Sinds januari tienduizenden “vluchtelingen” aangekomen in Griekenland

Screenshot_73

(Vertaling: E.J. Bron)

Vanaf het begin van het jaar tot 3 februari zijn volgens informatie van de VN-vluchtelingenorganisatie (UNHCR) ruim 67.400 mensen vanuit de Turkse Egeïsche kust overgestoken naar de Griekse eilanden.

epoch times

Alleen al in de eerste drie dagen van februari zouden er 6.911 migranten naar Griekenland zijn gekomen. Ter vergelijking: in heel februari 2015 waren dit 2.873 mensen. Sinds het begin van het jaar zouden er minstens 366 mensen in de Middellandse Zee om het leven zijn gekomen of vermist worden, deelde de UNHCR zaterdag verder mee.

Aan de Grieks-Macedonische spoorweg grensovergang bij Idomeni-Gevgelija zouden zaterdag volgens schattingen van de politie meer dan 7.000 “vluchtelingen” bij ijzige temperaturen vastzitten. De opstopping zou ontstaan, omdat de mensen slechts in kleine groepen Macedonië binnengelaten zouden worden.

Alleen migranten uit Syrië, Irak en Afghanistan mogen de grens passeren. Mensensmokkelaars zouden volgens informatie van de plaatselijke autoriteiten “goede zaken” doen met de andere migranten. Tegen contant geld laten ze hen oversteekplaatsen naar Macedonië zien, die vooral ´s nachts niet bewaakt zouden worden, zodat ook zij verder kunnen reizen naar Midden-Europa.

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Griekenland, Illegalen, Immigratie, Macedonië. Bookmark de permalink .

9 reacties op Sinds januari tienduizenden “vluchtelingen” aangekomen in Griekenland

 1. Thoth zegt:

  Vanaf het begin van het jaar tot 3 februari zijn volgens informatie van de VN-vluchtelingenorganisatie (UNHCR) ruim 67.400 mensen vanuit de Turkse Egeïsche kust overgestoken naar de Griekse eilanden.(..)

  Kom maar naar Nederland! Je krijgt zo snel mogelijke een huis, een ‘cursus’ hoe je moet gedragen, een ‘cursus’ om Nederland te leren, een ‘cursus’ om jezelf een werknemer te maken en tenslotte 3 jaar een bijstandsuitkering. En als dit niet lukt, géén gemeentebaantje, helaas dan gewoon als de meeste allochtonen, in de bijstanduitkering blijven hangen, zoals b.v. de Somaliërs (80%)…

  Like

 2. Cathja zegt:

  Volgens Mark Rutte ‘valt Turkije totaal niets te verwijten’……!

  Mark heeft er nooit iets van begrepen, begrijpt het nu ook niet, en zal het in de toekomst ook niet begrijpen, dat je met Turken niet kunt onderhandelen.
  Ze lachen vriendelijk in je gezicht, en zodra je je hebt omgekeerd krijg je een dikke middelvinger van ze.
  Ze hebben NIETS gedaan om de vluchtelingen te stoppen, maar houden wel de hand op om miljarden euro’s te incasseren.

  Met zo’n MP als ‘onze Mark’ ben je mooi in de aap gelogeerd. Als je hem kritische vragen (o.a. over dit onderwerp) stelt is steevast zijn antwoord: “daar ga ik nu geen antwoord op geven”.
  En dat is nu juist hetgeen Nederland ontbeert: duidelijkheid en heldere antwoorden, in plaats van doofpotten en vragen onbeantwoord laten.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  De ISLAMISERING neemt met de dag toe. Dit is een mosliminvasie, het zijn voor het merendeel GEEN VLUCHTELINGEN!

  Like

 4. Motorman zegt:

  Lang geleden dat we nog iets gehoord hebben over de onwil van de rijke golfstaten om deze mensen op te vangen!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Jan: 17.20. uur. Zet er ook maar wat .50 machinegeweren bij neer. De moslims willen ONS vermoorden! Dan mag ik dat uit zelfverdediging zeggen!

   Like

 5. Jan zegt:

  Protest Golden Dawn

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s