PVV-raadslid wil de islam verdelgen met atoombommen. Den Haag keert zich tegen haar.

Screenshot_86

(Door: Tim Engelbart)

De Haagse PVV is middenin een rel terechtgekomen, nadat raadslid Willie Dille suggereerde dat het tijd wordt om een atoombom op de islam af te vuren.

Afgelopen week deelde PVV-raadslid Willie Dille dit filmpje op haar Twitterprofiel. De video vraagt kijkers zich een wereld zonder moslims voor te stellen, en voegt aan het einde ook een daad bij het woord: je ziet een foto van een ridder die de islamitische halve tezamen met het hakenkruis vasthoudt. Langzaamaan verdwijnen de symbolen, want ze worden uitgeschakeld door een ontploffing van een atoombom. In beeld verschijnen de letters:

“Exterminate Islam now… and send it back to hell!”

 

PVV normale grootte

Lees verder>>>
(h/t “Bert G.”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, PVV. Bookmark de permalink .

76 reacties op PVV-raadslid wil de islam verdelgen met atoombommen. Den Haag keert zich tegen haar.

 1. Nikki zegt:

  Weinig productief dat soort uitspraken. Voorlopig eerst richten op minder, minder, minder. In de derde wereld moeten ze hun eigen problemen oplossen. Het kan niet zo zijn dat het geboorteoverschot uit de derde wereld in Europa terecht komt, want dan heersen hier straks dezelfde toestanden als daar. Bovendien hebben Nederlanders recht op een eigen plek.

  Like

 2. Jade zegt:

  Niks mis mee, mag de waarheid niet meer gezegd worden???
  Opgedonderd met die moslims. Ze hebben de kans gehad,
  en ze hebben het verkloot.

  Like

 3. Cathja zegt:

  Dit gaat echt te ver en doet de PVV geen goed! Ik hoop van harte dat Geert Wilders afstand neemt van de standpunten van dit raadslid! Dit is niet HET PVV-geluid. Met haar uitspraken maakt ze het Geert Wilders onnodig moeilijk! Dom wat ze heeft gedaan!

  Like

  • Edjan zegt:

   Helemaal mee eens, Cathja. Je mag dit soort zaken denken zoveel als je wilt, of in besloten kring ventileren, maar niet in de functie van politicus naar buiten brengen. Dan beschadig je de PVV want reken maar dat de linkse wolven zich hier op zullen storten en het Wilders zullen aanwrijven. Dus, helaas, deze mevrouw moet weg.

   Like

  • Inge zegt:

   Inderdaad, zeer stomme uitspraak ! Dit is nu totaal niet productief

   Like

  • semper fi zegt:

   beste Cathja
   hoe moeten wij anders van dit virus afkomen!
   Wij gaan zowiezo naar de knoppen dus dan allemaal maar ,het is niet
   anders!
   Dachten jullie als die zieke moslims een a bom hadden deze niet gebruikten?????
   Neutronenbom is ook een optie ?/deze heeft minder nasmaak
   ben deze wereld op deze manier meer dan zat,ik mag(?)nog maar een paar jaar dan is er ???
   Dit virus roeien wij,strijders nooit uit met een klapperpistool!!
   Boem dan maar! we worden al door eigen volk verraden,ik zeg DOEN!!
   sorrie !

   Like

   • Cathja zegt:

    @ semper fi om 18:53

    Om te beginnen moeten wij als PVV-ers het belang van onze partij op het oog houden! Zoals u weet wordt alles wat Geert Wilders zegt en doet onder een vergrootglas gelegd, woorden van hem worden niet altijd zuiver weergegeven, en het partijprogramma wordt door vele buitenstaanders niet begrepen of gepikt.
    Nog maar heel kort geleden zei Geert: “ik heb geen problemen met moslims, maar met de islam”. Daar heb je het antwoord. Niet de mensen moet je uitroeien met een verschrikkelijke bom, waarmee je miljoenen niet-moslims mee de dood in sleurt, maar net zoals Geert zegt: de-islamisering van Europa, en dus ook van Nederland.
    Dit is een logische wens van Geert en van ons allemaal hier.
    Maar niet op een gruwelijke manier.
    Als moslims zich net zo aangepast hadden als bijvoorbeeld de Joden, de Chinezen e.a., dan hoefden wij van hen totaal geen last te hebben. Het probleem zit hem in wat moslims geloven, en wat wordt aangewakkerd door wat er in de koran staat. Een boek wat vele eeuwen oud is en geen enkel raakvlak heeft met de tijd van nu.
    Nu we enorme aantallen moslim-asielzoekers erbij hebben gekregen, en de problemen daardoor bijna onbeheersbaar worden, zullen velen naar een oplossing zoeken.
    Die oplossing is: grenzen dicht, gelukszoekers en illegalen uitzetten, en daarmee is al een groot deel van het probleem opgelost.
    Verder haat-imams de toegang tot ons land weigeren, moskeeën controleren op uitspraken die indruisen tegen onze grondwet, en geen moslims met dubbele paspoorten op belangrijke posten zetten, i.v.m. de veiligheid.

    Dit is o.a. wat ook Geert Wilders uitdraagt. Geen alles verwoestende bom! Geen geweld!
    Gelukkig lees ik dat die Willie Dille GEEN raadslid (meer) is van de PVV, maar de ophef is alweer ontstaan. Laten we met onze uitspraken voorzichtig zijn. Wij moeten met ons allen achter de PVV/Geert Wilders staan.
    Het is nog nooit zo belangrijk geweest als nu!

    Like

  • koddebeier zegt:

   Wel dom maar……………………..De waarheid doet nou éénmaal zeer !

   Like

  • Willie zegt:

   @ Cathja , ondanks alles is idee dit de enige serieuze oplossing anders wordt Europa een GRAVEYARD very soon

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Willie.
    Het IS een prima oplossing Willie.
    Maar een prima oplossing moet en mag je uitsluitend gebruiken als het ultieme prima moment daar is…
    En zeker niet vroegtijdig als een onvolwassen kind lopen kraaien dat we dit middel (“NU”) moeten gebruiken…Want dat suggereert deze domme dame…!
    Waarmee ze de PVV behoorlijke schade toebrengt!

    Like

 4. jungleelephant zegt:

  Die Turk moet bij zijn mede-mohammedanen zijn:die zaaien haat en zorgen voor verdeeldheid!En wat je zaait,zul je oogsten!

  Like

  • Edjan zegt:

   Goeie informatie. In dat geval mag zij roeptoeteren wat zij wil en heeft Wilders er geen ene moer mee te maken.

   Like

   • Harry zegt:

    Inderdaad rs , je hebt gelijk . Goeie link , man !
    Ze is al zo’n vier jaar weg bij de PVV , dat had die rare Enge bart ook na kunnen trekken , bijdehand als in z’n eigen opinie is .

    Wederom een rattenstreek van hem !

    Like

   • Edjan zegt:

    Ik begin ook te geloven dat het een echte rat is. Doet een beetje mee en zo, maar intussen … Dit is ook een echte klotestreek van hem. Begin benieuwd te worden wat Willie Dillie nu echt gezegd heeft?

    Like

   • Jan zegt:

    Willie Dille (1965) was van 17 juni 2010 tot 20 september 2012 Tweede Kamerlid voor de PVV. Zij was begeleidster in de gehandicaptenzorg. In maart-juni 2010 was zij raadslid in Den Haag en zij is dat OPNIEUW vanaf mei 2012.

    http://www.parlement.com/id/vier1aaq7szn/w_r_willie_dille

    Like

 5. leefbarbaar zegt:

  En dan nog blijven beweren dat de PVV geen oplossingen heeft?
  Overigens is haar standpunt een mening, zij zit niet aan de knop.

  Like

 6. PVV-raadslid wil de islam verdelgen met atoombommen. Den Haag keert zich tegen haar. Tja dit is een volkomen doorgeschoten reactie van Willie Dille, maar dit soort van uitlatingen nota bene door een politica zijn contra productief en werpen een diep zwarte schaduw over de PVV fractie. Kan haar beweegreden wel volgen maar deze snijdt geen hout, op allerlei verschillende alternatieve media, blogs en sites komt men met emotionele pragmatische oplossingen welke in de praktijk niet of nauwelijks uitvoerbaar zijn m.i. Deze uitlating van Willie Dille suggereert een vorm van haatzaaien, die wel door reguurders kunnen worden geuit als vrijheid van meningsuiting maar niet door een politica en dit doet dhr. Wilders geen goed. De ‘linkse’ fascisten slapen nooit en zijn bereidt om tot het uiterste te gaan in hun strijd tegen de PVV, denk alleen aan de voorgedrukte aangifte biljetten om hun ideologische tegenstander Geert Wilders politiek uit de weg te ruimen of gewoon proberen een politieke karaktermoord te plegen. Natuurlijk zou ‘k ook willen dat een organisatie of instelling of gewoon een doorgedraaide hoge militair de opdracht geeft om een waterstofbom op de Ka’aba flikkeren tijdens de hadj…

  Like

 7. Hans zegt:

  Die vrouw snapt ‘t.
  Uiteindelijk is het wij of zij.
  Het is een veroveringscultuur.
  Ga je met fatsoen of separatie niet van winnen.
  Die moet je compleet en definitief uitschakelen.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Die vrouw snapt als ex-PVV-raadslid heel goed hoe ze de PVV moet beschadigen…!

   Like

   • Jan zegt:

    Özturk noemt Wilders overigens een tweede Hitler:

    Like

   • jungleelephant zegt:

    Natuurlijk willen die 2 hun achterban uitbreiden,en wel ten koste van de echte Nederlanders!Ik ken heel veel Turkse families,en er is er geen een die niet fraudeert!Wel leven ze allemaal een luxe leven met 2 of zelfs 3 auto’s,zitten perfect in de nieuwste mode en gaan rustig 2 x per jaar op vakantie voor een week of 8!Boodschappen doen is bij hen geen netje sinaasappels of wat dan ook:het gaat per krat!Uitbuitvolk,dat is het!

    Like

 8. M.A.L. Sion zegt:

  Het gooien van een atoombom is niet goed te keuren maar het filmpje laat wel op onmiskenbare wijze zien welke ellende de islam wereldwijd aanricht. Alle reden om keihard tegen de islam op te treden. Dat de moslims van klein kind af gehersenspoeld worden mag geen aanleiding zijn om deze messentrekkers, dieven, moordenaars enz. anders te behandelen dan misdadigers uit ons midden.
  Het flilmpje toont aan dat de hele moslimgemeenschap standaard onze waarden en normen veracht. Wie de geschiedenis van de islam bestudeert komt tot de ontdekking dat de massale gruweldaden waarbij hele steden uitgemoord werden bijna herzelfde effect hadden als de beoogde atoombom. Er zijn andere middelen om de islam te bestrijden. Daarvoor dienen we eensgezind op te treden en niet weg te kijken.
  Volgens de koran is elke moslim gehouden de jihad te bedrijven. Dat wil zeggen de ongelovigen of anders gelovigen uit te roeien., Daartoe zijn ze vastbesloten. Kijk naar demonstraties waar ze borden meedraagen met de tekst: ISLAM WILL DOMINATE THE WORLD. En andere teksten die de honger naar overheersende macht tonen.
  Daarom: ISLAM – weg ermee !!!
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   M.A.L. Sion zegt:

   “Het gooien van een atoombom is niet goed te keuren …”

   Die op Hiroshima en Nagasaki hebben een hoop leed voorkomen. Eentje op Mekka zou ook niet verkeerd zijn. Mekka is de hel en koning Salman bin Abdoel Aziz al-Saoed is een duivel. Uit dat zwarte gat komt niets dan ellende, vernietigen dus.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Mal Sion. Laten we toch voor eens en altijd ophouden met die opmerkingen die dit of dat niet goedkeuren…?
   Maar we moeten wel keihard optreden…? Je lijkt wel een beroepspoliticus…

   Like

 9. Jean zegt:

  Mijn standpunt is “Niemand moet vermoord worden, Niemand” maar diegenen die naar hier komen uit welke cultuur dat ook mag wezen hebben de verdomde plicht “ONZE” normen & waarden, “ONZE” cultuur en “ONZE” beschavingsnormen te respecteren en hebben NIETS te eisen.
  Dragen ze bij aan onze veiligheid en onze sociale instellingen dan hebben ze rechten zo niet blijven enkel “plichten” over.
  Het moet wel zo worden dat “elke” religie uit welke hoek ze ook mag komen of hetgeen zich uitgeeft voor religie “”EERST” de seculiere wetten moet passeren en respecteren op alle vlakken en indien in strijd met nog maar één seculiere wet dan die handel verbieden en verdrijven.
  Religie heeft zich op geen enkel vlak te bemoeien met onze seculiere samenleving, iedereen is vrij te geloven wat hij of zij maar wil maar NIEMAND heeft het recht mij iets te verplichten te geloven.

  Like

 10. carthago zegt:

  Deze oproep is eenvoudigweg een eerlijk antwoord op dezelfde jarenlang links extremistische bedreigingen aan de pvv. Gelijke munt, niks mis mee.

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  Inderdaad, niet echt slim gedaan van dit raadslid. Per definitie weet ik ook, dat een wereld zonder islam beter af zou zijn. Maar geef geen aanleiding aan anderen, en aan LINKS, om de PVV te schande te maken. Ergo geen goede actie van het raadslid.

  Like

  • Jan zegt:

   Israël is de boosdoener

   Het buitenlands beleid is in de meeste partijprogramma’s een allegaartje van holle kreten als internationale samenwerking, vredesoperaties en de internationale rechtsorde. Dat kan veel simpeler volgens duo Denk. Kuzu en zijn kompaan geven de schuld van alle internationale ellende aan Israël, geheel in overeenstemming met de politiek van hun zetbaas in Ankara. Nederland moet snel de Palestijnse staat erkennen, Palestina moet onder islamitisch bewind komen en dan is er wereldvrede.

   Verder hebben alle beloften een dubbele bodem. Scholen moeten verplicht worden Chinees als keuzevak aan te bieden want dat is nuttig in de handel met China. Dat lijkt een goed punt van Kuzu, die echter Arabisch en Turks toevoegt aan de verplichte vakken en dat is natuurlijk handig wat de islamisering betreft.

   “In Nederland wordt de kerk geacht zich niet te bemoeien met de staat, maar andersom geldt dat ook”, zegt Öztürk tegen verslaggevers van Parool en AD. Mooie woorden op de dag van de lancering van het Denk-beginselprogramma, maar mijn gedachten gaan terug naar de dag toen het tweetal met de PvdA brak. Pas na hun vertrek kwam naar buiten dat de twee in de PvdA-fractie ooit de eis neer hadden gelegd om een kamer in te richten als islamitische gebedsruimte.
   ..
   http://politiek.tpo.nl/2015/02/17/de-loze-kreten-en-holle-retoriek-van-duo-denk/

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Jan: 03.40. uur. Jan, die aan Israël komt, zal het bezuren! Het volk van Israël is Gods uitverkoren volk!

    Like

 12. Hendrik M. zegt:

  Het hele liedje geeft exact weer hoe ik over de islam (= onderwerping (van ons)) denk.
  Dat het eindigt met een vaag plaatje doet daar niets aan af.
  Heb het zelf ook op m’n FB staan.

  Like

 13. Hendrik M. zegt:

  Hel = eeuwig vagevuur, hoe beeld je dat anders eenvoudig uit?
  Er word nergens gesuggereerd ergens een atoombom te gooien; niet door wie, niet waar en niet hoe.
  Ow ja, er zijn islam landen die kernwapens hebben; wellicht doen ze het zelf….

  Like

 14. Het is allesbehalve verstandig, nee, en dat had ze kunnen weten.
  Wij hebben hier op de site weliswaar een Vlaamse Willie, die graag dit soort grof geschut laat aanrukken, maar dat is híer op de site en niet in de Haagse gemeenteraad!
  Burgervader Jozias alleen al blijft er in: Zijn lievelingetjes de Moslims…..Oef…..!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 15. rightie zegt:

  Dat raadslid zegt wat ik al jaren denk.

  Like

 16. Ze zegt ook dit op het einde: Dille verweert zich met de opmerking dat zij weliswaar de islam wil uitdrijven, maar alleen zonder geweld: “Hoe minder islam hoe beter, maar natuurlijk zonder geweld.”

  Typisch echter dat die PvdA en Sp etc gelijk in de pen kruipen om er hun morele zegje over te doen, terwijl ze isis demo’s hier gang laten gaan en hun zegje laten doen en in het buitenland bombarderen/bestrijden. https://youtu.be/3tRF2FxPrj8

  Moraal van een kwakdoos

  Like

 17. koddebeier zegt:

  “Exterminate Islam now… and send it back to hell!” Daar komt het volgens mij ook vandaan !!

  Like

 18. Giny zegt:

  In de eerste instantie was ik ook geschrokken, maar ik denk dat Tim het weer eens
  aardig voor elkaar heeft gekregen om de boel te overdrijven!
  Ze heeft het filmpje niet zelf gemaakt en het alleen als voorbeeld laten zien, ze is
  absoluut tegen geweld en wil de Islam niet met atoombommen verdelgen!
  Mensen, trap niet in de val van “Tim Engelbart”

  Like

 19. Anneke zegt:

  Cathja, ik ben dit volledig met jou eens, ook ik hoop dat Wilders hier afstand van gaat nemen. Gisteren de uitspraken van de leden van SP en GL gehoord en daar was ik al behoorlijk boos over. Maar dit gaat ook te ver, veel te ver en dit zal Wilders zeker geen goed doen……

  Als ik nu op de stoel van Wilders zou zitten , dan zou ik dit raadslid verwijderen, want dit soort mensen doet de partij geen goed.

  Like

 20. Giny zegt:

  Nog zo een, een Twitter bericht van Tom-Jan Meeus:
  Wat doet Pegida eigenlijk in een land dat de PVV al heeft?

  Like

 21. Pegidafan zegt:

  Daar gaan we weer hoor. Zo word regeren wel erg lastig hoor , als je zulke uitspraken doet .
  Alhoewel dit natuurlijk maar een gemeente raadslid is , vind ik dit toch weer niet zo handig .
  Maar dit is een uitspraak , maar kijk eens naar onze andere partijen die liegen en bedriegen er oplos . De doofpotten zijn niet van de lucht . Die belazeren het volk waar ze zelf bijstaan . Dus niet erg handig . Maar ik blijf gewoon PVV stemmen . Fijne avond .

  Like

 22. Harry zegt:

  Tactisch niet zo slim , denk ik .
  Niet goed ook voor het imago van de partij .
  Hier haakt het linkse geteisem gegarandeerd op in om de hele partij weer in het verdomhoekje te plaatsen .

  MAAR ……. vinden we het wél normaal dat er duizenden niet-moslims afgeslacht worden door wél moslims ?
  Dat gaat maar door , dag na dag , week in , week uit , al jaren achter elkaar .
  Eeuwen misschien al .
  Vandaag hier vijf , gisteren daar zeventien , morgen honderd elders , is dat wat we maar normaal moeten vinden ?
  Gedoseerd uitroeien mág ! Door hén dan ……………..
  Maar één grote klap door ons niet !
  Beetje raar , toch ?

  Feit blijft dat we van dat kankergezwel , dat islam heeft af moeten .
  En wat mij betreft is álles geoorloofd om dat doel te bereiken .
  En één grote ” big bang ” is misschien wel het meest humane dat we voor ze zouden kunnen doen .

  Nu is er weer gedoe omdat er mogelijk een paar “burgerslachtoffers” gevallen zouden zijn door een bom van een F 16 .
  Nou én ?
  Is het fair dat alleen militairen mogen sneuvelen ?
  Denk je dat dat voor hen leuk is ?
  Zij willen deze oorlog ook niet .

  Mogen onze jongens wel sneuvelen om de ellende van de lui die allemaal hier in de luwte komen zitten , voor hén op te lossen ?
  Laat al die lui opdonderen en hun eigen land gaan bevrijden !

  Like

  • jungleelephant zegt:

   Inderdaad:2 burgerslachtoffers.Maar welke oorlog heeft geen burgerslachtoffers gekost?Ik kan er geen een noemen.Misschien moeten ze eerst naar beneden roepen:als u een burger bent,zwaai dan even;vliegen we een stukje verder![sarcastisch bedoeld!]Ik vind het nog knap;maar 2 burgers,hoe vervelend dan ook.

   Like

 23. Harry zegt:

  En wat die Tim Enge bart betreft , het is een lul cum laude , meer niet .
  Een venijnig anti Wilders serpent .
  En een goedprater van de Rutte doctrine .
  Mogelijk ook door de overheid gesubsidieerd , net als “Simon Brouwenstein” , ( oftewel Wim Hutten ) , die zich nu weer als “Krijgsman” presenteert op DDS , die door de politiek correcte kliek betaald wordt om hún visie uit te dragen .
  Daar is ie dag en nacht , zeven dagen per week mee bezig .
  Het is net een boemerang , als ie van het net gedonderd wordt is ie met een week weer terug in een andere gedaante , doodeng !
  En het gaat maar door …………………

  Like

   • Harry zegt:

    Inderdaad Edjan , dat denk ik ook .
    En @ Wachteres was er zeker van , meen ik me te herinneren .
    Nou heb ik het er niet zo op om de dames op te hemelen , ben meer van de “kort en graag” houden doctrine , ( net als bij een hond ) , maar ze hebben vaak wel een betere antenne dan wij , voor dat soort dingen .
    Zeker die voormalige onderwijzeressen .

    Helaas ben ik een slappe heelmeester , trouwens , als ik gerookte zalm koop eet mijn hond er zeventig procent van op .
    ( Dit even voor de dames die van plan waren op mijn nek te springen ) .

    Like

   • Tistochwat zegt:

    Edjan 7 februari 2016 om 20:23

    Knap hè, van die zwamneus om al het kromme zó ontzettend recht te praten?
    Hoeveel zou die vent betaald krijgen voor z’n ‘politiek correcte’ geneuzel?

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Tim Engelbart is een van de klootzakken die bij DDS hun 30 dagelijkse zilverlingen verdienen!…

    Like

   • Edjan zegt:

    Harry, Wachteres was hem elders (DDS?) al tegengekomen onder de naam Simon, als ik het me goed herinner, dus het was misschien eerder het vergelijken van stijl (en arrogantie) dan dat het iets met een “vrouwelijke” antenne te maken had.

    Tistochwat, ik dacht in eerste instantie dat de man een verschrikkelijke zelfwaan heeft en geen ander doel dan mensen in zijn “redelijke” val te lokken door zich zgn, “open te stellen” en ze daarna af te kraken.
    Maar inderdaad: hij werkt altijd één bepaalde richting op: die van de overheid. Of hij betaald wordt, weet ik niet. Ik hoop het want dan heeft het voor hem althans nog enige zin. Maar ik vrees dat hij pro deo werkt en uit overtuiging. Wat een verspilling van energie want hij lijkt mij intelligent.

    Ik denk ook wel eens aan iets wat ik ergens op een verwaaid terras heb gelezen, deze zomer. “Redelijke” mensen moesten zich op de rechtse, xenofobe sites melden om daar met kracht, maar ook met de beleefdheid waarop enkel en alleen de goedmens het patent heeft, het ware standpunt uit te dragen. Niet gaan schelden, maar wél doorgaan tot ze uiteindelijk zouden inzien dat ze misleid waren door populistische lieden.

    Like

  • Wachteres zegt:

   Inderdaad op DDS. Maar ik herkende hem op de site van Joost ook meteen. Daar reageer ik niet vaak, maar Gielah en ik hebben ons best gedaan om hem binnen een dar eraf te krijgen, dat is ons gelukt.

   Like

  • Tistochwat zegt:

   http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/07/redactie_dds_bekent_kleur_hoe_gs_daarop_reageerde_zal_u_verbazen.html

   [quote] Trol reaguurder Simon Brouwenstein is Michael Van Der Galien, dit om de ‘spanning’ er een beetje in te houden …
   Laagopg,dramnegertd | 25-07-15 | 18:43 [/quote]

   Hoeveel namen gebruikt die kerel eigenlijk?!
   Volgens mij zit-ie met volle teugen te genieten bij het typen van z’n ‘politiek correcte’ gezwets.

   Like

   • rs zegt:

    Dat heb ik voor een tijdje terug OOK al gezegd, maar toen was het niet waar, kon men het niet geloven………………..

    Like

 24. carthago zegt:

  De webmaster maakt in feite duidelijk dat Tim engelbart een rat in schaapskleren is op dds. Ik heb op dds in het verleden geblogt en hem dat ook heel duidelijk gemaakt! (ook gij Tim?).
  De dubbele mening/agenda van engelbart is nog enger dan de leugenfabriek van de nos.

  Like

 25. C.A.Barstow zegt:

  Beter is dat er begonnen gaat worden met het hermetisch sluiten van alle Europese grenzen, daarnaast moeten alle sociale verworvenheden van de westerse samenleving, waarvan zei zelf zeggen die te haten!, die aan iedere ”vluchteling” word verstrekt direct beëindigd worden, ten derde, alle ”vluchtelingen” die al binnen onze grenzen verblijven dienen per direct terug gezonden te worden, alle moskeeën dienen gesloten en gesloopt te worden, dit geldt tevens voor het islamitisch onderwijs, tegen alle uitingen van een verachtelijke, haatdragende ideologie welke de islam is dient met alle kracht en macht opgetreden te worden, kort gezegd,
  deze ideologie moet in Europa met wortel en tak worden uitgeroeid, laten zij hun eigen woestijnlanden maar naar de verdommenis helpen.

  Like

 26. alidas1 zegt:

  Waar maken jullie je druk om .
  Het is geen PVV raadslid wordt er gezegd
  Stokerij. Heeft de Heer WIlders al gereageerd ..Nou daar wacht ik dan maar op.

  Like

 27. Pegidafan zegt:

  So wat een schoft is die tim zeg , dat is zeker een antifa lover , een linksmiechel , dat is linksesoep , een onafhankelijk journalist naar links gekeerd net zoals de msm . Weet je wat het is met links , die moeten alles weggeven om aardig gevonden te worden en wij zijn gewoon aardig .
  En ze snappen niet dat als ze alles hebben verraden en ten gronde hebben gericht , ze ook afgeslacht gaan worden of slaven zullen zijn .

  Like

 28. BertG. zegt:

  Ik dacht ook dat ze voor ze de PVV in Den Haag zat en ik ben duidelijk niet de enigste.
  Al 4 jaar niet meer dus.

  Like

 29. Hendrik M. zegt:

  Mensen, die Willie Dille heeft helemaal niets gezegd, gewoon een song/filmpje geplaatst waarin niets gezegd word over atoombommen werpen of zo…
  Jullie laten je gewoon opnaaien door zo’n links gif product.
  Wees wijzer!

  Like

  • Giny zegt:

   Hendrik M.

   Klopt wat u schrijft, Tim heeft het
   weer helemaal voor elkaar!
   Willie Dille heeft niets gezegd,
   dus Geert Wilders hoeft er ook
   geen afstand van te nemen!
   Ze is nog steeds raadslid in Den Haag
   voor de PVV.
   Kijk op pvvdenhaag.nl

   Like

 30. Jan zegt:

  Quinn van Homeland begrijpt het probleem (net als wij)

  Like

 31. Jan zegt:

  Datum 2 juli 2015
  Betreft Kamervragen van de leden Kuzu en Öztürk

  Hierbij zend ik u, mede namens de minister van Sociale Zaken en
  Werkgelegenheid en de minister van Buitenlandse Zaken, de antwoorden op de
  Kamervragen van de leden Kuzu en Öztürk (beiden Groep Kuzu/Öztürk) over
  “sociale uitkeringen voor Nederlanders woonachtig in illegale nederzettingen in
  bezet Palestijns gebied”.
  De Staatssecretaris van Sociale Zaken
  en Werkgelegenheid,

  http://tinyurl.com/j9uphmr

  Zegt genoeg lijkt mij

  Like

  • semper fi zegt:

   toch nog een oppepper vandaag deze foto! geweldig!!
   Zal de moslims hier wel van rillen??
   een goed begin is het halve werk,geen a bommen dan maar anders is het zo zielig voor de goeden,die overgens toch worden vermoord,maar een bom dit deze krater maakt is er toch??Na deze krater de mededeling WIE VOLGT????

   Like

 32. Republikein zegt:

  Liever geen atoombommen.
  Dan is er geen weg terug.
  De atoombomaanvallen op Hiroshima en Nagasaki!
  De bom die op Hiroshima viel was eigenlijk bestemd voor Kokura, i.v.m. slechte weersomstandigheden werd uitgeweken naar Hiroshima.
  De 2e bom op Nagasaki was zinloos omdat Rusland het niet-aanvalsverdrag met Japan had opgezegd of anderszins aan zijn laars ging lappen.
  De Russen zouden meedoen met de VS maar de VS toonden enorme argwaan omtrent de ware aard van de “Russische beer”
  Ze werd Jan met de pet weer in het ootje genomen.
  Geld en macht.
  Na de proef in de woestijn van Nevada moest ie voor het echie uitgeprobeerd worden, waar heb je hem anders voor. en de indianen waren reeds vertrokken.
  Viva Las Vegas.

  Like

 33. BertG. zegt:

  Ik heb dit gevonden bij wie er raadslid is en waarbij in Den Haag.
  De laatste wijziging is van 07-10-2015 en daar staat ze nog steeds als Raadslid Partij voor de Vrijheid.
  Wat is het nou, nou weet ik het niet meer.
  http://www.denhaag.nl/home/bewoners/gemeente/gemeenteraad/to/Dille-W.-Willie.htm

  Of is dit een vies trucje om mij misschien als linkse infiltrant te ontmaskeren met dit soort berichten. Dit pakt inmiddels behoorlijk goed uit zo.
  Want ik kom met dit bericht. Ik ben overal op voorbereid inmiddels.
  De webmaster heeft het zelf geplaatst zonder info eronder omdat hij het dus ook niet wist.
  Deze staan er later onder na een wikipedia bericht.

  Like

 34. Wachteres zegt:

  Ik had dit filmpje ook weleens gezien en ik vond het een aardige weergave van de islam. Dat er op het eind een soort atoombom tot ontploffing werd gebracht was me niet opgevallen.

  Waarschijnlijk niet tot het einde gekeken.

  Misschien was dat bij de Haagse politica ook het geval?

  Like

  • Edjan zegt:

   Het is een liedje van de Beatles met als tekst dat het fijn zou zijn als de islam er niet was. “Als we ze terug zouden sturen naar de hel” (oid) zegt de tekst op een gegeven moment en daarbij wordt een foto van net ontplofte atoombom getoond en op het einde nogmaals die foto.
   De suggestie wordt inderdaad gewekt als zouden atoombommen gebruikt moeten worden om de islam te verwijderen.

   Like

 35. Guardiacivil zegt:

  Je ziet dus dat er grote ratten zitten tussen de politiekers die elk middel aangrijpen (doelbewust gepland) om nog meer olie op het vuur te gooien.

  Like

 36. adriaan zegt:

  Dom dom dat is de islam en het uitroeien van dat geloof moet een principe kwestie worden.
  Te beginnen met Islamieten tot Europa pas toe te laten als ze zich tot het ware geloof het Christendom bekeren. Al het andere is vergeefs en lapwerk en als we het midden Oosten radioactief moeten maken hiervoor..DOEN. Ook in Japan met de vele zelfmoordenaars heeft het geholpen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s