Zweden: Afzeggen rouwplechtigheid zorgt voor schandaal

Screenshot_90

(Vertaling: E.J. Bron)

In Zweden volgen de gebeurtenissen elkaar in een razend tempo op. Steeds opnieuw zorgen incidenten ook internationaal voor aandacht. Nu werd bekend dat een geplande rouwplechtigheid voor een doodgestoken vluchtelingenwerkster moest worden afgezegd om de “vluchtelingen”kinderen in de instelling niet ongerust te maken. Dat bericht “Daily Mail” online.

Doodgestoken toe ze een ruzie wilde beslechten

Alexandra Mezher werd vorige week doodgestoken toen ze probeerde een einde te maken aan een ruzie tussen twee jongeren in het “vluchtelingenonderkomen. Collega´s uit een ander asielzoekerscentrum wilden haar de laatste eer bewijzen en een rouwplechtigheid houden. Deze werd echter op het laatste moment afgezegd. Bovendien werd het hen ook verboden de Zweedse vlag te hijsen. Andere vluchtelingenwerkers zijn geschokt door de dood van de 22-jarige. “Wat in Molndal is gebeurd, had hier ook kunnen gebeuren. Zo erg is het echt”, zei Carl Lindahl tegenover een Zweedse tv-zender.

Onderkomens overvol

Lindhal is zelf al drie en een half jaar vluchtelingenwerker en heeft kritiek op de huidige toestanden. Hij vindt dat de asielzoekerscentra in het hele land ongehoord vol zouden zitten.

Screenshot_89

Bron:
www.oe24.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

(h/t “Jan”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

10 reacties op Zweden: Afzeggen rouwplechtigheid zorgt voor schandaal

 1. Cathja zegt:

  Misselijkmakend en ronduit schandalig! Een meisje dat door één van die barbaren doodgestoken is, mag niet eens herdacht worden, omdat ‘vluchtelingenkinderen’ anders ongerust worden…….!!
  Hoe krijg je het uit je strot geperst?

  En waarom mag de Zweedse vlag niet worden gehesen? Wie raken daar dan weer overstuur van?
  Is er nog iets in Zweden wat wél mag, anders dan je waffel dicht houden?

  Ik kan hier echt intens nijdig om worden!!

  Like

 2. rightie zegt:

  Misschien wordt het eens hoog tijd voor een nieuwe Christelijke kruistocht naar Zweden om dat moslimschorem er permanent uit te gooien en de Zweden te bevrijden. Hoewel je je afvraagt hoeveel normale Zweden er nog over zijn.

  Like

 3. Hendrik M. zegt:

  Geen rouwplechtigheid voor deze dappre deerne die zo lafhartig vermoord werd door zo’n islamitisch haat creatuur, dit om die vuige indringers & moordenaars niet te kwetsen…
  Tja, hoe diep kan men vallen…

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Natuurlijk verbieden de RODEN deze herdenking, en wel vanwege het feit, dat socialisten/roden de grootste 5e colonne zijn van de islam!

  Like

 5. elisah zegt:

  Erg hoor, eerst vermoord en dan doodgezwegen.

  Like

 6. Edjan zegt:

  Dan zou ik er toch maar eens over denken om daar op te stappen als vluchtelingenwerker, zeker als je vrijwilliger bent. Als betaalde kracht maar even een goeie smoes bedenken: overspannen, burn-out of zo.

  Het heeft geen zin om binnen de democratische spelregels te blijven als je ziet dat de overheid daar al lang schijt aan heeft. Je hoeft er ook niet op te gaan wachten tot die overheid (en een daaromheen hangende groep van bijna 30% van de bevolking) bij zinnen komen want naarmate hun draagvlak slijt, worden ze alleen maar fanatieker.

  Het gaat er nu om, dat ieder voor zich enig gevoel voor goed en kwaad over probeert te behouden, en daar bedoel ik niet de door de overheid geconstrueerde zelfvernietigingsdrang mee. Die speelt alleen de machtsspelletjes van diezelfde overheid in de kaart.

  Like

 7. carthago zegt:

  Zweden, het land van de geimplodeerde beschaving. Als je te lang in een sauna hangt loop je daarna als een blinde garnaal de kokosnoten en kalifaatrattenval in, trieste ondergang.

  Like

 8. C.A.Barstow zegt:

  Het is godgeklaagd, werkelijk godgeklaagd hoe dat verachtelijke moslimtuig in de watten wordt gelegd, de islamisering van Europa is in volle gang.
  Ik ben benieuwd wanneer de bom barst en er een volksopstand ontbrand die zijn weerga in de geschiedenis niet kent.

  Like

 9. Pieter zegt:

  Geen woorden voor. Weer een bewijs hoe diep dat land zich de stront in werkt.

  Like

 10. Pingback: Zweedse rechtbank oordeelt: “Asielzoeker” kon niet weten dat een messteek dodelijk is | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s