Premier Canada propageert islam als compatibel met Westerse waarden

Screenshot_58

(Door: Annabel Nanninga)

Godsdienst-PR in voorheen seculiere staat

De Canadese premier Justin Trudeau heeft het op zich genomen om islam te promoten als een religie die prima te verenigen valt met Westerse normen en waarden. Gevraagd naar zijn plannen om ISIS en radicalisering tegen te gaan sprak de *kuch* liberaal:

We need to make sure that we’re working with communities like the Muslim community for example to demonstrate that Islam is not incompatible with free and open Western societies. We have that in Canada.

Waarom de premier van het voorheen seculier geregeerde Canada het nodig vindt om wat dan ook over welk geloof dan ook te demonstreren, is niet geheel duidelijk. Het is namelijk niet per se de taak van een premier om moeite te doen om de compatibiliteit van een religie met de wetten in zijn land te demonstreren.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Canada, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, Moslims, Naïviteit, onwetendheid, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

23 reacties op Premier Canada propageert islam als compatibel met Westerse waarden

 1. M.A.L. Sion zegt:

  Volkomen van de pot gepleurd !
  Hoe kan zo iemand het tot premier brengen ?
  Wie haalt die bok van de kist ?
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 2. Marc zegt:

  Canadese troepen stonden altijd klaar voor gevechten tegen Wilhelm II en Hitler. Ik vind dat we nu iets voor die Canadezen moeten doen.

  Like

  • Ron zegt:

   De Canadezen worden op dezelfde manier verraden als de west-europese bevolking.
   Ik heb via een kennis contacten in Canada, en de mensen beginnen langzaam wakker te worden. Helaas nog niet snel genoeg.

   Als we echt iets terug willen doen dan zullen we de Canadezen aan alle kanten moeten waarschuwen om niet dezelfde fouten te maken als west-europa doet. Dit vergezeld met links naar krantenartikelen en filmpjes.
   Indien de krantenartikelen in een andere taal dan engels zijn, kun je een vertaalde versie maken door vlak voor het adres (zonder spaties).het volgende te plakken (Google regelt dan de vertaling):

   https://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=en&ie=UTF8&nv=1&prev=_t&rurl=translate.google.com&sl=auto&tl=en&u=

   Ik doe het zelf al een paar maanden en merk dat de mailgroepen waar het terecht komt groter worden.

   Like

 3. hendrikush zegt:

  Gekozen op zijn uiterlijk. Verdorven in zijn innerlijk.

  Like

  • wim zegt:

   Te vergelijken met ene Klaver hier. Ook volkomen onbegrijpelijk dat mensen daar achter aan lopen.
   Jammer van het mooie Canada, maar eigen schuld. Als je zo iemand kiest verdien je ook niet beter…

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Hij is homo, en ziet er ook uit als een homo.
   Als je zo’n type kiest zegt dat veel over het intelligentiepijl van de gemiddelde Canadees.
   Je ziet dan ook wat er nu gebeurt. Dit gaat ze veel bloed zweet en tranen kosten…

   Like

 4. ildiko zegt:

  Het is niet hetzelfde wanneer de slimme gek doet, of de gekke slim probeert te zijn.

  Like

 5. Japio zegt:

  On-ge-lo-fe-lijk wat een randdebiel die Trudeau. Zulke moeten ze gelijk uit hun lijden verlossen. Welke denkwijze hebben dit soort lui? Iedereen weet dat die islam niet samen gaat met westerse culturen. Sterker nog, die islam gaat helemaal nergens mee samen omdat het een totalitaire idieologie is. Ze haten het christendom, het Jodendom, het hindoeïsme, enfin alles en iedereen wat geen moslim is. Beste Trudeau haal je kop uit die moslimreet en kijk maar eens om je heen wat de islam wereldwijd aanricht.

  Like

 6. Pieter zegt:

  De man is van alles het slechtste in een persoon verenigd. President-broekie, socialist, Gutmensch en islamknuffelaar, een levensgevaarlijke gek dus.
  Ongelofelijk dat hij aan de macht is gekomen.

  Hij verdiend een pak slaag dat hem z’n leven lang bij zal blijven.

  Like

 7. Jan zegt:

  Trudeau is niet de enige van de pot gerukte idioot, zijn zielsverwant is de maoïste Kathleen Wynne, een door en door corrupt en verrot element:

  Wynne, Trudeau ‘ideological soulmates’


  http://www.thestar.com/news/queenspark/2014/12/19/kathleen_wynne_warns_change_looms_for_the_beer_store.html

  “Kathleen Wynne and Justin are ideological soulmates,” Conservative Party spokesperson Stephen Lecce said Wednesday. “In addition to Justin’s endorsement of Wynne’s huge payroll tax increases, they both favour massive, out-of-control deficit spending and green-schemes that cause the price of electricity to skyrocket.”

  http://www.torontosun.com/2015/09/16/wynne-trudeau-are-ideological-soulmates

  Like

 8. Premier Canada propageert islam als compatibel met Westerse waarden, niet alleen in Canada wordt de waarheid vergiftigt door de geperverteerde bestuurlijke elite die bijna allemaal voor méér islamisering van hun land zijn, uiteindelijk is het in Nederland precies hetzelfde. Alleen heb ‘k Rutte nog niet in een moskee op een sadjada gezien, maar wat nu nog niet is kan altijd later komen, het is altijd een psychologisch spelletje om naar anderen te wijzen, dat geeft het publiek een idee dat zij van deze islam ellende verschoond zijn…

  Like

 9. Cathja zegt:

  Canada. Ik heb er nog verre familie wonen. Ik heb lange tijd gedacht dat ze daar die moslim-ellende niet zouden meemaken, maar het tegendeel lijkt er aan te komen.

  Zonde! Zónde van dat prachtige land…! Alles wat nog niet aangevreten is door moslims krijgt een beurt. Overal waar moslims zich vestigen begint het gedonder.

  Dat er wereldwijd nog zóveel goedmensen zijn die heel bewust het kwaad van de islam niet willen zien is mij een volkomen raadsel! Denken ze soms dat zij niet aan de beurt komen als de islam dominant wordt?

  Zo nee, dan begaan ze een fatale vergissing!

  Like

 10. Jade zegt:

  Zucht, Canada kan dus ook van de lijst met veilige landen…
  Waar kan je nog heen als je gewoon rustig wil leven
  zonder het zwaard van Damocles boven je hoofd?

  Like

 11. paulzwueste zegt:

  Die premier van Canada maakt een onvergefelijke fout met het vernietigen van de scheiding van Kerk en Staat in zijn land door die vervloekte islam te propageren…!
  Dit kan helemaal niet en hij zal er t.z.t. op worden afgerekend.
  We moeten overigens niet vergeten dat Canada sedert de 18e eeuw geen oorlog meer heeft meegemaakt. Die Canadezen mogen we dus als totaal wereldvreemd beschouwen.
  Ach kan ons het schelen… we hebben zo veel ruimte is (nu nog!) de reactie van de wereldvreemden… en daarbij ze zijn zo sympathiek.
  Typisch weer ’n volk dat in zo’n eindeloos land met van die eeuwig zingende bossen woont dat dit soort wartaal uitslaat.
  Ik zou zeggen neem die miljoen vluchtelingen maar over die dit jaar nog naar Europa komen en de rest ook die hier al de boel terroriseren…
  Dan kan de verkrachtings-tsunami ook bij jullie op volle toeren gaan draaien!…

  Like

 12. Jan zegt:

  Na de overwinning van Trudeau (lees: Hamas) in Canada

  Free speech victory! Christian group wins fight against City of Toronto

  Like

 13. Jan zegt:

  Moslims in Ontario krijgen steeds grotere bek, eisen geld voor haathut

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s