Terreurafdelingen barsten uit hun voegen met Jihadisten

Screenshot_1
(Door: Cyril Rosman en Carla van der Wal)

Het is dringen geblazen op de terreurafdelingen van de gevangenissen in Vught en Rotterdam. Door plaatsgebrek heeft justitie het aantal cellen voor verdachten van terrorisme flink moeten uitbreiden.

Op het nippertje tegengehouden Jihadisten die volgens justitie wilden vechten in het kalifaat, maar ook oud-Syriëgangers, die ervan worden verdacht misdaden te hebben gepleegd. Zij komen terecht op de twee terreurafdelingen van gevangenissen in ons land. Soms gaat daaraan jarenlang onderzoek vooraf, zoals in het geval van een “Delftenaar”, die in 2013 al naar Syrië afreisde, maar pas in januari van dit jaar werd vastgezet. Toch zit maar een fractie van het aantal verdachten van terreur achter de tralies. Minister Van der Steur van Veiligheid en Justitie liet onlangs weten dat in Nederland 110 onderzoeken lopen. Er zijn 40 terugkeerders. Nog zeker 150 “Nederlanders” zijn in Syrië of Irak.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", ISIS, Islam, islamitische ideologie, Moslims, Naïviteit, Nederland, Overheid, Salafisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op Terreurafdelingen barsten uit hun voegen met Jihadisten

 1. Tom Hendrix zegt:

  Je gelooft het niet hé! Volgens de politieke-elite, en uiteraard LINKS, werd gezegd, dat het allemaal oogartsen en neurologen waren.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Tom om 11:21

   Haha…., nou beste Tom, ik wil toch liever niet door van die barbaarse oogartsen en neurologen behandeld worden….! Het kon mijn allerlaatste behandeling wel eens worden!

   De werkelijkheid is: de intelligente Syriërs hebben hun thuisland in Amerika of Australië, en het niet-opgeleide spul krijgen wij om in leven te houden. Niks hoog-opgeleid. Hoe hoog zou het percentage analfabeten wel niet zijn onder al die ‘heren’?

   Mijn voorstel: enkele reis naar huis. Ga de rotzooi daar maar opruimen. Er ligt genoeg.

   Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Je hebt het niet begrepen, Tom. Het gaat niet over immigranten, maar over lui die vanuit Nederland naar Syrië zijn gegaan.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

 2. Pieter zegt:

  Wat nou ‘onderzoeken lopen’ ? Dat is nergens voor nodig. Wij zijn in oorlog met IS, maak dan gvd ook een noodtoestand-verordening voor deze terugkeerders zodat ze zonder onderzoek kunnen worden vastgezet en gehouden.

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Veel te streng, zeggen de verdachten, die het grootste deel van de dag op hun cel zitten. Iedere keer dat ze bezoek ontvangen of naar de rechtbank gaan, worden ze naakt ‘gevisiteerd’, daarbij wordt onder meer in de bilspleet gekeken.

  Zij die vrouwen en kinderen verkrachten of hand en spandiensten hieraan verleend hebben, vinden het niet fijn geconfronteerd te worden met het feit dat ze naakt gevisiteerd en in hun bilspleet gekeken worden. Je zou ze uit meeleven bijna een spuit geven om ze uit hun ondraaglijk lijden te verlossen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s