Pegida. Weer won het dictatoriale geweld van links.

Screenshot_78

(Door: Joost Niemöller)

Het leek de burgemeester van Amsterdam, Eberhard van der Laan (PvdA) wel een goed idee om een linkse antidemonstratie toe te staan op schootsafstand van een demonstratie van Pegida, gisteren in Amsterdam. We weten inmiddels wat het gevolg was. Pegida werd het spreken onmogelijk gemaakt. Eerst omdat er een verdacht pakketje werd gevonden, toevallig bij de Pegida-demonstratie, toen omdat extreemlinks van alle kanten opdrong en met stenen en vuurwerk begon te gooien en Pegida de mond wilde snoeren. Er kwam een charge aan te pas om de linkse geweldsdreiging in te tomen.

Lees verder>>>
(h/t “Vederso”)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "PEGIDA", "Weg met ons!", Amsterdam, Barbarisme, Censuur, demoniseren, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

14 reacties op Pegida. Weer won het dictatoriale geweld van links.

 1. Cathja zegt:

  Ik vind dat burgemeester Van der Laan op het matje geroepen moet worden. HIJ is er verantwoordelijk voor dat het gisteren zo compleet uit de hand liep, terwijl de Pegida-aanhangers niets verkeerds deden.
  Van der Laan had nooit toestemming voor een tegendemonstratie mogen geven, en die AFA-lui moeten laten oppakken door de ME. Maar dat durft die lafaard niet, omdat hij bang is dat zijn woning dan doelwit wordt van deze échte nazi’s!

  Het enige wat Pegida kan doen is onaangekondigd en op kleinere schaal opereren. Niets meer aankondigen, geen toestemming meer vragen, en groepsgewijs door de steden trekken.
  Die linksen moeten ook eens aangepakt worden. Zij hadden maar één doel: mensen die geen kwaad in de zin hebben beschadigen!
  Die arrestanten moeten ze voorlopig maar vasthouden, al vrees ik dat die alleen voor de show zijn opgepakt. Buiten het zicht van de camera’s zijn die natuurlijk meteen weer vrijgelaten. ‘Want ze deden immers niks verkeerds?’.

  Maar eerst en vooral moet Van der Laan aan de tand gevoeld worden. Is die nou helemaal gek geworden? Linkse rat!!

  Geliked door 1 persoon

 2. Ricardo zegt:

  Waarom worden er gewoon niet, bij demonstraties gewoon 1 partij laten demonstreren , tegendemonstrantranten gewoon helemaal verbieden dat gaat niet , werkt niet!

  Laat die die Linkse Uitkerings trekkers eens 40 a 50 uur per week werken kijken of ze dan nog zoveel energie hebben! Dat fanatisme en maar mensen voor Nazi uitschelden als een stelletje kleine kinderen, en maar de jaren 30 erbij halen schandalig! Dat terwijl de Moslim wereld ook instemde in Hitlers plannen! Inderdaad dezelfde moslims die links nu verdedigt!

  ”Want ja zolang je een ander Nazi noemt ben je zelf namelijk wel goed” Over keulen , Parijs en alle andere steden in Europa waar de , lieve onschuldige vluchtelingen hebben lopen aanranden aanslagen plegen hoor je ze niet ! Gelukkig waren en nog de Russen die die onderkruipsels het ziekenhuis ingeslagen hebben of vast zitten op het bureau!( Dan ineens willen ze , zo snel mogelijk terug naar het voor ”oorlog gevluchte land”)!
  We worden besodemieterd waar we bijstaan , deze invasie van terroristen moet echt meteen gestopt worden! En samen met al die linkse ratten in de Zandbak dumpen!

  Jammer dat die Linkse Nazi’s niet eens naar Polen/Rusland/Slowakije gaan met hun grote bek!
  Dat durven ze niet! In Oost Europa worden ze meteen met de grond gelijk gemaakt stelletje profiteurs nooit ,werken maar wel moord en brand overal schreeuwen!

  Inderdaad echt ”vluchtelingen” overal gratis profiteren, verkrachten, aanslagen plegen , moorden echte ”vluchtelingen”!

  Like

 3. Jean zegt:

  Hoe komt het dat die linkse vuile rat nog steeds in die stoel mag plaatsnemen?
  Is het dan zo moeilijk die smeerlap weg te jagen desnoods naar Afrikaanse kust, uiteraard met een One Way Ticket…?
  Persoonlijk zou ik dergelijke lafaard nooit erkennen in die functie.

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Daar fascisten altijd goed in geweest, anderen de mond snoeren !!

  Like

 5. Jade zegt:

  Kwade opzet natuurlijk, er had ook 5km tussen kunnen zitten.
  En dan dat toneelspel met het verdachte pakketje…
  Bedrieglijk echt…, nou plaats maar eens een foto dan.
  Verder zou ik alle Pegida-gangers adviseren de reiskosten te
  claimen bij gemeente Amsterdam.

  Like

 6. Helena zegt:

  Laat de gemeente Amsterdam al die islamitische ‘vluchtelingen’ maar opnemen die stad is toch al lang verloren, lege panden genoeg. Wel een flinke muur eromheen natuurlijk. Van der Laan zal ze met open armen en spandoeken en een gelukzalige grijns op zijn gezicht ontvangen. Wij hebben gisteren als kennisgemaakt met de ‘lieve’ mensen die vooraan zullen staan om de nieuwe lieverds in hun armen te sluiten, bah bah!

  Like

 7. semper fi zegt:

  Wilders ,pvv dus vergelijk met nsb is abject,nsb was voor duitsland en geert/pvv duidelijk voor nederland! nu kan je het verstandelijk vermogen van de linkse verraders waren het niet dat er nog te veel mensen rondlopen in die kringen met ee IQ van een dode garnaal,sorrie ik belededig een heerlijk beestje!!
  Wordt het tijd voor een bommetje op di landverraders??ja en dan anderen de schuld geven!
  Dit land is terminaal ziek,het islamvirus en op stip nr twee de linkse ellendelingen
  Zijn er nog medicijnen tegen?/
  zeg nog zo GEEN BOMMETJE!!!

  Like

 8. Mirjam zegt:

  Links kent geen rechtvaardigheid, alleen maar stupiditeit, omdat ze eenzijdig naar dingen kijken. Zij vinden dat rechts meteen slecht is, maar in weze zijn zij slecht, omdat ze meteen alleen het goede zien en voor het slechte blind zijn. Men zou eerst beter voorzichtig moeten zijn en het slechte eerst moeten erkennen, zodat men het goede op waarde weet te schatten. Dit is het verschil tussen debielen en intellectuelen. Men hoeft niet te vragen wie tot de eerste groep behoort.

  Lees deze vraag van GEEN PEIL eens, zij vragen onze hulp:

  Nieuwsbrief 21 | 7 februari 2015 | Bekijk de webversie
  Logo Burgercomite EU

  Startschot!

  Beste mensen,

  Eindelijk!
  Deze maand gaat onze campagne van start voor een oorverdovend ‘NEE’ op 6 april tegen het integratieverdrag dat de EU met Oekraïne heeft gesloten. Vorige maand zijn we met opiniestukken in landelijke dagbladen alvast begonnen met wat inleidende beschietingen, maar het echte vuurwerk moet nog komen.

  Pamflet
  We hebben sinds eind vorig jaar in stilte hard gewerkt aan ons pamflet. Hierin zetten we de redenen – en oh wat zijn dit er veel! – tegen dit door ons grondig bestudeerde integratie-verdrag op een rijtje. We zijn van plan tienduizenden exemplaren van dit pamflet te laten drukken. Het worden kleine boekjes die in de winkels komen te liggen voor het symbolisch bedrag van 1 euro, want iedereen moet het (kunnen) lezen! Deze euro is voor de winkelier, dus dat betekent dat we zelf de druk- en verzend/distributiekosten zullen moeten betalen.

  Subsidie
  We hebben hiervoor subsidie aangevraagd bij de referendumcommissie, maar het is nog maar zeer de vraag of deze zal worden toegekend en dat vernemen we pas op 2 maart (!). Dat is sowieso te laat voor de boekjes. En in tegenstelling tot het ja-kamp, is er gelukkig bij ons geen sprake van een buitenlandse omstreden miljardair die ons steunt. We zijn, en zo hoort het natuurlijk ook, geheel van de Nederlandse bevolking, u dus, afhankelijk.

  Inkomsten en uitgaven
  Het afgelopen jaar hebben we van vele honderden donateurs donaties mogen ontvangen. Veel dank hiervoor, want deze donaties hebben ons in staat gesteld samen met onze vrijwilligers veel te doen en te bereiken. Als vrijwilligersorganisatie die opkomt voor de Nederlandse democratie zijn wij uiteraard volledig transparant: een overzicht van onze inkomsten en uitgaven over 2015 kunt u vinden op onze website.

  Foto Pamflet
  Onze nieuwe crowdfunding actie voor ons pamflet is te vinden op World of Crowdfunding

  Wij hebben uw hulp nodig
  Samen hebben we het een eind geschopt. Maar er moet nog veel gebeuren, ons doel is nog niet bereikt. Daarom hopen we ook dit jaar – en met een bijzonder belangrijke campagne in aantocht – weer van veel vrijwilligers en donateurs steun te mogen ontvangen, want alleen kunnen wij het niet! Laten we gezamenlijk de komende weken wederom honderdduizenden flyers verspreiden door heel het land en van ons pamflet een landelijke bestseller maken. En uiteraard hebben we nog meer concrete plannen, en we zullen ons uiterste best doen om daarvan zoveel mogelijk te realiseren. We kijken er in ieder geval enorm naar uit!

  Wat u kunt doen
  Doe Nederland en uzelf een groot plezier, stem tegen dit integratieverdrag op 6 april. En als u iets kunt missen, doneer dan een bedrag (hoe klein ook) voor het behoud van onze democratie en vrijheid! Dan kunnen wij ons pamflet laten drukken en nog op tijd in de winkels krijgen. En uiteraard onze vrijwilligers van flyers voorzien, zodat wij deze onder zoveel mogelijk mensen kunnen verspreiden de komende weken.

  Wilt u ons helpen? U kunt zich hier aanmelden als vrijwilliger.

  Doneren kan rechtstreeks naar onze bankrekening IBAN NL06INGB0006627825 (BIC-code: INGBNL2A) ten name van Stichting 1 juni 2005 te Den Haag of heel gemakkelijk met IDEAL bij onze vaste partner World of Crowdfunding.

  Uiteraard kunt u onze nieuwsbrief in deze campagnetijd weer vaker verwachten. Alvast enorm bedankt namens ons allemaal, de komende twee maanden is het erop of eronder!

  Met strijdbare groeten,
  Arjan, Beata, Pepijn en Pieter
  Burgercomité-EU

  NB: Woont u in het buitenland en wilt u ook uw stem uitbrengen tijdens het referendum op 6 april? Denk er dan aan dat uw registratieverzoek uiterlijk 24 februari moet zijn ontvangen bij de gemeente Den Haag of een Nederlandse ambassade of consulaat. Meer informatie over stemmen vindt u op onze website.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s