Geef ze aan Berlijn: Frankrijk´s Merkel-Syriërs vluchten terug naar Duitsland

Screenshot_67

(Door: Markus Mähler – Vertaling: E.J. Bron)

Dat was Mutti Merkel´s Europa-droom: “Wij” proppen miljoenen “vluchtelingen” in sporthallen en hotelkamers. Met de verdeelsleutel kunnen “wij” ze immers later nar andere Europeanen afschuiven. . . De realiteit ziet er echter als volgt uit: de naar Frankrijk afgeschoven Syriërs en Irakezen vluchten terug naar Duitsland. Terwijl onze tentsteden uit alle voegen barsten, worden ze daar steeds leger: Le tourisme de Réfugiés se retrouve en Allemagne.

Er is een goed bericht voor Angela Merkel: haar Europese verdeelsleutel bestaat al – die werkt alleen in een andere richting en vliegt ons op dit moment als een boemerang om de oren. Veel Syriërs en Irakezen die in de herfst uit Duitsland naar andere landen werden afgeschoven, zijn al op de terugweg – naar Duitsland.

Retour afzender of, om het in Merkel´s natuurkundigen-taal uit te drukken: “Wir” haben es geschafft! Sinds Mutti Merkel´s uitnodiging is Duitsland Europa´s atoomkern, die alle vrij zwevende neutronen onophoudelijk aantrekt en niet meer kwijtraakt.

Deze terugkeer van de Merkel-vluchtelingen kun je zelfs bekijken. Plaats delict: Cergy, 40 kilometer ten noordwesten van Parijs en schilderachtig gelegen aan de Oise. Aan de rivier staat het vrijetijdscentrum “Ile de Loisirs de Cergy-Pontoise”. Met een meer en een zeilschool, vrijetijdspark en zelfs een bos om te klimmen. Sinds afgelopen september bevindt zich daar ook een noodonderkomen voor Merkel´s “vluchtelingen”. Echter: Merkel´s “vluchtelingen” zijn daar niet lang gebleven. Het terrein lijkt helemaal leeg, de picknickbanken staan er verlaten bij.

Dat is toch ook wat: Frankrijk ronselde vluchtelingen van ons af in München

Het OFPRA, de Franse tegenhanger van het Duitse kantoor voor Migratie en Vluchtelingen, waagde in de herfst een symbolische geste: enkele officials bekeken de grote welkomstchaos in München. Het moet schokkend voor ze geweest zijn. 100 Syriërs en Irakezen werden overgehaald om mee naar Frankrijk te gaan.

Om Duitsland te ontlasten. München nam het aanbod van de stad Cergy in dank aan en nog geen 48 uur later vertrok er een buskonvooi naar Frankrijk. En Cergy deed goed haar best: de “vluchtelingen” leefden weliswaar niet als God in Frankrijk – maar toch maar mooi daar, waar andere mensen vakantie houden: in het vrijetijdscentrum “Ile de Loisirs”.

De burgers van de stad schonken kleding en speelgoed. Binnen twee weken bracht de links-groene burgemeester, Jean-Paul Jeandon, alle vluchtelingenkinderen in plaatselijke scholen onder, voor de volwassenen waren er taalcursussen.

In december hoefde niemand meer op een slaapzaal te slapen, iedereen kreeg de verhuizing naar een woning aangeboden. Cergy versnelde zelfs de bewerking van de asielaanvragen – in Frankrijk duurt deze autoriteitenmarathon in de regel twee jaar.

Waarom is Duitsland een magneet voor “vluchtelingen”?

Desondanks: veel “vluchtelingen” willen (terug) naar Duitsland. De Britse “Economist” sprak met Ali Tarabein over de reden hiervan. Tarabein is de typische Merkel-vluchteling: van Syrië naar Turkije, toen op het Griekse eiland Lesbos aan land gegaan en daarna vier dagen via de Balkan naar Duitsland. Alleen ging hij toen plotseling van München naar Cergy. Tarabein verraadt zijn ware bedoelingen: “Ik wilde naar Zweden, daarna naar Duitsland of Engeland.”

Waarom? Omdat daar al veel andere Syriërs zouden zijn. Die zouden hem echter via Facebook en Whatsapp gewaarschuwd hebben niet over Het Kanaal naar Engeland te vluchten: de stroming “was te gevaarlijk. Ik wil niet sterven.” Dus blijven allen Zweden, waar juist de grenzen werden gesloten, of het Merkel-paradijs over.

Op dit moment probeert Tarabein zijn vrouw en drie kleine kinderen uit Syrië over te laten komen. Voor de rest geen goed woord voor Frankrijk: het zou maanden duren voordat men documenten zou krijgen, en Syrische “vluchtelingen” zouden “op straat leven”. In werkelijkheid is er vermoedelijk sprake van heel andere redenen.

Nummer één, de hamvraag: Merkel´s oorlogsvluchtelingen zijn ook economische vluchtelingen – op de egoïstische zoektocht naar de Europese welvaart. Frankrijk wordt geplaagd door een voortdurende recessie en 10% werkloosheid, het heeft de “vluchtelingen” geen Merkel-paradijs aan te bieden. Precies deze droom van welvaart is echter de motivering voor miljoenen “vluchtelingen”.

Hun zuiver economische berekening ziet er als volgt uit: als ze al hun eigen leven riskeren en duizenden euro´s uitgeven aan smokkelaarbendes, dan moet het ook de moeite lonen. Dus naar Syrische familieleden in Duitsland of Zweden, waar de sociale stelsels royaal zijn en de politici “Refugees Welcome!” roepen. En precies dit is de reden waarom Merkel´s “verdeelsleutel” nooit zo kan functioneren als zij wil.

Nummer twee: Ook een natuurkundige kan de natuurwetten niet verslaan. Er is sprake van een dubbele alliantie van de onwilligen: de andere Europeanen willen geen “vluchtelingen”hebben en Merkel´s “vluchtelingen” willen koste wat het kost in Duitsland blijven. Dat zegt ook Pascal Brice van het Franse OFPRA: “Duitsland zit in deze bijzondere situatie, niet Frankrijk.” Daar heeft men geen opdracht gegeven tot een welkomstcultuur zonder alternatief. Men bouwt hoge bureaucratische hindernissen voor “vluchtelingen” op en het sterke Front National bepaalt het Franse debat over Merkel´s onaangemelde massa-immigratie naar Europa.

Sinds de terreuraanslagen in Parijs (onder de daders bevonden zich twee “vluchtelingen”) heerst daar een uitgesproken anti-stemming. Volgens een actuele peiling wil 60% van de Fransen in geen geval nog meer “vluchtelingen”. Manuel Valls, de Franse minister-president, gaf zelfs een richting aan die overkomt als een tegen-ontwerp tegenover het grenzeloze “Wir schaffen das”: “Wij zullen niet alle vluchtelingen verwelkomen.”

En zo ziet dat eruit in de cijfers van het  bureau voor de statistiek van de EU: in 2015 vroegen 158.657 Syriërs asiel aan in Duitsland en 3.553 in Frankrijk. Duitsland bezat het oude record van 476.649 aanvragen. Ter vergelijking: we hebben echter officieel 1,1 miljoen “asielzoekers” opgenomen. Dus zijn er bijna 650.000 mensen niet verwerkt of ondergedoken. Maar . . . “Wir schaffen das!” . . . ook de terugkeer van Merkel-vluchtelingen naar Duitsland.

Bron:
http://info.kopp-verlag.de
Auteur: Markus Mähler

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Eurabië, Frankrijk, Immigratie, Naïviteit, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Geef ze aan Berlijn: Frankrijk´s Merkel-Syriërs vluchten terug naar Duitsland

 1. Jan zegt:

  Wat de VS binnenkomt nu de grenzen met Mexico zijn open gezet

  Like

 2. Thom zegt:

  Geen wonder dat Zwarte Piet verboden wordt. De Mexicaanse Zwarte Pieten zijn drugshandelaren of toch iets in die richting. Aan deze Pieterbazen kan Amerika nog veel plezier beleven. Als ze nou mevrouw Clinton kiezen als president is het lot van Amerika bezegeld.

  Like

 3. Willie zegt:

  Direkt afknallen

  Like

 4. Hendrik M. zegt:

  Das Merkelschwein mag ze allemaal hebben!
  Zij nodigt de halve wereld uit, dat is niet ons probleem.
  Ons probleem is Merkels zwijnekontlikker Rutte en consorten die in alles toegeven en ons er mee op willen zadelen.
  Grenzen dicht, NU!

  Like

 5. M.A.L. Sion zegt:

  Vluchtelingen voor oorlogsgeweld worden zo dus na verloop van tijd ECONOMISCHE VLUCHTELINGEN of te wel MIGRATIE-PARASIETEN. Als we daar dan ook nog bij optellen het risico van vluchtelingen die verkapte ISIS-strijders zijn (of worden?) dan wordt Europa mooi naar de kloten geholpen.
  En dat allemaal dankzij het falend beleid van de Europese elite en die van de lidstaten (behalve HONGARIJE.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 6. Koos zegt:

  De moraal van het verhaal: Zo sober mogelijk huisvesten. Geen zakgeld, geen woning, helemaal niets.

  Like

 7. Pieter zegt:

  Haha wie heeft de verdeelsleutel ? Wie is de beste monteur om dit te klaren ?

  Like

 8. Elena zegt:

  Afgelopen zomer…het eerste transport sieluhguh parasieten aangekomen in Duitsland ( welke stad weet ik ff niet meer) waren er toejuichers bij, die op aandringen van de roverheid dan een korting kregen op boete of bajesstraf.
  Zij moesten juichen, lachen en zwaaien.
  Dit wist ik van een Duitse kennis aldaar.
  Dus..niet zo moeilijk om daar gehoor aan te geven voor een “straf vermindering”.

  Hopelijk gaan alle aslieguheisers uit de Europese omliggende landen lekker naar mutti Merkel om haar kont te kussen.

  Like

 9. Claudia M. zegt:

  Ergens terecht, Merkel heeft ze uitgenodigd. Allemaal fijn naar die Heimat in Deutschland!

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Tja, Merkel krijgt nu, waar ze zelf voor gezorgd heeft. Een totale invasie, van handophouders, waaronder natuurlijk de nodige moslims.

  Like

 11. Guardiacivil zegt:

  Terug naar Berlijn, en op een gegeven moment ontploft deze stad door en met een grote opstand, kan niet anders. Het gaat langzamerhand steeds slechter met Duitsland. Let op over 8 a 10 maanden stort de financiële markt in elkaar. Crisis op crisis. Een logisch gevolg. Ik heb er al over in de Elzevier gesproken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s