“Rapefugees” . . .

Screenshot_22

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

(h/t “EUnmask”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

34 reacties op “Rapefugees” . . .

 1. Harry zegt:

  Ach , inteelt .
  Een normaal mens zou zich kapotschamen , die gekken helpen elkaar ook nog bij dat soort zwijnerij .
  Hoe zit dat met die zogenaamde schaamtecultuur ?
  Waar begint dat en waar houdt dat precies op ?

  Like

  • ferry Bookelman zegt:

   heb liever dat ze een ezel neuken dan mijn kleindochter. bravo mannen. nu nog met z’n allen naar de stallen.

   Like

   • Cathja zegt:

    @ Ferry Bookelman

    Ze blijven óók van de dieren af! Hier wordt iedereen toch kotsmisselijk van? Dieren zijn weerloos. Castratie van dit tuig is het enige wat zal helpen om hun perverse driften te beteugelen!

    Like

  • Driek zegt:

   Ik word hier onpasselijk van. Wat een gedegenereerd volk. Kan die foto niet weg?

   Like

  • Pieter zegt:

   Haha, inderdaad niks schaamtecultuur. Rechters in Nederland leest u even mee ?

   Like

  • oud-marinier zegt:

   @ Harry , je moet het ongeveer zo zien . ZE SCHAMEN ZICH NIET OM DIE ARME EZEL (OF EVENTUEEL GEIT , SCHAAP ETC ETC) TE NAAIEN . Maar ze schamen zich WEL , wanneer dit bekend wordt bij mensen , hun eigen mede-gelovigen , en/of anders gelovigen / denkenden.

   Like

 2. BertG. zegt:

  ik heb ’t lang geleden als eens vermeld, maar op school kwam er ooit een nieuwe leerling ergens uit een afgelegen boeren gebied en die vond het ook vrij normaal om met een paar jongens erbij koeien te gaan neuken.
  Dat heeft hij geweten voor de rest van zijn schooltijd want daar hadden wij nog nooit van gehoord op school.
  Die had meteen de bijnaam ouwe koeien neuker te pakken.

  Like

 3. Vandaar dat hun nageslacht zo dom is als een ezel!

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Realpredictor om 11:16

   Een ezel IS niet dom! “Een ezel stoot zich in ’t gemeen, niet tweemaal aan dezelfde steen!”.
   Ik ken tal van mensen die keer op keer dezelfde fouten begaan.

   Nou u weer….

   Like

 4. Dit soort bestialiteiten worden dus oogluikend toegestaan, wat zeg ‘k gepromoot en moedwillig in de Nederlandse samenleving geïntroduceerd onder de mom van hoogopgeleide vluchtelingen welke af een toe een seksueel verzetje nodig hebben. Laat deze smerige halal honden zichzelf maar afrukken tot dat er bloed uitkomt, dat vergaat het hen de lust om zich aan de Nederlandse vrouwen te vergrijpen. Ondanks de verzekering van PvdA rooie rotzak Eberhard van der Laan dat er géén één geval van aanranding en verkrachting onder het tapijt geschoven wordt, ben ‘k er van overtuigd dat alleen het topje van de ijsberg in de media komt. Hoogopgeleiden uit Syrië ja dat klopt als een zwerende vinger 1 op de 10 Syriërs is een geleerde, ja een koran-geleerde wel te verstaan…

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Deze “smeerlapperij”, zal overal in Europa gaan voor komen! De RODEN der EUSSR, de Bilderbergmaffia, de NWO, hebben een tsunami van onaangepasten veroorzaakt, waarbij de moslim OBAMA ook een rol speelt. WIJ zullen eraan moeten, dat is de hele OPZET, bedacht door een ploert, met de naam: Coudenhoven-Kalergi!

  Like

 6. Cathja zegt:

  Vieze gore klootzak (ik schrijf het deze keer maar eens voluit, vanwege mijn boosheid!)!! Jammer dat ze het dier zijn pootjes bij elkaar hebben gebonden. Ik zou wensen dat de ezelin hem een ongelofelijke trap in zijn kruis zou verkopen!! En het ergste is: dit gore tuig loopt nu ook in Europa rond! Met deze PERVERSE gedachten en daden!

  Je kunt mede aan dit ziekelijke gedrag zien dat dit smerige volk niet thuis hoort in onze beschaafde wereld. Dit weerzinwekkende gedrag moeten we toch radicaal afwijzen en sterk veroordelen?
  Net zoals het halal slachten. Dat moet ook verboden worden.

  Smerige ellendeling! Echt, ik heb er gewoon geen woorden voor!
  Arm dier! Dieren zijn niets waard in de ogen van die duivels.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Cathja: 11.55. uur. Leviticus: 8 vers: 23: ” Zo spreekt de Here, verontreinig je niet door de geslachtsdaad te verrichten met een dier”.Het is een gruwel in de ogen van de Here!

   Like

   • Cathja zegt:

    @ Tom Hendrix om 13:54

    Ja Tom, ik weet het. Ben het daarom volledig met uw reactie eens! Het is een gruweldaad! Zaken waar moslims zich schuldig aan maken zijn veelal terug te vinden in onze Bijbel. Aan het gedrag van deze barbaren kunnen we zien dat ze toch echt een andere god dienen dan wij. Oh, wat begint al die moslim-ellende me tegen te staan! Geen dag gaat er voorbij of we worden deelgenoot gemaakt van de meest nare dingen.

    Ik kan soms zó terug verlangen naar de tijd van mijn jeugd! Dat was in de jaren ’50 en ’60. Niet alles was perfect, maar er was nog onderlinge verbondenheid, saamhorigheid.
    Nu wordt de islam en hun bizarre eisen ons door de strot geduwd, en we mogen er openlijk niets van zeggen, want we moeten respect hebben voor hun cultuur! Als ik denk aan de kindbruidjes, waar Noorwegen nu weer op zo’n vreemde manier tegenaan kijkt, dan zal het mij nooit lukken om op een ‘normale manier’ tegen moslims aan te kijken.
    Het is echt het laagste van het laagste.

    Beste Tom, dank voor uw reactie. Ik waardeer(de) het.

    Like

 7. C.A.Barstow zegt:

  Deze afbeelding geeft dus heel duidelijk weer wat voor een horde smerige beesten wij over ons heen krijgen en met open armen door de volksverraders in Den Haag worden ontvangen.

  Like

 8. Joannes den Hollander zegt:

  Puur theoretisch gezien horen deze barbaren tot het menselijk ras. Verdere vergelijkingen zijn onder geen enkele voorwaarden van toepassing.

  Like

 9. Elena zegt:

  Al eerder zag ik deze foto voorbij komen, ik kon niet geloven dat dit echt was.
  Nu weer bekeken…moet nodig een teiltje.

  Onlangs een filmpje gezien, het was van grote afstand gefilmd waar een vent een geit staat te neuken. Dan loopt die vent weg en direct is zijn maat in beeld om vervolgens op zijn beurt het dier te neuken.

  Onbegrijpelijk !!! en walchelijk !!!.
  Hopelijk vind ik het filmpje terug.

  Like

 10. Asgard zegt:

  Dit is zeker heel erg, in wat voor wereld leven we zeg, zoveel barbaarsheid tegen dieren die juist zo mooi zijn, ik vermijd dit soort foto;s liever omdat het zeer pijnlijk is om te zien,….walgelijk deze mensen, naast het feit dat het waarschijnlijk moslims zijn, zijn er ook gewoon Nlders die dit doen, “de appel valt niet ver van de boom” zeg ik dan maar,…..Bahh wat een zieke wereld!!!

  Like

 11. Jade zegt:

  Nou voel ik een Fotoshopperrr aankomen met de kop van Rutte…

  Like

 12. dutchess43 zegt:

  Waarom steken ze hun leuter niet in een mierenhoop, dan hebben ze er tenminste de hele wereld aan hangen…….

  Like

 13. Astrid H. zegt:

  Naast het poulaire kophakken en kopschoppen zijn die haatbaarden ook goed in kopzitten. Arme ezel met zijn vastgetapete poten. Als ze klaar zijn met zichzelf mag het arme beest weer in de hete zon zware karren vol puin over stijle bergen trekken.

  Er bestaat geen lager volk dan de moslims en de Demminks van deze wereld. Wanneer splijt allah de aarde niet en laat het afval daarin voorgoed verdwijnen? Verkrachten, martelen, roven en moorden, de hoofdbezigheden in islamkringen.

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  @Cathja: 14.57. uur. Graag gedaan, Cathja!

  Like

 15. Joannes den Hollander zegt:

  Cathja 14.57 @ Ik kan soms zó terug verlangen naar de tijd van mijn jeugd! Dat was in de jaren ’50 en ’60. Niet alles was perfect, maar er was nog onderlinge verbondenheid, saamhorigheid.@

  Helemaal mee eens Cathja. We dienen er voor te knokken dat die tijd weer terug komt. Dat zijn we verplicht aan onze nazaten.
  Dat gaat lukken, al zullen wij die mooie tijd helaas niet meer mogen meemaken. Ik in elk geval niet meer vanwege mijn bouwjaar 1951.

  Like

 16. delamontagne zegt:

  Wat wil je als een leider in Iran, KHOMEINY, die als een “gheilige” wordt gezien voor de islam, dit soort uitspraken doet:
  “A man can have sex with animals such as sheep, cows, camels and so on.
  However, he should kill the animal after he has his orgasm.
  ……………..
  He should not sell the meat to the people in his own village, but selling the meat to a neighbouring village is reasonable.
  …………….
  If one commits the act of sodomy with a cow, a ewe, or a camel, their urine and their excrement become impure and even their milkmay no longer be consumed. The animal must then be killed as quickly as possible and burned.

  verdere walchelijke, absurde, islammige, idiotische uitspraken van die pervert;
  http://www.nairaland.com/1086492/ayatollah-khomeinis-book-sex-shias

  Like

 17. Nemesis zegt:

  Door het gaan zitten op de kop/hals van de ezel of het paard, blijven ze liggen. Hun evenwicht is dan verstoord.
  Niettemin, als ik in mijn stal zo’n stelletje gore braakballen aantref, gaan onherroepelijk de ballen eraf. Zo, nu zou ik het niet kunnen.maar op het moment suprême, zal een overdosis adrenaline me de kracht en vleugels geven het wel met drie man op te kunnen nemen. Smerige etterbuilen zijn het.

  Like

 18. Mirjam zegt:

  Wat me hierin opvalt is dat altijd het slachtoffer bestraft moet worden bij dit volk, voor iets dat de dader (debiel pur sang) doet. Het goedpraten van de duivelse daden (reagerend op wat Delamontagne schrijft in het commentaar) om de duivel te beschermen. Deze wilden zullen ooit het licht van de waarheid zien, en het zal hun de weg leiden tot de hel. Gelukkig.

  Like

 19. Marc zegt:

  Zo’n dier verleen je toch direct asiel?!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s