SAMENVATTING . . .

Screenshot_44

Laten we de gebeurtenissen van één dag even samenvatten:

Een Syriër gooit in een asielzoekerscentrum zijn 3 kinderen uit het raam, een groep Arabieren valt in de metro een vrouw lastig en slaat daarna een bejaard in elkaar, een groep jonge asielzoekers bekogelt een worstjeskraampje met stenen en slaat de zoon van de eigenaar in elkaar, een “Duitser” van Turkmeense afkomst verkracht een kind van zeven jaar . . .

Ondertussen hitsen de “leugenpers” en gevestigde politieke partijen tegen de AfD op en willen ons wijsmaken dat de AfD het probleem zou zijn?

Hebben jullie ze eigenlijk allemaal nog wel op een rijtje?

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op SAMENVATTING . . .

 1. Tom Hendrix zegt:

  En dat alles mogelijk gemaakt, door de hele “linkse kerk”, de huichelaars van christen-democratische partijen, en links-liberalen zoals D66!

  Like

 2. Cathja zegt:

  Er is maar één boosdoener, één hoofdschuldige, en dat is DE ISLAM. Alle volgelingen zijn uit hetzelfde hout gesneden, en deugen ten diepste niet. De ‘gematigde islam’ bestaat volgens Erdogan niet, en alleen hierin geef ik hem gelijk.
  In elke moslim schuilt hetzelfde: haat tegen de Joden, haat tegen de christenen, haat tegen homo’s en lesbiennes, haat tegen onze vrije westerse samenlevingen, haat tegen onze grondwet, die ze dan ook nooit zullen eerbiedigen.

  Het wordt tijd dat onze overheden, onze journalisten, en allen die zich ‘links’ noemen eens volmondig toegeven dat we alle moslim-ellende zelf over ons hebben afgeroepen, door ze in alles tegemoet te komen, en hen te bevoordelen boven het eigen volk. (Met ‘we’ bedoel ik niet de mensen die met afgrijzen ons land zagen en zien veranderen door de komst van grote groepen moslims).
  Als we vanaf dag 1 stevig hadden opgetreden tegen moslims die over de schreef gingen, en niks hadden getolereerd wat we van onze eigen bevolking ook niet zouden tolereren, dan zag Nederland (Europa) er wellicht heel anders uit. We hebben onze slappe ruggen en knieën getoond, maar niet onze spierballen (indien nog aanwezig). Nu vegen ze de vloer aan met ons. Lachen ons uit en vernederen ze ons zoveel ze maar kunnen!

  We staken ze ooit een vinger toe, en nu zijn we onze arm kwijt.

  Definitief.

  Like

  • Driek zegt:

   Cathja zegt: Het wordt tijd dat onze overheden, onze journalisten, en allen die zich ‘links’ noemen eens volmondig toegeven dat we alle moslim-ellende zelf over ons hebben afgeroepen, door ze in alles tegemoet te komen..

   Ik begrijp nog steeds niet dat journalisten, over het algemeen toch intelligente mensen, gewoon maar doorgaan die onzin over de islam te schrijven, eens moeten je ogen toch opengaan? We zijn toch hier toch niet gek?

   Like

   • Buffalo Bill zegt:

    Die journalisten zijn gewoon ambtenaren, worden aangestuurd door de D66/VVD-elite
    Zo is de VARA gewoon een overheidsinstelling

    Like

  • D.DAY zegt:

   Cathja, daar ben ik het grondig mee eens. Ik heb de tijden meegemaakt dat we nog in een zo goed als homogene samenleving leefden en in de jaren 60 hebben wij het nog nooit zo goed gehad. Maar door de smeerlapperij van de werkgevers en de overheid werd een grote leugen de wereld ingestuurd dat de Nederlandse arbeider te lui was om het vieze werk te doen en dat daarom gastarbeiders voor een lager loon uit de meest achterlijke landen te halen. Deze leugen moest gebruikt worden als aanzet voor de massale migratie van moslims, waar we nu de wrange vruchten van plukken. En dat in heel Europa!

   Like

 3. BertG. zegt:

  Ik plak het hier maar even bij, niet helemaal de goede plek maar ik moest het toch ergens plaatsen.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Wat kots ik van heel de linkse kerk, en de huichelaars die meeheulen, de zogenaamde christen-democraten en zogenaamde liberalen!

  Like

 5. Jade zegt:

  Misschien zit de gehele kamer aan de coke of de XTC…
  Het is gewoon niet meer te rijmen, of zijn ze allemaal plotseling
  in de race voor de coudenhove kalergi-prijs?

  Like

 6. Harry zegt:

  Het is nu wel glashelder waar de SP precies staat .
  Waren er de afgelopen tijd nog enige twijfels omdat ze bij de SP niet uitgesproken pro-EU waren en wat twijfels toonden over de instroom , door dit soort uitspraken blijkt dat ze minstens net zo erg zijn als de pvda .
  Ergens gloorde er iets van valse hoop .
  Over enige samenwerking met de PVV in de toekomst hoeven we ons ook al geen illusies meer te maken .

  De partij handelt precies als de dochter van Jan Marijnissen in verband met haar relatie met Jan Slagter van de ouderenomroep , geen fatsoen , geen moraal , geen schaamte en geen scrupules .
  Typisch SP , dus .

  Like

 7. Guardiacivil zegt:

  NEE……..FOUT……..ZIE HET ANDERS……….IEDEREEN………..IN…..DE…POLITIEK….en de…….PERS…….wordt…….BETAALD………om te………LIEGEN.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s