Aanslagen verijdeld: Zeven vermeende ISIS-terroristen opgepakt in Rusland

Screenshot_11

(Vertaling: E.J. Bron)

In Rusland konden opnieuw radicale islamieten worden opgepakt. Deze aanslagen werden zodoende verhinderd. Dat zal helaas niet altijd lukken.

Contra magazine

De Russische geheime dienst FSB heeft in Jekaterinenburg zeven vermeende leden van de terreurmilitie “Islamitische Staat” (IS/ISIS) gearresteerd: de mannen zouden o.a. van plan zijn geweest aanslagen te plegen in Moskou en Sint Petersburg, bericht het Russische persbureau “Tass”. De vermoedelijke radicale islamieten waren afkomstig uit Rusland en Centraal-Azië.

De leider van de groep zou vanuit Turkije Rusland zijn binnengekomen. Bij de razzia zou men ook een explosievenwerkplaats hebben ontdekt. Rusland was er eind september mee begonnen doelen in Syrië vanuit de lucht aan te vallen. Het Westen beschuldigt Moskou ervan niet alleen ISIS, maar ook stellingen van rebellen, die de oppositie vormen tegen de Syrische president Bashar al-Assad, en burgerdoelen aan te vallen. Rusland ontkent deze beschuldigingen.

Bron:
www.contra-magazin.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", ISIS, Islam, Moslims, Rusland, Terrorisme. Bookmark de permalink .

7 reacties op Aanslagen verijdeld: Zeven vermeende ISIS-terroristen opgepakt in Rusland

 1. Astrid H. zegt:

  Mooi, want nu weten we dat die haatbaardlieden geen faire en humane behandeling gaan krijgen, een koekje van eigen Russisch deeg dus, als ze het al gaan overleven. Ik gun de een donker en koud hok toe en alle tijd van de wereld om eens echt te gaan nadenken. Ze krijgen waarschijnlijk ook geen halalvreten of bidmatjes, haha! Tja, wie zich brandt, moet op de blaren zitten. De plaatselijke ‘bubba’ zal ook wel raad weten met die harige woestijnkontjes… Have fun guys!

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Een enkeltje Siberië, dat zal de “boosbaarden”, wel leren. Ik denk dat Rusland perfect weet om te gaan, met deze extremisten.

  Like

 3. ieznogoedh zegt:

  Nou Astrid, wat een hartverwarmend idee weet je daar te schetsen.
  Als ze dit soort lui in de rest van de wereld ook zo aanpakken, dan wordt het misschien nog wat.

  Voor de rest, kennelijk is het gewoon het beste om al die lui richting zandbak te duwen, dan zijn ze fijn onder elkaar en hebben we hier weer rust. En … we houden bakken geld over.

  Like

 4. aquarius4422 zegt:

  Met wat die haatbaarden te wachten staat in de Russische gevangenis is waterboarden een kleuterspelletje.

  Like

 5. johan zegt:

  Ik ben blij dat Rusland onder leiding van dhr Poetin de ballen heeft om zo op te treden.
  RESPECT VOOR DE RUSSEN.

  Like

 6. kruisridder zegt:

  Van een warm land naar een goelag-kamp in het uiterste noord-oosten van Rusland. Dat zal flink wennen worden en veel varkensvlees eten want dat is het enige waar ze vet van aan hun pens krijgen, en bij -45 graden is dat goed te gebruiken……..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s