VIDEO GeenStijl tv: “Warzone Amsterdam!”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan Wandelaar”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "PEGIDA", "Weg met ons!", achterlijkheid, Amsterdam, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, Patriottisme, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

32 reacties op VIDEO GeenStijl tv: “Warzone Amsterdam!”

 1. Harry zegt:

  Die van der Laan kunnen we ook op de schroothoop die NSB heet , gooien !
  Geen haar beter dan die moslim ” burgervader ” in Rotterdam .
  Volksverraders !
  Was v.d. Laan nou van Joodse origine ?

  Dan is ie dubbel fout .

  Socialisme is geen overtuiging , het is een psychische aandoening .

  Like

 2. kraftavilqa zegt:

  Treffend ja dat is vrijheid op z’n links natuurlijk heb je vrijheid van meningsuiting voorzover je een policor (=linkse) mening uit. Anders komt de door pvda, sp en gl in stand gehouden en aangestuurde SA je wel ff mores leren.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @kraftavilqa: 22.48. uur, op 06/02. Wat U daar zegt, verkondig ik ook. De tweedeling van Nederland is compleet. En dat mag de gevestigde politiek zich aantrekken.

   Like

   • Edjan zegt:

    Mee eens, Tom. Toen ik rond half drie gisteren hoorde van die nep-bom, begreep ik al ongeveer de bedoeling van vd laan. Meteen daarna dacht ik: hij streeft ernaar om twee bevolkingsgroepen nóg dieper te verdelen en tegen elkaar uit te spelen. Daarmee speelt hij met vuur want hij gaat er van uit dat zijn “correcte” groep de meerderheid zal behouden. Als dat niet zo is, als die groep de meerderheid kwijt raakt, zal hij geconfronteerd worden met zijn zelf-veroorzaakte vijandigheid.

    Hij heeft gisteren vrijwel zeker een goede fles wijn op de overwinning gedronken maar dat zal hij niet zo heel lang meer doen. Zelfs niet als zijn correcte groep blijft winnen want dan komt het kalifaat in zicht. Ofwel, hoopt de elite, de EU dictatuur, waarin vd Laan vast wel een mooi baantje krijgt, maar de antifa in elkaar geknuppeld zal worden want overbodig en lastig.

    Like

 3. delamontagne zegt:

  GENERAAL ‘ PIQUEMAL’ TIJDENS DE VERBODEN “Pegida”-demonstratie in Calais gearresteerd !

  Article publié le 06.02.2016
  Generaal Piquemal, vroeger commandant van het “Vreemdelingen-Legioen” is lid geworden van de anti-immigratie/islam beweging “Pegida”.
  Ondanks het verbod van de regering deed hij vandaag mee met de Pegida-demonstratie in Calais.


  ARRESTATIE VAN DE GENERAAL

  Like

 4. Nederland tegen Nederland en de moslims lachen zich rot!

  Like

 5. Jan Wandelaar zegt:

  ++++

  Ik was erbij vanmiddag als omstander en mijn god wat een tuig, en dan heb ik het vooral over ‘de Antifascisten’, de beroepsrellers.
  Na het afvoeren in bussen van Pegida demonstranten bleef een groep in het zwart geklede AFA’s over, compleet met kisten aan en ‘bokshandschoentjes’. En public konden ze nog even de politie te paard uitschelden voor nazi’s en ‘’beschermers van nazi’s’’, compleet consequentieloos. Daarmee maakten ze hun gefrustreerde intenties goed duidelijk: het liefst hadden ze een directe- en gewelddadige confrontatie gehad met de Pegida’s en iedereen die ze verder volkomen willekeurig als nazi’s bestempelen, maar dit was helaas voor hen niet mogelijk door de politie overmacht.
  Daarna spurten ze het Waterlooplein op: want ze hadden gehoord dat daar nog 2 ‘nazi’s’ liepen. Volkomen willekeur, je zal maar door een van die gekken als nazi bestempeld worden en 8 van die jongens in je rug krijgen. Het is een godverdomme schande dat onze veiligheidsdiensten deze groeperingen niet van hun stinkende bed lichten in de vroege morgen en dat ze geen algeheel verbod krijgen zich te vertonen in de buurt dit soort demonstraties inclusief meldplicht net zoals sommige hooligans zich niet bij wedstrijden mogen vertonen, zowel moreel als juridisch op grond van de Wet op Weerkorpsen:
  http://wetten.overheid.nl/BWBR0001980/geldigheidsdatum_30-06-2012
  Ze hebben werkelijk geen idee hoe weinig ze bijdragen aan deze maatschappij en hoe gelukkig ze zich mogen prijzen dat ze in dit unieke moment in de geschiedenis leven dat ze geen strobreed in de weg wordt gelegd. In 9 van de 10 samenlevingen in de geschiedenis waren ze na een korte berechting tegen de muur gezet voor staatsopruiing. Ze hebben ook geen enkel besef van de snijdende ironie dat ze zo ontzettend veel gemeen hebben met de Sturmabteilung (SA) uit vooroorlogs nazi Duitsland maar desondanks pretenderen, ja zelfs geloven, zelf achter nazi’s aan te zitten. Een godverdomme schande!
  Er is voor mij overigens geen twijfel dat dit de sentimenten zijn die politicus Pim Fortuyn een aantal kogels door zijn lichaam hebben gejaagd en morgen doen ze dat weer.
  moonshiner3519 | 06-02-16 | 21:16

  +++++++

  Like

 6. Ricardo zegt:

  Nazi’s verdedigen Nazi’s( Moslims) , zogenaamde antifas ga eens kijken in Moslim landen, wat Moslims Isis allemaal voor Nazi praktijken uitvreten dag in dag uit!

  Links noem eens 1 reden dinge wat Rechts/pegida als ”nazi”’gedaan zouden hebben!
  Het is alleen maar intimidatie en schreeuwen , het zijn net piranhas! Zoveel haat , fanatisme ,energie bij Links! Of zou dit komen doordat ze de rest van de week , lekker uitslapen genietend van een uitkering bij elkaar gewerkt door in hun ogen ”nazis”!

  Het zijn net zulke luie uitvreters als hun moslim geloofsgenoten!

  Like

 7. Jan zegt:

  “Ik moest medicijnen slikken voor mijn links-humanitaire mening.”
  “Ik ben tegen zwarte, eh, hoe heet dat, pure hagelslag”, aldus de landloper.

  HAHAHAHAHAHAHA.

  Like

 8. Petecoole zegt:

  Tsjaa.. Als je zo de media volgt, kwamen de stenen, kwijl, gegil en gebrul weer van links..

  Ze gaan er zo prat op dat ze voor mensen en mensenrechten zijn.. We hebben wederom ‘de echte tokkies’ mogen aanschouwen.

  Hé.. Roemer, Samson en en GL !! (who the fuck is er nu weer de führer van GL?) Wanneer gaan jullie eens je achterban zuiveren van al die nageboortes.. ??

  Jullie zijn toch ‘nette’ partijen !?

  En wat gaan jullie doen, nu er steeds meer partijleden en kiezers overlopen naar de PVV ?

  Of denken jullie, “wat in de 2e wereldoorlog niet is gelukt”, “gaat nu met hulp van de islam wel lukken”..

  Wakker worden stakkers… De islam heeft zijn eigen agenda, en de soldaten van Allaah maken alleen onderscheid tussen de ware gelovige (hullie dus) en de ongelovige (de rest van de wereld). En die ‘rest’, moeten dus deud.

  ‘Ze’ hebben wel een prachtige ‘feeling’, welke nuttige idioten ze kunnen gebruiken… Om jaloers op te worden..
  En goh.. er is altijd al sympathie geweest tussen Nazi’s, socialisten, NSB’ers en de islam..
  Nouja..socialistische stumpers, simpele zieltjes…

  Maar.. volgens jullie ‘rechtsvaardigheid gevoel’ (of wat voor gevoel dat ook mogen zijn) mogen ‘we’ daar niet ‘tegen’ zijn.. tegen een invasie van islamitische criminelen en nepvluchtelingen…toch?

  Weetje.. jullie rooie stakkers, gaan het weer niet redden.

  Like

 9. ildiko zegt:

  hoe durven ze de Pegida fascisten noemen en de antifascisten tegenstanders???? hier is net zo erg dus als in Noord Korea= linkse smerige dictatuur

  Like

 10. Theodoor zegt:

  Het linkse tuig kent, zo mag je ze toch wel noemen neem ik aan, geen democratie. U kent allemaal toch nog wel de actie’s tegen de vergadering van de Centrumpartij.
  Dat zelfde linkse tuig gaat ook nu tot heel ver, tot aan het vernielen van mensenlevens toe.
  Het linkse tuig heeft daarvoor een eigen agenda die uitgevoerd moet worden.
  Daar is geen ruimte voor een andere mening.
  Diep beschamend is die vrouw, met klein kind, om het Joodse monument te misbruiken voor links vuilspuiterij. De Joden trekken NB uit Europa weg vanwege de Islam die Europa overspoeld.
  Elke Nederlander die zich wil laten informeren weet hoe de islam over het Joodse volk denkt.
  Pas op voor het linkse tuig; Heel erg vies volk!!!!!!!!!!!!!!

  Like

  • Sjaak zegt:

   Diep beschamend is die vrouw, met klein kind, om het
   Joodse monument te misbruiken voor links vuilspuiterij. !
   ————————————————————————–
   Diep beschamend is dit geval voor de kinderbescherming !
   Hoe kann je als moeder, naar een demonstratie te gaan
   waarvan garandeerd in kentenis is dat het geweldadig
   eraan toe kann gaan !
   Deze infiltreerde trut met het IQ van een baksteen,
   behoort onmiddelijk het Kind afgenomen wegens
   het ontbreken van IQ voor kinderopvoeding !

   Like

 11. Godverdegodver! Las daarnet even het bericht in de Volkskrant: Spreken van ongeveer 70 Pegida-aanhangers!
  Ze kletsen uit hun nek of anders liegen ze doelbewust! Een paar honderd tegendemonstranten? Kan; heb ik niet goed kunnen inschatten. Maar dit wel en ik verzeker jullie dat het een leugen vande bovenste plank is!
  (Mochten die gemeenteraadsleden wíllen, met het oog op hun “gelofte!”

  Like

  • Edjan zegt:

   Heb het live gevolgd. Pegida minimaal 200 gezien, eerder 300 en afa misschien wat groter.

   Vd Laan heeft heel goed berekend: valse bommelding om Pegida nóg dichter bij afa te krijgen en te kunnen insluiten, daarna afkappen en afvoeren. Mooie smoes eromheen: “voor jullie eigen veiligheid”. Democratie is morsdood.

   Misschien, als ik een tip mag geven, nu geen nette aanvrage meer doen (men heeft nu al 3x de reet eraan afgeveegd) maar onaangekondigde bliksemacties in centra steden met voor de deelnemers een flink aantal routebeschrijvingen om samen te komen en weer op te lossen waar iedereen zich aan moet houden?.

   Like

 12. leefbarbaar zegt:

  Duidelijk. Respect voor Pegida.
  En van de linxe kerk moeten we dus echt af.
  En alle subsidies aan TV en Radio-omroepen moeten we stoppen. Ook in de vorm van reclames.

  Like

 13. Pegidafan zegt:

  Gisteren ook geweest en net als in Utrecht in elkaar gerost door die kut linkse lafaards .
  Mijn zoon en een vriend van hem lagen op de grond en dat smerige tuig bleef maar schoppen met die legerkisten.
  Omstanders deden niks stonden te kijken hoe we afgeslagen werden . Ben een hele grote Pegidafan , maar zo heb ik er niet veel zin meer in , om me elke keer als ik ga , me in elkaar te laten slaan door dat werkeloze tuig . Ik snap dat je niet op moet geven , maar nou zijn we er af gekomen met een hoop blauwe plekken en wat kneuzingen . Heb geen zin om me hersens in te laten slaan voor een demo met een paar honderd man , die dan ook weer voortijdig afgekapt wordt . Misschien kunnen we de volgende keer eerst afspreken met een grote groep op een andere plek en dan gezamenlijk naar de demo gaan , want zo is het geen doen . Ik vond Amsterdam ook al een slechte plek voor zo,n demo , want daar wonen zoveel krakers en links gajus dat je van te voren al wist dat het fout ging lopen . Wij blijven knokken voor de goede zaak , want opgeven doen we niet . Maar er moeten wel snel meer mensen opkomen dagen anders is het een verloren zaak.

  Die vuile dubbele verrader van een van der laan , om die demo,s vlak bij elkaar te geven , het is gewoon de bedoeling dat het uit de klauwen loopt .
  Ja en het is een dubbele land en volksverrader want hij is een Jood die voor de moslims en het linkse tuig is . Hij is net als aartse in Den Haag een smerige landverrader.

  Pegidafan .

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Pegidafan: 10.24. uur. Tja, zo rolt dat in het RODE BOLWERK AMSTERDAM. Maar helaas zijn velen in Nederland gehersenspoeld door het stasijournaal, de volledig rode omroepen, en de linkse pers. Ik heb diep respect voor de Pegida-demonstranten, die volledig vreedzaam hun punt trachten te maken. Maar dat mag niet meer -schijnbaar- in Nedrigland, het land der “onnozele dwazen”.

   Like

  • Tom zegt:

   Misschien wordt het tijd om zelf ook wat militanter te worden. Die tijd van de andere wang toekeren lijkt me wel voorbij. Ik ben er nog nooit bij geweest, dus alle respect dat je dit doet en de klappen riskeert. Dat linkse spul moet m.i. nu hard bevochten worden, voordat ze de overhand krijgen.

   Like

  • Petecoole zegt:

   “dat smerige tuig bleef maar schoppen met die legerkisten”

   Ze zijn beter uitgerust dan het leger van Allaah.. die lopen op gympies..

   Als je je aanmeldt bij GL-PvdA-SP krijg je een “palestijnensjaal” en “army boots” cadeau..

   Bij D66 een fotoboek van Pechtold…

   Like

  • Pegidafan, ik leef met U mee, begrijp me niet verkeerd, maar zelf reis ik meestal alleen er naar toe -zeker nooit met een hele groep, ik mis nooit ook maar één minuut en tot nu toe is me nooit ook maar een haar gekrenkt -na zes demo’s!
   Weet u zeker, dat U niet iets of een paar kleinigheden anders zou kunnen doen, teneinde sommige risico’s te vermijden? Want dit is natuurlijk inderdaad erg jammer, op deze manier!
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

 14. leefbarbaar zegt:

  Onder de Boeroepers van linx ook duidelijk wat mensen die ernstig in de war zijn. Linxgekkies dus. Ook dat rare wijf dat een baby als scherfvest draagt; welke idioot gaat er nu rellen en geweld plegen met een baby?

  Like

 15. Buffalo Bill zegt:

  Linkse ratten, puur nsb

  Like

 16. Tom Hendrix zegt:

  Nogmaals SOCIALISME en ISLAM zijn de PEST voor de mensheid.

  Like

 17. Tistochwat zegt:

  De burgeroorlog is gewoon al een feit.
  Wat héb ik toch de schurft aan die agressieve rooien!
  Iedereen met wie ik in mijn leven contact heb (behalve degenen die ik ken via deze website), is links en zwaar pro ‘vluchteling’! En o wee als ik mijn mening geef!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s