VIDEO PowNed 6 februari 2016: PEGIDA demonstreert in Amsterdam

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan Wandelaar”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "PEGIDA", "Weg met ons!", Amsterdam, Barbarisme, burgermoed, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, dictatuur, Eurabië, Groenen, Hypocrisie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, Patriottisme, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

39 reacties op VIDEO PowNed 6 februari 2016: PEGIDA demonstreert in Amsterdam

 1. jungleelephant zegt:

  Smerig facistisch links in de bocht!De NSB waren er kleine kinderen bij!Over haat gesproken:die druipt er bij links vanaf!

  Like

  • Harry zegt:

   Inderdaad , het zijn gewoon nsb-ers , alleen geloof ik nooit dat hun voorgangers in 1940 ook zo’n grote smoel hadden , als hun nazaten nu !
   De ellende is dat je er nog niks aan mag doen ook .
   Nou ja , misschien later ………

   Like

   • jungleelephant zegt:

    Harry,geduld is een schone zaak.Er gaan steeds meer handen jeuken;onze tijd komt nog wel!

    Like

  • elisah zegt:

   Er is gewoon alles uit de kast gehaald om de demonstratie te saboteren.

   Like

  • Turbo zegt:

   #Socialisme is de filosofie van de mislukking…..
   Het credo van onwetendheid en het evangelie van afgunst wordt beschouwd als inherente “deugdzaamheid” in de gelijke verdeling van armoede en ellende.

   Zowel de Socialisten als wel de Communisten kunnen moeilijk accepteren dat mensen nu eenmaal niet gelijk zijn en daarom ook niet als gelijkwaardig worden beschouwd.

   Winston Churchill zei ooit: ” het nieuwe fascisme zijn de anti-fascisten “…..Een waarheid als een koe, blijkt ook nu in de huidige tijd.

   Waarom zijn die linkse partijen en hun aanhang altijd zo vreselijk fanatiek en onverdraagzaam ten opzichte van onafhankelijk-denkenden?
   Blijkbaar omdat ze zelf niet eens in de gaten hebben dat zij als zogenaamde “Guthmenschen” zich hebben laten indoctrineren door het cultureel-marxistische gedachtengoed dat o.a. ook in het onderwijs werd en wordt gepropageerd.

   In Nederland is alleen het socialisme onder Drees van grote waarde geweest.
   Totdat zij in handen vielen van zakkenvullende nieuw-linksers, waarna het in het tijdperk van Den Uyl, Marcel van Dam enz… compleet mis is gegaan.

   Links heeft op arrogante en zelfs moorddadige wijze (getuige de vele (karakter)moorden op klokkenluiders) de macht in handen gekregen en een linkse staatsomroep gecreëerd, die tot op de dag van vandaag de Nederlandse Burger in het ongewisse laat, door zoveel mogelijk “prominenten” aan het woord te laten, die inkomens-afhankelijk zijn van de overheid (ONS belastinggeld).

   Wiens brood men eet,….diens woord men spreekt!!!

   Like

 2. Harry zegt:

  Iedere keer verbaas je je weer over het dwaze fanatisme en het venijnige gif van het linkse gebroed .
  Blijkbaar zijn ze te stom om te beseffen waar het heen gaat met ons land .
  Onverbeterlijke klootzakken !
  Allemaal volkert v.d. graafjes in wording .

  Wat dat betreft respect voor de rust en het fatsoen van de Pegida aanhangers .

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  Hoor die gevaarlijke waanzinnige toch eens vanaf 2:06!
  En die anderen zijn ook onbeschofte asocialen!
  Hoe kunnen wij het ooit winnen van dergelijke geesteszieken?!

  Like

 4. fransdewit zegt:

  Het laat wel zien wie de agressieve gasten zijn en dat is zeker Pegida NIET

  Like

 5. Japio zegt:

  Dat stelletje linkse kwallen is vele malen gewelddadiger dan de Pegida aanhangers, wat een profiterende sufkutten zijn dat. Als die rapefugees eindelijk terug gestuurd worden, aub die hippies ook graag mee sturen. Kunnen ze in het midden oosten een baan krijgen als moslim-dhimmi.

  Like

 6. Sjaak zegt:

  Dit heeft van der Laan met voorbedachte rade gedaan !
  En het grootste deel van dit links asoziaal tuig wat daar
  tussen zit, draagt niet alleen aan de unrust bij, maar hebben
  bovendien nog nooit in het soziaalsysteem wat inbetaald !

  Like

  • jungleelephant zegt:

   v.d.Laan kan goed opdracht hebben gegeven daar een “verdacht”pakje neer te leggen.Waar ik overigens niets meer over gehoord heb!Heel toevallig allemaal!

   Like

   • Edjan zegt:

    Tuurlijk komt dat “bompakketje” rechtstreeks uit de koker van vd Laan. Je kunt hem een ongelofelijke klootzak noemen, en dat ben ik met je eens, maar slim is hij wel. Hij heeft de hele zaak van a tot z uitgedacht (met een stel adviseurs).

    Maar vergelijkbare zaken zijn in Utrecht en Rotterdam gebeurd. Blijkbaar vindt het “gezag” het uitermate belangrijk dat Pegida geen stem krijgt en om dat te verhinderen is alles geoorloofd.

    Overigens is dat pakketje ten langen leste opengemaakt en: “het was bedrieglijk echt, maar er zat slechts vuurwerk in”. Je ziet: vd. laan heeft zich aan alle kanten ingedekt.

    DEMOCRATIE IS MORSDOOD.

    Like

 7. Koos zegt:

  Je kunt goed zien dat links een enorme braindrain heeft doorgemaakt. 20 jaar geleden leken ze soms nog een beetje “intellectueel”, maar dat is nu echt helemaal weg. Alles met een beetje IQ is overgelopen en zit nu bij Pegida.

  Like

 8. Taljaard zegt:

  Altijd al gezegd dat deze figuren gevaarlijker zijn dan moslims.
  Zij hebben de netwerken.
  Zij hebben de organisaties.
  Zij hebben de bereidheid.
  En zij beschikken ook over de middelen om het tot een burgeroorlog te laten komen.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Taljaard: 22.35. uur, op 06/02. En weet U Taljaard, wat nog het meest krom is. LINKS wenst alleen tolerant te zijn, tegen mensen die HUN WAARHEID propageren. Tolerantie werkt voor LINKS altijd maar een kant uit, namelijk de LINKSE!

   Like

 9. R.Kroonenberg zegt:

  .
  Wat is nog de zin van vreedzaam demonstreren
  als de Burgemeester heel bewust geweld uitlokt ?
  wéér heb ik het Gezagsgetrouw willen proberen
  .
  maar werd wéér aangevallen en zelfs compleet geblokt
  zal deze “Burgervader” van der Laan het nog ooit leren…
  als hij (zó duidelijk gewaarschuwd) nóg voor dolle haters zwicht ?
  .
  ik verlies domweg de moed het nu nóg vaker te proberen
  want kéér op kéér gooit “MIJN GEZAG” MIJN bruggen dicht…
  dus ben ‘k nu geneigd het maar eens anders te proberen !
  .
  want de tijd van vreedzaam samenwerken lijkt toch echt voorbij
  ÉN….MACHTSMISBRUIKERS…maakt dat U nu blij ?
  .
  Jasterke
  .

  Like

 10. Bas zegt:

  Verschil zal er altijd zijn. Het is misschien te gewaagd en te mooi om waar te zijn. Maar misschien is het een idee n’s te onderzoeken wat beide tegenpartijen uberhaubt constructief zou kunnen verbinden om samen te werken. Allereerst in de strijd tegen de afbraak, regelzucht en militaire aspiraties van de EU en VS. Daarna verder de boel afregelen. Het draait niet om racisme c.q. mensen met een kleurtje, van belang is ons aller voortbestaan, met name leven zoals we willen, in eigen land! Niet onder de voet gelopen worden middels een chaotische massa-immigratie met andere culturele normen en waarden en seksuele vrouw onvriendelijke dwingende religieuze ideeën.. Dat is het issue waar het grotendeels om draait. Samenwerken is misschien geen utopie, maar te mooi om waar te zijn.

  Like

  • Edjan zegt:

   Beste Bas. Als ik je zo lees, denk ik niet dat je veel kans maakt bij de “gestaalde kaders” van SP, PvdA en D66. Ik zou “mijn spuug bewaren” om veel met gewone mensen te praten: mensen die het meeste wel met je eens zijn, maar ’s avonds naar het journaal kijken en ’s ochtends hun krantje lezen en het dan allemaal niet meer zo goed weten en dan uiteindelijk toch maar weer op de gevestigde partijen gaan stemmen.
   Die groep mensen is heel groot (ik schat 40%) en als die gaat overlopen heeft dat veel meer resultaat dan zinloze scheldpartijen met antifa’s, SP-ers, D66-ers etc.

   Like

   • Bas zegt:

    Die gestaalde kaders van SP, PvdA en D66 zien dit land, jammer genoeg, alleen als een plek om te kunnen wonen, voor ware Nederlanders is dit een huis. Maar hopen dat die 40% dit t.z.t. gaat inzien.

    Geliked door 1 persoon

 11. kraftavilqa zegt:

  Gut, gut wat zijn die rooien toch een stomme idioten, tja linkse koprot leidt niet echt tot helder denken en dan hebben ze zoals zo vaak de bek vol over haat van anderen terwijl juist zijzelf grossieren in haat tegen iedereen die niet hun policor aanhangt. Fijne echte democraten die rooien. En maar schelden nazis! nazis! en dan denk ik moet je horen wie ’t zegt. En beste afa-fascisten denk erom niet klagen maar policor wegkijken wanneer jullie zelf, jullie vrouwen,zusters, kinderen, moeders intieme kennismaking met/door verrijkkers opgedrongen krijgen. Want geloof me vroeger of later gebeurt dat, ik begin vast met vol leedvermaak wegkijken. 🙂

  Like

 12. Astrid zegt:

  Kijk die paar zwijgende ‘anti-iets’ negers in Black Panther outfits er toch eens superhip en gesoigneerd bij staan. Opvallend door nikszeggendheid. Waarschijnlijk dragen ze er een Chanel ‘Allure Homme’ bij, want als je niks te melden hebt als pseudo-koning van de eigen gedachtenkronkels, dan communiceer je toch gewoon middels parfum, kralen- en spiegeltjes, want ook in tijden van oorlog en verzet moet je er altijd goed uit blijven zien…. [zie verwantschap met de RIF- en Berberaap uit de ondersoort der Afrikaanse roofapen]

  Dit in scherp contrast met het vale kleurenpalet der linkse vlasbaardmansen en veganistische tuinbroekfeministen, die vermoedelijk geen spiegels tot hun beschikking hebben, of die principieel afwijzen. Hun geurtjes kunt u wel raden. Het woont vaak in kraakpanden zonder stromend water. De bleke tuinbroeken en vlasbaardjes eten alleen linksdraaiende, biologisch verantwoorde ‘dingen’ en lijden daardoor massaal aan bloedarmoede, wegens eiwitten- en ijzertekorten. Je gaat het toch zien, dat decennia lang tofuburgers en soyamüesli eten.
  Nee, dan staan die totaal nikszeggende, quasi beschaafde negers er maar goed gekapt bij.
  Door hun vals bescheiden zwijgzaamheid zijn ze echter tot niet meer dan een couleur locale en ridicule verworden, terwijl ze vast een ‘heel belangrijke’ boodschap te melden hadden, want ‘normale’ negers demonstreren zelden, die zijn of stoned en liggen ergens weer kinderen te maken, of ze zijn druk met ripdeals en afrekeningen in het criminele circuit. Dan heb je nog de hele gekke negers, die werken gewoon, daar kun je mee lachen en die zijn vriendelijk.
  Maar nee, dit zijn negers met een hogere missie à la Martin Luther King, maar dan minder succesvol, want passé in Nl. Maar als ze erg gaan aandringen, kunnen ze misschien alsnog krijgen wat ze nou juist niet wilden…..
  Gemiste kans hoor, ik wou dat ik die roze plofkap eens onder mijn spreekgedeelte geschoven kreeg, ik zou wel een verhaaltje klaar hebben. U bent niet verbaasd? 😉

  Like

 13. Hendrik M. zegt:

  De keurige PEGIDA mensen op gruwelijke wijze gehinderd door het links fascisme…

  Like

 14. Jan zegt:

  Wassink, GL en beroeps-antisemiet* (kan overigens niet argumenteren zoals later blijkt): “Amsterdam staat voor verdraagzaamheid”
  (daarom wordt natuurlijk ook door de linksfascisten geweld gebruikt)

  * Fractievoorzitter Rutger Groot Wassink: “Dankzij de voorstellen van GroenLinks zijn alle samenwerkingsprojecten aan strikte voorwaarden verbonden en vermijdt Amsterdam elke relatie met de bezetting, de illegale nederzettingen in Palestina en het Israëlische leger.
  Bovendien wordt een aanzienlijk deel van het beschikbare geld voor de samenwerkingsprojecten nu geoormerkt voor mensenrechtenorganisaties.”
  https://amsterdam.groenlinks.nl/nieuws/amsterdam-verwerpt-nederzettingenbeleid-isra%C3%ABl
  http://socialisme.nu/blog/nieuws/45998/slechte-week-voor-apartheidsstaat-israel/ (zie ook: https://ejbron.wordpress.com/2013/08/08/islamofascistisch-liegen-met-ineke-van-der-valk/ wat de rol van EMCEMO betreft) en http://www.republiekallochtonie.nl/marokkaanse-organisaties-in-amsterdam-geen-stedenband-met-tel-aviv

  En dan dat negergroepje met hun alpinopetjes en leren jackje, quasi militair om indruk te maken en natuurlijk met obligate zonnebril. Stoer man.

  Rood spook op 1:35: “Een neo-nazistisch partijtje” Verder komen de ‘argumenten’ van de anderen ook niet.

  Wat een zombies

  Like

 15. Frerik zegt:

  Ik sta versteld van die grote linkse dwaasheid, ze hebben geen enkel feit aan hun kant staan om tegen Pegida in te kunnen gaan. Nou hun gun ik het om onder de zwarte vlag te komen. En dan worden die keurige mensen van pegida allemaal bezorgde hardwerkende mensen die hun vrije dag opofferen om daar te komen en die weten wat goed is voor hun kinderen weggezet als wortel van alle haat en daar gebruiken zij ook nog het verschrikkelijke kankerwoord bij???? allemachtig wie zijn zij dan wel met hun agressie Ja bondgenoten van het kwaad en zo zijn zij wel de grootste oorzaak dat we met zijn allen naar de bliksem gaan.

  Like

 16. Tom Hendrix zegt:

  In naam van de tolerantie, intolerantie. Dat laat LINKS hier blijken. Verontruste burgers neerzetten, als halve c.q. hele nazi’s. Hoe zout moet je het nog eten? Trouwens in een democratie, een echte dan, gun je elkaar toch het recht van demonstratie, niet waar? Tja, bij LINKS dus alleen maar als het overeenkomt met hun zienswijze.

  Like

 17. Theodoor zegt:

  GroenLinks heeft laten zien waar ze voor staan in Nederland.
  “Diametraal”, GroenLinks haar vakmanstaal tegenover gewone doorsneemensen die bevreesd zijn voor hun toekomst en die van hun kinderen/kleinkinderen in Nederland/Europa.
  GroenLinks faciliteert hiermee het FASCISME met als argument dat de andere partij NAZI’S EN FASCISTEN zijn. Bruiner kun je het niet stellen, onmogelijk.

  De SP deed ook aan deze tegendemo mee. Beschamend en zo blij dat IK niet bij een van deze beide foute groepen hoor.

  Like

 18. Dit filmpje laat wel overduidelijk zien, wie hier de èchte gekken zijn!

  Like

 19. Turbi zegt:

  #Socialisme is de filosofie van de mislukking…..
  Het credo van onwetendheid en het evangelie van afgunst wordt beschouwd als inherente “deugdzaamheid” in de gelijke verdeling van armoede en ellende.

  Zowel de Socialisten als wel de Communisten kunnen moeilijk accepteren dat mensen nu eenmaal niet gelijk zijn en daarom ook niet als gelijkwaardig worden beschouwd.

  Winston Churchill zei ooit: ” het nieuwe fascisme zijn de anti-fascisten “…..Een waarheid als een koe, blijkt ook nu in de huidige tijd.

  Waarom zijn die linkse partijen en hun aanhang altijd zo vreselijk fanatiek en onverdraagzaam ten opzichte van onafhankelijk-denkenden?
  Blijkbaar omdat ze zelf niet eens in de gaten hebben dat zij als zogenaamde “Guthmenschen” zich hebben laten indoctrineren door het cultureel-marxistische gedachtengoed dat o.a. ook in het onderwijs werd en wordt gepropageerd.

  In Nederland is alleen het socialisme onder Drees van grote waarde geweest.
  Totdat zij in handen vielen van zakkenvullende nieuw-linksers, waarna het in het tijdperk van Den Uyl, Marcel van Dam enz… compleet mis is gegaan.

  Links heeft op arrogante en zelfs moorddadige wijze (getuige de vele (karakter)moorden op klokkenluiders) de macht in handen gekregen en een linkse staatsomroep gecreëerd, die tot op de dag van vandaag de Nederlandse Burger in het ongewisse laat, door zoveel mogelijk “prominenten” aan het woord te laten, die inkomens-afhankelijk zijn van de overheid (ONS belastinggeld).

  Wiens brood men eet,….diens woord men spreekt!!!

  Like

 20. Skef zegt:

  Whahaha wat een volk die slinkse loeders een stamp op je muil is het enige wat je verdient. Vuile landverraaiers pffffffffff mag ik een emmer om vol te kotsen. Ben misselijk

  Like

 21. Ach het zit in de genen van deze ‘linkse’ randdebielen het afzetten tegen de realisten onder ons, ook speelt bij dit soort van demonstraties welke in principe tegen het beleid van de overheid en de gemeentes zijn gericht om dat er op geen enkele manier tegenspraak gehouden kan worden tegen het ingenomen overheidsbeleid ter aanzien van de ‘vluchtelingen’ kwestie. Terwijl het ‘linkse’ schorem uit elke hoek 7 maal 24 uur wordt bediend door Radio 1, DWDD enfin door de gehele media, nergens wordt er een kritische noot geplaatst. Deze socialistische schoften moeten maar eens zelf zo’n hoogopgeleide Syriër in huis nemen, wedden dat ze na een periode van de ene na de andere teleurstelling het toch als een positieve ervaring naar buiten weten te brengen in de zelfde media die hen toch al zo goed bediend.

  Like

 22. Pogo zegt:

  Ik train samen met Bilal Durmaz (eigenaar van ‘Gym2be’ en bekend van tv; o.a. het programma ‘Obese’) en Carlo Kapojos (ook een personal trainer en ook bekend van de tv serie ‘Vechthart’).
  Binnenkort krijg ik trainingen van de K1-held Peter Aerts.

  Nu zat ik vanmorgen nog naar wat beelden te kijken van die Peter Aerts op youtube.

  En daarna bekeek ik het bovenstaande filmpje.
  Jungleelephant schrijft; “Er gaan steeds meer handen jeuken;onze tijd komt nog wel!”
  Wat ik wil zeggen is dat je niet wilt weten hoe opgefokt ik hiervan kan raken.
  Niet alleen t.o.v. die slinkse ratten maar nog meer t.o.v. diegene die voor deze setting heeft gezorgd (Van der Laan o.a.).

  Laatst konden we hier een artikel lezen over de verkrachtingen die vrouwen ondergaan en waarbij een dader vrij werd gesproken omdat de vrouw het zou hebben uitgelokt (België).
  De rechter had het over ‘uitgelokte feiten’ waardoor de dader zichzelf niet meer onder controle kon houden.
  Ondanks de herhaaldelijke ‘nee’ van de vrouw kreeg de man een opschorting van zijn straf omdat die vrouw het allemaal zou hebben uitgelokt.

  Ik weet het…….het is niet de oplossing maar bij mij worden er ook ‘bepaalde feiten’ uitgelokt.
  Ik begin ook te twijfelen aan mijn eigen controle.
  Ik heb de rede en de dialoog hoog zitten maar krijg het gevoel dat ik gedwongen word dat pad te verlaten.

  Like

 23. Tistochwat zegt:

  Hebben jullie de domme praat van die onnozele hals vanaf 0:40 gehoord?
  Hij weet eigenlijk niet waarmee hij bezig is, maar ja, hij wíl erbij horen hè?

  Like

  • Edjan zegt:

   Tistochwat, Misschien haal ik me nu je toorn op de hals, en ik ben het verder met deze meneer ook niet eens, maar misschien is het zo dat hij voor de camera opeens de kluts (en zijn tekst) kwijt raakt en dat er niets meer uitkomt? Dichtslaan, heet zoiets. Dus misschien moeten we hem maar gewoon even overslaan …?

   Like

 24. Guardiacivil zegt:

  Beste mensen bewaar uw kalmte en emotie, negeer correcte praat en linkskruipende kakkerlakken, want het heeft geen zin u boos te maken of op te winden, verspeelde energie. Ga even iets anders doen dan internetberichten lezen. Geduld is een schone zaak en eens loopt onze trein en is niet meer te stoppen. Fijne avond iedereen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s