Duitse deelstaat Sachsen: 43% misdaadverdachten afkomstig uit Noord-Afrika

Screenshot_23

(Door: Bert Brussen)

‘Immigranten disproportioneel vaak betrokken bij misdaden gericht tegen het leven’

Van alle misdaadverdachten in de Duitse deelstaat Saksen is maar liefst 43% afkomstig uit Noord-Afrika. Vooral Tunesiërs zijn vaak verdachte. 25% van de verdachte immigranten is van Tunesische afkomst. Ook een groot gedeelte van de veelplegers is van Tunesische afkomst, terwijl maar 4% van alle immigranten in Saksen uit Tunesië afkomstig is. Dit blijkt uit cijfers van de Saksische deelstaatminister van Binnenlandse Zaken Markus Ulbig (CDU).

Ulbig maakt zich zorgen en dringt aan op betere samenwerking tussen Justitie en Binnenlandse Zaken voor snellere uitzetting van criminele asielzoekers, met name asielzoekers uit Noord-Afrika. In Bild liet Ulbig optekenen dat “immigranten disproportioneel vaak betrokken zijn bij misdaden gericht tegen het leven”.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, christendemocraten, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse christenen, Maghreb/Noord-Afrika, migrantengeweld, Moslims, Noord-Afrikanen, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Tunesië, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Duitse deelstaat Sachsen: 43% misdaadverdachten afkomstig uit Noord-Afrika

 1. E.J. Bron zegt:

  Markus Ulbig is een vuile christendemocratische hypocriet, die geen gelegenheid voorbij laat gaan om PEGIDA-Dresden en de AfD zwart te maken.

  Like

 2. Jan Wandelaar zegt:

  +++

  Henricus Praedinius – maandag 8 februari 16:23
  @Sum – maandag 8 februari 12:43 Zou je kunnen aangeven hoe die islamisering er uitziet, welke ellende we er eventueel van hebben ondervonden en hoe ellendig we het hebben in deze eeuw toen eind vorige eeuw een half miljoen vluchtelingen/immigranten ons land binnenvielen? En wat moet er aan gedaan worden? Bedenk dat de islam discriminatie verbiedt, zich al van het begin van haar ontstaan heeft verzet tegen (joden)vervolging en voor vrijheid van godsdienst is. Zaken die nu ook gelden, echter door Wilders c.s. worden afgewezen.

  http://www.volkskrant.nl/opinie/ze-heeft-twee-cv-s-eentje-met-en-eentje-zonder-de-pvv~a4240225/#reactions-anchor

  +++

  Like

 3. jungleelephant zegt:

  Er is niks,maar dan ook helemaal niks goeds aan wat daarvan komt!Smerig volk,in alle facetten!

  Like

 4. Jean zegt:

  Ik denk dat 43% is miscalculatie is, m.i. moet dat 95% zijn…

  Like

  • BertG. zegt:

   Ze hebben alles bij elkaar opgeteld, dus ook iedereen die door rood reed en fout parkeerde zitten ook in deze lijst.
   Dus 43% die mensen naar het leven staan en het andere onmogelijk maken op welke manier dan ook, zal aardig in de buurt komen dan.

   Like

 5. Ad de Koning zegt:

  Snellere uitzetting van criminele asielzoekers? Alle asielzoekers uit Afrika moeten meteen worden teruggestuurd, voor zover ik weet is het daar toch geen oorlog, als ik die meute op filmpjes op de site heb gezien slaat de schrik je om het hart, ze vernielen alles wat op hun weg komt. hier helpt alleen het inzetten van het leger.

  THERESA, even een berichtje aan jou: in de column van Rob Hoogland van vandaag in de Telegraaf schrijft hij o.a. over de Pegida demonstratie in Amsterdam het volgende: eerst heeft hij het over de voetbalterreur en dan zegt hij “er wordt in onze geliefde hoofdstad al genoeg voor terreur geweken, me dunkt. Beelden van die Pegida-demonstratie gezien? Van het wangedrag van de tegenstanders ervan, oftewel de AFA? Van de weerzinwekkende haat en intolerantie van dat extreemlinkse gajes, resulterend in 28 arrestaties, terwijl er aan Pegida-kant niemand hoefde te worden aangehouden? Van de verwerpelijkle rol die de lokale GroenLinks- en SP-leiders daarbij speelden? Ik voelde me tijdens Ajax-Feyenoord geroepen om er een tweet tegeaan te gooien: Zeker veel AFA-aanhangers in vak 410.

  Misschien kende je het artikel maar anders toch wel leuk.

  Like

  • Edjan zegt:

   Ja, was prima. Hoogland en Leon de Winter en nog een vrouw, helaas naam vergeten zijn de enigen die aan de nieuwe regels (nieuwe hoofdredacteur) mogen ontsnappen.

   Like

   • Wijnand Stam zegt:

    Hallo Edjan, je bedoelt zeker Nausica Marbe. Eveneens een journaliste en
    columniste pur sang.

    Like

   • Edjan zegt:

    Ja, Wijnand Stam, dat is ze. Ik geloof niet dat er meer journalisten ontsnappen aan de nieuwe koers van de Telegraaf en het verbaasd me dat ze nog mogen blijven. Een tijd lang schreef er zelfs een echte moslim-knuffelares een column. Telegraaf heeft sinds een half jaar een nieuwe hoofdredacteur en moet meer mainstream worden vanwege de adverteerders, denk ik. Eis van de eigenaren en aandeelhouders …

    Like

  • Republikein zegt:

   Goed gezien Ad!
   Geheel mee eens.

   Like

 6. carthago zegt:

  Deep in the heart of germany
  Mortal terror reigns
  Sickness now then horrible death
  Only lucy knew the truth
  And at her window,
  Nosferatu

  Like

 7. leefbarbaar zegt:

  Ik ben benieuwd of de mof het lukt de Marokkaan uit te zetten. Het bekt wel aardig, maar als niemand het uitvoert, schiet je er weinig mee op. Hier lukt het de Fin om meer dan 100 keer gepakt te worden door de politie voor misdrijven, zonder de enige juiste sanctie; het land uit.
  Ik vrees dat het een Europees probleem is, wat een Europese oplossing behoeft. Die er dus nooit gaat komen, want traag, corrupt en ondemocratisch.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s