De ware aanstichters zitten in Den Haag en in Brussel

Marokko

(Door: Drs. E. Schilder)

Laat ik beginnen met het feit dat ik persoonlijk, in de basis, geen enkel probleem heb met moslims of mensen met een andere huidskleur of afkomst, zolang ze zich maar willen aanpassen aan het land waar ze welkom zijn. Maar dat is de basis, gevormd naar de oude Nederlandse normen en waarden van wederzijds respect en vrijheid. Dat verandert voor mij echter op slag wanneer mensen, die in hun ‘thuisland’ ook Zwarte Piet hebben, hem hier juist weg willen hebben. Opgehitst door geniepige en juist zelf racistische figuren als Quinsy Gario en gevolgd en na-gepapagaaid door o.a. een lichtpunt als Sylvana Simons. Het irriteert mij dan ook mateloos dat zij ‘wit’ en ‘blank’ te pas en te onpas menen te mogen gebruiken maar ‘zwart’ en ‘negroïde’ als racistische uitlatingen bestempelen.

Ik voel mij diep beledigd als ik als ‘blank’, of erger nog, als ‘wit’ weggezet word. Ook dat valt onder het (heel bewust!) maken van onderscheid en is dus racisme! Het verandert voor mij ook als mensen, die hier uit eigen beweging zijn komen wonen, hier alle normen en waarden aangepast willen hebben aan hun achtergebleven 7e eeuwse normen en waarden waarvan de enige zichtbare evolutie die zij doorgemaakt hebben, te vinden is in een modern wapen armatuur.

Tweederangs burgers

Deze week hoor ik Özcan Akyol iets zeggen over dat hij het gevoel heeft een tweederangs burger te zijn. Het ging ook over een of andere dame met Marokkaanse achtergrond (de naam is mij ontschoten) die hetzelfde voelt en daarom nu zegt Marokkaans te zijn. Een niet echt intelligente instelling, want klagen dat je je een tweederangs burger voelt als je vanuit je eigen cultuur als tienderangs wordt gezien en behandeld omdat je toevallig de pech had als meisje ter wereld te komen, komt op mij op z’n minst vreemd over.

Voor mij is Özcan Akyol net zomin een tweederangs burger als bijvoorbeeld Ali B. of Najib Amhali. Zij spreken accentloos Nederlands, willen onderdeel uitmaken van de maatschappij en hebben het respect om in het bijzijn van anderen niet hun ‘thuistaal’ te spreken, maar gewoon Nederlands. Dan wil je Nederlander zijn en dan ben je voor mij ook Nederlander. Een tweederangs burger maak je van jezelf als je je, opgehitst door je ouders of een imam, geen Nederlander voelt, je vrouwen en meisjes als minderwaardig en ondergeschikt ziet, als je daarmee dus geen deel uit wilt maken van deze maatschappij, je in het openbaar, respectloos, je eigen taal blijft spreken en je anderen wilt beïnvloeden/intimideren zich aan te passen aan hoe jij zegt (door godsdienstwaanzinnige, machtsbeluste haat-imams ingeplant in je domme brein), te willen leven.

Aan DIE tweede generatie (salafistische?) moslims stel ik deze vragen: als alles in het land van herkomst van je ouders zoveel beter was, waarom ben je hier dan naartoe gekomen? Hoe zag jouw leven er nu uit als je toevallig als meisje geboren was? Waarom hebben we deze problemen niet met de Italiaanse, Spaanse of Molukse gemeenschap? (antwoord; omdat dat geen moslims zijn!) Waarom wilden je ouders, en waarom willen jullie hier op een grond leven die al meer dan tienduizend jaar door wilde varkens werd bewoond, die hier op elke vierkant meter hun behoefte hebben gedaan en die hier zijn gestorven? Waarom willen jullie hier leven van alles wat er op deze met varkens DNA verontreinigde grond gebouwd, verbouwd en geteeld wordt? Voel je je niet vreselijk verraden? Voel je je niet vreselijk smerig? Jij vergiftigt jezelf hier met door varkens DNA besmet voedsel en eist dat wij ons aanpassen aan de islam? Wat doe je hier eigenlijk nog? Ik kan het niet vaak genoeg aangeven; vertaal en verspreid deze wetenschappelijk aangetoonde kennis zoveel en zo vaak mogelijk bij die moskeeën en die moslims die ons in onze vrijheid willen beperken en die ons willen onderwerpen aan hun in de 7e eeuw achtergebleven eisen. Leef met ons samen of verdwijn!

Vluchtelingenhulp

Ik ben het volledig eens met het feit dat de echte vluchteling ook echt geholpen moet worden. Of dat hier moet is een andere discussie, want als er voor de Nederlander zelf al geen werk is, hoe verklaar je dan wel betaald werk te hebben voor buitenlanders en vluchtelingen? Dat gezegd hebbende zie ik een duidelijke constatering; de vluchteling die hier komt voor zijn eigen veiligheid (door oorlog of om politieke redenen) is zich heel goed bewust van de humane kans die hij/zij hier krijgt en probeert zich oprecht en zo goed mogelijk aan te passen, onze normen en waarden te accepteren en de taal te spreken!

De rest komt hier echter uit andere beweegredenen en met een heel andere intentie. Die laatste groep moet wat mij betreft bij elke overtreding van onze wetten, normen en waarden, kei- en keihard aangepakt worden. (de Russische aanpak van ruim 50 door wangedrag in Noorwegen uitgezette asielzoekers die per vergissing even diverse vrouwen in Rusland kwamen lastigvallen, bevalt me wat dat betreft zeer). Daarna een resolute enkele reis retour. Bij dit volk heeft de ‘dialoog’ namelijk geen enkele zin en aan de ‘christelijke waarden’ heb je al helemaal niets. Hen je andere wang toekeren, is hetzelfde als hen je andere dochter ook aanbieden nadat zij de eerste hebben verkracht, vernederd en vermoord.

Je zult maar een Irakese christen zijn die heeft moeten vluchten voor zijn leven, hier een nieuw bestaan heeft opgebouwd en nu hier geconfronteerd wordt met de fanatieke uitwassen van IS. Wat doe je die mensen aan!? Het schokkende programma ‘de Arabische storm’ laat overigens uitstekend zien hoe de echte islam over IS denkt. Wat niet wil zeggen dat dit probleem dat salafisme heet, niet islam gerelateerd zou zijn. En ze zijn er doodsbang voor!

Politieke achterlijkheid

Alles heeft 2 kanten, maar waarom moet het ene koste wat het kost verborgen en verzwegen blijven terwijl voor de andere kant de vrijheid van meningsuiting en de democratische insteek in het geding zijn? Om maar meteen duidelijkheid van zaken te geven; een lid van een motorclub is per definitie, overigens nog altijd NIET bewezen, een crimineel en zo worden zij aan en masse behandeld en gediscrimineerd, op basis van de door het inmiddels zeer betrouwbaar gebleken VVD-duo O&T bedachte onzin. Bij motorclubs worden feesten verboden, clubhuizen gesloten, de toegang geweigerd, evenementen verboden en staat justitie bij de werkgever of klantenkring aan de deur. Onder dreiging van politie-invallen en extra controles van de belastingdienst bij die werkgever of klant worden zij, die gewoon een baan hebben, ontslagen of raken daardoor hun klanten en legale bestaan kwijt. Hier ontgaat mij al elke logica maar nu komt het pas; Salafisten, van wie bekend is wat zij willen, namelijk de sharia wetgeving en daarmee het recht op totale onderdrukking, verkrachting, steniging, onthoofding, *slavernij en het ontnemen van de westerse vrijheid, hebben hier WEL het recht van vereniging, vrijheid van meningsuiting en daarmee het openlijk recht tot verspreiding van hun ziekelijke en verderfelijke gedachtegoed. *Ga je hier ook stennis over maken Quinsy?

Typerende hedendaagse politiek

Iedereen binnen laten zonder ook maar enigszins nagedacht te hebben over, laat staan voorbereid te zijn op, wat er nu om ons heen gebeurt, is typerend voor de huidige elite in Den Haag. Hoogopgeleid blijkt ook hier weer de meest gunstige (lees; van ons belastinggeld, best betaalde) vorm van autisme en narcisme te zijn. Simpele vragen die elk weldenkend mens zichzelf stelt, komen in Den Haag en Brussel niet eens op. Laat staan dat er enig empatisch of constructief denkvermogen van ze verwacht mag worden. (Dit past echter exact in de diagnostische omschrijving van de autist/narcist). Vragen als: hebben we een plan van aanpak? Hoe gaan we het doen? Wat als er dit gebeurt? Wat als er dat gebeurt? Het is Den Haag en Brussel volkomen vreemd. De enige lange termijn plannen die ze maken betreffen hun eigen carrière en welgestelde toekomst.

Waarom loopt het zo uit de hand dat de burger het dan maar zelf (gewelddadig) op gaat lossen? Omdat niemand de ‘vluchteling’ vertelt dat ze hier met hun gore poten van onze dochters en vrouwen af moeten blijven. Omdat niemand ze vertelt dat man en vrouw hier gelijkwaardig aan elkaar zijn. Omdat zij die dit gedrag vertonen dit ook helemaal niet willen horen en niet accepteren. Omdat niemand ze er op aan mag pakken en vooral omdat iedereen die er iets van zegt per direct weggezet wordt al racist, nazi en xenofoob. Dit wordt overigens nog extra versterkt door hypocriete tv-presentatoren zoals Matthijs van Nieuwkerk, waar gasten betaald worden om dat te zeggen wat de linkse VARA wil laten horen en die vervolgens, na Keulen, met een van boter druipend hoofd plotseling de vraag stelt of Wilders niet een ‘heel klein beetje’ gelijk had.

De aanstichters van al deze hypocriete politieke rotzooi zitten in Den Haag en in Brussel en ik begrijp niet waarom de huidige Europese politici niet massaal volledig in elkaar geramd, misbruikt en opgejaagd worden. Dat is per slot van rekening precies wat ze hier wegkijkend en goedpratend (tja, de vluchtelingen vervelen zich) laten gebeuren. In andere landen zouden zij allang als landverrader opgesloten zijn. Hoeveel Nederlanders zitten zich zonder werk thuis te vervelen? Krijgen die nu ook een vrijbrief om de boel te molesteren, ouderen lastig te vallen en in elkaar te slaan en moslimvrouwen de bedekkende kleding van het lijf te scheuren omdat ze zich vervelen en zich storen aan hun wijze van kleden?

Salafisten willen de sharia wetgeving in Europa en verkondigen openlijk dat het afgelopen moet zijn met de vrijheid. In dit laatste kan ik mij volledig vereenzelvigen. Er moet inderdaad een totaal verbod komen op de vestiging van Salafisten, op elke vrijheid van Salafisten, op salafistische bijeenkomsten, op salafistische uitlatingen, op het uitnodigen van salafistische haatimams, op het dragen van salafistische kleding, salafistische baarden, hun achterlijke vrijheidsbeperkende eisen en op alle overige vormen van salafistische onderdrukking. Het salafisme dient met wortel en tak uitgeroeid en van de aardbodem gevaagd te worden. Met motorclubs kan en mag het namelijk blijkbaar wel.

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Barbarisme, Brussel, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, EUSSR, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Salafisten, sharia, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

23 reacties op De ware aanstichters zitten in Den Haag en in Brussel

 1. Ach het geleuter over assimilatie en integratie van de niet westerse immigranten wordt langzamerhand een gebed zonder eind, ieder een met een boerenverstand weet nu wel dat het met de multiculturele samenleving snel bergafwaarts gaat, niet dat deze door de socialisten gewenste, utopische maatschappijen ooit hebben bestaan. Zelfs Merkel heeft 6 jaar geleden aangegeven dat de multicul maatschappij totaal mislukt was, 5 jaar later laat ze 1.1 miljoen hoogopgeleide Syrische kansparels toe in haar heimat. Men kan er kort en lang over discussiëren maar ‘k heb nog nooit een Calvijnse moslim mee gemaakt. Al praten ze nog zo goed Nederlands ze blijven stuk voor stuk een moslim die gehersenspoeld is met een 1400 oude veroveringsideologie…

  Like

  • Edjan zegt:

   Adriaan Jansens. Ik vrees dat je het misschien toch niet helemaal goed begrepen hebt? Laten we het gesprek aangaan. Kopje thee?
   Het is de bedoeling dat WIJ assimileren en integreren. Begrip en respect, daar begint het mee. Natuurlijk strijden wij tegen IS, althans, op het journaal. Wij laten onze kinderen al vroeg kennis maken met de moskee en accepteren de zeden en gebruiken van onze medelanders (stelen, verkrachten en moorden) en zien in blijdschap tegemoet dat wij ooit een minderheid in eigen land zullen worden. Trudeau is ons voorbeeld, koop een sjelllaba.
   http://www.islamproducten.nl/2319-bekeerlingen-tot-de-islam.html

   Like

   • Edjan zegt:

    De sarcasmeknop raakt trouwens behoorlijk vastgeroest bij mij. /sarcoff

    Like

   • Ach Edjan heb 44 jaar met en tussen collega’s gewerkt van verschillende nationaliteiten Britten, Ieren, Schotten, Duitsers, Fransen, Italianen, Kroaten, Serviërs, Montenegrijnen, Spanjolen en Slovenen dat waren stuk voor stuk goede collega’s dit zich meestal voortreffelijk hadden aangepast aan de Nederlandse arbeidsmoraal en vakbekwaam. Daartegenin zorgden de Turken en Marokkanen meestal voor een hoop gezeik en problemen ze melden zich vaak ziek en veel van hen spaarden de vrije dagen op voor een lange vakantie welke meestal uitliep op een XXXL vakantie met een dokters verklaring bij terugkomst. Op de werkvloer werden ze weer hartelijk ontvangen alsof er niets aan de hand was door zo’n minne chef die hetzelfde spelletje meespeelde. Zo’n groot bedrijf was eigenlijk een dwarsdoorsnede van de maatschappij waarin men nu leeft precies met dezelfde onhebbelijkheden die de moslims meestal tentoonspreidde. Werd er meestal niet goed van Marokkanen en Turken het gezeik over hun cultuur daar kon ik tenenkrommend naar luisteren en maakte daar meestal snel een eind aan.

    Geliked door 1 persoon

 2. C.A.Barstow zegt:

  Een zeer helder en verhelderend stuk!
  heb er werkelijk niets aan toe te voegen dan alleen mijn handtekening er onder te zetten.

  Like

 3. Drs.P. zegt:

  Heel goed stuk.
  Eigenlijk kan alles van de schuldige ratten in brussel en den haag worden samengevat in 3 woorden: Nederland moet is-lamiseren of Europa moet is-lamiseren!!!!
  Daar zijn de smerige landverraders al sinds minimaal 1975 mee bezig.
  Geef een maroc een knal en er staan meteen 10 auto’s met zogenaamde “gezagsdragers” om je heen en jij wordt meegenomen, maar owee als het andersom is, dan hebben ze ff geen tijd de labbekakken!!
  Meer kan ik er helaas niet van zeggen dan dat de hele rattenbende in den haag en brussel afgezet dient te worden en met pek en veren dient weggestuurd te worden incluis nutteloze maffia alex.
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 4. exmarineman zegt:

  Een heel mooi stuk en het zal mij niet verbazen als op 1 van de komende dagen de wijkagent bij u voor de deur staat…….maar ik kan mij er helemaal in vinden, in het stuk en de inhoud er van dus. Uiteraard niet in de Gedankenpolizei…… En wat mij betreft: ik heb ook niets tegen zwarte, bruine, gele en witte mensen, maar als men hier naar toe komt dan dienen zich aan te passen aan onze normen, waarden, leefwijzen en ook onze rechten en gebruiken respecteren. Maar ik ben tégen de islam en die hoort zich hier niet te vestigen, daar is géén enkele reden voor. Een kleine moskee zou ik nog kunnen accepteren, maar al die grote, grotere en nog grotere moeten worden afgebroken want voor hun is het een veroveringsteken, een teken van bezetting. Daarom moet een moskee ook altijd op eigen grond staan. Want dat heeft met de bezetting van het land te maken, overheersingstactiek. En die vraag aan Gario is niet zo moeilijk te beantwoorden: nee dat zal hij nooit doen, want dat is pas echt gevaarlijk. Wij stomme witte Nederlanders doen niets terug, maar ik durf te wedden dat als hij tegen moslims een grote bek opzet het snel met hem gebeurt zal zijn. En dat is met bijna die hele linkse kliek zo…..tegen Nederland, Nederlanders, blanke mannen en vrouwen, christenen enz durft men wel. Maar zie als er een demonstratie van moslims is zie je van de AFA niemand, van SP of Grlks, PvdA, ook niemand…….!!!! Maar als er demonstratie van Pegida bekend wordt dan staan ze al te schreeuwen nog voordat er 1 meter gelopen is door PEGIDA-deelnemers……. Zet je op twitter een berichtje dat je tégen een AZC bent staat binnen de kortste keren de politie bij je aan de deur, heb je gevochten in Syrië tégen ISIS word je gearresteerd en aangeklaagd, maar komt een ISIS-strijder – zgn jihadist – terug in Nederland dan laten ze hem vrij rondlopen en houdt zelfs zijn Nederlandse paspoort. Het lijkt wel alsof er massaal ergens een paar mensen de touwtjes in handen hebben die alles keurig geregeld hebben en nu orkestreren. Hoe is het anders mogelijk dat ALLE westerse regeringen ALLEMAAL (een uitzondering daargelaten zoals Hongarije, Polen, Tsjechie en zo) op bijna precies dezelfde manier reageren en acteren over deze islamisering en immigratie…….zelfs in de USA en Canada…..Allemaal een uitvloeisel van Straatsburger overeenkomst 1975, geheime Bilderbergbijeenkomsten, NWO enz enz???????

  Like

 5. Bob Fleumer zegt:

  Ik sta geheel achter dit betoog, glashelder, moet op het prikbord van de 2de kamer.

  Like

 6. geentvkijker zegt:

  Nee ! De ware aanstichters bevinden zich in Washington DC !
  Van daaruit wordt het Coudenhoven-Kalergi-plan aangestuurt, DAAR zitten de `programma-makers ` ….die hun opdrachten krijgen van NOG HOGER !
  De Rockefellers / Rothschild – klieki spelen hier een hele HOGE ROL in ( maar zij zijn niet de HOOGSTE, de Jezuïeten zijn nog HOGER )….van daaruit ging / gaat de leiding van de vluchtelingenstroom naar Soros.
  Vanaf DAT moment komt het pas op het `bordje ` van Brussel, Den Haag ( Rutten, Merkel, enz enz de Europese leiders bedoel ik )
  Dit is ooook de reden, dat als je GOED kijkt op sommige foto `s….dat je regelmatig tegen komt, dat Merkel en/of Rutten, afgebeeld staan met de hand ONDER het hoofd…..betekende : dat oook zij, het soms even NIET meer zien zitten…..ZIJ zijn namelijk de UITVOERDERS van deze opdracht ! Die hun persoonlijk WAARSCHIJNLIJK toch `s nachts uit hun slaap houdt….zou mij niet verbazen, als er onder hun zich heel wat recepten van in-slaapmiddelen bevinden…..
  Wij hebben de neiging om HUN de schuld te geven, MAAR BIJ HUN MOETEN WIJ NIET ZIJN !
  Ik wil zelfs ook nog even melden, dat de PAUS : een hele hoge Jezuïet is ( maar niet de hoogste, de ZWARTE Paus is hoger, en zelfs daarboven zit nog de WITTE Paus ) De Paus die wij kennen zit op de 4e regel hierboven,,,,,,,,,maar ja……achhhhh het is toch zo `n AARDIGE MAN……( ! )
  tuuuurluk, de `aardigste man ` die we oooit gehad hebben…
  Kortom : Brussel en Den Haag, zijn net zo ZIELIG, als de vluchtelingen zelf, dat lijkt van niet, maar is wel zo….heb medelijden met ze ! ( hahaha )

  Like

 7. geentvkijker zegt:

  Dit betekent ook : DAT wij eigenlijk NIET op de dam moeten zijn, is een zeeer goede actie, maar NIET de juiste !
  In Washington DC staan de camera `s opgesteld, van waaruit de bovenstaande HOGE KLIEK
  met een glas DURE CHAMPAGNE in de hand….en leedvermaak hebbende, kunnen INZOOOOMEN over alle pleinen en straten en WEBSITES ( zoals deze misschien tuuuurluk )
  over de hele wereld, welke plek ook zij willen zien, WAT er gebeurd OP DAT MOMENT !
  Tussen de KREEFT, de GARNALEN-COCKTAILS en de ZALM zitten zij op dit moment ingezoooomd te kijken naar Pegida op de dam………..grappen makend over die `domme sheeple `
  daar in Nederland………..

  Achhhhhh verhipppp…..zie je het al voor je ? ……Hillary Clinton, zit er oook bij…..zij wordt NET
  geroepen door Obama, die mijn reactie nu leest…..met haar glas champagne in de hand,
  loopt zij richting Obama en leest ook mee en roept al kirrend lachend : WOWWW we are in danger
  now…..we couldn`t have that sort of smart people !!! ( en ze lacht weer luid, net als toen bij de dood van Ghadaffi…..)

  Like

 8. De vastgoed-boys van de VVD lopen helemaal binnen op de mohammedaanse invasie

  EN DIT ZIJN DUS DE WERKELIJKE ZAKKENVULLENDE VEROORZAKERS VAN DE ASIELTSUNAMI!

  door en door corrupte asielondernemers van de immigratiepartij VVD

  En dat in eendrachtige samenwerking met ‘links’ dat ‘solidariteit’ eist met zielige vluchtelingen en daar werkenden graag meer belasting voor wil afpersen, wat vervolgens middels subsidie in de zakken van deze stenenhandelaren belandt. Bijkomend voordeel voor de dealers in huurdershokken is de toenemende schaarste op de woningmarkt die automatisch tot prijsstijging zal leiden.

  En dat alles onder de bezielende leiding van invasieplanner Dijkhoff.

  Huisvesting voor vluchtelingen bouwen? U krijgt ruim €6000 subsidie per vluchteling Lees verder >>> https://eunmask.wordpress.com/2016/02/06/de-vastgoed-boys-van-de-vvd-lopen-helemaal-binnen-op-de-mohammedaanse-invasie/

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Het wordt de hoogste tijd dat er met de ware aanstichters afgerekend gaat worden !

  Like

  • geentvkijker zegt:

   Rustig aan…..is nog niet zo ver…..maar gaat WEL gebeuren ! De koppen van de ware aanstichters gaan ook rollen, op het juiste moment in deze oorlog. Zij denken dat ze veilig zijn in hun D.U.M.P.bases ( google ) en dat ze kunnen vluchten. Dat gaat hun echter vies tegenvallen…..
   ( Heb je trouwens ooit gezien, HOE luxe die zijn ingericht ?? ….je kunt het niet geloven
   als je het ziet….de vuile smerige gore rotlui, sorry voor mijn sporadische scheldwoorden maar als ik daaraan denk, wordt ik echt giftiggg ) Ons, op deze rotte oorlog 1 C af te sturen, maar 3 x is scheepsrecht zeggen ze…..DEZE maal gaan ze er niet zomaar vanaf komen…..en zooo staat het ook geschreven. We wachten nog even af….

   Like

 10. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  correct geformuleerd…. zullen wij (de Nederlanders) nu eindelijk maar eens tot daden overgaan ?
  .
  Jasterke
  .

  Like

 11. Jan Zwitser zegt:

  U dient zich te onderwerpen en daarvoor is de islam de beste medicijn. Onze elite? Landverraders, die het land verdelen en verarmen, opdat zij er beter uit komen. Kom in verzet

  Like

  • Edjan zegt:

   Jan Zwitser, je hebt gelijk. Maar die elite is niet groter dan 2% van de bevolking en waarschijnlijk kleiner. Dan moet je wel tot de (ongemakkelijke) conclusie komen dat ook PC en antifa gebruikt worden en te zijner tijd worden weggeworpen.
   Hard zal hun ontwaken zijn en nee, ik heb er geen medelijden mee.

   Like

 12. Jade zegt:

  Voor wie niet weet waar de Jezuïeten precies voor staan volgt hier
  de eed die iedere Jezuïet moet afleggen:

  “Ik verklaar dat ik geen opinie of wil van mijzelf heb (…) maar zonder te
  aarzelen elk commando dat ik ontvang van mijn superieuren in de Militie
  van de Paus en van Jezus Christus zal gehoorzamen”.

  “Ik beloof verder en verklaar dat ik, wanneer de gelegenheid zich
  voordoet, meedogenloze oorlog zal voeren, in het geheim of openbaar,
  tegen alle ketters, Protestanten en liberalen, zoals ik geïnstrueerd ben
  te doen, om ze uit te roeien en te verdelgen van de gehele aarde;
  en dat ik geen leeftijd, sekse of stand zal sparen; en dat ik zal
  ophangen, verbranden, doen wegkwijnen, koken, villen, wurgen
  en levend begraven deze schandelijke ketters, de magen en baarmoeders
  van hun vrouwen zal openrijten en de hoofden van hun kinderen
  tegen de muur zal verpletteren, met het doel hun afschuwelijke ras
  voor altijd te vernietigen. Wanneer dit niet openlijk gedaan kan worden,
  zal ik in het geheim de beker met gif gebruiken, het wurgende touw,
  het staal van de lange dolk of de loden kogel, ongeacht de eer, rang,
  waardigheid of autoriteit van de persoon of personen (…) zoals ik,
  wanneer dan ook, geïnstrueerd zal worden door een agent van de paus
  of superieur van de broederschap van het Heilige Geloof, van de
  Orde van Jezuïeten.
  (bron: Niburu.co)

  Persoonlijke opmerking: Fijne jongens…(not)
  Ik denk dat dit nog weinig te maken heeft met God en Jezus Christus…

  Like

 13. geentvkijker zegt:

  KLOPT ! …..had ik al ooit gelezen, maar nu ik het weeer leessssss

  kots kots kots kots kots kots…….om te KOTSEN dus
  ` en wat is het tochhhh un aaaaardige man ` …..wat maakt ie zich toch POPULAIR,
  de smerige, toneelspelende leugenaar…..die zich paus noemt.
  Er moet zeer dringend een ANDERE WERELD ORDER komen en NIET die NWO !!!!!!!!
  Als Jezus terugkomt, heeft ie nog heeel wat werk te verrichten hier, ik hoop dat er HULP onderweg is

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s