“Vluchtelingen” – Zou u niet graag eens gratis met vakantie willen?

Screenshot_48

(Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

Precies dát denken de mensen die als “vluchtelingen” naar Duitsland komen. Het merendeel van hen is namelijk geen vluchteling en diegenen die werkelijk vluchteling zijn, waren ook eerder al veilig ondergebracht. Wie erin geslaagd is om Duitsland binnen te komen, heeft eerder al landen achter zich gelaten die hem niet zo adequaat verzorgd hebben als de Duitsers, die voor een vluchteling in Duitsland een beter leven mogelijk maken dan voor welke uitkeringsgerechtigde dan ook. Terwijl de uitkeringsgerechtigde op zijn patent af en toe gretig wordt beknibbeld, zo om en nabij ruim 1 miljoen keer per jaar, hoeven de vluchtelingen zich daarover geen zorgen te maken. Zij worden in Duitsland zonder voorwaarden van alles voorzien wat men hier nodig heeft om te overleven.

Zelfs met het dak boven het hoofd ziet het er voor de Duitsers slechter uit. Wordt een Duitser dakloos, dan stelt deze staat hem precies dertig dagen per jaar een dak boven het hoofd ter beschikking, dan is het uit met de pret. Zo niet bij de “vluchtelingen”: die kunnen jarenlang in Duitsland verblijven, worden dagelijks overvoerd, met een bezorgservice driemaal daags, met schitterende pension- en hotelkamers; die gaat het zo goed als het de meeste Duitsers in Duitsland niet gaat!

Terwijl Duitse moeders vaak genoeg niet meer weten hoe ze hun kinderen tot het einde van de maand kunnen verzadigen, kunnen de “vluchtelingen”moeders zich er niet over beklagen dat hun kinderen niet goed verzorgd zouden worden: met een driemaal daags geleverde maaltijd ook geen wonder!

Natuurlijk, als men als vluchteling in een land dusdanig zorgzaam bediend wordt, zich totaal geen zorgen over een dak boven het hoofd en zijn verzorging hoeft te maken, dan begeeft men zich vanzelfsprékend naar zo’n land, alleen al om daar eens vakantie te houden. Wie wil dat niet, vooral als hij in zijn leven zo weinig gepresteerd heeft, dat hij zich normaal gesproken geen vakantie zou kunnen veroorloven? Wie zou zich niet naar, dankzij het decennialange geploeter der inwoners aldaar, één der rijkste landen op deze Aarde begeven teneinde, zonder enige inzet, net zo te kunnen leven als de mensen dáár? Toch zeker iedereen, die vanwege zijn gebrek aan inzet eerder níet zo kon leven!

Daarom is het geen wonder dat al deze mensen zich opmaken om van de grote Duitse taart een groot stuk te verschalken. Niet omdat ze vluchtelingen zijn, maar omdat ze klaplopers zijn en hun grote kans ruiken. Hen kan immers niets, maar dan ook niets gebeuren! Als het helemaal verkeerd loopt, hebben ze tenminste een paar maanden voor niets vakantie gehouden in één van de rijkste landen ter wereld, altijd nog beter dan de grauwheid van het dagelijks bestaan thuis, dat vanwege het eigen gebrek aan inzet niet veel te bieden heeft.

Hoe dan ook mogen de meesten hier blijven. Gratis en volledig verzorgd door de Duitsers. Het merendeel van de mensen dat nu naar Duitsland komt heeft nog nooit van zijn leven iets bereikt, daarom hebben ze ook niets te verliezen. Dat is de ware reden waarom er nu opeens zoveel “vluchtelingen” zijn. Niet omdat omdat ze er werkelijk zijn, maar omdat het toegenomen aantal van deze mensen zich simpelweg voor “vluchtelingen” uitgeven om het Duitse volk in afdoende mate over de streep te trekken. Zij ploeteren graag nog wat langer door gedurende hun leven, zodat de grootste halsafsnijders die op deze planeet te vinden zijn op hun kosten eens een mooi leven in Duitsland kunnen leiden.

Iedere cent, iedere woning, ieder huis, iedere plek in de kinderopvang, iedere maaltijd, ieder pension, ieder hotel, ieder doktersbezoek, iedere gebitscorrectie, ieder ziekenhuisverblijf, iedere taxirit, iedere vrijetijdsbesteding die een “vluchteling” krijgt, werd eerst van een Duitse moeder, een Duits kind, een Duitse gepensioneerde, Duitse jongeren en Duitse mannen afgenomen. Zolang de brave Duitser zo oer-stom is, zullen deze mensen ermee doorgaan dat systematisch uit te buiten  ten behoeve van zichzelf. Met alle hen ter beschikking staande leugens en trucjes, die hen daartoe invallen. De Duitse regering gelooft hen in alles en de vluchtelingenwerkers ook.

Bron:
http://petraraab.blogspot.nl
Auteur: Petra Raab

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Overheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op “Vluchtelingen” – Zou u niet graag eens gratis met vakantie willen?

 1. balthazar1936 zegt:

  proberen

  Like

 2. D.DAY zegt:

  Waarom laat de overheid dit allemaal gebeuren? Hoe kun je je eigen bevolking ‘op rantsoen’ zetten ten voordele van gelukszoekers, avonturiers en andere parasieten? Zijn zij dan echt veel stommer dan we denken of MOETEN ze op basis van verdragen met de Arabische wereld alles en iedereen opnemen?

  Like

  • Japio zegt:

   Ik denk dat het ene het andere niet uitsluit D.Day

   Like

  • Ron zegt:

   Nee, zij zijn niet zo stom, het is een kwaadaardig plan.
   Al die machthebbers in nationale parlementen en de EU volgen de denkbeelden van de Oostenrijkse schrijver/politicus en stichter van de Paneuropese unie, graaf Richard Nicolaus Coudenhove-Kalergi.

   In het begin van zijn loopbaan lagen de machthebber, elite en geleerden van Europa reeds aan zijn voeten (o.a. Churchill, Einstein, Adenauer) . Vlak na de oorlog ook de Amerikaanse machthebbers (Truman om te beginnen).

   Een van de plannen is de onderverdeling van de wereld in 5 wereldrijken. Europa zou in zijn geheel samen met een reeks Afrikaanse oud-koloniën zo’n wereldrijk vormen.
   Zie hier een reden van de bemoeienis met Noord-Afrika en waarom o.a. Frankrijk zulke dikke vrienden met deze landen is. Dat dit ook mooi paste in de strategie van oud-generaal De Gaulle, die zich bij het landje verdelen in Potsdam en Jalta op z’n pik getrapt voelde omdat hij niet mocht meebeslissen, was mooi meegenomen.

   Een ander plan van Coudenhove-Kalergi was om de europese rassen te mengen met afrikaanse en (midden-)oosterse rassen om een egaal ras te krijgen dat leek op de oude egyptenaren. Zie hier de reden voor de massale import van moslims uit midden-oosten en noord-afrika inclusief al die moslim negers uit zuiderlijker gelegen Afrika.

   Ook de verschillende europese culturen moesten verdwijnen om een egale eenheidsworst te vormen.
   “He strove to replace the nationalist German ideal of racial community with the goal of an ethnically heterogeneous and inclusive European nation based on a commonality of culture”

   Er zijn veel links op internet over deze Coudenhove-Kalergi te vinden, o.a. ook wikipedia, maar van de laatste is alleen de engelse versie informatief genoeg. De nederlandse versie is zeer politiek correct en beperkt.

   Veel van wat nu gebeurt past naadloos in de plannen van Coudenhove-Kalergi.

   Like

 3. Thom zegt:

  Of ze stom zijn weet ik niet, wel dat ze zeggen wat voor hun het beste uitkomt. Zo bazuint Rutte rond dat Turkije helemaal niks kan doen aan het feit dat er zoveel kolonisten deze kant opkomen.
  Dat kun je toch niet bevatten, dat je zo diep kunt zinken om zo’n slappe verrader te worden. In Oost-Europa hebben ze wel de regeringsleiders met kloten. Hier een stel debielen of lui die dat niveau niet eens halen.

  Like

  • Edjan zegt:

   De Russen zijn de schuld! Door de Russen is het vredesoverleg in Syrië mislukt. De Russen bombarderen, zoals wij weten, uitsluitend onschuldige burgers! Kijk maar naar ons journaal: huilende vrouwen, brandende baby’s, schreeuwende huizen. De Russen, de Russen bombarderen ons!! En na jaren in Aleppo muurvast opgesloten te hebben gezeten en honger te hebben geleden, vlucht men, dat hele dikke mens voorop, naar Turkije. Ze hollen! De baby’s branden niet meer, er is hoop. Trots wappert de Turkse vlag boven de grenspost. De Turken, de Turken helpen ons.

   U ziet, wij van het journaal helpen u om zelfstandig te denken. Dus wat hebben wij vandaag geleerd? De vluchtelingen komen door de Russen en de Turken zijn goed. En wat moeten wij dus straks in het referendum stemmen? Vóór het verdrag met onze goede Oekraïense vrienden die ons altijd vanuit de goedheid van hun hart geholpen hebben. Want als u zich vergist, speelt u de boze Russen in de kaart.

   En wat moet u stemmen volgend jaar, als het verdrag met Turkije aan de orde komt? Juist.
   Kijk journaal en leer zelfstandig denken.

   Like

  • Hendrik M. zegt:

   Ben het gewoon met u eens!

   Like

  • Oostbloklanden wèten nog wat bezetting door vreemde snoeshanen is,dus aggiteren daar hard tegen.Nederlanders onder de 70,hebben daar geen weet van,dus gaan niet zo gauw vechten voor hun vrijheid….wèl jammer maar ze zullen binnenkort wel moeten wil men die vrijheid houden.

   Like

 4. Guardiacivil zegt:

  Die lui maken gewoon een pelgrimstocht naar het beloofde land, goed ze hebben betaald voor de veerboot en de voettocht met gps en compas.

  Like

 5. Avidia zegt:

  Ik denk: massa’s onrendabele voor olie, en iedereen offert ons op, het is te erg voor woorden, wij betalen al voor olie en ook nog voor al die onrendabele die wij ook moeten opnemen, een huis geven en ook een uitkering, en ze zijn ook een irritatie in ons straatbeeld. Het is geen gezicht al die hoofddoek vrouwen sjokkend achter hun mannen, ik walg ervan.

  Like

 6. Avidia zegt:

  Volgens mij krijgt de regering een aanzienlijk bedrag om al die z.g. vluchtelingen op te nemen, maar wat wij ervan denken speelt niet mee, we moeten alles maar pikken, roofovervallen, verkrachtingen, overvallen en noem maar op. Ik heb nergens meer vertrouwen in, behalve in de PVV, die zijn voor mij het enige lichtpuntje, ik stel voor aan alle lezers, stem PVV. Geert is de tweede Pim, niemand anders komt voor ons op, wij zijn de enige mensen die alles naar waarheid zien, de rest laat zich verblinden door valse beloftes, er is geen eerlijkere partij dan van onze Geert, hij vertaald de echte democratie, die er helemaal niet meer is, ieder ander partij is EU gericht, onze Geert is NL gericht!!! Dat ben ik ook, als ik al die omhoog gevallen mensen hoor spreken valt mijn mond open, wat een gezwets, te erg voor woorden, en daar komt de PVV en stel kort en krachtig waar het om gaat. Heerlijk, al die afkeurende gezichten!!

  Like

 7. Jan zegt:

  Kontknijpen is Cultureel Antropologisch verantwoord

  Gelukkig maar. Ik dacht al dat het kontknijpen in de Keulse Oudejaarsnacht zonder zin en verstand had plaats gevonden. Alcoholgebruik, gecombineerd met geilheid en een multicultureel onverantwoorde ‘clash of cultures’. Maar de VU heeft eigen Cultureel Antropologen in dienst die er toch weer een sausje overheen kunnen gooien.

  André Droogers, emeritus Hoogleraar Religieuze en Symbolische Antropologie van de VU, heeft participerend veldonderzoek gedaan en is tot de conclusie gekomen, dat het kontknijpen met een overgangsrite vergeleken moet worden. Vrijgezellenfeesten, carnaval, initiatierites in Kongo. Een antropoloog schrikt er nooit voor terug, ook bij de meeste gewelddadige en vernederende uitwassen nog een zingeving te produceren.
  ….
  http://keesjemaduraatje.blogspot.nl/2016/01/kontknijpen-is-cultureel-antropologisch.html

  Like

 8. paulzwueste zegt:

  Het blijft mij verbijsteren dat gebel met die GSM’s!!! Elke kopdoek of soepjurk heeft constant dat ding aan zijn of haar oor. Waar halen ze het geld vandaan?…
  “Ja, maar dat moeten ze wel zelf betalen hoor. Dat is niet gratis…”
  Oh ja, en van wie denk je dat dat geld komt?
  Precies! Elke cent dat dit schorem uitgeeft komt uit onze zakken!
  Rovers, terroristen, verkrachters en zakkenrollers!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s