’Plagiaat rector islamuniversiteit’

Screenshot_3

ROTTERDAM – Rector Ahmed Akgündüz van de Islamitische Universiteit Rotterdam wordt beschuldigd van plagiaat. Deskundigen zeggen dat Akgündüz in zijn academische werk veel passages zonder bronvermelding over zou schrijven.

Dat meldt de Volkskrant. ,,Het is duidelijk dat de teksten bijna woordelijk hetzelfde zijn”, zegt de Leidse hoogleraar Turkse taal en cultuur Erik-Jan Zürcher, die fragmenten met elkaar vergeleek. Het plagiaat zou al in Akgündüz’ proefschrift uit 1988 zijn begonnen.

In een schriftelijke verklaring laat de omstreden rector weten zich niet in de beschuldigingen te herkennen. ,,Ik ben uitsluitend beschuldigd op ideologische gronden.”

Akgündüz kwam eerder in opspraak vanwege zijn politieke uitspraken. Zo zei hij over Koerden dat het honden zijn die moeten worden uitgeroeid.

Bron:
www.telegraaf.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Intellectuelen/academici", "Religie van de vrede", Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Moslims, Nederland, Turken. Bookmark de permalink .

17 reacties op ’Plagiaat rector islamuniversiteit’

 1. carthago zegt:

  Deze met belastinggeld duurbetaalde jihadist verkoopt dus zijn opgeschreven diarreeplag(giaat)gen sinds 1980 al aan de ingedutte linkse “intelligentia” extremisten, verwondert me niet eigenlijk.

  Like

 2. Resultaat: “Hoogopgeleide” studenten in “Fraude”

  Like

 3. Anna. zegt:

  Zelfs mensen die zogenaamd hoog opgeleid zijn als deze voornoemde rector, heeft het over HAAT naar bepaalde bevolkingsgroepen. ( Koerden) Hier zien we de grote culturele verschillen, moslims leren HATEN zelfs door een rector uitgesproken……. Dit is niet de vorm van ” hoogopgeleid ” waar Nederland voor staat….. Dit is middeleeuws…… Dit is de eer van de groep die gekwetst wordt….. Dat is voor hem belangrijker……. Onruststoken…… Bevolkingsgroepen tegen elkaar op zetten…..
  Terwijl dit sujet niet eens in staat is om zelf een wetenschappelijke productie te schrijven…….

  Like

 4. Jean zegt:

  Het is al op zichzelf een ramp dat een moslim les mag doceren op een universiteit in Nederland, dat zou “verboden” moeten worden in heel Europa want daar ontspringen die kiemen van geweld en haat tegen het westen.
  Flikker die rotzooi maar heel snel richting grote zandbak in Afrika, mijn kinderen en kleinkinderen mogen nooit iets volgen wat besmet is met die achterlijke perverse smeerlapperij islam desnoods worden onze kinderen resp. kleinkinderen weggehaald op dergelijke diep weggezakte instelling.
  Wij zullen ons hele leven die barbaarse perverse smeerlapperij bestrijden “met alle middelen” want dagelijks braken als men die vuiligheid ziet is niet prettig.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Jean. Een zogenaamde “islamitische universiteit” is helemaal GEEN Universiteit.
   (Net zo min als die zogenaamde “Vrije Universiteit”. Ook zo iets!)
   Je zou zo’n school maatschappelijk kunnen vergelijken met het Seminarie-onderwijs voor de priester-opleiding, ware het niet dat het seminarie (klein en groot) op aanzienlijk hoger niveau staat.
   De islamitische opleiding bestaat in hoofdzaak uit het van buiten leren van uitspraken van mohammed en de betekenis daarvan.
   (En je weet wat ze die moslims daar gesubsidieerd leren….)

   Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Bedriegen en liegen, een kenmerk der islam.

  Like

 6. Edjan zegt:

  Rector Ahmed Akgündüz: ,,Ik ben uitsluitend beschuldigd op ideologische gronden.” Dwz: ieke discriemienieert! Bah, altijd hetzelfde liedje.

  Like

 7. Thoth zegt:

  ‘Islamitische Universiteit Rotterdam’, tss, het is een imam school. Daar worden ze ‘opgeleid’….

  Like

 8. Johan zegt:

  Mohammed zelf was de eerste grote geschiedvervalser. Hij schreef grote delen van de Bijbel over om zijn haatboek, de koran, in elkaar te knutselen. Dus wat let die rector, Ahmed Akgutttekut, om hetzelfde te doen ?

  Like

 9. Pieter zegt:

  Daarom winnen Islamieten ook nooit de Nobelprijs, ze hebben er de hersens gewoon niet voor.

  Like

 10. vanhetgoor zegt:

  Opmerkelijk: ,,Ik ben uitsluitend beschuldigd op ideologische gronden.”

  Mijn verbazing zit in het feit dat het bij een beschuldiging is gebleven, het is zo eenvoudig om op ‘ideologische’ gronden even door te pakken en ‘Rector’ Ahmed Akgündüz met de grond gelijk te maken. Allereerst bestaat een universiteit uit een wetenschappelijke opleiding waar in de klassieke vakken onderwezen wordt. Een universiteit waar NIET in deze klassieke vakken onderwijs wordt gegeven is ten hoogste een hogeschool. Filosofie is een van de ‘verplichte’ vakken en godgeleerdheid, oftewel theologie! En de islamitische universiteit heeft misschien wel alles maar omdat ze het bestaan van God ontkennen kan er dus ook geen opleiding godgeleerdheid zijn. Bij de moslims gelooft men in Allah en dat brengt een probleem met zich mee, Allah is geen God en God is geen Allah. Dit houdt in dat een islamitische opleiding in de godgeleerdheid niet kan. Tevens is islamitische filosofie een probleem omdat de islamitische dogma’s de zoektocht naar wijsheid in de weg staan. Twee vakken die aan een universiteit verplicht zijn om aangemakrt te worden als een universiteit, omdat deze twee vakken ontbreken is de islamitische universiteit géén instelling voor wetenschappelijk onderwijs. Die zogenaamde Rector Ahmed Akgündüz is een oplichter, een charlatan, een kletsmajoor. Ahmed Akgündüz wordt daarom niet uitsluitend beschuldigd op ideologische gronden, hij wordt afgeserveerd. Volgens het woordenboek betekent ‘universiteit’ in het bargoens ook gevangenis, en dat zal het zijn! Daar horen oplichters thuis!

  De islam is een manier om domme mensen op te lichten en geld afhandig te maken of om die domme mensen tot slaaf te maken. Iedereen die zich bezig houdt met de islam is daarom een misdadiger! Ahmed Akgündüz is geen uitzondering, hij krijgt er alleen een hogere vergoeding voor.

  Like

 11. C.A.Barstow zegt:

  Dat verbaast mij niets, je kunt van iemand die een achterlijke ideologie uit het jaar 700 aanhangt niet verwachten dat hij de hedendaagse wereld begrijpt, dus als je in de academische wereld dan nog wat voor wilt stellen dan jat je het werk van ander voor eigen gebruik, sluiten die barbaren school en met de grond gelijk maken en het hele zooitje verachtelijke haatbaarden terug naar de woestijn, weg ermee!

  Like

 12. C.A.Barstow zegt:

  Ex., een kleine correctie mijnerzijds,
  Er wordt geheel ten onrechte gesproken over een universiteit, het is geen universiteit in de zin zoals wij die kennen, het is gewoon een barbarenschool waar men met een verachtelijke barbaarse ideologie uit het jaar 700 mensen geestelijk vergiftigd.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Het absolute en klassieke kenmerk van een echte Universiteit is (o.a.) dat er Grieks en Latijn wordt gedoceerd!

   Deze Zondagsschool beter gezegd vrijdagmiddagschool, is het zoveelste bewijs dat moslims alleen maar liegen en de waarheid verkrachten.

   Verkrachting is het enige wat de islam voortbrengt.
   Verkrachten van culturen, samenlevingen, godsdiensten, dieren, mensen…
   Kortom alles wat leeft en niet denkt volgens de vervloekte wetten die in dat vervloekte boek de koran, geschreven staan.

   Vernietigen die politieke ideologie van de duivel!!!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s