Zweden: Dood door immigratie

Screenshot_42

(Door: Ingrid Carlqvist)

De massa-immigratie blijft aanhoudend slachtoffers maken in Zweden. Moord, mishandeling en verkrachting zijn inmiddels dagelijkse gebeurtenissen geworden. Het kleine land, met nog geen tien miljoen inwoners, opende afgelopen jaar haar deuren opende voor maar liefst 163.000 immigranten. Het laatste slachtoffer is de 22-jarige Alexandra Mezher. Ze werd vorige week doodgestoken door een zogenaamd “onbegeleide vluchtelingenkind” in het asielzoekerscentrum waar zij werkte.

Hoewel de grote stroom aan asielzoekers sinds 4 januari drastisch verminderd is – sinds Zweden grenscontroles heeft ingevoerd bij de Zweeds/Deense grens – zijn de immigranten die al in het land zijn een enorme last voor de gemeenten, de politie en de inwoners. De politie is bezig een verloren strijd te voeren tegen straatcriminaliteit, samen met dagelijkse incidenten in de asielzoekerscentra – over het algemeen rellen, waaronder gevechten, verkrachtingen en bedreigingen.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Gatestone Institute

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Islamofobie", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, demoniseren, Derde Wereld, Dhimmitude, dictatuur, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, Maghreb/Noord-Afrika, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

5 reacties op Zweden: Dood door immigratie

 1. Tom Hendrix zegt:

  Eerst doet LINKS in Zweden de poort wagenwijd open voor de mosliminvasie, en nu de zaak uit de klauwen loopt, mauwen de RODEN opeens een ander lied. Huichelaars zijn het, allemaal!

  Like

 2. Cathja zegt:

  Wat een enorme schuld laden overheden op zich, als ze geen limiet stellen aan het aantal asielzoekers wat ze redelijkerwijs aankunnen. Er zijn tal van voorbeelden te noemen waar het volledig uit de hand is gelopen, en waar de bevolking het kind van de rekening is!

  Schande!

  Like

 3. Perfide Albion zegt:

  En altijd dat gescherm met internationale verdragen en wetten van dat linkse gespuis. Rot lekker op met je “verdragen”. Slechte verdragen zijn er om opgezegd te worden. Wij Nederlanders zijn de wet!

  Like

 4. Pingback: “Vesting Europa” – ook de Denen demonstreren | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s