VIDEO: Mars PEGIDA-DK Kopenhagen (06-02-2016)

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "PEGIDA", burgermoed, Denemarken, Socialisten, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

7 reacties op VIDEO: Mars PEGIDA-DK Kopenhagen (06-02-2016)

 1. Tom Hendrix zegt:

  En weer de smerige, vuile RODE VERRADERSKLIEK, die ware vaderlanders uitschelden, en rotzooi trappen. Dat is echt LINKS! Net als GROENEN, het grootste verraderstuig ter wereld. Weg met de RODEN, de GROENEN en de ISLAM. Leve de patriotten en nationalisten!

  Like

 2. Drs.P. zegt:

  Dan stel ik mij altijd de vraag: “wat beweegt deze vreemde mensen (facisten) om zo helemaal uit hun dakkie te gaan”?? Hetzelfde als afgelopen zaterdag in A-dam, een oudere man die zichzelf bijna de tering verslikte in al die “kanker” nazi’s en ook compleet uit zijn dak ging.
  Wat voor “gen” hebben deze slinkse mensen te weinig of te veel dat het lijkt of ze bezeten zijn door de duivel als iemand iets zegt over “hun” zielige smerige asielratten??
  Misschien zelf hun hele leven uitkeringstrekker en vinden ze dat de hele wereld (7 miljard) “recht” hebben om in NL een uitkering aan te vragen??
  Helaas, ik kan er niet bij, maar een gegeven is het dat dit blijkbaar ALLEEN in west Europa voorkomt, waar het sterft van dit soort debiele idioten!!!
  Waarom hebben de russen dat dan niet en slaan direct 33 stuks van dat asieltuig het ziekenhuis in zonder enig probleem??
  Waar is het fout gegaan bij ons, of heeft het met linkse indoctrinatie op onze scholen te maken van de afgelopen 40 jaar?? Zo ja, dan dienen we daar ook gigantische opruiming te houden!!
  En mennnn ik heb zo genoeg van al dat linkse uitkeringstuig dat op de zak van de hardwerkende gewone man parasiteert met toestemming van de ongekozen 2e slaapkamerratten !!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • Koos zegt:

   Het is 50% indoctrinatie, en 50% hysterie. Zoals iemand die bij het zien van een spin of een muis, op een stoel springt, en luid begint te gillen.

   Like

 3. Drs.P. zegt:

  Slimme mensen weten dat socialisme niet werkt, domme denken van wel !

  Betekent de titel dat socialisten en nog linksere aanhangers van het socialisme niet intelligent, dus dom zijn ? ‘ Tot onze spijt ‘, ( ook wij liegen wel eens 🙂 ) is het antwoord ondubbelzinnig : JA. Socialisten en aanhangers van links zijn gewoon OLIEDOM ! En wij gaan het u bewijzen aan de hand van een eenvoudig experiment.

  Toegegeven wij moesten daarvoor hulp zoeken, ofschoon wij het totale falen van socialisme en de domheid van mensen die deze politieke richting volgen reeds jaren via deze site aan de kaak stellen. Tevergeefs overigens als het om Nederland gaat, want via een perfide systeem van de moderne uitvoering van ‘brood en spelen ‘ ( ruim 2.000 jaar oud ) zagen opeenvolgende kabinetten beginnend met de nog steeds door velen na getreurde maar zich zelf verrijkende ome Joop, kans om de Nederlandse bevolking in een voortdurend coma te houden, waardoor Den Haag vrij spel kreeg om ons land van de ene chaos in de andere te loodsen.

  Onze hulp voor deze proef om onze stelling te bewijzen ,vonden wij bij een Amerikaanse collega professor. Twee regeringen Obama zorgden er voor dat de VS er slechter voor staat dan ooit. Maar Amerikanen en ook de linkse Nederlanders juichten want, de keuze van een gekleurde president werd gezien als het summum van politieke vrijheid, net als in Zuid Afrika de keuze van Nelson Mandela. Het feit dat er een gekleurde president kwam was voor velen de garantie dat het van nu af aan beter zou gaan in een land, een zuiver emotionele gedachte, die inmiddels achterhaald is door de feiten. Dat echter terzijde en hier onze proef:

  Voorafgaande aan een tentamen vroeg de professor aan zijn studenten of zij in het kader van het ook door velen van hen bejubelde socialisme bereid zouden zijn om af te zien van hun eigen tentamencijfers, maar dat de cijfers van alle studenten samen in ‘een pot ‘zouden worden gestopt, opgeteld en daarna gedeeld door het aantal studenten, die dan een cijfer kregen ontstaan uit dat berekende gemiddelde. Socialisme pur sang , nietwaar, alles samen gezellig delen, iedereen het zelfde, gelijkheid, broederschap. De studenten stemden hiermee in en het moment van de waarheid brak aan toen iedereen het zelfde cijfer ontving. Grote vreugde bij de relatief minder begaafde (domme ? ) student en teleurstelling en zelfs boosheid bij hun meer getalenteerde collega’s.

  Maar dat was niet genoeg. Er volgde een tweede tentamen met het zelfde beoordelingscijfer systeem. De minder begaafde studenten zagen de buit al automatisch binnenkomen, bereidden zich dus nog minder voor op het tentamen en de meer begaafden begrepen dat al zouden zij zich nog zo inspannen, dit slechts de ”socialistische’ mede studenten in de kaart zou spelen en dachten, waarom zal ik mij nog druk maken voor betere cijfers als die toch aan de grote grijze massa die daar weinig of niets voor wil doen worden verdeeld.

  Daarna werd de test voor de derde keer herhaald en was het resultaat nog slechter, hetgeen zou hebben betekend, dat alle studenten gezakt zouden zijn ! Resultaat : ruzie, verwijten, beschuldigingen in de trant van ‘luie profiteurs’ richting de ‘socialisten.’

  De verklaring van de prof was eenvoudig. Socialisme is ten allen tijde gedoemd tot falen, omdat als de beloning om te slagen groot is de inspanning om te willen slagen dienovereenkomstig ook groot zal zijn. Maar als een regering iedere vorm van aanmoediging weg neemt, de burger verwent ten koste van de ander, zal niemand zich uiteindelijk nog in zal willen spannen. Ambtenaren zijn hiervan overigens goede voorbeelden, maar dat terzijde.

  Zo eenvoudig is het en u kunt hier de volgende lessen uit trekken
  1 Je kunt als regering niet via wetten ‘arme mensen rijk maken
  2 Wat de ene burger ‘gratis ‘van de overheid ontvangt, daar zal een ander voor moeten werken
  3 De overheid kan niet de populaire Sinterklaas spelen, zonder iets bij anderen weg te halen , een favoriete linkse sport
  4 Rijkdom kan niet vermenigvuldigd worden door het te delen
  5 Als de helft van de burgers denken dat zij iets krijgen zonder daarvoor een inspanning te leveren omdat de andere helft dat wel voor hen zal doen, terwijl die andere helft niet langer wil werken omdat zij de resultaten grotendeels in de zakken zien verdwijnen van hen die daar geen inspanning voor leveren, dan is dat het einde van een niet eindigende cirkel die in feite stilstand betekent en het economische einde van een samenleving.

  Dat lezers is socialisme in een notendop en de verklaring waarom het niet werkt en slechts domme mensen denken dat het wel functioneert. Tientallen landen die vol vuur en vlam begonnen aan socialistische experimenten zijn inmiddels ter ziele, maar slechts de dommen blijven in wonderen geloven.
  Dom is erger dan slecht!
  Nederland inmiddels ten voeten uit .

  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s