Reporter RTBF seksueel geïntimideerd tijdens verslag carnaval Keulen

Screenshot_23

De Franstalige openbare omroep RTBF heeft bij de politie van Keulen een klacht ingediend nadat verslaggeefster voor het journaal Esmeralda Labye tijdens een rechtstreekse interventie in de nieuwsuitzending slachtoffer werd van seksuele intimidaties. “Er werden middelvingers opgestoken, een man vond het nodig om achter mijn rug obscene gebaren te maken en plots voelde ik een hand op mijn borst. Daar was ik echt door gechoqueerd”, klinkt het in haar getuigenis tijdens het journaal van 19.30 uur. De reporter was in Keulen om verslag uit te brengen over de carnavalsviering die net speciale aandacht krijgt na de aanranding van honderden vrouwen door Noord-Afrikanen en asielzoekers in de eindejaarsnacht.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DeMorgen.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Arabieren, asielwaanzin, Barbarisme, Duitsland, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, Krankzinnigheid, Maghreb/Noord-Afrika, Moslims, Noord-Afrikanen, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op Reporter RTBF seksueel geïntimideerd tijdens verslag carnaval Keulen

 1. BertG. zegt:

  In de Duitse plaats Herne is het kindercarnaval afgelast nadat er een dreigbrief was binnengekomen. Volgens het ANP zou het gaan om een brief met “anti-Duitse inhoud”.
  In overleg met de inlichtingendiensten besloot het Volkshaus Röhlinghausen het voor zondag aangekondigde feest niet te laten doorgaan, meldt de politie van Bochum.
  http://www.powned.tv/nieuws/buitenland/2016/02/kindercarnaval_afgelast_om_dre.html

  Like

 2. Edjan zegt:

  Nou heb ik misschien wel verkeerd gekeken (gisteravond Telegraaf), maar volgens mij waren het blanke mannen. Een hand op een borst heb ik niet gezien, wel een klier die achter die vrouw stond te dansen / “droogneuken” maar zo te zien raakt hij die vrouw daarbij niet. Dit soort dingen zie je ook bij reportages over voetbalsupporters. Het is natuurlijk tamelijk schofterig maar of het nou zo vreselijk verschrikkelijk is?

  Like

  • Ik had eerlijk gezegd ook iets van: Nou, als daar verder bij gebleven is….. Ze zal toch ook wel weten, dat velen vóór haar wel met iets méér te maken hebben gehad.
   Maar dat kan wel hetzelfde effect zijn als enkele dagen lang lezen over een te verwachten griep-epidemie, om vervolgens die griep mijlen van tevoren te voelen aankomen…

   Like

 3. Marc zegt:

  Ik zie verder ook niet zoveel op dat filmpje. Wat zeker niet wil zeggen dat het niet gebeurd is. Die gasten moeten in ieder geval zwaar op hun kloten krijgen. Maar de dame in kwestie ook, want ik zie bij haar alleen maar een glimlach.

  Ik vraag mij af, aangezien het in Keulen gebeurd is, in hoeverre die gasten als het ware de kolonisten van Oud en Nieuw persifleren. Want de journaliste in kwestie staat op precies dat plein waar het allemaal gebeurde. Ik zou graag het commentaar van die heren willen horen.

  Wat mij het meest zorgen baart is dat dit geval door de elite gebruikt zal worden om islamitisch geinspireerde massa-aanrandingen af te doen als een algemeen mannelijke afwijking. Niet omdat mannen geen potentiële verkrachters zouden zijn (want dat dit zo is weet iedereen), maar omdat we in het Westen overduidelijke normen hebben aangaande de omgang tussen mannen en vrouwen die in de islamitische wereld en elders overduidelijk ontbreken.

  Dit niet willen zien, door de elite en allerhande BN’ers, is de nagel aan de kist van de Westerse beschaving.

  Inmiddels ben ik zover te aanvaarden dat de westerse cultuur in Nederland en West-Europa als leidende cultuur een gepasseerd station is. Het gaat niet langer om het redden van ons vaderland binnen de grenzen van wat nu nog de Nederlandse staat is. Het zal gaan om een hergroepering: zij die de Nederlandse of Westerse cultuur hoog houden of nastreven zullen zich afzonderen in nieuwe gemeenschappen. Daarbij is het cruciaal dat de staat, bestuurd door de multiculturele elite, het begeeft. Dit staat op het punt te gebeuren: nationale belangen worden in die mate geschaad, dat de staat z’n legitimiteit verloren heeft. Het wordt ook niet gesteund door kolonisten van de afgelopen vijftig jaar, een uitzondering daargelaten.

  Hoe gaan we ons hergroeperen? Hoe communiceren we gedeelde waarden en normen en vinden we een gezamenlijk gedeelde organisatie of organisme?

  Like

 4. Dhimmi Grant zegt:

  Dat is de Belgisch communistische RTBF. Het fragment waar de hand op de borst wordt gelegd, wordt niet getoond om “de privacy van de reporter” te beschermen. In plaats daarvan krijgen we een dronken idioot te zien die onnozel en obsceen doet achter haar rug. Op het filmfragment kun je zien dat de meesten meewarig kijken naar die idioot tot er één het genoeg vindt en hem weghaalt. Vergelijk dat met beelden op het Tahrir plein waar de menigte vrolijk allemaal meedoet en een vrouw een tunnel insleurt om wie weet wat te doen.

  Maar ja, de RTBF boodschap is: blanken zijn even verkrachtiger, geen probleem, niets te zien, move along.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s