Nieuwe clash Duitse regering: SPD opeens tegen strenge asielregels

Screenshot_91

De Duitse bondskanselier Angela Merkel (CDU) luistert naar de vicekanselier Sigmar Gabriel (SPD).

(Door: Emile Kossen)

De rust in de Duitse coalitie na een akkoord over strengere asielwetgeving heeft iets meer dan een week geduurd. De SPD keert zich opeens tegen het inperken van gezinshereniging, bij CDU/CSU reageren ze woest.

Eind januari werd afgesproken om gezinshereniging de komende drie jaar te beperken. Alleen migranten die onder het Verdrag van Genève vallen, houden recht op gezinshereniging. Alle andere asielzoekers, die niet persoonlijk worden vervolgd in hun thuisland, mogen geen familieleden over laten komen. De maatregel moet migratie minder aantrekkelijk maken.

Dit weekend legde de SPD een bom onder de plannen. Vicekanselier Sigmar Gabriel zei tegen de Duitse omroep ARD dat er een uitzondering moet worden gemaakt voor minderjarige asielzoekers: de sociaaldemocraten willen dat alle niet-begeleide jongeren hun ouders mogen laten overkomen.

Lees verder>>>
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Appeasement, asielwaanzin, christendemocraten, Duitsland, Hypocrisie, Immigratie, Linkse Kerk, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Nieuwe clash Duitse regering: SPD opeens tegen strenge asielregels

 1. Tom Hendrix zegt:

  Ziehier dat het bewijs geleverd is, dat SOCIALISTEN/RODEN de 5e colonne der moslims zijn. Alles doen deze rode zultkoppen, om de islam te gerieven, alles!

  Like

 2. Edjan zegt:

  de SPD wil, net zoals onze PvdA en SP liefst zoveel mogelijk mohammedanen importeren. Dit onder het mom van solidariteit maar hoogstwaarschijnlijk eerder om hun sterk slinkende kiezersbestand aan te vullen.
  Je kunt nu inbrengen dat die mohammedanen, zo gauw ze in de buurt van de 25% van de bevolking komen, hun eigen partijen gaan oprichten en niet meer op de SPD gaan stemmen maar dat duurt nog een paar jaar en dat is ver voorbij de horizon van de narcist en psychopaat … sorry: moderne politicus.

  Like

 3. carthago zegt:

  SPD: socialistische pest dragers.

  Like

 4. Pegidafan zegt:

  Hahahaha ja wel hoor kom maar binnen met je knecht .Eerst de alleen staande kinderen , daarna de kinderen die hier geboren zijn en ja dan kan je de ouders ook niet wegsturen natuurlijk he want wij zijn heel humaan voor vreemdelingen . En terwijl onze ouderen in bed liggen met vol gescheten en bepiste onderbroeken , laten we de hele familie van achmet en abdoela ook maar overkomen , daar is best nog wel plaats voor . Ja zeggen rutte en angela , die ouderen leveren toch niks meer op , die brengen niks meer in het laatje , die hebben we al helemaal leeg geknepen en uitgezogen . Ja zegt pechthold , en ik heb voor euthanasie gestemd , dan geven we ze een pilletje en zijn we er rap vanaf. Hahahaha wat zijn wij economisch toch efficient bezig he mark . Ja jho helemaal toppie alex , dan hebben we ook niemand meer aan die bedden nodig .
  Dan kunnen we de rest als slaven inzetten met al die goedkope arbeidskrachten . Ja en die kunnen we heel goed in de gaten houden met al onze camera’s en microfoontjes zegt plassex .
  Waarop dijselpoen zegt ,en dan nog even het contante geld uitbannen , dan hoeven we ze helemaal niks meer uit te betalen hahahaha , en kunnen we ze via het geld spoor overal volgen .
  Ja we leven in een fijne wereld gecreerd door onze geweldige leiders in Den Haag en Brussel .

  Geert Wilders , Marine Le Pen , Nigel Farage , Victor Orban , Milos Zeman en Anderzej Duda geef ze een grote trap onder hun ballen en zorg aub dat ze weg gaan .

  Like

 5. Jean zegt:

  Wanneer worden die linkse ratten nu eens eindelijk uitgeroeid?
  Moet eerst alles verkracht en vermoord zijn zodat die linkse smerige ratten de dictatuur zo kunnen overnemen van die EU misdaadorganisatie?
  Mensen wordt wakker en bewapen u want het zal broodnodig zijn om te overleven.

  Like

 6. Elena zegt:

  Smerige ratten moeten verdelgd worden.

  ook Canada broeit er wat over de import en belangrijke posities van de mossels.
  Geen goed woord over voor de mossellover Justin Trudeau.

  http://en.cijnews.com/?p=25646

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s