SPD-politicus Heinz Buschkowsky: Merkel splijt het land

Screenshot_9

Heinz Buschkowsky (SPD), voormalig burgemeester van Berlin-Neukölln.

(Vertaling: E.J. Bron)

De bondskanselier zou ons met een probleem hebben opgezadeld dat ons nog lange tijd zal bezighouden. Daarmee heeft ze het land gespleten, zegt Buschkowsky. Buschkowsky beklaagt ook dat je direct “racist” of “islamofoob” genoemd wordt als je de dingen bij hun naam noemt.

Contra magazine

De voormalige burgemeester van Berlin-Neukölln, Heinz Buschkowsky (SPD), beschuldigt bondskanselier Merkel ervan het land te splijten. “De bondskanselier heeft ons opgezadeld met een probleem dat ons de volgende 10 tot 20 jaar zal bezighouden”, zei Buschkowsky tegenover de “Neue Westfälische Zeitung”.

“Eén ding heeft ze daarmee bereikt: ze heeft het land gespleten.” Niemand zou het serieus nemen wanneer de bondskanselier zou verklaren dat “vluchtelingen” weer terug zouden moeten keren. “Mensen uit de armste hoeken van de wereld zijn voor hun gevoel in het paradijs aangekomen. Ik heb in de trein gezeten met een uit 18 personen bestaande vluchtelingenfamilie. Dat betekent ongeveer € 6000,- sociale uitkeringen. Denkt u dat deze familie ooit weer naar de honger zal terugkeren?”, aldus Buschkowsky. Iedereen zou zijn “buik vasthouden van het lachen”. Nu zou het zaak zijn om de integratie te laten lukken.

“En wat dat betreft zijn er rijkelijk belemmeringen die men niet meer mag benoemen zonder voor ´racist´ of ´islamofoob´ uitgemaakt te worden.” Europa zou moeten ontwaken uit de isolering van nationale belangen. Buschkowsky pleit tegelijkertijd voor een immigratiewetgeving. “Als we een immigratiewetgeving gehad zouden hebben, zou alles veel gemakkelijker te hanteren zijn geweest.”

Bron:
www.contra-magazin.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", asielwaanzin, Duitsland, Immigratie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op SPD-politicus Heinz Buschkowsky: Merkel splijt het land

 1. Pieter zegt:

  Ach beste vent, richt je ook eens tot je eigen SPD. Die willen namelijk dat de familie van alleenstaande minderjarige asielzoekers in Duitsland, ook asiel krijgen. Gratis en voor niets !
  Kom maar over hoor voor je zielige kindje…

  Like

 2. Thom zegt:

  Als de SPD dat als een achterlijke linkse partij die islamisering aanmoedigt dat durft te zeggen, dan staat het water niet aan de lippen maar is het hoofd al onder water.

  Like

 3. louis-portugal zegt:

  Geweldig die man.
  En dat voor een linkse burgwemeester die jarenlang in Neuköln, een moslimwijk in Berlijn, de klappen van de zweep aan den levenden lijve heeft ondervonden.

  Like

 4. Edjan zegt:

  Sodeju! Een SPD’er. De wonderen zijn de wereld nog niet uit.

  Like

 5. Jan zegt:

  Heinz Buschkowsky is iemand zoals Tammy Bruce* (http://tammybruce.com/) die op de Democraten stemde en zich Democraat noemt maar die zag dat de uitgangspunten van de partij niets meer te maken hebben met de huidige. Buschowsky en met hem Sarazzin, ook SPD overkwam hetzelfde. De partij volgt slechts partij- en persoonlijk belang en bovendien hebben veel senatoren hun ziel (hebben zij die?) en zaligheid verkocht aan het bedrijfsleven en is er dus sprake van belangenverstrengeling. Zie de Clintons, die zelfs landverraad pleegden (rakettechnologie verkopen aan China om de verkiezing van Clinton te financieren*) en twee jaar terug de verkoop van uranium aan Rusland door Hillary Clinton**. Logisch dat de Tea Party opkwam en Pegida. Desondanks vraag ik mij af wat iemand bezield om lid te zijn van een totalitaire kliek.

  * http://www.eagleforum.org/psr/1998/june98/psrjune98.html
  ** http://uk.businessinsider.com/everything-we-know-about-the-hillary-clinton-russia-uranium-scandal-2015-4?r=US&IR=T

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Jan: 14.22. uur. Zo is het inderdaad. Buschkowsky, is een realist, die exact aangeeft wat er compleet mis is in het huidige Duitsland. En inderdaad, er is sprake van een tweedeling; de realisten en verontruste burgerbevolking, en de gehele “linkse kerk”, m.i.v. de zogenaamde christen-democraten, die de mosliminvasie en de invasie van handophouders, NIETS in de weg wensen te leggen. Maar ook in Nederland, is het idem dito!

   Like

 6. joopklepzeiker zegt:

  Het is veel erger, merkel trekt Duitsland in een oorlog !

  Russia proved to be a key player in the resolution of the Syrian conflict. If Europe is going beg anyone for help, it should be Moscow, rather than the Turkish government, German newspaper Tagesspiegel wrote.

  http://sputniknews.com/europe/20160208/1034403267/eu-falling-knees-ankara.html

  Last week, the Syrian army managed to cut off terrorists’ supply routes from Turkey in northern Aleppo. The troops, with support from the local militias, broke through the sieges in the towns of Nubl and Zahraa. Now the government army aims to gain control of the Syria-Turkey border.

  http://sputniknews.com/middleeast/20160208/1034399304/syrian-army-idlib-advance.html

  Like

 7. Jan zegt:

  migranten maken jacht op homoseksuelen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s