Hongarije en Polen willen de noordelijke grens van Griekenland sluiten

Screenshot_28

Beata Szydło en Viktor Orbán in Boedapest. 

(Vertaling: E.J. Bron)

Hongarije en Polen willen graag de “vluchtelingen”toestroom via de zogenaamde Balkan-route stoppen door middel van hekken en versperringen.

“Wij blijven ons inzetten voor een nieuwe verdedigingslinie aan de Bulgaars-Griekse en Macedonisch-Griekse grens”, zei de Hongaarse minister-president Viktor Orbán na een ontmoeting met zijn Poolse collega Beata Szydło in Boedapest.

Griekenland zou Europa niet kunnen beschermen. “Als het aan ons Midden-Europeanen lag, dan zouden we het gebied daar al lang hebben afgegrendeld”, voegde Orbán er aan toe.

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", asielwaanzin, Bulgarije, EUSSR, gezond realisme, Griekenland, Hongarije, Illegalen, Immigratie, Macedonië, Patriottisme, Polen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Hongarije en Polen willen de noordelijke grens van Griekenland sluiten

 1. Ricardo zegt:

  Man man ik heb de indruk dat die grieken van t.w ook een stelletje mietjes zijn geworden zeg!
  Waar is die Spartaanse bevolking gebleven?

  Net als die Italianen precies hetzelfde waar zijn de romijnen om voor de grenzen te staan en die Indringers terug te sturen!

  Allemaal lulverhalen als je wil kun je zo de grenzen sluiten dat er geen hond meer komt!Degenen die er toch in komen als nog eruit sturen , gewoon helemaal geen moslim vluchtelingen opnemen!Maar ja probleem dat dan ineens iedereen als Cristenen als nog probeert binnen te komen , dus hoe spijtig ook liever helemaal niemand meer toelaten we hebben onze handen overvol aan al dat tuig wat er al is!
  En trouwens in Noord Afrika , op Libie na is het overal veilig , zelfde geld voor Turkije is zo veilig als wat , maar nee hoor kom maar met het Paard van Troje de 5e Colonne binnen!

  Like

  • Bas zegt:

   De Grieken zijn sinds hun lening politiek gemuilkorfd, en lopen aan de leiband van de EU c.q. aan Merkel !
   Wiens brood men nu eet, wiens woord men nu spreekt.

   Like

 2. Bas zegt:

  Verdorie politici ! De buiten grenzen direct sluiten, ze wijken uit hier naar toe.
  Wordt geen gezellige boel in onze regio !

  Like

 3. Marc zegt:

  Hear, hear!

  Like

 4. danny zegt:

  Zijn de midden europese leiders nou de enige in Europa dan hun verstand gebruiken en ballen hebben?

  Like

 5. C.A.Barstow zegt:

  Ik vrees dat beide landen al te laat zijn met hun eventuele te nemen maatregelen, zij hadden er al veel eerder mee moeten beginnen, tevens, hoe wil je ondanks de gesloten grenzen een horde van werkelijk duizenden islamitische woestijn barbaren tegen gaan houden?
  met scherp schieten?, zet er een paar ”goalkeepers” neer en in no time ben je van het probleem verlost, de gieren, beren en wolven doen de rest? dat zou een optie voor hen kunnen zijn.
  Maar dit is natuurlijk geen oplossing in ons geciviliseerd Europa, dat snapt een kind nog wel, maar van ”oostblokkers” zijn wij mits je de geschiedenis een beetje kent wel het een en ander gewend op het gebied van geweldtoepassing.
  Mijn oplossing zou zijn, betonnen wanden van 4 a 5 meter hoog met rollen scheermesjesdraad er bovenop, wie van die barbaren het dan nog waagt om met deltavliegers, luchtballonnen en wat dies meer zij over die wand te komen kunnen als laatste redmiddel effectief met een 28m/m. snelvuurkanon uit de lucht geblazen worden, ik weet het, niet erg geciviliseerd maar dat moet voorlopig afdoende zijn dacht ik zo.

  Like

 6. carthago zegt:

  We kunnen concluderen dat de Deutsche bundesregierung die Dritte weltkrieg ook.weer begonnen zijn en op hun geweten hebben, het houdt maar niet op. Die zestig jaar vrede in Europa was eigenlijk dus nodig voor de opbouw van een nieuw armageddon.Juncker, de naziplane nazaat, had dus ook een opdracht in het testament van z’n nazi pappa meegekregen.Uiteindelijk valt alles op z’n plaats. De kokosnoot in Washington moet ook een belangrijke relatie hebben tot het oude naziregime, het kan gewoonweg niet anders.Ik denk zelfs dat peppi spekzool en kokki samson samen met nazi rutte een SS pak thuis hebben liggen en op dit moment geschminkt met carnaval in keulen de kokosnoten aan het instrueren zijn.

  Like

 7. johan zegt:

  Eventuele beslissingen betreft de asielzoekers gebeurd in Brussel daar wordt druk uitgeoefend op diverser landen. Zeker met Griekenland die danst naar de pijpen van de EU regering door de gigantische leningen zo bepaalt Brussel dat de EU landen de asielzoekers moet opvangen.
  Dat Moslimvriendje in het witte Huis oefend ook druk uit dat Europa ze moet opvangen tevens dat we ook de Oekranie naar ons toe moeten trekken.
  De V.S bemoeide zich met Libie en Syrie en kijk wat er nu gebeurd er zijn meer doden gevallen als de laatste 40 jaar Die Obama is een despoot die gewoon zijn zin wilt hebben niet voor niets heeft hij vele generaals ontslagen omdat hij het Amerikaanse leger samen met alqaida wilt laten vechten tegen IS onrespectvol tegen Amerikaanse soldaten die er tegen gevochten hebben.
  Let op mensen 2016 wordt een politiek rampjaar wat kan escaleren in een grote oorlog en de verantwoordelijke dat linkse tuig politici media politie rechters OM zeggen dat ja maar dat wisten wij toch niet zij hebben de doden de verkrachten de aangeranden op hun geweten.

  Like

 8. Theodoor zegt:

  Hongarije en Polen zijn een aanwinst in de democratie. Doe maar eens een referendum over wel of geen gelukzoekers.

  De oorlog-slachtoffers hadden en kunnen met de huidige logistieke middelen, geld en slagkracht van de Navo al lang een veiling heenkomen kunnen hebben in buurlanden.

  Maar ja, de meeste politici hebben bijna nooit echt gewerkt, die weten van niets behalve als het om de eigen portemonnee gaat.

  Like

 9. Teunis zegt:

  Russian reaction to strengthening NATO presence in the CEE region is to be expected, and will continue to be aggressive, said Polish Foreign Minister Witold Waszczykowski ahead of a summit of ministers on Wednesday.

  http://www.thenews.pl/1/9/Artykul/240136,Russia-will-not-understand-NATO-Polish-FM#sthash.YBJVf5Sf.dpuf

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s