noorse overheid, waarvan je zou verwachten dat ze dit gedrag binnen hun land niet zouden tolereren.
   Ik heb me vaker ergens in vergist de laatste tijd.
   Maar dit vind ik te erg voor woorden.

   Like

   • Edjan zegt:

    Cathja, de gedachtenidioterie gaat, denk ik, als volgt:

    1) Dat het bijna per definitie rampzalig voor het kind is om als zeer jong meisje gedwongen seks te hebben met een veel oudere man: dat laten we “even” uit beeld. Dat daarmee haar gevoelsleven en haar toekomst vernield worden, daarover zwijgen we “even”.
    2) We gaan ons daarentegen voluit concentreren op de schijnvraag die overblijft: als deze misdaad eenmaal tot gewoonte is geworden, is het kind er misschien wel tot op zekere hoogte aan gewend geraakt. Kinderen blijft weinig anders over dan zich aan te passen aan een bestaande afhankelijkheids-situatie, zeker als ze niet weten dat het ook heel anders kan. Zo kunnen kinderen zich ook hechten aan totaal liefdeloze ouders omdat ze niet anders weten en omdat ze van die ouders afhankelijk zijn.

    Dit is de verplaatsing van het echte probleem naar een luxe-probleem. Het echte probleem wordt verzwegen en het luxe-probleem krijgt alle aandacht. En dit wordt dan met veel omhaal van dure woorden verkocht als zijnde politiek correct. Het is een leugen , het is slapheid en onmacht, zoals alles uit die hoek.

    Like

 2. Hendrik M. zegt:

  Ach, het is in Nederland toch ook gewoon toegestaan?

  Like

 3. danny zegt:

  Gvd! Smerige, perverse Noorse slinkse duivels skybakk, wikan, maar ook perverse smerige, duivelse Noorse overheid dat zij willens wetens pedofilie faciliteren.

  Ik ben het met bolo eens dat de pedofielen dan maar door burgers om zeep gebracht moeten worden, gezien de Noorse overheid hier niets tegen wil doen.

  We hebben het hier wel over het bewust verwoesten van een kinderleven, dat mag een ‘ beschaafde samenleving ‘ nooit toestaan .

  Like

 4. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 5. carthago zegt:

  Noorwegen, het land van de Noorse vikingen, is een linkse zak verrotte aardappelen geworden, met hun stoere geschiedenis boekjes. Een dweil van een land,zwak en laf.

  Like

 6. Cathja zegt:

  Ik heb geen goed woord over voor de reactie van de Noren. Meer woorden hoef ik er niet aan vuil te maken.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Zie waartoe socialisme, links-liberalisme toe in staat zijn! Alles voor de perfide islam, en eigen volk en zeden verraden, dat is het kenmerk, van deze vuile politieke bende!

  Like

 8. Pieter zegt:

  Dit is niet in het belang van het kind. Waar is Dullaert als je hem echt nodig hebt.
  De Noorse regering schendt de mensenrechten tav. een weerloos kind en ik hoop dat het kind ooit in staat zal zijn de regering aan te klagen.

  Like

 9. Elena zegt:

  Vreselijk, arme kinderen.
  Over 1 jaar heeft u buren waarvan de buurvrouw al 12 jaar is en moeder van 3 kinderen en weer hoogzwanger.

  Like

  • Pieter zegt:

   Dit fenomeen bestaat al jaren in Den Haag, ik heb het zelf gezien, dus in andere grote steden zal het niet anders zijn.

   Like

  • elisah zegt:

   Ik vraag me af wat zoiets met een kinderlichaam doet. Aan die leeftijd is een lichaampje nog niet uitgegroeid en geschikt om gemeenschap te hebben en te baren. Geen wonder dat ze meerdere vrouwen mogen hebben, als het ene kind afgeragd, uitgescheurd, versleten en verzakt is, dan vrolijk op naar het volgende kind. Stelletje zieke smeerlappen.

   Like

 10. Mirjam zegt:

  “Wanneer wij de macht pakken in Europa dan maken we het verkrachten van blanke ongelovige vrouwen en meisjes gewoon legaal”

  Posted on januari 28, 2016 by Bolo in Artikelen, Uncategorized // 17 Comments

  Een snel groeiend aantal vrouwen en meisjes die zijn ondergebracht in vluchtelingenkampen in Duitsland worden verkracht, aangerand en zelfs gedwongen tot prostitutie door mannelijke “asielzoekers”, dit melden Duitse maatschappelijke organisaties die uit de eerste hand met deze zorgelijke situaties van de onderdrukte vrouwen en meisjes in deze asielzoekerscentra te maken hebben.

  Veel van deze verkrachtingen vinden plaats in de gemengde opvangruimtes waar als gevolg van een gebrek aan ruimte de Duitse autoriteiten duizenden mannelijke en vrouwelijke migranten dezelfde slaapvertrekken en sanitaire voorzieningen laten delen. Bij normale geciviliseerde mensen zou dit ook geen enkel probleem op moeten leveren en hooguit wat ongemak, maar helaas is Europa en dus ook Duitsland volgestroomd met volgers van de pedofiel zonder vrede. Dit volk neemt wel de vrouw maar niet diens rechten met als gevolg dat de vrouw als handelswaar dan wel bezit wordt gezien. Met het misbruik, de verkrachtingen en gedwongen prostitutie als bijna logisch gevolg.

  De omstandigheden voor vrouwen en meisjes in deze opvangcentra zijn zo gevaarlijk dat de vrouwen worden omschreven als “het wild” en de islamitische mammen als “roofdieren”. Veel slachtoffers houden zich puur uit angst voor represailles stil, dit volgens maatschappelijk werkers die steeds vaker met deze omstandigheden te maken hebben.

  Tegelijkertijd worden steeds meer Duitse vrouwen in de dorpen en steden in het hele land verkracht, aangerand en lastiggevallen door asielzoekers uit Afrika, Azië en het Midden-Oosten. Veel van deze misdaden worden gebagatelliseerd door de Duitse autoriteiten en de nationale media, kennelijk om het aanwakkeren van anti-immigratie sentimenten te voorkomen.

  Met de afgelopen oud en nieuw viering en de massale aanrandingen door het smerige islamitische tuig nog vers in ons geheugen kan het niet anders zijn dan dat er een oplossing voor dit probleem moet komen. Volgens in Duitsland verblijvende islamitische vrouwen onderdrukkers is de oplossing nabij. Wanneer de islam het te zeggen heeft in Duitsland, in Europa dan maken we het verkrachten van ongelovige vrouwen “gewoon” legaal, de regels van de sharia.

  Probleem opgelost.

  Hieronder een kleine greep uit de voorbeelden over problemen met de volgers van de islam in Duitsland het afgelopen jaar. Dit alles is nog niet verandert en het is er zeer zeker niet beter op geworden de laatste tijd. Deze voorbeelden komen ook “gewoon” in Nederland voor en ik ben er zeker van dat ook in Nederland de asielindustrie te samen met het zooitje Haagse lamzakken de meeste ellende ons aangedaan door de asielparasieten onder de pet houd. Overigens doet Nederland nog steeds niets tegen het invliegen van minderjarige seksmeisjes als kindbruidjes voor islamitische pedofielen dus hier in de opvangcentra zijn vrouwen in alle leeftijden eenvoudig aan te komen voor de volgers van de achterlijke ideologie islam.

  Volgens een redactioneel commentaar in de Duitse krant Westfalen-Blatt weigert de politie publiekelijk in te gaan op misdrijven waarbij vluchtelingen en migranten als dader kunnen worden aangemerkt, dit daar ze geen munitie wensen te geven aan critici van de massale migratie om deze veelal islamitische terreur met feiten in een kwaad daglicht te stellen. Als gevolg hiervan werd een recente verkrachting doodgezwegen door de politie voor een periode van bijna drie maanden, waardoor andere potentiële slachtoffers puur door onwetendheid onnodig in gevaar zijn gebracht.

  Een 13-jarige meisje werd verkracht door een “asielzoeker” in een vluchtelingenkamp in Detmold, een stad in het westen van Duitsland. Extra wrang in deze is het feit dat dit meisje en haar moeder naar verluidt juist hun vaderland zijn ontvlucht om aan de islamitische ​​cultuur van seksueel geweld te ontsnappen.

  Ongeveer 80% van de vluchtelingen / migranten in het asielzoekerscentrum in München zijn mannen … de prijs voor seks met vrouwelijke asielzoekers bedraagt aldaar € 10,- (Volgens Beierse Broadcasting / Bayerischer Rundfunk).

  In de Beierse stad Mering is op 11 september van het vorige jaar een meisje van 16-jaar oud verkracht door een “vluchteling” als geweldige oplossing hebben de plaatselijke autoriteiten een waarschuwing, dan wel advies, aan de ouders gegeven om hun kinderen niet meer naar buiten te laten gaan zonder begeleiding.

  In de Beierse stad Pöcking heeft het Wilhelm-Diess-Gymnasium ouders gewaarschuwd middels een zeer dringend advies om hun dochters het dragen van onthullende kleding te verbieden. Dit aangezien de aanwonende islamitische pedofielen van het plaatselijke asielzoekerskamp er wat andere normen en waarden op na houden en de dochter dan wel eens zouden kunnen bespringen en deze “misverstanden” wil de leiding van dit gymnasium op deze manier proberen te voorkomen.

  “Wanneer moslim tienerjongens naar zwembaden gaan worden ze overweldigd wanneer ze meisjes in bikini zien. Deze arme jongens, die afkomstig zijn uit een cultuur waar het voor vrouwen verboden is om naakte huid te laten zien, zullen meisjes gaan volgen. Ze kunnen deze meisjes ook lastig gaan vallen, uiteraard gewoon uit onwetendheid aangezien ze er niets aan kunnen doen. Natuurlijk genereert dit angst bij de lokale bevolking ” melde een Beierse politicus in het beursgenoteerde “Die Welt”.

  Een politie-inval in een asielzoekerscentrum in München bleek dat bewakers waren ingehuurd om de handel te beschermen. Mensenhandel drugs en wapens werden naar binnen gebracht en de prostitutie in deze woongemeenschap vierde hoogtij.

  Intussen is de verkrachting van Duitse vrouwen en meisjes door asielzoekers al bijna de normaalste zaak van de wereld en lijkt de invoering van de islamitische wetten ter ondersteuning van de vrouwenonderdrukking nog slecht een kwestie van tijd.

  Info via Jewsnews

  met groet Bolo

  Dit stond er ook nog bij. We moeten dit stoppen. Alles gaat kapot door die gekke, losgeslagen wilden. De regering moet handelen. Eruit en: auf nimmer wiedersehen!

  Like

 11. Henk.V zegt:

  Ik denk dat de links geörienteerde politiek correcte smeerlappen de islam door dik en dun steunen, omdat het aantal pedofielen en lieden met een aangetast moreel besef in hun eigen gelederen wel eens verbijsterend hoog zou kunnen blijken te zijn!
  Politiek correct blijkt innerlijk zeer PERVERS te zijn.Extreem schadelijk voor onze westerse maatschappij..

  Onderdrukking van vrouwen, mutilatie van genitaliën, kindermisbruik op net gelijk welke grond oogluikend toestaan en ZEKER NIET ZWAAR BESTRAFFEN duidt op een moreel verrottingsproces dat het zich als een pikzwarte deken over elk land zal gaan leggen en elk gezond denken gaat vervormen.
  Wij hebben wetten die ons ten dienste staan om ons land gezond te houden,maar wanneer de toepassing van die wetten door gezagsdragers op de een of andere manier worden verhinderd, dan is het de hoogste tijd dat het volk bij haar positieven komt en politiek correct als een ongewenste vorm van denken en handelen uit haar midden verwijdert..
  Links denken corrumpeert onze maatschappij.

  Like

  • Edjan zegt:

   Henk. V Ik heb dan ook het vermoeden dat die zoek geraakte kinderen waarvan laatst sprake was (ouders sturen ze vooruit, kinderen worden zielig gevonden en spoorslags met hun ouders herenigd) en die deels als seksslaven zouden zijn verhandeld, dat er daar een heel stel van bij de linkse “elite” is terecht gekomen. Vandaar dat wollige gezwam en die goedpraterij van ze.

   Like

 12. danny zegt:

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/25148456/___Van_der_Steur_liegt_over_Van_der_G.___.html

  Van der steur had allang moeten vertrekken incluis het hele leugenachtige en bedriegende kabinet.
  Tijd voor verkiezingen, hoogtijd voor een andere wind.

  En over van der Graaf zullen we het maar helemaal niet hebben. Grrrrrrrrr wat een smerige moordenaar !
  smerige ‘handlanger van de overheid’.
  Ik verdenk de overheid ervan hem ingehuurd te hebben om Fortuyn te vermoorden destijds.
  Helaas kan ik het niet hard maken, maar het zou mij niet verbazen.
  Vroeg of laat wordt deze stinkende beerput ook open getrokken.
  Ook als is een leugen nog zo snel de waarheid achterhaald hem wel.

  Like

  • Anneke zegt:

   Danny, dit heb ik ook altijd gedacht, ik zie nog die opgeluchte gezichten van Kok en consorten. Ook ik hoop dat dit eens uitkomt….

   En Mirjam, ik had het verhaal ook gelezen en mijzelf zo boos gemaakt dat dit allemaal wordt toegelaten hier en in Duitsland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Finland en dan nog de andere landen. Ik voel mij machteloos en woedend. Iedere dag lees je weer van die afschuwelijk verhalen, zoals nu weer dat kindbruidje in Noorwegen. Dan weet ik dat het hier ook gebeurd en onze regering kijkt weg….wat zijn dat voor een lafaards.

   Mijn kleindochter gaat het komende weekend naar carnaval in Limburg, gelukkig met een hele groep, maar toch….maar ik heb haar wel een paar adviezen meegegeven…..en dat in Nederland eens een veilig land.

   En nog steeds begrijp ik niet het doel van deze invasie, wat zit hier achter, veel gelezen hierover, maar het is mij nog steeds niet duidelijk. Maar als wij te lang wachten om in opstand te komen, gaat het helemaal mis en zitten wij midden in een Europese lente

   Like

 13. wim zegt:

  Tegelijk zijn ze in Noorwegen o zo alert op ‘foute christenen’. De almachtige jeugd’zorg’ daar rukt hele gezinnen uit elkaar. Maar over deze schandalige ontwikkeling zwijgen ze. Laat staan dat ze in actie komen. Laf, laf, laf. http://www.refdag.nl/kerkplein/kerknieuws/noorwegen_haalt_kinderen_weg_vanwege_christelijke_indoctrinatie_1_958903

  Like

  • Cathja zegt:

   @ wim om 10:50

   Ik vind het een smerige afleidingsmanoeuvre van de Noren. Als ze zich hard opstellen richting de christenen, kijken alle neuzen die richting uit, en raakt de perverse moslim-smeerlapperij daar mooi een beetje buiten beeld. Als ze de christenen stevig aanpakken, willen ze het volk laten zien dat ze ‘het kwaad’ echt wel bestraffen…..!

   Ik ben ervan op de hoogte wat zich afspeelt tussen de overheid en de behoudende christenen, en ik vind het ronduit schandalig om ouders om deze redenen van hun kinderen te scheiden.
   Is het dan niet vreemd dat deze christenen de pin op de neus krijgen, maar dat minderjarige meisjes getolereerd worden als ‘wettige echtgenotes’, terwijl de Noorse overheid weet dat dit in feite gewoon kindermisbruik is? Het is toch de wereld op zijn kop?

   Internationaal zou er aandacht moeten komen voor dit grote onrecht. Maar omdat de islam erbij betrokken is, gaat alles weer onder het tapijt.
   De wereld is compleet verrot, Wim!

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Cathja: 17.06. uur. Beste Cathja, de wereld is verrot. De satan gaat briesende rond, ziende wie hij verslinden kan! En de moslims zijn werktuigen, die hij inzet.. Ik geloof niet meer in de politiek, en ook niet meer in de meeste mensen. Ik vertrouw volledig op de God van Abraham, Isaäc en Jacob, de ware God en Wachter van Israël zijn uitverkoren volk.

    Like

   • Cathja zegt:

    @ Tom Hendrix om 18:46

    Nee, onze hulp komt niet van de mens Tom! Als we daarop wachten, wachten we tevergeefs. Het is heel erg belangrijk dat we, ondanks alle ellende die we dagelijks te horen en te zien krijgen, het zicht houden op Hem, onze Verlosser! Hij weet wat er gaande is, en dat Zijn kinderen het niet gemakkelijk hebben.
    Ik denk daarom heel vaak aan de tekst: “Ziet, IK ben met ulieden, al dagen uws levens, en tot aan de voleinding der wereld!”. Daarvan gaat troost uit voor de mensen die in Hem geloven en het af en toe even niet meer zien zitten.
    Ik wens u toe dat u zich ook getroost kunt voelen door deze Zijn woorden!

    Fijn weekend, beste Tom!

    Like

 14. alidas1 zegt:

  Ze moeten zich schamen.
  Dit is pure kinderverkrachting
  Ik hoop niet dat dit hier ook toegestaan is of wordt

  Like

 15. Linsky zegt:

  Natuurlijk wil men een massale immigratie van cultuur-verrijkers. Zij brengen de sharia immers mee. Als zij eenmaal met velen zijn, kunnen ze op ‘democratische’ wijze de sharia afdwingen en pedofilie en mishandeling gelegitimeerd en gefaciliteerd in praktijk brengen.

  Verklaarde Donner niet grijnzend dat als er maar genoeg stemmen voor waren dat het geen enkel probleem zou zijn de sharia in Nederland in te voeren?! Zelfs moord op vrouwen en meisjes wordt door de sharia gedekt!

  De moslimstelling dat Allah’s macht boven die van mensen staat, moet politici, pedofielen en soortgelijke zieken wel aanspreken, nietwaar? Het is namelijk ongelimiteerde macht!
  De sharia!….. Dit maakt pedofilie en vrouwenmishandeling namelijk legitiem!
  Per slot van rekening bewijzen door de overheid gefinancierde studiereizen dat de islamitische cultuur superieur is aan die van het Westen.

  Het is feitelijk al te laat… de sharia gaat er komen… cultuurverrijking, tolerantie, medemenselijkheid en vooral GELIJKHEID!!

  We stonden er bij en keken er naar!

  Like

 16. Het is eenvoudigweg ongelofelijk, welke -overigens niet nader verklaarde- maatstaven goedmenschelijk Links hier weer eens aan de dag legt. Zelf weet ik van de weeromstuit niets anders te doen, dan een poging te wagen om deze perverse gedachtenkronkels te ontleden:
  Nemen wij als tastbare voorbeelden schrijvers als Jan Wolkers, in een later stadium Boudewijn Büch of feministen als Anja Meulenbelt, dan constateren wij, dat dergelijke figuren zich dusdanig afzetten tegen de anti-seks-houding van de generatie vóór hen, dat zij zich totaal concentreerden op een samenleving, waarin “alles kón.” Wij weten echter intussen, dat dit zich al spoedig transformeerde in de norm, dat alles “móest kunnen,” zonder enig acht te slaan op de grenzen van een ander. Die ander, zo redeneerde men dan al snel, zat nog steeds gevangen in de oude
  opgelegde patronen van de vorige generatie en moest daaruit worden ‘bevrijd.’ Dat het om eigen grenzen kon gaan, dus niet door anderen opgelegd, wou er al nooit erg best in bij die linksies, zelfs niet, waar het de pedofilie betrof. Ook hier focusten zij zich op de oude, vaak christelijke norm, dat een kind, evenmin trouwens als een ongehuwde volwassene, geen seks ‘mócht’ hebben. Als je dat verbod maar afschafte, dachten ze, was alles in orde. Alle verdere complicaties op dat gebied werden gemakshalve van tafel geveegd en met de grootste moeite kreeg men ze decennia- en de nodige praktijkervaringen later nog weer eens zover om hier weer een béétje oog voor te krijgen. Maar dat ze hun, op dit punt verkrampte, maatschappijbeeld nooit hebben losgelaten kun je zien, nu de multikul er een rol in speelt en zij daar zó aan hangen, dat ze prompt weer dreigen terug te vallen in datzelfde “alles moet kunnen” patroon.
  Kindbruidjes? “Nou, ja, wij doen er niet aan, maar wie zijn wij? Als het in een andere cultuur normaal is, waarom dan niet, hè; die kinderen wíllen misschien niet eens anders.”
  Zo redeneert dus hij, die alleen dat éne voor ogen heeft: ‘Alles moet kunnen,’ en wederom alle bijkomende aspecten daarvoor van tafel veegt.
  Als Links soms nog mocht denken, dat het over zoveel inlevingsvermogen beschikt: Nou, vergeet het maar: Niets, nada, niente! En niet alleen die kindbruidjes, maar de hele samenleving gaat naar de kloten door die oogkleppen-mentaliteit!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 17. alidas1 zegt:

  Als het hier ook al toegestaan is mogen ze diegene wie dit goed vinden dood
  schieten
  .Ik vind het een schande

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s