“Vesting Europa” – ook de Denen demonstreren

Screenshot_50

(Vertaling: E.J. Bron)

Ook de Denen roepen op tot de gezamenlijke manifestatie “Vesting Europa” die morgen plaatsvindt. “Tegelijkertijd met de andere leden van de ´Vesting Europa´, die allemaal de ´Praagse Declaratie´ ondertekend hebben, nodigt “Voor Vrijheid/PEGIDA-Denemarken” uit om deel te nemen aan een manifestatie in Kopenhagen om daar uw solidariteit en toekomstige samenwerking tussen de verschillende anti-islamitische groeperingen te tonen. Ook deze keer willen we met meer demonstranten zijn dan de ´antifascisten´.”

Datum: 6 februari 2016
Plaats: Axeltorv
Aanvang: 14.00 uur

De sprekers op de manifestatie zijn: Gavin Boby uit Engeland van “The Law and Freedom Foundation” (ook bekend als “The Mosque Buster”), Lars Hedegaard en Ingrid Carlqvist.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "PEGIDA", "Religie van de vrede", burgermoed, Counterjihad, Denemarken. Bookmark de permalink .

7 reacties op “Vesting Europa” – ook de Denen demonstreren

  1. Japio zegt:

    Lets kick some ass, alle aanbidders van al en mo eruit. Van die mosketen maken we wel varkensstallen. En de haatboeken promoveren we tot schijtpapier. De huizen die ze bewoond hebben worden gedesinfecteerd, hebben de daklozen ook weer een onderdak.

    Like

  2. jungleelephant zegt:

    Het borrelt in steeds meer landen,maar nog lang niet genoeg!

    Like

  3. Hendrik M. zegt:

    Goedzo Denen, moge PEGIDA héél groot worden!

    Like

  4. Pegidafan zegt:

    Lezers van EJ Bron vandaag demo van Pegida . Ga er allemaal heen , want enkel hier roeptoeteren helpt onze zaak niet , kom uit je luie stoel en ga achter die pc vandaan . We moeten de straat op als we iets willen bereiken . Kijk naar Dresden , als je met zoveel bent maakt dat indruk , niet als je met een paar honderd man staat . Doe het voor je kinderen en kleinkinderen , je land , je cultuur , onze normen en waarden . Nou tot straks dan , wij gaan nu al de deur uit .
    Hoop jullie straks ook te zien . Wie niet gaat is een ………………

    Like

  5. Jammer ….hier staken de piloten,dus kan niet ff over wippen.

    Like

Plaats een reactie