Jetset asielzoekers: de upper ten van de lucht

Screenshot_85

(Door: Udo Ulfkotte – Vertaling: E.J. Bron)

Private beroepspiloten hebben me al meermaals verteld dat afgewezen asielzoekers in Europa inmiddels ook met privéjets gevlogen worden. Ik beschouwde dat als absolute flauwekul. Tot nu toe.

Kopp-Online

Het is moeilijk om de asielwaanzin nog met nieuws te overtreffen dat we inmiddels niet als vanzelfsprekend beschouwen. Terwijl arme Duitse pensioengerechtigden zichzelf moeizaam naar de volgende arts moeten slepen, rijden asielzoekers vanzelfsprekend naar hun stand met de taxi, soms à raison van € 300,- per rit.

Terwijl armere Duitse gezinnen niet weten of ze zichzelf de volgende vakantie een eenvoudig onderkomen kunnen veroorloven of opnieuw met hun kinderen in de tent zullen overnachten, financiert de belastingbetaler asielzoekers hotelovernachtingen in exclusieve herbergen.

Hoewel de meerderheid van de asielzoekers volgens officiële informatie noch een reden heeft om te vluchten noch getraumatiseerd is, verheugt een complete branche van psychologen zich op nieuwe bronnen van inkomsten door zogenaamd getraumatiseerde asielzoekers.

En terwijl armere Duitse gezinnen niet weten hoe ze de volgende huurverhoging moeten betalen, bouwen we nu van belastinggeld rijtjeshuizen voor asielzoekers. En wel in het hele land.

Men zou de lijst van asielwaanzin naar believen langer kunnen maken. Duidelijk is ook: veel asielzoekers dragen de nieuwste kleding en hebben de nieuwste smartphones. Vanzelfsprekend houden we een rondom zorgeloos pakket voor ze bereid. Dat alles beschouwden velen van ons enkele maanden nog als ondenkbaar.

Om diegene die de paradijselijke toestanden voor asielzoekers in Mekka-Duitsland voorspelde, werd niet lang geleden nog moe geglimlacht. Maar de ontwikkeling gaat dankzij de onvermoeibare asielindustrie sneller dan men haar kan opschrijven.

Private beroepspiloten hebben me de afgelopen weken meermaals verteld dat asielzoekers inmiddels ook met private luxe jets door het Europese luchtruim worden gevlogen.

Ik hoor uit andere bronnen al enkele jaren ook steeds opnieuw dat de ADAC en diens vliegende dochter-organisaties nauw samenwerken met de Duitse inlichtingendienst en dat er vluchten zouden bestaan die er voor de onbevangen leek uitzien als acties van de “gele engel”, maar in werkelijkheid een compleet andere achtergrond hebben.

En wie daar over bericht, raakt zijn baan kwijt. Ik hoor tegen deze achtergrond steeds opnieuw onbevestigde geruchten, volgens welke geheime diensten en veel private vliegmaatschappijen ondertussen asielzoekers transporteren. Onze vooraanstaande media kijken bij dit onderwerp liever de andere kant op.

In Groot-Brittannië heeft de regering – zoals nu bekend werd – alleen al tussen februari en juli 2015 ongeveer twintig privéjets gehuurd om hierin asielzoekers te transporteren. Soms, zoals op een vlucht naar Marokko, was er maar sprake van één passagier. Duidelijk is: veel van de gehuurde privéjets zijn halfleeg als ze asielzoekers transporteren.

Een privépiloot uit de Duitse deelstaat Hessen, die vanuit Egelsbach bij Frankfurt am Main zakenmensen vliegt, heeft me enkele maanden geleden al identieke verhalen uit Duitsland verteld. En een Noord-Duitse ambulancedokter, die bijvoorbeeld orgaantransporten begeleid – maar ondertussen ook als arts bij uitzettingen van afgewezen asielzoekers aan boord is – vertelde me (geloofwaardige) ongelooflijke identieke gevallen.

Mensen, die geen reden hebben om asiel aan te vragen, in Duitsland als vanzelfsprekend met de taxi vervoerd worden en in luxe hotels overnachten, worden ondertussen ook bij de terugreis in de watten gelegd op een manier die een autochtoon vermoedelijk nooit zal beleven: als jetset-asielzoeker en upper ten van de lucht. In Mekka-Duitsland schijnt deze waanzin normaliteit te worden.

Bron:
http://info.kopp-verlag.de
Auteur: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Censuur, Duitsland, Europa, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Jetset asielzoekers: de upper ten van de lucht

 1. Nikki zegt:

  Terug naar eigen land, als het moet aan een parachute.

  Like

 2. carthago zegt:

  Ze gaan dus per privejet samen met Mergel terug om vervolgens de volgende lading kokosnoten op te halen. Duitsland is uitgekakt, de Duitsers weten het nog niet, maar hopelijk beginnen ze een nazi anti tsunami oorlog, ze hebben ervaring zat.

  Like

 3. Tja niets is te gek voor de geperverteerde, elitaire bestuurlijke fascisten om de sharia maar zo snel als mogelijk ingevoerd te krijgen. Dit is een ultieme vorm van vernedering voor het gewone volk. Denk hier maar aan als je in het stemhokje staat bij de eerst volgende verkiezing, men weet nu wat te doen staat….

  Like

 4. Cathja zegt:

  Wat is dit erg voor de mensen die keihard moeten werken om het hoofd boven water te houden. Om hun gezin te eten kunnen geven, en te kunnen kleden.
  De extraatjes moeten velen van hen inmiddels al achterwege laten, want dat kunnen ze niet meer betalen.
  Het is schandalig wat hier gebeurt! En het feit dat je je baan kwijt raakt als je er iets over naar buiten brengt, zegt me dat ze in principe wel snappen dat het eigenlijk niet deugt. Anders zit er niet zo’n zware sanctie op.

  Het is allemaal nog veel rotter dan ik vermoedde.

  Like

 5. john zegt:

  Alvast beginnen met de collaborateurs op te sporen en te berechten . Er zijn duizenden wachtenden ! Niet meer talmen.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  En de eigen Europese burger, wordt gedwongen om deze “zieligheidsindustrie”, te betalen. Eigen volk mag stikken, zo rolt dat in Duitsland, maar ook in Nederland!

  Like

 7. Hendrik M. zegt:

  Belachelijk wat voor kosten er gemaakt worden om vuige asieldreigers te behagen!
  Echt, het links gepeupel is totaal de weg kwijt.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Hendrik.
   Die kosten worden niet gemaakt om vuige asielzoekers te behagen.
   De asielzoekers zijn helemaal niet van belang.
   Zij zijn eenvoudigweg het middel om snel hèèl veel geld te verdienen.
   Bedrijven sluiten contracten af voor bepaalde diensten met de foute overheid en incasseren enorme sommen.
   We noemen dat de “asielindustrie”. Vergelijk het met de stinkend rijk geworden “zwarthandelaren” tijdens de 2e wereldoorlog. Er is dus niks nieuws onder de zon…

   Like

 8. koddebeier zegt:

  En wie zijn de schuldigen ??? Juist de Europese Unie , regeringen, en de politici .

  Like

 9. Mirjam zegt:

  Verschrikkelijk, niet te begrijpen, er is inderdaad een massahypnose aan de gang… God help ons!

  Like

 10. Tistochwat zegt:

  De volgende stap is een gratis retourtje naar de maan; zien ze nog eens wat van de wereld, die arme ‘asielzoekers’.

  Het is natuurlijk nóg beter als ze de ruimte zouden worden ingeschoten, zonder ooit nog terug te keren.

  Like

 11. Avidia zegt:

  Ik snap echt niet waar ze allemaal mee bezig zijn, zijn wij niet goed genoeg als burgers van dit land???? Of hebben wij een te grote mond??? Nou, die is nodig om tegen het stelletje randdebielen te schreeuwen, de hele regering moet aftreden wegens wanbeleid, er is maar een partij die het voor ons opneemt, stem allen PVV!!!!!!!!!!! Ik wil absoluut niet mee betalen aan al die nutteloze z.g. asielzoekers al die mensen die onze plaats innemen, die de huizen krijgen van jullie kinderen, ik word hier witheet over. Het gaat als een lopend vuurtje in die landen, ga naar Nederland, doe zielig, je krijgt een huis en uitkering, je hoeft nooit meer te werken, de PVDA rekent op je stem, als je dat doet krijg je alles voor niets. En ja hoor, daar komen ze aan, met honderden tegelijk. Houdt je beursje maar open!

  Like

 12. Avidia zegt:

  Kunnen we weigeren belasting te betalen, ik wil alleen betalen voor de armlastigen van Nederland, niet voor al die gelukzoekers, want het zijn geen asiel aanvragers. Ze willen gewoon voor niets wonen, werken??? werken? wat is dat? Nooit van gehoord!!!!

  Like

 13. paulzwueste zegt:

  Avidia. Inderdaad. Als er maar genoeg mensen zouden weigeren belasting te betalen heb je binnen 6 maanden de noodtoestand. Hele goeie uitgangspositie om te onderhandelen!

  Like

 14. Pingback: HET DOORGEEFLUIK (11) | voorzieners

 15. Pingback: Jetset asielzoekers: het vervolg | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s