Ceremoniemeester afgewezen vanwege politieke mening

Screenshot_76

(Door: Bert Blaauw)

PEKELA – Begin 2015 ben ik gevraagd door het bestuur van SamenLoop voor Hoop om ceremoniemeester te worden bij zijn evenement in juni 2016. Gezien het een initiatief van het KWF is en ik in mijn naaste kring mensen aan kanker heb verloren, heb ik van harte ingestemd met dit eervolle verzoek om vrijwilligerswerk te mogen doen voor dit prachtige project.

Afgelopen najaar berichtte het bestuur van SamenLoop voor Hoop mij dat men afzag van mijn deelname als ceremoniemeester vanwege ruis over mijn persoon. In een verhelderend gesprek met het bestuur op 6 november jongstleden bleek dat de ruis kwam door mijn bezorgde en kritische tweets op persoonlijke titel over de islam en het AZC-beleid. Een groep vrijwilligers, verbonden aan SamenLoop voor Hoop, wilde op basis van mijn tweets vertrekken als ik ceremoniemeester zou worden.

Lees verder>>>
(h/t Edwin Lauxen)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, demoniseren, Hypocrisie, Islam, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op Ceremoniemeester afgewezen vanwege politieke mening

 1. Hendrik M. zegt:

  Weer zo’n vuile linkse ploertenstreek…

  Like

 2. Cathja zegt:

  Vergelijkbare geluiden vangen we overal op. Links + islam domineren nu al ons land, al zullen politici moord en brand schreeuwen als je dit hardop zegt.
  Maar het is helaas de waarheid. Je mág je mening, hoe beschaafd je je ook uitdrukt, niet meer geven als het de linksen niet bevalt.
  Kijk alleen maar naar de Pegida-demonstratie van gisteren. Links kreeg toestemming om hun demonstratie af te maken, terwijl de Pegida-aanhangers ‘voor hun eigen veiligheid’ werden weggevoerd (ik vergelijk het met: op transport zetten, want ze moesten de bussen in). Schandalig waar de Pegida-mensen voor worden uitgemaakt!

  Als het hier ooit tot een burgeroorlog komt, durf ik mijn hand ervoor in het vuur te steken dat links samenwerkt met de moslims! Als alles ‘opgeruimd’ is, dan zijn die linksen zélf aan de beurt, maar dat hebben die stommelingen niet door.
  Intussen helpen ze overal ter wereld democratieën naar de Filistijnen!

  Jammer dat deze meneer zijn vrijwilligerswerk om zulke flut-redenen niet mag doen. Ik zal voortaan ook KWF eens wat kritischer gaan bekijken, alvorens ik iets doneer.

  Like

  • siemx zegt:

   Ik ben aanhanger van Wilders, dus mijn (niet gedane) donatie zou kennelijk geweigerd worden. Wilders heeft inmiddels zo’n beetje 1/3 van de kiesgerechtigde burgers overtuigt, dus de inkomsten van KWF zullen kelderen als ze alle donaties van deze mensen weigeren.

   Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  In Nederland mag je slechts nog een menig hebben, als die LINKS of POLITIEK CORRECT is. Anders is UITSLUITING het gevolg! Weg democratie in Nederland! Een schande is het, niet meer of minder!

  Like

  • Edjan zegt:

   Klopt Tom Hendrix. Wat Bert Blaauw is overkomen is heel normaal in Nederland. Je wordt op basis van een politieke mening uitgesloten. Duidelijker gezegd: als je niet links en politiek correct bent. Als je openlijk PVV’er bent, krijg je een beroepsverbod. En ja, dat is tegen de grondwet maar Nederland is geen democratie meer en geen rechtsstaat meer (zie politiek showproces tegen Wilders binnenkort).

   Het linkse politiek-correcte tuig heeft de media in bezit, verder de hele ambtenarij, onderwijs en zorg. En ook vrijwilligers worden tegenwoordig gescreend op politieke correctheid. Links houdt op een ziekelijke manier vast aan de macht hoewel die hen langzamerhand door de vingers glipt. We zullen nog jaren geduld moeten hebben.

   Like

 4. elisah zegt:

  Wees blij dat u niet meer met deze poppenkast hoeft mee te doen, meestal hebben ze ook nog linkse strijkstokken waar alles aan blijft hangen.

  Like

 5. geentvkijker zegt:

  en ja……..de appel valt niet ver van de boom, zelfs GEBEURTENISSEN zitten dus oook in de familie-genen blijkbaar bij ons …hahahahaha…maar wij zijn geen `knuffelaars ` van mensen met kwade bedoelingen, NIET BEPAALD nee….en dan interesseert het ons verder geen ZAK, of dat zulke lui, groen, geel, bruin, zwart, paars, wit, of fuchsia-kleurig zijn. Mensen met kwade bedoelingen, onrechtvaardig, onrespectvol of leugenachtig, blijven AUTOMATISCH op een afstand van minimaal 7 en een halve meter, en liefst nog verder. En dat heeft NIETS met politiek te maken of welke religie dan ook. Dit was even voor de twijfelaars hier…..die man van het artikel is VAST familie, dat kan niet anders !
  Trouwens Cathja, de TOP-eigenaren van het KWF, zijn de Rothschilds en de Rockefellers,
  en dat geldt ook voor de andere centen-pikkende organisaties, hart, nieren enz enz.
  niet doen dus….

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Geen donaties meer !!

  Like

  • geentvkijker zegt:

   zeker niet Koddebeier nie doen
   ik moet nog ergens een lijst hebben opgeslagen ( ahummm……) waar die lui
   aan de TOP zitten ( uiteindelijk ver naar boven ) …die lijst is zo lang, dat alleen
   het scrollen ervan naar beneden, je een vingerbreuk bezorgd
   En van verbazing val je achterover van je stoel ( ja serieus ! )
   en dit geldt OOOK voor alles op TV wat met giro 555 begint ( heb me altijd afgevraagd waarom ze geen 666 hebben genomen, ooit….hahaha )
   En ondertussen hoor je dan wel eens geluiden : ` waaaar is dat geld van die en die actie toch naar toegegaan ??? `
   ….ik d e n k KREEFT, ZALM, en GARNALENCOCKTAILS eerlijk gezegd….

   Like

   • Cathja zegt:

    Soms vind ik mezelf wel eens a-sociaal, maar als er weer een collecte is aangekondigd, dan blijft mijn deur gesloten als er wordt aangebeld.
    Van tijd tot tijd duiken er berichten op van zakkenvullers die een groot deel van het gedoneerde geld een andere bestemming hebben gegeven dan waarvoor het geld bedoeld was. Dat noemt men dan een ‘een strijkstok’ waar van alles aan blijft hangen.

    Jaren geleden, toen met Kerst die tsunami kwam in o.a. Indonesië, is er verschrikkelijk veel geld opgehaald! Toen ik lange tijd daarna te horen kreeg (via zeer betrouwbare kanalen) dat moslim-vissers al vrij snel een nieuw huisje en nieuwe vissersboot kregen, maar de christenen kregen niets, toen heb ik in mijn hoofd en hart een streep getrokken.
    Ik doneer geen geld als daarmee mensen worden uitgesloten van hulp omdat ze christenen zijn. Vanaf dat moment ben ik beslist kritischer geworden naar allerlei ‘goede doelen’, en ben ik zeer kritisch geworden naar hulpverlenende instanties. Als ze niet transparant kunnen zijn over wat er met het geld gebeurt, streep ik ze door op mijn lijstje.

    Like

 7. Ron zegt:

  Heeft iemand dat symbool van die “Samenloop voor hoop” club wel eens goed bekeken?
  De maansickel staat omgekeerd, maar met de maan gespiegeld wordt het symbool van de islam gevormd, met wat driehoekjes erbij.
  Dat geeft te denken.

  Like

 8. Edwin Lauxen zegt:

  Ja beroepsverbod, Ton van Kesteren van de PVV krijgt toch weer gelijk he erin ? !

  Interview van de Populistische Omroep Nederland met fractievoorzitter Ton van Kesteren van de PVV in Groningen. (5 feb. 2012)

  De heer Van Kesteren roept op tot een nationale discussie over beroepsverbod voor PVV’ers

  Like

 9. Theo van ewald zegt:

  Vink: screendump gemaakt van dit artikel, en dat op PP.
  Vink: KWF uit mijn lijstje jaarlijkse goede doelen gehaald (aantekening gemaakt van kwestie – ieder jaar in plaats van donatie nu een brandmail sturen).
  Vink: Emailtje naar publieksservice@kwf.nl gestuurd over deze kwestie. Hierin aangegeven dat ik deze club als smerige NSB’ers beschouw.
  Vink: verschillende tweede kamerleden, andere goede doelen, BCC gezet…

  Klaar… next!

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Zo, KWF kan mijn gift voor de toekomst wel vergeten!

  Like

 11. geentvkijker zegt:

  Cathja : verfrommel dat lijstje nou…..dan kan dat verfrommelde lijstje, in de prullenbak …..
  de prullenbak-zak kan in de vuilniszak……en de vuilniszak kan in de KLIKO…..
  en de KLIKO wordt vermoedelijk deze week wel opgehaald bij je !

  klaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr nie meer afstrepen, en centjes in de spaarpot voor iets leuks !

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  Berufsverbote in Nederland, voor realisten en kritische mensen, die vraagtekens zetten bij de massa-immigratie. Vuil LINKS TUIG, ze zitten verdorie overal, in alle geledingen van onze maatschappij en de overheid!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s