VIDEO Europa: “Game over”?!

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Eurabië, Europa, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op VIDEO Europa: “Game over”?!

 1. carthago zegt:

  Een soort hutsi tutsi slagveld uit de negentiger jaren, goh.En dat allemaal om de hoek. Die jongemannen met machetes hebben er zin in on the road to keulen. Je ziet dat de “grensbewaking” ook al dezelfde machete bewegingen maakt met hun handen omhoog,hup snel doorlopen. Ja ja, de Eussr in vogel “vlucht”,en dit is dus nog maar een minimale fractie van het hutsi tutsi tsunamileger, nu nog ondergronds, binnenkort op de nederiglandse akkers met op de heuvels Rotte rutte en ascher door hun verrekijkers glurend hoe de democratie uiteindelijk toch nog de zo vurig gewenste invulling krijgt.

  Like

 2. Marc zegt:

  Ik denk dat het inderdaad Game Over is. Er moet gezocht worden naar hergroepering van Europese nationale krachten. Binnenkort komt er een einde aan het regime Merkel in Duitsland. Zij zal in haar val onvermijdelijk Juncker en zijn commissie meeslepen. In heel Europa zal een machtsvacuüm ontstaan waarbij, afhankelijk van de doortastendheid van nationale regeringen, het Verdrag van Maastricht simultaan buiten werking wordt gesteld. Waar zulke regering het aan daadkracht ontbreekt zullen massabewegingen een dergelijk regime tot afstand dwingen. Dat zal, ben ik bang, niet zonder bloedvergieten gaan, mede gezien het feit dat authentieke volksbewegingen zoals Pegida door de nu nog heersende regimes en elites met succes als “fascistisch” worden omschreven. Tegelijkertijd echter, zullen Europese volken op harde wijze kennis met het verraderlijke en uiteindelijk totalitaire karakter van de Unie. Dit zal voor enige tijd voor zeer grote verwarring en chaos zorgen waarbinnen islamitisch geïnspireerde terroristen hun kansen waarnemen. Het zal er dan op aankomen die op realisme gerichte krachten binnen de huidige Europese regimes zo te organiseren dat deze chaotische taferelen zo kort mogelijk van duur zullen zijn.

  Mocht dit niet lukken, dan lever ik niet alleen mijn burgerschap voor deze staat in, maar zal mij als asielzoeker in een van de Oost-Europese landen laten registreren.

  Like

 3. Bas zegt:

  De veroorzakers van deze op de vlucht geslagen horde, de VS en hun kompanen wassen hun handen in onschuld ! Ze schuiven de opvang en kosten etc. af op de Europese bevolking, alsof het een spelletje is.

  Like

  • Marc zegt:

   @Bas

   En dan gaat het, vind ik, minder om de financiële kosten, als wel de maatschappelijke, zowel voor wat betreft veiligheid, identiteit als onderlinge zorg (het woord solidariteit durf ik gewoon niet meer in mijn mond te nemen, maar dat is in feite wel wat ik bedoel).

   Like

 4. Elena zegt:

  Laten we hen welkom zingen.

  Like

 5. Jade zegt:

  Daar komen ze, de vrienden van Rutte, Samson, en Pechdrol…

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Ze komen om te bezetten, te roven, en te slachten, deze horde barbaren! En de grootste duivels, de moslims, maken de meerderheid uit.

  Like

 7. jungleelephant zegt:

  Je bent geen leider als je dit je eigen volk aandoet!Langzame genocide,dat is het!

  Like

 8. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 9. Laat mij ook maar IN DE STROND ZAKKEN, zonder hup verder, is het afgelopen met mij!!!

  Like

 10. dutchess43 zegt:

  Je kunt toch aan al die gezichten zien dat zij al een hoge studie afgemaakt hebben op hun zestiende, zeventiende jaar? Allemaal ingenieurs, tandartsen, verplegers, apothekers, dat is toch een “verrijking” voor Europa?

  Like

 11. Loebas zegt:

  De ware schuldigen achter dit alles zitten in hun ivoren torens en 100+meter jachten in Monaco ,Saoedi Arabie. enz. Zij trekken aan de touwtjes en zijn uit op macht en rijkdom. Het probleem is dat ze aanbeden worden door het plebs

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s