Europa – overal oorlogsvoorbereidingen

Screenshot_60

(Door: Udo Ulfkotte – Vertaling: E.J. Bron)

Waar je op dit moment in Europa ook kijkt, overal bereiden de legers zich op de grote verwachte oorlog voor. In Duitsland valt er niets voor te bereiden. Want de Duitsers hebben hun leger naar het buitenland gestuurd en in het land zijn nauwelijks nog operatieve politievoertuigen beschikbaar.

Kopp-Online

De politie in Essen heeft te weinig patrouillewagens. Geen geld, geen politieagenten – geen veiligheid. Bij de politie in Berlijn gebruikt men de wagens alleen maar als het lekker warm is, omdat de politieauto´s daar niet van de kou houden. En in veel Duitse steden lijkt het wagenpark van de politie eerder op een verzameling oldtimers – bijvoorbeeld in Bremen. Daar staat op veel voertuigen al meer dan 300.000 km op de teller. Duidelijk is: nergens in Duitsland is nog geld beschikbaar voor binnenlandse veiligheid.

In plaats daarvan komen er van de kant van de politiek spreuken, die bij de burgers alleen maar veiligheid moeten suggereren. Alleen zo is het te verklaren dat bij het carnaval in Keulen een Belgische journaliste direct op de eerste dag voor draaiende camera bij haar borsten werd gepakt, hoewel de politiek toch na de Oudejaarsnacht in Keulen had beweerd alles nu echt onder controle te hebben. Ook asielzoekers lieten zich daardoor blijkbaar niet afschrikken – een 17-jarige probeerde meteen aan het begin van het Keulse carnaval een jonge vrouw te verkrachten. De door de politiek beloofde binnenlandse veiligheid schijnt niet meer te bestaan.

Tegen deze achtergrond trekken berichten de aandacht, volgens welke bijna alle Europese landen de bevolking nu ook nog op gewapende militaire operaties in Europa of zelfs op oorlog voorbereiden. Het neutrale Oostenrijk wil soldaten naar de Balkan sturen om asielzoekers desnoods met wapengeweld tegen te houden. En de Zweedse legerchef Anders Brännström zei in een eind januari 2016 gepubliceerd gesprek met het dagblad “Aftonbladet” uit Stockholm dat Europa binnen enkele jaren het slagveld van de Derde Wereldoorlog zou worden.

Het zou de eerste oorlog van Zweden zijn die tegen vijanden in het land zelf gevoerd zou moeten worden, bijvoorbeeld tegen Oriëntalen, die op dit moment in groten getale als aanhangers van de “Islamitische Staat” naar Europa zouden komen. De oorlogen die we nu zouden kennen uit landen zoals Syrië of Irak zouden naar Europa geïmporteerd worden. De Derde Wereldoorlog zou “direct na de volgende kruising” op ons Europeanen wachten.

De Zweedse legerchef Anders Brännström vergelijkt de actuele situatie met die in de jaren-30 in een aan Zweedse beleidsmakers verstuurd intern document. Europese regeringen zouden de veiligheid van de burgers niet meer kunnen garanderen, de “binnenlandse veiligheid zou wegvallen”.

Dit vacuüm zou gebruikt worden door in de strijd ervaren jonge mannen van radicale oorlogszuchtige organisaties zoals de “Islamitische Staat”. Zijn inschatting zou intern niet alleen in veiligheidskringen, maar ook door vooraanstaande politici worden gedeeld, maar blijkbaar niet uitgesproken. Terwijl het duidelijk is dat men de Europese bevolking “op het ergste zoude moeten voorbereiden”.

De afgelopen dagen hadden ook Poolse en Franse militairen dergelijke uitspraken gedaan. De Fransen spraken van “op burgeroorlog lijkende toestanden” in de asielkampen rondom Calais, die een voorproefje zouden zijn van het hetgeen Europa te wachten zou staan. En de Polen bereiden de bevolking erop voor om nog meer migratiestromen in de toekomst ook met wapengeweld te stoppen.

De Zwitserse legerleiding en de Zwitserse minister van Defensie waarschuwen er al meerdere jaren voor dat de migratiestromen in Europa in een nieuwe grote oorlog zullen uitmonden, die de start van de Derde Wereldoorlog zou kunnen betekenen.

De Zwitserse legerchef André Blattmann werd voor zulke uitspraken door veel mediavertegenwoordigers bekritiseerd. Desondanks waarschuwde hij het laatst in december 2015 voor de toenemende “explosieve situatie” en zei: “De mengeling wordt in toenemende mate onappetijtelijk”.

Legerchef André Blattmann is er heilig van overtuigd dat ook Zwitserland op de middellange termijn opnieuw in Europese oorlogsscenario´s zal worden getrokken die veel burgers zich nu nog helemaal niet kunnen voorstellen. Behalve migratiestromen, een snel verzwakkende economie, terreur en veranderde bedreigende situaties ziet hij ook in Zwitserland het gevaar van “sociale onlusten”. Nu al zou het woordgebruik van aan elkaar vijandige politieke groepen “gevaarlijk agressief” zijn.

Ondertussen zorgt de Europese politie Europol voor opzien met de aanwijzing dat de “Islamitische Staat” zich in Bosnië in daar opgerichte terreurkampen heel openlijk voorbereid op grote aanslagen in Europa. En ook Duitse veiligheidsautoriteiten geven langzamerhand toe dat terroristen onze welkomstcultuur ervoor misbruikt hebben om in groten getale ISIS-aanhangers Duitsland binnen te sluizen. In Duitse asielzoekerscentra zouden op dit moment ongeveer 4000 potentiële ISIS-terroristen door asielhelpers verzorgd en gevoed worden.

Uiterlijk in 2018 – aldus voorspelde het Londense dagblad “Daily Mail” al langere tijd geleden – zou Merkel Europa opnieuw een grote oorlog in geleid hebben. Niet alleen de Tsjechische president Miloš Zeman waarschuwt ons om eindelijk wakker te worden. Dat willen we niet horen. We willen niet geloven dat zich onder de “vluchtelingen” ook gewoon veroveraars bevinden die ons oorlog zullen brengen. Op een bepaald moment zullen we wakker worden. en dan pas zal men zeggen: Pas op, burgeroorlog.

Bron:
http://info.kopp-verlag.de
Auteur: Markus Mähler

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Eurabië, Europa, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

29 reacties op Europa – overal oorlogsvoorbereidingen

 1. DERDE WERELDOORLOG

  Is de Derde Wereldoorlog op komst, is deze al begonnen of te vermijden?

  Deze vragen zijn al vaker gesteld geworden door onze lezers. Zeker sinds Turkije (NAVO-lid) een Russisch SU-24 gevechtsvliegtuig naar beneden heeft geschoten bij de grens van Syrië; Saoedi-Arabië de sjiitische geestelijke Nimr al-Nimr heeft onthoofd; er weer een nieuwe Koude Oorlog is uitgebroken en de oude Kissinger weer op moet draven om met Poetin te praten… Lees verder >>> http://www.bestebank.org/derde-wereldoorlog/

  Like

 2. J. C. Th. Köhler zegt:

  Niemand kan met droge ogen beweren dat Angela Merkel niet ziet wat wij allemaal wel zien. Als zij dus doorgaat met doen wat ze nu aan het doen is, kan dat alleen maar opzet zijn. Wie daar achter zit, Brussel, Riyad of Bilderberg onttrekt zich aan mijn (en uw) waarnemingsvermogen. We kunnen gissen, maar weten doen we het niet.

  In “Den Haag” zit een heel stel handlangers, onder leiding van Mark Rutte. En op de PVV na huilen alle partijen mee met de wolven in het bos. Een burgeroorlog zit eraan te komen. Als we het overleven zijn er twee mogelijkheden. Of we moeten maken dat we weg komen, óf we maken een tweede Neurenberg mee. Bijltjesdag. Ik hoop op het laatste, maar bevind me tussen hoop en vrees.

  Ondanks alles toch een goed weekend allemaal. Nou ja, het schoftentuig in “Den Haag” uitgezonderd natuurlijk. Die mogen kiezen: een enkeltje naar Napels (Napels zien en dan sterven) of een enkele reis naar Slochteren (van dat gas, u weet wel).

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 3. BertG. zegt:

  Amsterdam 1955 in kleur.

  Like

  • Japio zegt:

   Goeie ouwe tijd BertG, waar Nederlanders nog Nederlands waren. Je moet nu eens kijken, alles is anders. Met dank aan NSB-links.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Japio: 14.46. uur. Inderdaad NSB LINKS. Dat hele linksvolk. bestaat uit ex krakers, anarchisten,communisten! Zij maken heel Nederland kapot! Amsterdam door LINKS volkomen naar de verdommenis geholpen.

    Like

 4. C.A.Barstow zegt:

  Inderdaad, ik vrees dat wereldoorlog nummer 3 niet ver weg is, en daarna?
  er zal denk ik geen daarna meer zijn.

  Like

 5. Duchesne zegt:

  De conclusie die nog word getrokken werd twintig jaar geleden al door het Engelse leger gezien en men paste de gevechtstechtnieken aan op “urban warfare”. Deze ontstane situatie waarbij de vijand zich tussen ons bevind en voor een deel is ingeburgerd is heel moeilijk door een overheid nog te controleren, zo niet onmogelijk. Ook dat is realiteit.
  Ik heb schollgaande kinderen, een studeerde in Brussel. Nu niet meer, het was in de avond al gevaarlijk om er over straat te lopen, maar vanaf zaterdag 14 november was ze niet meer in Brussel. Ze studeert nu ergens anders, maar ik verwacht niet dat ze in veiligheid haar studie kan afmaken, er is op straat geen veiligheid meer, slechts politie die liever een eigen burger aanpakt zonder teveel risico en daarbij kan afreageren dan dat men migranten aanhoud, omdat deze aanhoudingen vaak ecaleren.
  Het zal bij deze tijd horen, maar ik denk dat dit het gevolg is van een gebrek aan toekomstvisie bij de politiek en een blind volgen van Amerikaanse buitenlandse politiek zonder zelf een eigen positiein te nemen. Alleen al daarom zal de EU in elkaar vallen, door gebrek aan visie en leiderschap. En hebzucht, iets dat van alle tijden is maar ook in het oude Rome de ondergang werd.
  Het zij zo.

  Wat mij persoonlijk erg dwars zit is dat mij als mens het recht op zelfsbescherming word ontzegd. Ik mag wel voor lands eer en glorie met een uzi en een uniform in alarmfase aan de toenmalige oostduitse grens gaan zitten wachten op de “vijand” die nooit kwam en misschien nooit was, maar voor een gevaar wat letterlijk een deur verder huist mag ik mezelf niet verdedigen, ik word als mens niet erkend door de regering van het land waar ik woon.

  Mijn oma leefde tot haar dood in 1971 in een constante angst, met steeds de ausweis en nog een document in haar tas, om niet te worden gedeporteerd. Eind 1943 werd ze vrijgelaten, net voordat ze op transport zou worden gesteld. Mijn moeder werd enkel weken later geboren.
  Als een overheid niet in staat is de eigen burgers te beschermen dan moet de overheid die burgers de middelen geven zichzelf te beschermen, of ten minste in de mogelijkheid stellen een wapen aan te schaffen.
  Het zal niet gebeuren, ieder recht richting de burger word als machtsverlies gezien, zelfs als dat rechthet enige is dat tussen vrede en chaos staat. De staat wil niet dat de burger leeft, men wil dat de burger betaald.
  In alle openheid: ik ben het zo zat en wil mijn gezin en mijzelf kunnen beschermen. Hoe?

  Like

  • OphEUffen zegt:

   Trek u niets meer aan van het verbod. Binnen bereik, maar buiten zicht. Alles is beter dan een volk dat zwicht! Of zich niet kan verdedigen. Dat laatste snappen ze dondersgoed in Den Haag en Brussel.

   Like

  • Theoden zegt:

   Ik leef met je mee. Ik leef met iedereen mee die de ontwikkelingen zorgwekkend en machteloos moeten aanschouwen. Ik leeft met de jonge gezinnen, de oudere die moeilijk te been door een vreemd land wandelt. Twee jonge blonde meisje die bij 6 Marokkaanse jongens op het stadplein hangen, kinderen die ik spelen, mijn kleine baby buur jongentje. In wat voorn wereld zal hij leven. Vernederd door negers en moslims of zo geindoctineerd dat hij niet ziet hoe alles anders was, vroeger voor de invasie. Hij zijn zus moet beschermen en hij voor varken of christen wordt gepest, en op school slechts over slavenij en de holocaust een schuld- en eigenhaat gevoel krijgt aangepraat. En op kinderenspelletje om ipad het diversiteit-gif krijgt ingelepeld, alsook zielige bruine kindjes.
   Ik leef met hen mee, en met mijzelf.

   Like

   • Duchesne zegt:

    Ik denk dat het lek in de boot nu gerepareerd moet worden, voordat er meer lek is dan boot. Ik hoop dat het leger en de politie de regering afzetten, want tenzij we met honderduizenden burgers Den haag bestormen komen we niet ver. Zonder steun van leger en politie loopt ieder rechtstreeks protest dood. Ik vraag me ook af hoe het voor een agent moet voelen om wel het misdrijf te zien maar de dader niet te mogen oppakken omdat het discriminerend of politiek niet correct zou zijn.
    Ofwel pik je het vroeg of laat noet meer, ofwel wil je niet meer zien wat er gebeurd.
    Maar als burger zit ik ondertussen met een klote pijl en boog achter mijn voordeur.
    De goede wapens zijn in handen van de tegenpartij en die zal ze gaan gebruiken.

    Mijn woede is die van onmacht, ik wou dat Belgie nog was zoals twintig jaar geleden toen je nog gewoon een wapen kon kopen. Nu moet je het bij de vijand halen of bij de criminelen, precies de lui waartegen je het nodig hebt.

    Zelfverdediging is een recht als mens, en als iedere burger zichzelf kan beschermen kunnen alle burgers samen land en samenleving beschermen. Alleen zo, anders dan met meer macht dan de ander stop je deze spiraal niet.

    Like

  • Bas zegt:

   Quote: Alleen al daarom zal de EU in elkaar vallen,

   = Als deze implosie plaatsvindt gaat de bevrijdingsvlag uit.

   Like

 6. carthago zegt:

  Een duidelijk en waar bericht. De ondergrondse oorlog door kokosnoten en kalifaatgangers die reeds lang bezig is op befehl van de nazi Mergel c.s.komt nu snel aan de oppervlakte,letterlijk en figuurlijk. De ooit europeesche cultuur is definitief vernietigd, en heeft plaats gemaakt voor de nieuwe Eussr dictators op nazi leest geschoeid. Het wordt een gewelddadige oorlog, de uiterst bekwame autochtone Europeaan, linkse extremisten zoals de pvda en gl uitgesloten, tegenover de uiterst moorddadige nazgul kokosnoten en kalifaatgangers, les jeux sont fait.

  Like

 7. Bas zegt:

  De VS doctrine heeft onlangs voor miljarden aan wapens geleverd bestemt voor de NAVO.
  (Men wil Europa kennelijk bevrijden van een bevrijding door Rusland)
  http://tinyurl.com/j2f92lh
  http://tinyurl.com/zzycqax
  http://tinyurl.com/jrv6be9

  Like

 8. Japio zegt:

  De elite-agenda en de uitvoering daarvan gaat gestaag door. Onderhand ieder weldenkend mens ziet dat het radicaal de verkeerde kant op gaat. We worden bewust de afgrond in geduwd. Ik ben bang omdat veel mensen wakker worden deze agenda steeds sneller uitgerold gaat worden. Straks in 2017 zijn er weer verkiezingen in Nederland, men gaat er alles aan doen om rechts niet aan de macht te laten komen. Hier werken zowel de (linkse) politici als media samen. De route der onderdrukking is al helemaal uitgestippeld en de (naïeve) mens wil het maar niet zien. Op één of andere manier hebben ze de islam nodig om de goedwillende burgers te onderdrukken. Ze creëeren bewust een tweedeling om een (burger) oorlog uit te lokken. De route naar 1 wereldregering en 1 wereldreligie gaat over miljoenen onschuldige mensenlevens heen.

  Like

 9. edwin vissers zegt:

  ik ben nu al aan het bijhouden wie wie is ,ik bedoel al die eurofielen partijen en en die verschrikkelijke naaams cristenen de perverse linkse cristenen die helemaal niets van Gods word begrepen hebben moeten echt niet wegkomen met hun judas streken, zodat bijltjes dag een groot feest word. Neem nou die paus met zijn 1 wereld religie, een echte demon mensen met hun valse vrede waar de islam dankbaar gebruik van maakt

  Like


 10. Journalist tijdens persconferentie tegen Amerikaanse minister Kerry: “U heeft ISIS gecreëerd!”

  De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken John Kerry werd tijdens een persconferentie in Rome onderbroken door een journalist. “U heeft ISIS gecreëerd!” riep ze tegen hem. lees verder >>> http://www.ninefornews.nl/vrouw-roept-tijdens-persconferentie-in-rome-tegen-amerikaanse-minister-kerry-u-heeft-isis-gecreeerd/

  Like

 11. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg zegt:

  Dit is op IdentitairVerzet OZL herblogd.

  Like

 12. BigLJohn zegt:

  Eerst worden er door de E.U. en haat trawanten doelbewust tientallen miljoenen moslims naar Europa gehaald, en vervolgens treffen de Europese legers voorbereidingen voor een oorlog. Tegen wie ? Heel simpel tegen ons, als we ons gaan verzetten tegen de rotzooi die moslims hier veroorzaken. In het klein zien we dit al gebeuren. Want grote gebeurtenissen werpen hun schaduw al lang van tevoren uit. De politie die protesterende mensen meeneemt naar het politieburo, en die tegelijkertijd moslims zoveel mogelijk met rust laat als ze zwaar over de schreef gaan ! Maar niemand kan tegen de bierkaai vechten. En tegelijk tegen de E.U, tegen de moslims, tegen de politiek, en tegen de politie en justitie !

  Like

 13. Tistochwat zegt:

  Wat zou het toch heerlijk rustig zijn als die rooie landverraders, samen met hun mohammedaanse lievelingen zouden vertrekken naar mohammedaanse gebieden!
  Dat zou voor de neo NSB’er, voor de mohammedaan en voor ons realisten een win-winsituatie zijn.
  Iedereen happy.

  Hoe moeilijk kan het zijn?

  Like

 14. Pieter zegt:

  Voor mij is de vraag hoe kom ik aan een wapen met munitie zonder dat het opvalt en zonder rip-deal.

  Like

 15. Guardiacivil zegt:

  Ik kwam een paar punten tegen in het relaas 3e wereld oorlog, waar ik maanden geleden al voor heb gewaarschuwd. Het westen is dom is te stom om te luisteren en wil zich nog oh zo graag aan Amerika vastklampen en dit is nog een nawee van de WWll toen de Alliance nog zo belangrijk was voor Europa. Maar inmiddels zijn we bijna uitverkocht en behoord de macht aan Amerika zowel industriëel als financiëel. Luisteren en kijken naar Rusland is denk ik de beste optie om vrijheid te behouden.

  Like

 16. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 17. Pingback: HET DOORGEEFLUIK (9) | voorzieners

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s