“Vluchtelingen”-meute jaagt voetballers door Gröditz

Screenshot_25

(Vertaling: E.J. Bron)

Zaterdagnacht viel een meute van ongeveer 20 illegalen twee voetballers van de SV Frauenhain aan. De twee 25 en 27 jaar oude spelers waren in de hoofdstraat van het Sachsische Gröditz onderweg, toen ze door de Noord-Afrikanen ingesloten, met ijzeren stangen nagezeten en vervolgens het ziekenhuis ingeslagen werden. Het voorval werd door de politie bevestigd.

De SV Frauenhain zelf maakte de aanval bekend op haar Facebook-pagina. Tot nu toe vond de politie het niet de moeite waard om te vermelden. Waarschijnlijk om “geen ressentimenten aan te wakkeren”, per slot van rekening mag je zulke gewelddadigheden niet in verband brengen met de gasten van de bondskanselier.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Maghreb/Noord-Afrika, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op “Vluchtelingen”-meute jaagt voetballers door Gröditz

 1. jungleelephant zegt:

  Tijd dat de doodstraf weer ingevoerd wordt;het is hard nodig!

  Like

 2. Drs.P. zegt:

  Is maar 1 oplossing voor, met het hele dorp naar het asielratten centrum en de slopen die handel, met de grond gelijk maken, daarna ladingen varkensstront er over uit spuiten en ook over de smerige asielratten zelf.
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • Theodoor zegt:

   …….En Angela Merkel voor het gerecht slepen.

   Overal waar de Meute van Merkel andere mensen zonder toestemming aanraakt een procesverbaal op laten maken en centraal administreren.
   De oorspronkelijke bevolking is nu al grotendeels haar vrijheid kwijtgeraakt.

   Overigens vind ik ook dat dit geldt voor de democratisch gekozen Rutte die waanzinnig veel (halve en hele) leugens verteld.

   Like

 3. Roni zegt:

  Een specialiteit van Galigula was…..spietsen!

  Like

 4. C.A.Barstow zegt:

  Je schijnt daar dus niet meer ongewapend de straat op te kunnen?
  wat doe in vredesnaam tegen een ijzeren staaf, nou simpel, ook een ijzeren staaf maar dan twintig centimeter langer meenemen, en net zo lang op die barbaren koppen rammen tot je niet meer kunt zien wat nu het gezicht of het achterhoofd was, daarna zal de rest het wel laten nog één vinger naar je uit te steken.
  oog om oog tand om tand, geweld en angst is het enige wat die islamitische woestijn barbaren begrijpen, b.t.w zij vragen er zelf om

  Like

 5. Ricardo zegt:

  Tja net als bij die fantastische club Sv Nieuw Sloten jong jonge! Vorige week de scheids door het Eerste bijna neergeslagen , gelukkig kon de scheids nog op tijd wegrennen!
  Zal me niets verbazen als daar ook weer mo en co bij betrokken waren! Je snapt toch niet hoe het mogelijk is dat de eigenaar van Sv Nieuw Sloten niet gewoon de stekker eruit trekt uit die Criminele bende bij die club! Al is het maar om het respect! wat ik ook niet begrijp is dat tegenstanders zowel jeugd als senioren deze club gewoon boycotten niet tegen spelen!
  Als ik wist dat , we volgende week tegen Nieuw Sloten moeten spelen zou ik gewoon niet meedoen!

  Als ik zou weten dat mijn kinderen of neefjes tegen Nieuw sloten zouden spelen , zou ik het ze meteen verbieden!
  Ook bij de Knvb zijn het een stel zwakkelingen, nadat Richard Nieuwenhuizen doodgeslagen , doodgeschopt was door cultuurverijkers hadden ze meteen die hele club moeten opdoeken en iedereen van die club , een verbod moeten geven om ooit te spelen!

  Iedereen kan zeggen wat ie wil , maar als jij bij zo’n club blijft spelen jeugd of senioren ben je voor mij net zulk tuig als die daders van Richard Nieuwenhuizen! Je laat je kinderen toch niet meer bij zo’n club spelen ook al speel je er jaren!

  Het is bijna wekelijks raak bij Sv Nieuw raak bij die club zowel bij de jeugd als senioren!
  Bij de Knvb hebben ze praatjes # Respect voor voetbal! Maar ingrijpen ho maar!

  Ook zo’n Silvester Mendes die in Amsterdam even een Opa doodschopte op het veld, we weten het in Nederland altijd zo goed hoe andere landen alles moeten doen ,maar voorlopig gebeuren dit soort dingen in Bananenrepubliek de Nederlande en niet in andere landen die zelfs veel groter zijn!

  Like

 6. Elena zegt:

  Mag ik hopen dat de voetbalsupporters deze smerige ratten voor altijd zullen verdelgen?

  Like

 7. danny zegt:

  Stel je voor dat de ‘ gasten’ van de ‘bondskanselier ‘ gekwetst zouden worden. Dat kan natuurlijk niet.

  Het wordt hoogtijd dat die ‘ zogenaamde gasten’ het land uitgezet gaan worden.
  Het is meer dan genoeg geweest wat ‘ de zogenaamde gasten’ hebben aangericht

  Like

 8. Antivenin zegt:

  Juist door zulk tuig met fluwelen handschoentjes aan te pakken, lok je steeds meer en heftiger geweld uit. Oppakken, asielprocedure afbreken en meteen terug naar eigen land, met het hele gezin, dan wordt geweld plegen opeens veel minder aantrekkelijk!

  Like

 9. kruisridder zegt:

  Het wordt tijd dat hier ook eens wat open jachtpartijen worden georganiseerd, en wel zo dat ze hals over kop weer naar hun thuislanden vluchten.

  Like

 10. Er was eens een fles die tot de strot vol zat met haat voor Aliens met ijzeren staven of vingers. De fles zat zo vol dat ie dreigde te ontploffen. Er kon dus echt niks meer bij. Zo was er ook een beetje haat dat vrij in de omgeving rondzwierde en daarom met de carnaval niet op de wagens mocht om De Gehaten niet te ontrieven. Dus zei de Lord of the Sloppy Joes vol op de voorpagina van de Mosbode dat iedereen en z’n moeder de fles in moest http://tinyurl.com/z22osya Moge hij stikken intvrete!

  Like

 11. Republikein zegt:

  Is Notarzt erbij geshopped?

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  Zo de MOSLIMORCS laten weer hun ware aard zien! Iedere dag weer de ellende, met de aanhangers van MO, de pedo-profeet! Grenzen dicht, en weg uit de rode EUSSR!

  Like

 13. Jan zegt:

  Duitsland wordt ‘geregeerd’ door idioten:

  Like

 14. fransdewit zegt:

  Vraag me zolangzamerhand echt af wie hier in de EU landen nog echt normaal zijn, wie maken hier de dienst nu uit? Die gasten vragen gewoon om eens flink aangepakt te worden en geloof me dan lachen ze je nog recht in je gezicht uit ook. Heb ik vroeger al eens gezien toen zo’n figuur iemand zijn fiets had gestolen en werd aangehouden. Hij stond die nieuwe fiets toen gewoon verrot te trappen, waar de agent bij stond en maar lachen deed die…

  Like

 15. Pingback: HET DOORGEEFLUIK (13) | voorzieners

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s