EU bukt diep voor Sultan Erdoğan

Screenshot_15

(Door: “Zentgraaff”)

 Lekje: de ontluisterende notulen van de G20-vergadering van afgelopen november, waarbij Tusk, Juncker en Erdoğan steggelden over de vluchtelingenopvang. Uit de uitgelekte documenten blijkt wel hoe Brussel siddert voor Ankara: in de klassiek-islamitische combinatie van intimidatie en slachtofferschap zeurt Erdoğan eerst dat zijn land al 53 jaar aan het lidmaatschapslijntje wordt gehouden en dat hij nu prachtige vluchtelingenkampen bouwt, maar daar te weinig geld voor krijgt. Na het piepen wordt het schelden: Van Erdoğan moet de EU bek houden en schuiven: anders zet Turkije de grenzen open en is de boot helemaal aan.

Lees verder>>>
(h/t “Jan Wandelaar”)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, asielwaanzin, Dhimmitude, Eurabië, EUSSR, Frans Timmermans, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, Rotzakken, Turkije, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

32 reacties op EU bukt diep voor Sultan Erdoğan

 1. Duitse bondskanselier Angela Merkel en de Turkse president Recep Tayyip Erdogan wisselen geschenken uit voor hun gesprekken. De EU zou Rusland om hulp moeten vragen in plaats van door de knieën te gaan voor Ankara.

  De woorden van Rutte klinken nog door in mijn hoofd; Rutte beweerde dat de Turkse president Recep Tayyip Erdogan zijn uiterste best doet om de vluchtelingen tegen te houden. Ach binnen 4 tot 6 weken moet de vluchtelingen crisis door de EU opgelost zijn stelde Rutte optimistisch voor. Wat een modder figuur slaat Rutte wanneer deze ‘oplossing’ onverhoopt langer gaat duren dan het veel te optimistische gestelde termijn. Net zoals voor de belangrijke EK en WK is Nederland al tot de favoriet en tot winnaar uitgeroepen, terwijl Nederland dit jaar wegens wanprestaties niet eens mee mag doen…

  Like

  • carthago zegt:

   Geschenken?nazi Mergel een kist condooms, nazi erdogan een kist viagra.

   Geliked door 1 persoon

  • God, God, moet je de smèltende uitdrukking op allebei die tronies toch eens zien; het lijkt bijna een idylle!
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 8 februari 2016 om 18:19

    Het zijn bijna net zulke goede toneelspelers als die ‘oranjes’!

    Like

  • Het verschil begrijpen tussen een psychopaat en een sociopaat.
   Als een nieuwe vriend je met liefde-bommen bestookt, jouw zwakheden en diepste verlangens leest en vervolgens een persona construeert die perfect bij jou past. Het is als een droom die uitkomt!

   Hij beschikt echter niet over echte emotie, is uitsluitend in staat om de emoties die van hem verwacht worden in elke situatie na te bootsen.
   Je vriend is een psychopaat.

   Uiteindelijk zal de zorgvuldig opgebouwde gevel van de psychopaat beginnen af te brokkelen en merk je inconsistenties op in het verhaal omtrent zijn achtergrond, een plaag van gebroken beloften en een ijskoud gebrek aan empathie.

   Antisociale Persoonlijkheid Stoornissen
   Psychopaten en sociopaten delen samen onderstaande eigenschappen: (3)
   – een volledige minachting voor wetten en sociale moraal
   – een veronachtzaming van de rechten van anderen
   – een gebrek aan berouw of schuldgevoel
   – een tendens tot gewelddadig gedrag

   Denk aan psychopaten als koude, berekenende en manipulatieve personen.
   Ze zijn maatschappelijk dominant, manipuleert (bewerkt) de sociale wielen voor het bereiken van hun doelen of het nu gaat om een promotie, jouw liefde en bewondering of toewijzing van de kinderen bij een scheiding.

   Een sociopaat, aan de andere kant, doen niet zoveel moeite om te integreren. Het maakt hen niet uit of je hen wel of niet mag. Zij zijn meer introvert, ondervinden moeilijkheden bij het aangaan van contacten en zijn geneigd om onverschillig te zijn voor maatschappelijke normen en verwachtingen.

   Terwijl sociopaten moeite hebben een baan te houden, zijn CEO’s en advocaten de beroepen die de meeste psychopaten aantrekken. Psychopaten lijken geboren te worden en sociopaten worden gemaakt. Psychopaten hebben een fysiologische defect — het deel van hun hersenen dat verantwoordelijk is voor de controle van de impuls en emoties is onderontwikkeld.

   Dit gebrek, gecombineerd met milieu, resulteert in dit meest gevaarlijke van antisociale persoonlijkheidsstoornissen.

   Sociopaten lijken hun stoornis te ontwikkelen door het lijden dat zij ervaren door misbruik en trauma tijdens hun kindertijd.

   Een psychopaat zal niet met je meevoelen. Sociopaten beschikken wel over empathie in bepaalde omstandigheden en voor sommige mensen.
   http://www.empowher.com/emotional-health/content/hiding-plain-sight-identifying-psychopaths-and-sociopaths

   Like

 2. Edjan zegt:

  AHA! 3 miljard PER JAAR eist dictator erdogan van de eu-dictatuur. Waarvoor is niet helemaal/ helemaal niet duidelijk.
  Ach ja, wij betalen wel.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  De Turken lachen zich “de ballen”, uit de broek, over de onnozelen der EUSSR! Het ergste is, dat liegebeest Rutte, morgen een ontmoeting heeft, met een adept van Erdogan. Daar zal “rubberen Rutte”, diep voor door het stof gaan! Want bukken en slijmen is Markie – boy wel toevertrouwd! Het ergste is, dat WIJ weer mogen gaan betalen! Kots!

  Like

 4. joopklepzeiker zegt:

  Even geheel of topic , maar het is wel interessant .

  Wie de eigenaar van het zika virus , de the Rockefeller Foundation

  https://www.intellihub.com/who-owns-the-zika-virus/

  Wie heeft de valse epidemie gelanceerd ?

  https://jonrappoport.wordpress.com/2016/02/07/zika-who-launched-the-fake-epidemic-story-in-brazil/

  En nu snel even en vaccin op de markt brengen .

  NIH Chief Doctor on Zika Virus: We’re ‘Very Aggressively Pushing Towards Developing a Vaccine’

  http://www.breitbart.com/video/2016/02/07/nih-chief-doctor-on-zika-virus-were-very-aggressively-pushing-towards-developing-a-vaccine/

  Like

 5. Driek zegt:

  GEEN STIJL
  Vluchtelingen op Lesbos opgewacht door clowns
  Nee, dit is geen metafoor voor ietwat naïeve blond-idealistische hulpverleenmeisjes die de vluchtelingen op Lesbos op staan te wachten met glutenvrije tolerantieknuffels. Er staan echte clowns op Lesbos. In de hoop dat vluchtelingen na hun barre tocht vanuit Turkije een beetje vreugde meekrijgen. Gezond en wel voet aan Europese grond zetten is blijkbaar nog niet vreugdevol genoeg. Een beetje opportunistisch demagoog zou nu zeggen dat “gelukszoekers van zichzelf al een uitstekende ‘alles is voor Bassie’-mentaliteit hebben”, maar wij zijn opportunistisch noch demagogisch ingesteld. Altijd blijven lachen zijn we dan wel weer van, maar clowns gaat zelfs ons te ver. Wij zijn echt niet wars van maatregelen om de migranten onder de gelukszoekers af te schrikken, maar vergeleken met clowns lijkt dat plan van Samsom zelfs medemenselijk en fatsoenlijk. Afijn. Europa. Waar je clowns krijgt als je een oorlogsland ontvlucht, vervolgens clowns krijgt als je in een ziekenhuis komt te liggen en tot slot clowns op je begrafenis krijgt voor een betere rouwverwerking. Wij zijn niet zo van het promoten van geweld, maar clowns mogen ze wat ons betreft in een brak bootje de Middellandse Zee op trappen. Liever ISIS aan onze nek, dan een clown voor onze bek.

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Een simpele reactie op de chantage van Turkije, gewoon de grenzen dicht tussen Turkije en Europa, al aan gedacht Eurofielen ????

  Like

 7. Anna. zegt:

  Heeft Juncker hem ook gezoend???? Dure walgelijke kusjes…..

  Like

 8. Pegidafan zegt:

  Hier lopen we ook al leeg op de uitkeringen van dat volk en nu ook nog turkeystan zelf stieken met zoveel miljarden . Je denkt toch niet dat ze met dat geld de uitkeringszoekers tegen willen houden . Dat geld gaat regelrecht in de pot van het offensief . Daar kan hij heel wat smerige streken mee financieren . Hij laat Europa vol stromen zodat ze binnen enkele jaren in de meerderheid zijn . De wapens zijn er volgens mij al . Hij is een smeerlap en onze leiders zijn een slappehap . Hoe kunnen zulke watjes manoeuvreren tussen zulke geharde en doorgewinterde barbaren , ze worden met onderhandelingen uitgelachen en bespot . Het word tijd voor leiders van staal , waar niet mee te spotten valt . Wanneer valt dat eu zooitje nou eindelijk eens om . Het moet klaar zijn met dat Sinterklaasje spelen . Het word tijd dat we hele andere cadeautjes gaan uitdelen . Het word tijd dat we niet meer onze eigen ondergang financieren . Het word nou eindelijk eens tijd voor solidariteit . Het word tijd voor gezamenlijk optrekken . Het word tijd voor weerstand . Het word tijd voor ons , het word tijd dat ER NAAR ONS GELUISTERD WORD .
  Het word tijd dat we serieus genomen worden . Het word tijd voor inspraak . Maar dat zullen we nooit van dit tuig krijgen , dus hoe lang willen we nog wachten voor we echt onze stem laten horen .

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Pegidafan: 16.54. uur. Hoe lang het nog gaat duren, vraagt U zich af. Nou, zolang het domme schapenkiesvee, méh,méh, maar blijft stemmen op de verraders in Den Haag, van alle partijen, met uitzondering van de PVV, gaat er NIETS veranderen.

   Like

 9. Edjan zegt:

  Giekenland afgrendelen aan zee, wat zou dat kosten? Paar 100 miljoen per jaar?
  Griekenland afstoten en tussen Macedonië, Albanië en Bulgarije (is al dicht) en Griekenland de boel hermetisch afsluiten? Paar tientallen miljoenen per jaar?

  Waarom dan 3 miljard per jaar aan een mohammedaanse dictator geven? Zijn we hier al zo bang dat we geen “nee” meer durven zeggen?
  Antwoord: “ja Edjan, al heel lang.”

  Like

 10. Jade zegt:

  3 miljard per jaar kwijt en de “vluchtelingen” blijven gewoon komen,
  dit keer wapperend met een gloednieuw turks paspoort.

  Like

 11. koddebeier zegt:

  De EU de hielenlikkers van de islam !

  Like

 12. Dicksy zegt:

  Net zoals Griekenland nu doet als reactie op de beslissingen van de trojka. Griekenland aan de bedelstaf of bevel van de EU dan zal Europa volgen, zo simpel is het.
  Oog om oog, tand om tand. En met Turkije is het net hetzelfde, geen geld/ lidmaatschap dan gaan de sluizen open.

  Like

 13. Thoth zegt:

  Yep, maar gelukkig steunt Turkije al Nusra, dit is hetzelfde als Al Qaida….

  Like

 14. Apekool zegt:

  Gewoon schieten op alles wat die grens over komt!
  Dan blijven ze daar wel!
  WATJES IN DE E.U. !!!!!

  Like

 15. Apekool zegt:

  Ach IMAM SAMSON en IMAM RUTTE willen héél graag nog wel een kwart miljoen
  moslims erbij !!!!
  We moeten alleen vergeten dat er nog Libië, Egypte, Marokko, Algerije zijn!!!

  Like

 16. Edjan zegt:

  Off topic maar weet niet waar anders te plaatsen.
  Varoufakis wil nieuwe Europese democratische beweging.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/25170571/__Varoufakis_begint_beweging__.html

  Hij wil niet dat Europa uiteen valt in de onderscheiden landen en dat er muren komen. Daarom moet Europa transparanter en democratischer worden (???)
  Ik kan maar één conclusie trekken: Varoufakis wil dat er helemaal niets verandert, dat de eu door kan gaan een superstaat te vormen en dat de migranten binnen blijven stromen. Omdat de meerderheid van de bevolking dat niet wil, is dat dus per definitie niet-transparant en niet-democratisch.
  Hij wil gewoon uit propaganda-redenen de termen transparant en democratisch misbruiken.

  Varouflakis, laat toch zitten, man. Dat is al zó vreselijk vaak gedaan, daar trapt haast niemand meer in. O, misschien nog wat verdwaalde socialisten, ja.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s