VIDEO: Voormalige chef van het ZDF doet boekje open

 

Tijdens een radio-evenement in Berlijn vorige week heeft de gepensioneerde baas van de ZDF, Dr. Wolfgang Herles, live op de radio een boekje opengedaan over hoe de Duitse media gecontroleerd worden door de overheid. Hij gaf tijdens de live-uitzending onder andere toe dat de Duitse overheid bepaalt waar wel, en niet over geschreven mag worden. Dr. Herles noemde het een ‘schandaal’ tijdens de discussie over media en de vrijheid van de pers, en vindt dat de media volledig onafhankelijk zouden moeten zijn. Wij vragen ons af wanneer er in de Nederlandse mediawereld iemand op gaat staan.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Adriaan Jansens”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", Censuur, Desinformatie, Duitsland, Hypocrisie, kwaadaardige opzet, mainstream-media, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Overheid, Persvrijheid, political correctness, propaganda, publieke omroep, Rotzakken, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op VIDEO: Voormalige chef van het ZDF doet boekje open

 1. Japio zegt:

  Dit is voor de oplettende burger oud nieuws. Wij zien dat al jaren, maar desalniettemin toch fijn om daarin bevestigd te worden. Ik vraag me alleen af, hoe is het nou toch mogelijk dat die regeringen niet afgezet worden. Er zijn waarschijnlijk nog veel te veel naïeve mensen die geloven wat de MSM ze voorkauwen. Als het kalf verdronken is dempt men de put zeggen ze weleens.

  Like

 2. BertG. zegt:

  Meneer heeft altijd braaf meegedaan aan het opgelegde censuur en nou hij met pensioen is durft hij ze smoel open te trekken. Wat een flinke kerel.
  Dat had hij moeten doen toen hij nog actief werkzaam was.
  Er wel altijd goed van gevreten en nou durft hij nog wat na te trappen. TE LAAT.

  Like

  • BertG. zegt:

   Dan hebben we nog heel wat tegoed tegen de tijd dat van nieuwenkerk van DWDD met pensioen gaat en meer van dat soort programma’s.
   Komt hij dan ook met een bekentenis dat je voor een half miljoen p/j er wel van je verwacht wordt dat je dan gewoon overal je smoel over dicht houd.
   Maar dat hij nou blij is om het dan toch maar toe te geven.

   Like

 3. Cathja zegt:

  Deze uitlatingen staan ons ook te wachten als de goedbetaalde journalisten en presentatoren met pensioen gaan. Dan gaat het Boek der Waarheid open, maar het kwaad is dan al geschied.
  Wij weten dat nu alleen die berichten naar buiten gebracht mogen worden die de overheid goedkeurt. Stille censuur is dat.
  Dus laten we niet alleen naar de Duitsers kijken. Het gebeurt eigenlijk overal.
  Toch spreekt men nog steeds over ‘vrije meningsuiting’ en ‘democratie’.

  Wat bedoelen ze daar dan eigenlijk mee?

  Like

  • Edjan zegt:

   De begrippen “vrije meningsuiting” “democratie” en “rechtsstaat” zijn lege woorden uit het verleden die goed passen in de staatspropaganda. Ze sussen de grote massa in slaap.

   Like

 4. Waar Maar Raar (WMR) zegt:

  De insiders van de publieke omroep hier blijven lekker op hun handen zitten, ’t is immers dom de hand te bijten waar je uit vreet….en er wordt flink verdiend, dus nee, verwacht hier geen klokkenluider zoals deze oosterbuur van ons.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Juist, dat wisten we al. De pers volkomen gelijkgeschakeld, als tijdens het NAZI BEWIND. Er is niets verandert, de geschiedenis herhaalt zich.

  Like

 6. Edjan zegt:

  Telegraaf begint alweer de suggestie te wekken dat de onrust de schuld is van Pegida. Ze doen het gehaaid maar ze doen het.

  Like

 7. Mirjam zegt:

  Ik snap niet hoe die mensen met zichzelf kunnen leven. Later als alles te erg wordt en ze kunnen de ellende niet meer ontkennen, dan hoop ik dat hun geweten eens gaat spelen en dat ze zich doodschamen. Dit weten de burgers zeker allang, tenminste die welke waarheidsgetrouw zijn, maar ja…ook de leugenaars weten dit. Kijk je naar DWDD, Umberto Tan, Jinek, Pauw, Nieuwsuur, WNL op zondag, MSN, de meest kranten etc.: het is allemaal dezelfde flauwe koek. Ik begrijp niet dat die mensen niet moe van hun eigen charade/toneelstuk worden. Eén keer een leugen vertellen of de waarheid ontkennen is redelijk, maar dat de hele tijd te moeten doen?! Zombies!

  En dat zijn ook nog voor het overgrote gedeelte journalisten, welke waarheidsgetrouw en neutraal moeten berichten. ‘Bestechlich’ is het Duitse woord voor wat ze zijn, ‘Corrupt’ is het Nederlands. Kennelijk geldt de eed die je aflegt, om alles na waarheid te berichten, niet als het je je baantje kan kosten. Jammer, want deze zou altijd moeten gelden.

  Like

 8. Jan zegt:

  IMMIGRANTS OF DOOM beschrijven Y.K.Cherson and Rachel Molschky dat het binnenlaten van al de parasieten uit de gehele wereld en hun rechten te beschermen er toe heeft geleid dat het fascisme weer springlevend is in Europa, maar dat het nu haar eigen civilisatie verwoest itt vroeger toen andere landen vernietigd werden.

  People feel defenceless before this “immigration”, which more and more looks like invasion. But the political parties which are in power fear to lose this power. This is their main problem, and this is what preoccupies them most. And their enemy in this fight for power are not some “fascists” or even less immigrants, even if they attack the people whom the governments in theory must defend and protect. Their enemy are those who disagree with the official policy and with that nightmare that ´s happening in their countries; they are the main threat.


  Fascist Governments of Modern Europe
  http://chersonandmolschky.com/2016/01/25/fascist-governments-modern-europe/

  Like

 9. paulzwueste zegt:

  Inderdaad…

  Meneer gaat met pensioen en doet alsof hij de onschuld, de eerlijkheid en de rechtvaardigheid zelve is!
  We mogen blij zijn dat zo’n vent nog toegeeft dat het een censuur-bende is bij de media!
  Maar dan wordt er door “wij” gevraagd “wanneer zal er iemand bij ons op staan?…”
  Diegene die dat vraagt, die “wij” dus, denkt kennelijk dat hij of zei een intelligente vraag heeft gesteld…. Dat schrijft zo lekker weg op het end van je artikel. Daarna valt er een doodse stilte….

  Die heeft het dus (heel duidelijk) helemaal niet goed begrepen!
  Beste slimmerik…. er zal pas “iemand opstaan” als die iemand ontslagen wordt of met pensioen gaat!
  Tot dan blijven ze braaf meedraaien met alle landsverraderlijke werkzaamheden die ze moeten uitvoeren. Tel uit je winst…!

  Like

 10. Jean zegt:

  In België is dat m.i. geen haar anders, de linkse smerige brol wordt de burgers door de strot geramd en die vuile EU misdaadorganisatie werkt daar voor 100% aan mee.

  Like

 11. Avidia zegt:

  Ik heb een enorme afkeer voor links, en heel raar, het merendeel van mijn “vrienden” waren links, hun jaloezie naar mij als zelfstandige maakte dat ik met hen heb afgerekend, weg er mee, ik moest mij steeds verdedigen, omdat ik mij steeds zelf financierde, ik heb nooit iets voor niets gekregen, terwijl zij ervoor zorgen van alle kanten verzorgd te worden. Ik haat Links!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s