Europa is omsingeld

Screenshot_101

(Door: Gabriele Schuster-Haslinger – Vertaling: E.J. Bron)

De onlusten, die sinds enkele jaren in Irak, Libië, Syrië en andere landen plaatsvinden, schijnen blijkbaar de bedoeling te hebben van een geplande voorbereiding om Duitsland/Europa te destabiliseren, het in oorlogstoestand te brengen en dictatoriaal te beheersen.

Kopp-Online

Het van de macht ontzeggen van Europa opent de deuren naar de wereldheerschappij. Laten we eens kjken waarom. Door Merkel´s welkomstcultuur kunnen niet alleen de “vluchtelingen”, maar kan ook ISIS, dat delen van het Midden-Oosten beheerst, ongehinderd via de open grenzen Europa binnendringen. Volgens Peter Orzechowski bestaan er in Bosnië al enkele jaren zelfs afgesloten trainingskampen, waar de strijders, die in toenemende mate ook uit Europese landen komen, worden opgeleid. “Saoedische miljarden en CIA-wapenopleiding voor de Syrische rebellen” schrijft Orzechowski.

Dit is nogmaals een aanwijzing naar het feit dat de VS met Saoedi-Arabië samenwerken, wat de conclusie toestaat dat we ons met grote stappen toe bewegen naar de beslissende strijd tussen Oost en West – onafhankelijk van de geloofsrichting.

Screenshot_102

De splitsing tussen christenen en moslims wordt alleen maar aangewakkerd om het volk volgens het motto “verdeel en heers” op te stoken. In werkelijkheid gaat het om de wereldmacht – onafhankelijk van de religieuze oriëntering.

De tactiek is duidelijk herkenbaar. De Noord-Afrikaanse landen bevinden zich in opstand, het Midden-Oosten nog meer. Als je kijkt naar de ligging van deze landen op de landkaart, zie je een vierkant rondom Europa. In het noorden en het westen wordt Europa door de Atlantische Oceaan en de Noordzee en de Oostzee begrensd, in het oosten door het Russische territorium, waarvan de Europese staatshoofden zich distantiëren.

En in het hele overige gebied grenst het aan landen, waarin grote onlusten heersen. Als de mensen uit deze onlustgebieden vluchten, gaan ze daar naartoe waar ze welkom zijn. In de Arabische landen zijn ze ongewenst, hoewel ze daar op grond van dezelfde religieuze oriëntering wezenlijk beter zouden kunnen integreren. Ze vertrekken naar het noorden respectievelijk noordwesten naar Europa, en merkwaardig genoeg weten ze heel goed dat ze zich in Duitsland of Zweden zouden willen laten registreren, omdat daar de uitkeringen het hoogst zijn. Sommige van hen hebben zelfs een afbeelding van mevrouw Merkel bij zich. Deze mensen moeten dus al in hun thuislanden een doelgerichte uitnodiging hebben gekregen om naar Duitsland/Europa te komen.

Mijn uitgever Jan van Helsing hoorde van een fysiotherapeut dat deze een Syrische asielzoeker op zijn behandeltafel had liggen, die erover klaagde dat hij met zijn gezin van vier in een kamer in een asielzoekerscentrum moest huizen, hoewel hem in Syrië door een Duitser was beloofd dat hij een huis, een auto en een baan zou krijgen. Ook de cheffin van de LAE Rosenheim bevestigde dat “vluchtelingen” haar steeds opnieuw zouden vragen wanneer ze eindelijk hun woning en hun auto zouden krijgen. Blijkbaar is er iemand in deze landen ter plaatse die dit aan deze mensen belooft.

Screenshot_103

Daarbij komt nog een andere overduidelijke manipulatie: “Focus.de” bericht dat de politie opdracht zou hebben om bij hun berichten de nationaliteit van de dader(s) te verzwijgen. “De achtergrond zou zijn.

Ook de chef van de Duitse politievakbond, Rainer Wendt, bekritiseerde in de ARD-talkshow “Hart, aber fair” dat “politieagenten in hun berichten ´zouden moeten voldoen aan een gewenste politieke houding´.” Op grond van de toenemende gebeurtenissen in Duitsland en Europa zou men er op kunnen rekenen dat het Europese volk binnenkort eveneens massaal de straat opgaat en zal protesteren, net zoals dat deels in de hierboven genoemde landen sinds 2010/2011 het geval is.

Van deze geprovoceerde instabiele situatie zou ISIS gebruik kunnen maken om nu zelf enorm actief te worden – een burgeroorlog/oorlog zou zodoende sneller realiteit kunnen zijn dan we zouden verwachten. De gevolgen zouden zijn: het uitroepen van de noodtoestand, uitgaansverboden, demonstratieverboden en het buiten werking stellen van fundamentele rechten zoals persvrijheid, postgeheim, bescherming van de woning enz. Wat nu nog ondenkbaar lijkt, zou morgen al realiteit kunnen zijn.

Als we deze feiten onder elkaar zetten, zien we het volgende beeld:

1. Rondom Europa wordt voor onlusten gezorgd.
2. Mevrouw Merkel nodigt de vluchtende mensen heel bewust uit.
3. De mensen vluchten naar Europa.
4. Eerste onlusten door overvallen en wegkijken van de media.
5. ISIS heeft al trainingskampen in Bosnië opgericht.
6. Manipulatie van de persmeldingen.

Alles wijst er duidelijk op dat het doel erin bestaat om Duitsland/Europa een oorlog in te leiden. Daarmee zou het economisch sterke en daardoor machtige Europa op de knieën zijn gedwongen en zou de weg geëffend zijn voor de wereldwijde omvorming, zoals David Rockefeller het noemt. Dat dit alles al lang van tevoren werd gepland, blijkt uit zijn uitspraak uit 1994 voor de economische commissie van de Verenigde Naties (UN Business Council):

“We staan aan de rand van een wereldwijde omvorming. Alles, wat we nodig hebben, is de juiste alles omvattende crisis, en de naties zullen zich schikken in de nieuwe Wereldorde.”

Zoals het ernaar uitziet, staat deze juiste, alles omvattende crisis voor de deur. De eindstrijd om de aarde is begonnen. Hoe Rusland hier tegenover staat, is moeilijk te voorspellen. Op dit moment lijkt het (nog) relatief terughoudend te zijn.

Screenshot_104

Bron:
http://info.kopp-verlag.de
Auteur: Gabriele Schuster-Haslinger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, New World Order, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op Europa is omsingeld

 1. jungleelephant zegt:

  Waar wij dus al zo lang voor waarschuwen staat nu dus te gebeuren!En nog krijg je geen hond zo ver dat hij mee gaat en het binnenhof leeg veegt,om maar ergens te beginnen!

  Like

 2. Edjan zegt:

  Ik weet nooit wat ik met dit soort dingen moet. Merkel helpt om Europa op de knieën te krijgen om vervolgens in een nieuwe wereldorde op te gaan.
  Ja, maar als ik Merkel was, keek ik wel uit, want dan was ik mijn mooie machtspositie kwijt.
  Ik kan nog wél begrijpen dat merkel een eu-superstaat wil stichten maar voor de rest is het donker bij mij …

  Like

  • Scheerzeep NU zegt:

   Alles draait om Israel. 70 jaar bestaat Israel in 2018. 70 dagen na Suikerfeest is Offerfeest. De moslims willen in 2018 een zuiver Offerfeest. Israel moet van de kaart en Europa moet daarom gedestabiliseerd worden. Ons staat nog veel ellende te wachten.

   Like

  • geenyvkijker zegt:

   Merkel kan haar machtspositie niet kwijtraken ! Want voor deze taak is zij VERWEKT,
   opgegroeid, opgevoed, opgeleidt, ….letterlijk in de wieg gelegd dus…..LETTERLIJK
   en ze heeft helemaal NIKS te willen : ZIJ MOET ! Die superstaat bestond op
   papier al in 1922 dus….Zij wordt in alles begeleidt, en zij hoeft verder NIETS te doen
   als mee en dan een paar zinnen zeggen : zoals ` wir schaffen das ` ……en met
   WIR….bedoeld mevrouw dan haar BAZEN …die BAZEN zijn corrupter als de betekenis van het woord CORRUPT zelf……maar daar hebben we geen woord voor, dus we doen het er maar mee….C O R R U P T dus, maar dan op z`n corruptsttttttt
   Verder vind ik persoonlijk, dat haar VERWEKKER wel iets beter zijn werk had mogen doen, want ik zie SOMS toch een bepaalde VERMOEIDHEID optreden, die zich uit, doordat mevrouw een hand onder haar hoofd plaatst, ten teken dat ze het EVEN niet meer ziet zitten…Waarschijnlijk is dat `EVEN-moment ` dan te wijten aan een bepaalde zwakheid in haar opleiding / begeleiding van het `beruchte ` Tavistock-instituut ( of was het Travistock ? ) waar AL die lui ook ge-mind-fuckt worden. Gehersenspoeld zijnde, hebben ze dan SOMS, heel EVEN een helder moment, en dan lijkt het BIJNA een
   mens ….warempel….
   ZIJ ZIT IN HET DONKER Edjan, niet jij, of wij !
   Laat het licht weer schijnen Edjan die hele kliek zit GRUWELIJK in het DONKER,
   allemaal ! …..Eigenlijk moeten wij DIEPPPP medelijden hebben met hun, want ALLEMAAL zijn die regeringsleiders EIGENDOM van hun touwtjestrekkers,
   en op de bodem van de piramide waar WIJ staan, gaan wij een diep gat graven voor hun,
   …..maar wachtttt…..dat hoeft niet eens….dat hebben ze zelf al gedaan, die DUMB-bases ! Misschien hoeven wij alleen maar die ingangen af te sluiten ??? Kenne ze dr mooi in verrekken ! Verzuipen misschien nog beter !

   Like

 3. Dicksy zegt:

  Ik had gehoopt de tijd mee te maken dat de aarde door de zon zou opslokt worden om zo het grootste natuurfenomeen mee te maken dat de mensheid ooit zal meemaken.
  Zelfs dat gunnen de politiekers ons niet en willen ze de vernietiging van de aarde zelf willen bepalen.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Het is inderdaad een groot duivels complot, waar wij mee te maken krijgen, en waar wij het slachtoffer van gaan worden.

  Like

  • Anna. zegt:

   Dat zegt u terecht en dat is de waarheid een groot DUIVELS complot…
   Het gekke is dat degene die deze DUIVELSE DADEN UITVOEREN het niet eens door hebben in wiens dienst zij staan…….

   Like

 5. Nikki zegt:

  Volgens Commander Breivik gaan we rond 2020 naar fase 3: ernstige ongeregeldheden en de eerste kleine burgeroorlogen. Als dit beleid wordt doorgezet dan wordt dat ultimatum waarschijnlijk wel gehaald en krijgt de Commander opnieuw gelijk.

  Like

  • geentvkijker zegt:

   De volgende fase begint tussen 1 april en 1 juni aanstaande !!!
   in 2020 is het BIJNA of AL voorbij ( en trouwens Europa is AL omsingeld, ze zijn reeds alles in stelling aan het brengen, Libie, Bosnie….)

   Like

 6. Guardiacivil zegt:

  Nogmaals, Brussel is de aannemer, de politiekers zijn de uitvoerders, de architect is de NWO. Zo gaat het gebeuren en zo zal de verbouwing en grootste renovatie van Europa zijn. De investeerders (NWO) willen straks het rendement (lees macht over economische en financiële markt) uit Europa zien.

  Like

 7. Overal voorbereidingen voor grote oorlog in Europa
  Moslimmigranten in door Saudi Arabië gefinancierde en door CIA geleide ISIS-trainingskampen in Bosnië opgeleid voor terreuroorlog tegen Europeanen

  Militairen in de straten van steden zoals Brussel en Parijs waren vorig jaar een soort generale repetitie voor wat straks heel Europa te wachten staat.

  Zoals we al jaren schrijven waren de massale onlusten en burgeroorlogen in Noord Afrika en het Midden Oosten niet enkel bedoeld om seculiere regimes te vervangen door islamistische, maar vooral om een enorme migrantenstroom naar Europa op gang te brengen, waardoor ons continent zou worden gedestabiliseerd en uiteindelijk zal instorten, zodat de weg vrijgemaakt wordt voor een vanuit Brussel geregeerde dictatoriale Europese superstaat. Overal in Europa zien we nu voorbereidingen voor het uitbreken van de grote oorlog die de Europeanen rijp moet maken die EU-dictatuur te accepteren en zelfs te omarmen. Lees verder >>>> http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/02/Overal-voorbereidingen-voor-grote-oorlog-in-Europa

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Adriaan Jansens: 14.45. uur. Ik ben ervan overtuigd, dat het artikel op Xander nieuws, volledig waar is. Ook ik zeg steeds weer, dat de hele invasie van moslims- en het zijn merendeels mannen- georkestreerd is! Verdeel en heers, en dat lukt de adepten der EUSSR en de NWO, vrij aardig. Maar helaas slaapt het grootste deel van onze bevolking gewoon door.

   Geliked door 1 persoon

   • Ja Tom terwijl het grootste gedeelte van het volk ligt te snurken gaan de voorbereiding van één wereld regering gewoon door, óók de door het Nederlandse electoraat gekozen volksvertegenwoordigers werken hieraan conform de Bilderbergconferenties en NWO aan mee, immers ieder nieuw Kamerlid MOET een geheimhoudingsplicht zweren dus verwacht niet van een parlementariër dat hij of zij uit de school zou klappen. Denk dat de MP en de Koning de enige die werkelijk op de hoogte zijn van de ware toedracht, trouwens de Oranjes zijn allemaal ‘Bilderbergers’ en zij geven geen shit om het gewone volk, alleen begrijpt het publiek dit niet en een groot gedeelte van het Nederlandse volk wil het niet begrijpen, zij denken dat het allemaal niet zo’n vaart zou lopen. Het grootste gedeelte houdt zich met luchtiger dingen bezig i.p.v. hen op de hoogte te stellen van politiek en zich betrokken voelen bij de maatschappelijke problemen van deze tijd. Tom mijn vader vertelde mij dat ruimschoots van te voren dat veel mensen bevroeden dat WO 2 spoedig een feit zou zijn, terwijl je in dat tijdsgewricht alleen de krant en de radio bestonden. Nu kan men met de beste wil van de wereld niet zeggen ‘Wir haben es nicht gewusst’….

    https://ejbron.wordpress.com/2014/03/14/wir-haben-es-nicht-gewust/

    Like

 8. Bas zegt:

  Amerikaans leger wil machines met hersenimplantaat besturen
  http://bit.ly/1P4XwL9

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s