Duitse universiteitsprofessor: “Verplicht kinderen om Arabisch te leren”

Screenshot_81

Neurenberg 2.0 . . .

(Door: “rommel”)

De islamisering van Europa gaat steeds sneller. Een bekende universiteitsprofessor in Duitsland heeft onlangs voorgesteld om het Duitse kinderen verplicht te stellen de Arabische taal op school te leren.

Thomas Strothotte, professor aan de Kühne Logistiek Universiteit in Hamburg, suggereert dat Duitse kinderen gedwongen moeten worden om Arabisch te leren om zodoende beter te integreren in het nieuwe multiculturele Duitsland en dientengevolge het Midden-Oosten sneller te laten groeien in Duitsland.

Lees verder>>>
Fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Intellectuelen/academici", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, hersenspoeling, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op Duitse universiteitsprofessor: “Verplicht kinderen om Arabisch te leren”

 1. dutchess43 zegt:

  En verplicht dan meteen alle kinderen om vijfmaal per dag met hun reet omhoog te gaan liggen, gaat in één moeite door……

  Like

 2. Ricardo zegt:

  Bomaanslag قصف
  Eerwraak جرائم
  Allah الشرفالله
  Haatكراهية
  Imamإمام
  Stenigenالرجم!
  Onthoofdingقطع الرأس
  Alle niet moslims moeten dood ويجب على جميع غير المسلمين يموت
  Vrouwen zijn minderwaardige baarmachinesالمرأة هي آلات شريط أدنى
  Vrouwen aanranden is ok volgens onze heilige profeet allahاغتصاب النساء على ما يرام وفقا لنبينا الكريم الله
  Moslims zijn altijd slachtoffer/zielig en bovenal perfect!المسلمون هم دائما الضحايا / مثير للشفقة وأكثر مثالية!

  Hier alwast een impressie wat onze kinderen gaan leren in het Arabisch!

  Like

  • kraftavilqa zegt:

   Bedankt Ricardo voor deze nuttige info kun je ons ook voorzien van een fonetische versie? Overigens is ’t beheersen van ’t arabisch wel handig om te kunnen verstaan wat dat geteisem allemaal voor lelijks over ons zegt wanneer ze onbeleefd als altijd in onze aanwezigheid onderling in hun apentaaltje brabbelen.

   Like

 3. Cathja zegt:

  Schofterig. Landverrader. Debiel. Gevaarlijk persoon, voor wie eenzame opsluiting tot aan zijn dood het meest heilzame is voor een samenleving, waar dit stuk schorem deel van uit maakt.

  Like

 4. Ron zegt:

  De volgende fase van het Coudenhove-Kalergi plan.
  Een gezamelijke taal.

  Laten de autochtone duitsers het adres van die nep-professor maar goed noteren.
  Als het in duitsland straks los gaat dan is dat een van de eersten die gegrepen kunnen worden.
  Misschien kan hem voor die tijd ook al wat aan zijn verstand gepeuterd worden.

  Like

 5. Jean zegt:

  Die cultuurbarbaar hoort niet thuis op een universiteit maar wel in zijn blote kont aan een galg tot de meeuwen hem totaal opgvreten hebben. Walgelijk dergelijk voorstel nog maar te durven denken, wij moeten enkel alle islamieten Europa buiten flikkeren tot en met de laatste kankercel want islam is veel gevaarlijker dan kanker, tegen kanker bestaan er medicijnen.

  Like

 6. carthago zegt:

  Deze duurbetaalde nazi mag dit nog zeggen ook en publique.Hij moet makkelijk te vinden zijn.

  Like

 7. Dies Strothotte verdient het in eerste instantie, dat één van die cultuurverrijkers van hem zijn strot afsnijdt.
  In tweede instantie verdient hij, wat er op het plaatje staat: De galg.
  Geen woorden voor dit puntgave voorbeeld van landverraad!!!

  Like

 8. Wijnand Stam zegt:

  Opvallend is, dat zowel in binnen- als buitenland vele academici met een ” titel”
  als prof. of Dr of Mr., die voor een overheidsinstantie werkzaam zijn, een geestelijke
  kronkel hebben, net zoals deze Thomas Strothotte. Hoe ziek moet je geest zijn om
  Duitse kinderen verplicht te stellen om Arabisch te leren, zonder dat er een verplichting
  tegenover staat dat Einwanderer Duits moeten gaan spreken. Zo langzamerhand
  begin ik te geloven dat de meeste titels gekocht zijn. Universiteiten vragen toch niet
  naar jouw CV. Ze vallen hoe langer hoe meer onder de catagorie ” Janssen-Steur”.
  Die Strothotte – zwaargewicht in het onderwijs debat – zal wel van hetzelfde kaliber
  zijn als onze “”” zwaargewichten “”” Bussemaker en Dekker.
  Er is maar één plaats waar die Strothotte hoort, samen met Frau Dr. Merkel,
  in einer Irrenanstalt und zwar lebenslänglich und währenddessen von Nürnberg 2.0
  verurteilt werden.

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Hang die verrader maar gelijk op !!

  Like

 10. Jan zegt:

  Nach Forderung von BildungsexpertenCDU-Politiker Krishnan: „Arabisch als Pflichtfach wäre das völlig falsche Signal“


  Was halten Sie von diesem Vorschlag?

  Jenovan Krishnan: Gar nichts. Dieser Vorschlag gießt Öl in eine ohnehin schon hitzige Debatte. Es darf nicht sein, dass wir deutsche Schüler zu so etwas zwingen. Arabisch als Pflichtfach wäre das völlig falsche Signal.

  FOCUS Online: Könnte es nicht zur Integration beitragen, wenn die Mitschüler auch die Sprache der Neuankömmlinge lernen?

  Krishnan: Ich fürchte vielmehr, dass die Möglichkeit, Arabisch zu sprechen, dazu führt, dass die Kinder sich nur in ihrer Muttersprache unterhalten und sich Parallelstrukturen bilden.

  http://www.focus.de/politik/deutschland/nach-forderung-von-bildungsexperten-cdu-politiker-krishnan-arabisch-als-pflichtfach-waere-das-voellig-falsche-signal_id_5259835.html

  Like

 11. J. C. Th. Köhler zegt:

  “…dat Duitse kinderen gedwongen moeten worden om Arabisch te leren om zodoende beter te integreren in het nieuwe multiculturele Duitsland…”

  De omgekeerde wereld. Duitse kinderen zouden moeten integreren? Duitse kinderen ZIJN al geïntegreerd. Het zijn de nieuwkomers die moeten integreren, maar die doen dat niet en ze hoeven het ook eigenlijk niet. Want wie dat durft te zeggen is racist, fascist, nazi, islamofoob, etc. Dus draai je de zaken om en weet dan zeker dat je politiek correct bent. Doel bereikt.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 12. Elena zegt:

  Ben benieuwd hoeveel landverraders hiermee instemmen.
  Hoogste tijd voor bijltjesdag?

  http://nl.wikihow.com/Omgaan-met-verraders

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  Als je denkt, het kan niet gekker, haalt de realiteit je wel in. Compleet krankzinnig, is deze zogenaamde professor, rijp voor “die Klapse”, zoals ze in Duitsland zeggen. Met deze mensen, gaan we het geheid verliezen tegen de islam.

  Like

 14. Jan zegt:

  Het is te hopen dat de burgeroorlog snel uitbreekt zodat het land schoongeveegd kan worden: illegalen mogen hun stem uitbrengen bij de verkiezingen

  Man muss konstatieren, die deutschen Politiker sind mit Eifer dabei, das deutsche Volk auszutauschen, offenbar wird es langsam zur Last im eigenen Land. Nicht nur Deutschlands Umvolkung auf der Straße nimmt gnadenlos sichtbar zu, nun sollen die Illegalen erstmals an die Urne kurz vor der Landtagswahl in Sachsen-Anhalt zur Probewahl. Ist das ein Testlauf für die Bundestagswahl 2017? Da kann man nur hoffen, das nicht Ausversehen die abgegebenen Stimmen der Illegalen in die Wahlergebnisse am 13. März 2016 einfließen und sich so die Einheitsparteien ihre Macht sichern.

  https://www.netzplanet.net/testballon-fluechtlinge-duerfen-vor-der-landtagswahl-sachsen-anhalt-probewaehlen/

  Like

 15. louis-portugal zegt:

  Ze kunnen beter beginnen met wat beter engels te leren, dan hebben ze hun handen al vol genoeg.

  Like

 16. elisah zegt:

  Op zich kan het wel handig zijn om stiekem arabisch te verstaan, zo kan je horen wat er zich onder die mensen afspeelt.
  Je kan bijvoorbeeld een tolk niet altijd blindelings vertrouwen.
  Ik moet ook denken aan de vrouw in de trein van Budapest naar Wenen, die kon verstaan wat al die zgn vluchtelingen van plan waren.

  Like

 17. Pieter zegt:

  Gevaarlijk mannetje. Draait alles om in het voordeel van de islamisering. Waarom doen deze figuren dat, ik denk dat ze de islam wel zien zitten.

  Like

 18. Jules Vismale zegt:

  Dit bolsjewisten- en moslimzwijn van een “professor” Thomas Strothotte, die werkelijk denkt dat hij miljoenen Duitse kinderen Arabisch kan gaan leren in Duitsland over de totaal uit de hand gelopen immigratie en haat tegen de islam en vluchtelingen aldaar, doet me bijna denken aan tsaar Peter III van Rusland (1728-1762), de echtgenoot van tsarina Catherine de Grote (1729-1796), overigens allebei van Duitse komaf! Peter III bleek namelijk, toen hij met Catherine was getrouwd en hun huwelijk hield daardoor niet lang stand, geestesziek te wezen en was zo’n grote bewonderaar van Frederik de Grote dat hij het onzalige idee kreeg om geheel Rusland te gaan verduitsen (waar overigens al miljoenen Volksduitsers woonden) en wilde hij zelfs zijn vrouw verstoten. Hiermee bewerkstelligde hij alleen zijn eigen ondergang hoewel Catherina er evenmin in slaagde om de Russen een beter leven te geven.
  Zou het overigens een goed plan wezen om de opgenoemde nepprofessor richting Afrika en het Midden-Oosten te sturen om alle kinderen aldaar Duits te gaan leren? Hij had bijvoorbeeld zelfs Adolf Hitler hebben kunnen nadoen want als deze namelijk, in plaats van Rusland, nou Egypte, Palestina, Iran en Irak tijdens WO II was binnengevallen dan had hij de Britten verslagen en alle olievelden aldaar veroverd! Hitler zou zelfs met deze olie hebben kunnen optrekken richting India om de Japanners te steunen!
  Het zou bovendien nog beter zijn als Thomas Strothotte in een fabel als hond optrad om bij een rivier aan een krokodil te vragen of deze hem ging overzetten, mits deze hem niet zou opeten! De krokodil zou antwoorden dat hij zijn leven gebeterd had terwijl de hond kon vermoeden dat een krokodil een slechte naam heeft en nooit is te vertrouwen omdat dit reptiel zijn ware aard nooit verloochend. De krokodil symboliseert daarmee alle moslimextremisten die zo betrouwbaar lijken maar in werkelijkheid wel 1000x gevaarlijker zijn dan een krokodil!
  En als een nijlkrokodil deze Strothotte had willen opeten zou het arme dier niet eens door zijn keel krijgen en hem van walging uitspuwen daar hij beter Strottenhoofd kan heten waar dwaze en (zelf)verloochende uitspraken uit komen waarmee hij zich bij de autochtoonse Duitsers gruwelijk gehaat zal maken! De namaak-professor beseft niet eens de gevolgen van zijn daden, gelijk naar Donald Duck, daar deze zowel zichzelf als anderen ook geregeld bedriegt en verloochend!
  Desnoods gaat hij daarginder gezellig zandtaartjes maken in de woestijn en blijft Strothotte maar mooi voorgoed uit Duitsland, de blauwe jakhals, volksvreemde verrader, lastpost en Schweinhund die hij is!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s