PRINS CARNAVAL

Screenshot_83

Johannes Leonardus (Hans) Spekman (1966)

(Door: “Driek”)

“Het berust op een misvatting dat Diederik Samsom de nagel aan de doodkist van de Nederlandse sociaaldemocratie is”, meent PvdA-partijchef Hans Spekman. Samsom is volgens hem zelfs de aangewezen persoon om de linkse club te leiden bij de volgende verkiezingen.

“Ik vind dat wij als PvdA te snel mensen opbranden”, verklaart Spekman over Samsom tegenover RTL. “Ik denk dat hij alles in zich heeft om een comeback te maken.”

Vicepremier Lodewijk Asscher en PvdA-minister Jeroen Dijsselbloem zeiden onlangs nog dat Samsom hun steun voor de functie genoot. Hij zal daarover in oktober een besluit nemen. Matige resultaten van de Plunderaar van de Arbeidersklasse in de polls hangen echter als een zwaard van Damocles boven de kalende schedel van de socialist, aldus politiek reporter Roel Schreinemachers.

“Als de peilingen zo slecht blijven als nu kan het zijn dat de achterban zich gaat roeren en de roep om een andere lijsttrekker sterker wordt. Dan komt misschien toch vicepremier Asscher of de Rotterdamse burgemeester Aboutaleb weer in beeld.”

Spitse lezer van deze onverbiddelijke site van E.J. Bron, ik ben niet verbaasd als straks de burgemeester van Rotterdam Ahmed Aboutaleb lijsttrekker wordt van de PVDA. Een stapje verder naar de islamisering van Nederland. Onze nakomelingen zullen ons dankbaar zijn.

Ik wens u allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in PvdA, Socialisten. Bookmark de permalink .

17 reacties op PRINS CARNAVAL

 1. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 2. “Ik vind dat wij als PvdA te snel mensen opbranden”, verklaart Spekman over Samsom tegenover RTL. “Ik denk dat hij alles in zich heeft om een comeback te maken.” Tja er is géén één PvdA’er meer over die charismatische eigenschappen bezit. Het is een grote kleurloze, islam geperverteerde bende bij de PvdA, wat ‘k nooit heb begrepen is, wat het electoraat het toch zó aantrekkelijk vindt of vond aan deze landverraders club. Of zal het aan de eigen egoïstische ideeën liggen welke het grootste gedeelte van electoraat eigen is, moet wel zeggen dat deze gore club sinds 1946 het volk wist te verleiden door het een vette worst voor te houden. Enfin de PvdA bestaat nu alleen uit socialistische randdebielen die met hun kop in een roze wolk lopen, sociaal zijn en socialisme zijn twee afzonderlijke begrippen mijns inziens…

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Adriaan Jansens: 12.15. uur. Adriaan, de PvdA was ten tijde van Drees, een fatsoenlijke politieke partij. Tot NIEUW LINKS in 1968 ontstond, en de macht overnam in de PvdA. En dat zal vermoedelijk de reden zijn geweest, dat de “oude Willem Drees”, uit deze partij stapte. Voor Drees sr. had en heb ik nog respect, hij WAS voor het NEDERLANDSE VOLK.

   Like

   • “Voor Drees sr. had en heb ik nog respect” Ja Tom voor deze politicus daar heb ‘k ook nog steeds respect voor.Wanneer men Drees sr. vergelijkt met dit zooitje heulende islam wolven en volksvertegenwoordigers welke nu in de PvdA fractie zitten en zogezegd werken onder de motorkap van de ‘democratie’ dan deugt er werkelijk géén een van deze lieden. Dat geldt tevens voor alle politieke fracties en partijen behalve de PVV van dhr. Wilders…

    Like

   • Edjan zegt:

    Eens Tom en Adriaan, bij Den Uyl begon de zaak te kantelen, toen ontstond nieuw links. De doelstellingen van de arbeiderspartij waren globaal gehaald, daar viel geen eer meer aan te halen, dus men zocht een nieuw terrein: moralistisch zeuren hetgeen al snel uitgroeide tot de politieke correctheid.

    Like

 3. Charles zegt:

  De naam van deze partij is toch Pvdallah?

  Like

 4. koddebeier zegt:

  4 linkse Boeven bij elkaar en een liegende islamiet !

  Like

 5. Bob Fleumer zegt:

  Dit zegt meer over Spekman dan over Samsom.
  Met zo’n vriend heb je geen vijand meer nodig.

  Like

 6. BertG. zegt:

  Ik zie spekman of samsom nog wel een keer burgemeester van Amsterdam worden wegens bewezen diensten.

  Like

 7. harry zegt:

  Ach , laat die arme Samsom toch !
  Hij doet het toch eigenlijk best ?
  En kreten zoals opbranden en afbranden zijn ook maar betrekkelijke begrippen , loze woorden immers .
  Voorlopig staan ze op 29 zetels in de min , dat moet ie toch kunnen overtreffen ?
  Zet hem op , Samsom , je bent op de goede weg .
  En zorg alsjeblieft dat er geen geitenneuker op je stoel beland , je hebt ook nog een verplichting naar jezelf toe !

  En bovendien , misschien vindt dat blonde snolletje het helemaal niet leuk als je alsnog verplicht besneden moet worden , dat kan soms jaren lang ontsteken en etteren .
  Ken iemand die dat meegemaakt heeft , uiteindelijk is haast het hele vel op zijn piemel weggerot !
  Heb het – als onverbeterlijke hetero – uiteraard niet gezien , maar zijn vrouw wilde dat ding niet meer binnenboord .
  Vreselijk vies , zei ze , de rillingen liepen over haar rug als ze er over praatte .
  Nee , dat wordt niks !
  Daar gaat zo’n meid echt niet op wachten .
  Trouwens , die moet ook haar koude-startknop dan inleveren , is voor haar de lol er ook af .

  Is dat waar jullie volgas op af stevenen ?

  Like

 8. Thea zegt:

  Het geheel is natuurlijk logisch. Geen PvdA lid vindt het aantrekkelijk om lijsttrekker te zijn van een partij die op 17 maart door het riool gaat . Samson moet dus zelf de verantwoordelijkheid nemen, volgens zijn politieke “vrienden ” Na de ramp zien ze wel weer. Hetzelfde geldt voor de VVD. Een dergelijk scenario heeft ook plaats gevonden bij het CDA . Balkenende heeft na de verkiezingsuitslag zijn lijsttrekkerschap onmiddellijk opgeven. Daarna mocht Haersma Buma proberen te redden wat er te redden valt.

  Like

 9. boorzalf zegt:

  Belijd van de pvda.

  Like

 10. kruisridder zegt:

  Hans Spekman zal toch echt niet als lijsttrekker in beeld komen om ook maar als een post als MP te ambieren want dan wordt ons land echt uitgelachen met een dakloze als MP…..

  Like

 11. carthago zegt:

  Spekulum spekman spekuleert dat er nog spek op de botten van de nazipartij pvdapen zit; Een nieuwe kokki naast peppi samsom blijft een hilarische horror slapstick, vooral als je je bedenkt dat ze eigenlijk ernstig aan het dementeren zijn , waarbij natuurlijk het gevaar van ernstig doorslaan via hun genocidale uitingen altijd ook zeer veel doden en gewonden kunnen opleveren.Oppakken dus die twee.

  Like

 12. Pingback: HET DOORGEEFLUIK (10) | voorzieners

 13. Guardiacivil zegt:

  Nsb´ers vieren de feestdagen in het gevang

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s