VIDEO: Hoe Breitbart Londen de Duitse pers ertoe dwong te berichten over de gebeurtenissen in Keulen

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Vederso”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Vluchtelingen", Barbarisme, Censuur, Desinformatie, Duitsland, Islam, islam-collaboratie, Islamofilie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op VIDEO: Hoe Breitbart Londen de Duitse pers ertoe dwong te berichten over de gebeurtenissen in Keulen

 1. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 2. Het zal wel zo afgelopen zijn met die onwelgevallige nieuwsuitingen. Dat kan geen enkele overheid zich permitteren en dus worden er al overal van overheidswege (de EU heeft er een flink budget voor) trollen en complete websites ingezet om welgevallig anti-nieuws te verspreiden. Als effect in de massacommunicatie blijft er dan nog maar een heel klein onschuldig piepend kreetje van onwelgevalligheid over. En die voeren ze dan af in de dwangbuis om elk uur in de herhaling bij DWDD uitgelachen te worden.

  Like

 3. Driek zegt:

  TELEGRAAF

  PvdA-voorman vindt Wilders gevaarlijk
  DEN HAAG –

  De voorzitter van de PvdA, Hans Spekman, vindt dat PVV-leider Geert Wilders democratie en rechtsstaat in gevaar brengt. Wilders oproep om in verzet te komen tegen asielzoekerscentra, haalt volgens Spekman ,,de geest uit de fles”.

  De sociaaldemocratische voorman zegt dat dinsdag in de NRC. De krant sprak met Spekman in verband met het 70-jarig bestaan van zijn partij. De PvdA-voorman laakt ook de voorspelling van Wilders dat er een revolte komt, mocht zijn partij de grootste worden en niemand met hem wil samenwerken.

  Spekman zegt in de krant dat er veel te nuchter is gereageerd op de woorden van Wilders. ,,Die opmerking over ‘revolte’ is een heel domme, onverstandige uitspraak.” De PvdA-voorzitter wil dat Wilders zijn woorden terugneemt: ,,De geest moet terug in de fles, en daar heeft Wilders een rol in.”

  Wilders reageerde dinsdagochtend via Twitter: ,,Eerst ons land naar de afgrond brengen en dan zeggen dat ík een gevaar ben? #niksgeleerdvanpimfortuyn.”

  Spekman toont zich ook bezorgd over de incidenten rond inspraakavonden over asielzoekerscentra. Hij ziet levensgevaarlijke ontwikkelingen: ,,Er worden milities opgericht in het land om samen, in hetzelfde outfit, op vergaderingen te voorkomen dat mensen kunnen spreken.” De bedreigingen van raadsleden en wethouders raken de democratische besluitvorming, aldus de PvdA’er.

  Spekman voelt niets voor een quotum voor asielzoekers. Hij wijst dit mogelijke noodscenario in de vluchtelingencrisis af en noemt het fout. ,,Je kunt niet tegen mensen die vluchten voor oorlog en geweld zeggen: jij ineens niet.” Volgens hem is het niet meer dan een maatregel voor de schijn.

  Like

  • Cathja zegt:

   Spekman zet de deuren van Nederland het liefst nóg veel verder open. Misschien verwijdert hij liever al onze deuren, ten gunste van al die zielige ‘vluchtelingen’. Je kunt ‘je vrienden’ toch niet voor gesloten deuren laten staan?

   Ja, onze Speklap weet wel wat hij zou willen….. 😦

   Like

 4. danny zegt:

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/25167764/__PvdA-voorman__Wilders_gevaarlijk__.html

  http://www.nrc.nl/next/2016/02/09/spekman-wilders-brengt-democratie-in-gevaar-1586441

  Laat die communist in hippielompen a.ub. zijn waffel houden.
  Er komt werkelijk geen zinnig wordt uit
  Wat heeft zijn ‘partij van de afbraak’ dan de afgelopen jaren gepresteerd voor Nederland?

  Laten we het daar eens over hebben: de grens wagenwijd opengezet voor zo’n beetje alle ‘zogenaamde zielepieten en vluchtelingen inclusief familie ”, de zorg voor ouderen, en in het algemeen om zeep geholpen ,mede de pensioenen van vele Nederlanders vernaggelt, alle kritiek op hun islamvriendjes gepareerd met dat het racisme en discriminatie is, links gelult en rechts de zakken gevuld enz enz enz.
  Om te kotsen.
  Dat noemt zich volksvertegenwoordiger. Laat me niet lachen. hahaha.
  Laat de ‘partij van de afbraak’ zich spoedig opheffen.
  Zij is totaal overbodig.
  Welke denkend mens stemt er nou nog op?
  In mijn idee nog veel te veel ‘mensen’.
  Op naar de 0 zetels, ‘partij van de afbraak’!

  Like

 5. Cathja zegt:

  Eigenlijk een beschamende situatie, dat de Britse TV het nieuws uit Keulen brengt, en de Duitsers hierover liever zwijgen.
  Domme zet. Tegenwoordig gaat al het nieuws razendsnel de wereld over. Iedereen maakt filmpjes met zijn smartphones e.d., dus jouw filmpje wordt zelfs binnen no time in Australië afgeleverd. Het zou toch idioot zijn als de gebeurtenissen in Keulen daar vertoond werden, en in Duitsland weet een groot deel van de bevolking niet eens wat er zich in hun eigen land heeft afgespeeld?

  Like

  • Edjan zegt:

   Twitter en YouTube zijn dan ook splinters in het oog van de overheid en ze zijn al bezig om die onder controle te krijgen. Verder ben ik het met je eens: zoals het nu is, is het stom om veel geheim proberen te houden want het lekt uit en dan staan de geheimhouders er gekleurd op.

   Like

 6. louis-portugal zegt:

  Hoewel Breitbart een goeie kritische blog kwamen de eerst berichten uit oudejaarsnacht bij mij binnen via de kritische duitse blogs als PI news, KOpp enz.

  Like

 7. Koos zegt:

  Elke krant die opzettelijk nieuws NIET verspreidt, of verkeerd weergeeft, zou elke keer een “bezoekje” van patriottische demonstranten moeten krijgen.
  http://tvblik.nl/andere-tijden/de-telegraaf-rellen-van-1966

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s