VVD en Van Baalen: Oekraïne-referendum druist in tegen de grondwet en democratie

Screenshot_6

(Door: “JDreport”)

De VVD heeft grote moeite met het aanstaande referendum over het associatieverdrag van de EU met Oekraïne. De leider van de VVD-delegatie in het Europees parlement, Hans van Baalen, vindt dat een uitslag van het referendum niet klakkeloos door de regering moet worden overgenomen. “Het is idioot”, zo waarschuwt hij, “om een raadgevend referendum in feite bindend te laten zijn.”

Van Baalen: “Het is bovendien tegen de grondwet, tegen de democratie. De Eerste en Tweede Kamer hebben het recht om een verdrag te ratificeren en ze hebben allebei voor gestemd. De regering heeft onder het verdrag z’n handtekening gezet. Er moeten dus dwingende redenen zijn om die handtekening uit te gommen.”

Lees verder>>>
(h/t “Adriaan Jansens”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in democratie, Eurofielen, Hypocrisie, Nederland, nieuw fascisme, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

51 reacties op VVD en Van Baalen: Oekraïne-referendum druist in tegen de grondwet en democratie

 1. Tom Hendrix zegt:

  Ziehier wat democratie betekent voor een VVD LANDVERRADER!

  Like

 2. Edjan zegt:

  Van Baalen: “Het is idioot, het is tegen de grondwet, tegen de democratie om een raadgevend referendum in feite bindend te laten zijn.”

  Weet jij wel, VET STUK S T R O N T wat tegen de democratie en tegen de grondwet is?
  Dat politieke en militaire verdrag van jou gewoon uitvoeren terwijl er een referendum gehouden gaat worden.

  Like

  • oud-marinier zegt:

   On top of that , Edjan , ik dacht enkele weken geleden op FB een artikel te hebben gelezen over het feit dat de huidige regering (inclusief koningshuis) OOK tegen de grondwet zijn , daar in een bepaald verdrag eind 19e eeuw of ergens rond 1934 – 1938, koningin Wilhelmina destijds een verdrag heeft getekend , dat in geval van OORLOG , het PARLEMENT cq regering onder GEEN beding naar het buitenland mocht worden verplaatst. (wel naar overzeese gebiedsdelen ) . Met als consequentie dat indien dit TOCH zou gebeuren , de toenmalige vorstin onherroepelijk afstand doet van de troon en de beslissingen van een al dan niet functionerend parlement GEEN rechtgeldigheid meer zouden hebben. Daar dit NIET is gebeurd , en men de benen heeft genomen naar de U.K. / Canada , is de zover ik kan nagaan , dan de regering en de regeringen + het koningshuis NA de oorlog t/m heden dus ILLEGAAL aan de macht en zouden ALLE beslissingen genomen vanaf die tijd TERUG GEDRAAID kunnen en mogen worden. Dit gewoon even in GROTE lijnen. M.a.w. het huidige parlement , kan dus zonder meer afgezet worden , daar het NIET rechtsgeldig / wettelijk (aan de macht gekomen) is. Zomaar even een gedachte ………

   Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Dan moet je deze site maar eens door bladeren.
    Wat je daar tegen komt, dat hou je niet voor mogelijk soms.
    https://gerard1945.wordpress.com/

    Like

   • Nee, naar Engeland, om precies te zijn: Juul en de kinderen werden afgeserveerd naar Canada, waarna Bernhard met z’n schoonmoeder in Engeland bleef, zodat-ie de tijd van zijn leven kon hebben: Voor onbepaalde tijd verlost van die prijskoe en d’r twee koters, zodat hij….vul maar in. Ik kan alvast één naam noemen: Ann Orr-Lewis. Z’n bijdrage aan het verzet stelde tóch geen r..t voor: Beetje hier en daar z’n opwachting maken en pronken met z’n Opperbevelhebberstenue. En intussen mijmerde feodale, wereldvreemde schoonmama in de schaduw van haar kabinet-in-Ballingschap hoe ze na de oorlog het Parlement zou kunnen laten ontbinden, omdat ze zich verbeeldde, dat het de wens van haar “Heldenvolk” was, zich en bloc aan háár voeten te werpen…..
    Achteraf bekeken had het hele nep-oranjezooitje ná terugkeer in Nederland in Paviljoen gestopt moeten worden! Hoewel, dat had toch óók weer geld gekost…..
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

   • oud-marinier zegt:

    Zoals ik al zei , Theresa Geissler ….de U.K. United Kingdom . Verenigd Koninkrijk. en Canada. Bedankt voor de info.

    Like

   • Ron soeverein mens zegt:

    Hallo oud marinier kijk ook maar eens naar deze site : de rooftocht van de familie van ambsberg 1 1980 tot 2013. Je valt van je stoel van verbazing en woede.

    Like

   • oud-marinier zegt:

    Hahaha….Dank je Ron soeverein mens …..Heb nog niet gechecked , maar je manier van antwoord doet me al lachen …..Zal wel overgaan zodra ik begin te lezen aan de link wat je me hebt gestuurd. Thanks anyway.

    Like

   • oud-marinier zegt:

    Heb hier nog maar 1 woord voor : REVOLUTIE !!!

    Like

   • Ron soeverein mens zegt:

    Nog even wat extra’s. Inderdaad heeft willemientje met haar vlucht naar Engeland conform de grondwet afstand gedaan van alle rechten op de troon. Nederland is daarna bestuurd door Seiss Inquart en lidstaat geworden van nazi Duitsland. Dit is nooit heroepen,of ontbonden! ! Toen willemientje terugkwam uit Engeland heeft ze geprofiteerd van de blijheid van de bevolking om weer op de troon te gaan zitten en pleegde daarmee een Staatsgreep. Officieel is Nederland geen monarchie meer en zijn zowel de oranjes als alle na-oorlogse regeringen en wetten illegaal!

    Like

   • oud-marinier zegt:

    DAT bedoeld ik dus…..!!! Daar mag ik / mogen wij als NLer(s) , dus uit opmaken dat we dat NIET hoeven te accepteren en dus zelf OOK een staatsgreep kunnen / mogen plegen om de GOEDE orde te herstellen. Verder houdt dit mijns inziens dan ook in , dat iedere militair cq politie agent , dus verplicht zou moeten zijn om het VOLK hierbij te ondersteunen en ten dienste te staan. Enz. enz.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    Ron soeverein mens 9 februari 2016 om 10:33

    http://hetuurvandewaarheid.info/2012/09/11/de-rooftocht-van-de-regering-van-amsberg-i-1980-2013/

    Ik heb het nog niet bestudeerd want bij het lezen van de titel alleen al, word ik razend.

    Like

 3. carthago zegt:

  Wat van baalen uit spuugt is volkomen illegaal.Het zgn associatie verdrag is nml reeds ondertekend door de vvd in de wetenschap dat een afkeuring /goedkeuring dmv een referendum uit zou blijven, dat is onwettig!
  De vvd beseft niet dat een regering wettelijk teruggefloten kan worden voor elke actie dat het doet, ook met een referendum, dat heet democratie. Wat van baalen doet is zand in de ogen strooien zoals op het maidanplein samen met de nazi verhofstadt.

  Like

  • Mirjam zegt:

   Rutte heeft met zijn kornuiten al een hele tijd geleden dit verdrag in werking gesteld. Er is over gesproken geweest, maar er is niet concreet uitgelegd aan de bevolking wat het precies inhield. Dit was bewust, omdat ze gewoon van plan waren dit verdrag te laten komen, net zoals ze gewoon alle andere Europese plannen in het verborgene uitvoeren! Het is nog niet eens dat ze zich er schuldig over voelden, nog niet eens dat ze er ook maar één gedachte aan hebben verspild dat dit de burgers zouden moeten weten, neeeeeeeeee, het is gewoon het gangbare proces van het Europese(shit)bestuur en de regeringen van de deelnemende landen geworden, om alles gewoon uit te voeren in het verborgene. Dit is onnoemelijke arrogantie, een gevoel van onnoemelijke onschendbaarheid/zekerheid en sprekend voor het egocentrische beleid dat er gevoerd wordt.
   Er bestaan in feite geen burgers meer voor deze bende. Burgers zijn letters en cijfers op papier, en niet meer mensen van vlees en bloed. En met letters en cijfers kun je googelen en ze laten doen wat je wil. Je kunt ze zelfs uitgummen, dan zie je ze niet en zijn ze er niet. Net zoals ze dat nu dus met ons doen. Het zijn gewoon moneymakers en geld is alles.

   Het feit dat onze regering allang begonnen is met het activeren van het verdrag met de Oekraïne, is het bewijs van voorgaand geschrevene.
   Ze rekenden niet op een referendum, ze dachten er in eerste instantie nog niet eens over na en al zou het er komen (iets wat ze dus überhaupt niet verwachten), dan is het nog niet bindend, omdat de grondwet dit zegt.
   Je kunt hun dus niet op deze voorbarige actie vangen, omdat het niet erg is volgens de wet. Het heeft ook geen zin om hun daarom een rechtszaak aan de broek te hangen, want het mocht, al gebeurde het in het verborgene. Waarom mocht het? Omdat er géén wet tegen is. Er is niet één wet die verbiedt dat ze het verdrag al gaan initiëren, niet één wet die zegt dat ze er niet mee door mogen gaan. Het mag, dus waarom niet?

   Maar wat is er nu gebeurt? Burgers willen een referendum, alsnog. Dat is niet zo leuk.
   Ze hoeven het wettelijk niet terug te draaien dat ze al begonnen zijn, maaaaaaaaaaar….
   hoewel het referendum niet bindend is pur sang, is het toch zo dat, als de meerderheid van de burgers er tegen is, dat er dan met die mening rekening gehouden moet worden!
   Dit wil zeggen dat ze dan nog steeds hun zin kunnen doordrukken, maaaaaaaaaaaar….
   dat, áls, de burgers besluiten een rechtszaak te beginnen, omdat het referendum aangeeft dat het volk ertegen is, en ze laten dit door de rechtbank bevestigen en erkennen, dan komen ze wel in het nauw, omdat de wet dan in werking treedt en aangeeft dat ze hier dan rekening mee moeten houden. En dán maken we een hele grote kans, dat ze alles terug moeten draaien en het verdrag niet door mag gaan.

   EN DAT IS DE REDEN WAAROM DE VVD, RUTTE, JUNCKER DE HELE EU-SHEBANG ZO BANG ZIJN DAT DE BURGERS TEGENSTEMMEN EN HET NEE WORDT! DÁN ZOUDEN ZE KUNNEN VERLIEZEN!

   Wat wij moeten doen is massaal dus nee stemmen, en als het erdoor is en we winnen dit referendum en de elite wil er toch niets van weten en gaat gewoon door met het verdrag, meteen een fonds oprichten zodat alle nee-stemmers geld kunnen doneren (1 euro per persoon is al genoeg) voor een uitstekende advocaat, die dit voor ons bij de rechter voorlegt. En ik weet zeker dat we dit winnen zullen en dat zij dat verdrag ‘bye-bye’ kunnen zeggen!

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Rutte speculeert met de mogelijkheid dat het volk JA zal zeggen.
    Zegt het volk NEE!… dan ligt plan B al op tafel. Plan B is de wens van het volk negeren.
    Dan zal het er op aan komen of wij, het volk, niet of onvoldoende zal protesteren tegen deze gang van zaken. Een rechtszaak zal altijd helpen om zaken vast te stellen.
    Wat volgen moet is druk op de regering uitoefenen door de organisatie van stakingen,
    demonstraties, burgerlijke ongehoorzaamheid, etc. Ik ben benieuwd!

    Like

   • Mirjam zegt:

    Plan B ligt zeker al op tafel, en het is altijd goed om te protesteren, maar je krijgt hun het beste via dat wat het zwaarste weegt in de politiek en dat is Vrouwe Justitia: de wet.
    Vooral zij, de volksvertegenwoordigers, hebben een eed gezworen om zich aan de wetten van Nederland te houden en deze te volgen. En als er een rechtszaak komt, als het referendum door ons gewonnen wordt. En de rechter erkend dit referendum, dan kunnen ze niets anders doen dan de uitspraak volgen en uitvoeren.
    Ze hebben zich aan de wet te houden van de rechtspraak.

    Like

 4. Bas zegt:

  – Van Baalen: “Het is idioot”, zo waarschuwt hij, “om een raadgevend referendum in feite bindend te laten zijn.”
  – Van Baalen: “Het is bovendien tegen de grondwet, tegen de democratie. De Eerste en Tweede Kamer hebben het recht om een verdrag te ratificeren en ze hebben allebei voor gestemd.

  Zo denkt hij (namens de VVD) !

  Dat noemt zich een volkspartij. ”Dit is echt om van te Baalen” !!

  Like

 5. Mirjam zegt:

  Ze hebben allang een verbond met de Oekraïne gesloten, ook weer zonder de burgers de raadplegen. Dit is in feite ook niet verplicht, maar was wel zo netjes geweest. Dus alles gebeurt bij de regering Rutte in het verborgene. Het kost de Nederlanders de kop, want de Oekraine is zo corrupt als maar kan.
  Het is inderdaad wettelijk zo dat een referendum volgens de wet niet bindend is. Bepaalde pogingen om dit in de wet wel bindend te krijgen is verschillende keren door de regeringen voorkomen. Wettelijk is het echter wél zo, dat als een meerderheid van de burgers toch tegen stemt, dan kan de regering die niet naast zich neerleggen en moet ze met dit feit rekening houden. Zie hier:

  Wat is een referendum

  Een referendum is een volksstemming over een te nemen besluit. Er zijn vele soorten referenda die elk hun voor- en nadelen hebben. Om een referendum te karakteriseren zijn er drie vragen die gesteld moeten worden:

  Bij wie ligt het initiatief?

  Gaat het om het terugdraaien van een overheidsbeslissing of om een initiatief van de burgers?

  Is de uitslag bindend of niet-bindend?

  Er zijn drie mogelijke antwoorden op de vraag waar het initiatief ligt. In de eerste plaats kan het initiatief bij de burgers liggen. We spreken dan van een raadgevend referendum. Ook is het mogelijk dat een referendum volgens de wet verplicht is. In dat geval is er sprake van een obligatoir referendum. De derde mogelijkheid is dat het referendum op initiatief van de overheid wordt gehouden. Dit wordt ook wel een plebisciet genoemd.

  Een referendum waarbij de kiezers zich kunnen uitspreken over een beslissing die de overheid genomen heeft noemen we een correctief referendum. Referenda over een bepaald onderwerp kunnen echter ook gehouden worden op initiatief van een groep burgers, die daarvoor meestal een bepaald aantal handtekeningen moet verzamelen. Dit wordt een volksinitiatief genoemd.

  Tot slot is er de vraag of de overheid verplicht is om de uitslag van het referendum over te nemen. Als dat het geval is spreken we van een bindend referendum, anders van een niet-bindend referendum. In Nederland is een bindend referendum niet toegestaan volgens de Grondwet. Bij een duidelijke uitslag zullen politici de uitslag van een niet-bindend referendum echter moeilijk kunnen negeren.

  De combinatie van het antwoord op bovenstaande vragen bepaalt het type referendum waarmee je te maken hebt. Zo lag het initiatief voor het referendum over de Europese Grondwet bij de overheid, ging het om het terugdraaien van een overheidsbeslissing en was de uitslag formeel niet-bindend. We karakteriseren zo’n referendum dan als een raadplegend, correctief, niet-bindend referendum. De volgende referenda zijn mogelijk:

  Daarom is het zaak zoveel mogelijk nee-stemmen te krijgen. Dus Nederland zet hem op! We moeten deze eigenmachtige, allesverslindende, egocentrische moneymakers, een lesje leren door NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! te zeggen tegen het verdrag op 6 april. De SP stemt ook al tegen, dus deze hebben een redelijk grote aanhang. Nu komen ze van pas,

  Like

  • Harry zegt:

   Reken maar niet op de SP , die hadden ook al AFA tuig ( of AFA-achtig tuig) opgetrommeld om tegen Pegida te ageren .
   Ze zijn geen haar beter dan de PVDA .

   Links geteisem blijft links geteisem .

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Mirjam: 12.05. uur. Heel netjes uitgelegd van U Mirjam! Ergo, WIJ gaan nooit een Bindend Referendum krijgen als bevolking. Dat komt LINKS en de politiek-correcte BENDE niet uit! Mark my words.

   Like

 6. vanhetgoor zegt:

  Like

  • Bas zegt:

   De Jostiband steekt met kop en schouders nog ver boven de VVD uit.
   De Jostiband leden zien het vaak nog helderder dan die leden van de VVD old-boys borrelclub !

   Like

 7. Jade zegt:

  We kunnen na het geenpeil gebeuren in april ook nog
  wel een bindend referendum houden of we van Baalen
  onder de guillotine leggen of niet.

  Like

 8. Anneke zegt:

  Vanavond uitgezonden bij nieuwsuur de NOS. Weer een hersenspoeling, met de bedoeling om zoveel ja stemmers te krijgen, misschien ga ik wel niet kijken, want ik erger mij kapot en wordt alleen maar boos en dit is niet goed voor de gezondheid…we wachten af, ben benieuwd, kan de tv nog altijd uitzetten…maar mijn stem word NEE…..

  Like

 9. Hoe hálen ze het in hun kop! Bij deze àfserveren, die hele VVD!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 10. R.Kroonenberg zegt:

  .
  Mijn naam is Hans…completer Hans van Baalen
  en van dat referendum lig ik nú al wakker,
  ook Mark dus (mijn collega-zoete broodjesbakker),
  moge de Duivel al die nee-stemmers met voorrang komen halen !
  .
  het complete rijm: http://www.Jasterke.Wordpress.com
  .

  Like

 11. Tycho zegt:

  misschien moeten ze die van Baalen ook maar meteen uitgommen, die levert toch geen nuttige bijdrage aan Nederland.

  Like

 12. Tycho zegt:

  laat oekraine eerst maar zijn corruptie en zijn mensenrechten aanpakken dan kijken we over een jaar of 10 wel verder!

  Like

 13. Ron soeverein mens zegt:

  Vuile landverrader je bent zelf een product wat tegen de grondwet en de democratie is. Rijp voor Nurnberg 2!

  Like

 14. VarAway zegt:

  v.Baalen & Verhofstadt zijn de nieuwe facisten.
  Maarrrr heeft u toevallig vorige week onze CDA’er De Hoop Scheffer gehoord op
  BNR, de uitzending van Bernard Hammelburg?
  Deze ” Heer van Stand “, ex Minister van BuZa en ex Secr. Generaal van de Navo
  was net zo erg als vette van Baalen & Co.
  Ook HIJ zei letterlijk dat de “Regering” bij een NEE uitslag van het referendum, dit
  gewoon naast zich neer zou moeten leggen, aangezien het maar een RAADgevend
  Referendum betrof. Dus feitelijk niet van belang is voor de besluit voering.
  Het CDA heb ik NOOIT vertrouwd. Trouwens ook niet de VVD, PvdA, GL, D66, CU,
  SP, …PvdD..? 50+ ?, GPV soms, dus zet ‘m op Geert!

  Like

 15. Elena zegt:

  Denk dat vette Van Baalen varken nu echt dat wij beetje achterlijk zijn?
  Het landverraders tuig voelt zich zoooo verheven over de gewone piepeltjes.
  Die landverraders van de VVD en consorten proberen ons iets aan te praten.
  Dat referendum MOET er komen…niet goed schiks dan kwaadschiks

  WEG met alle landverraders !

  Stem NEEEEEEEEEEEEEE !!!….op 6 april.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Elena: 13.55. uur. Dat denkt die vieze vette pad ( Baalen) ook. Net als die psychopaat Verhofstad of VERROTSTAD, een vieze landverrader pur sang!

   Like

 16. Wijnand Stam zegt:

  Dat de VVD geen enkele moeite heeft met corruptie wisten we al.
  Ze hebben het uitgevonden en geperfectioneerd.
  Als we het gesprek tussen Adjiedi Bakas en de onderzoeksjournalist Arno Wellens
  ten grondslag nemen, waar de corruptie en zelfverrijking in de oostblok landen en
  met name Oekraïne uitvoerig en met naam en toenaam belicht wordt, waar zelfs
  de naam van van Baalen’s vriendje Verhofstad genoemd wordt, moeten wij dus tot
  ontsteltenis ervaren dat de VVD er totaal geen moeite mee heeft.
  Brussel zou overladen moeten worden met de Video – Politiek en Oostblok-
  criminelen – .
  En dan te bedenken dat er nog idioten in het land zijn die de VVD en andere
  satelliet partijen electoraal steunen.

  Like

 17. bari1951 zegt:

  Dit is op Kattukse Vrienden voor Israël herblogden reageerde:
  Wat is democratie?!

  Like

 18. Pegidafan zegt:

  Ze zijn als de dood voor dat referendum , ze schijten in hun luier die eu ratten , dat is de hele clou .Wat denken jullie van het referendum in Engeland , ze schijten peentjes . Maar mocht het nou zo zijn dat erbij de twee referendums NEE gestemd word en het gaat toch door , dan hoop ik echt dat de pleuris uit breekt . Want het zijn schoften hoor , ze draaien het gerust zo dat het kwartje dan toch weer hun kant opvalt , denk aan het verdrag van Lissabon .

  Like

 19. jungleelephant zegt:

  Die stink-nsb’er heeft al heel wat op zijn geweten en al heel veel bloed aan zijn worstenpootjes!Juist wel democratisch!Hadden ze niet voorafgaande aan het referendum,gauw moeten tekenen bij het kruisje,zoals gewoonlijk!En dat handelsverdrag met Amerika willen we ook niet,vette brulkikker!De hele wereld mag weten hoe het hier aan toe gaat met dat wan-beleid van jullie!

  Like

 20. Hendrik M. zegt:

  Oekraïne, een land in burgeroorlog, torenhoge schulden, zo ongeveer failliet.
  Een land waar USA/CIA de dienst uitmaakt, een oorlog met Rusland tracht te forceren.
  Een land waar olie en schalie zooi (gelegen op gebied der Oekraïense separatisten) wachten op ontginning door USA bedrijven, Monsanto tekeer kan gaan….
  Een land wat er slechter voorstaat dan Griekenland ooit gedaan heeft inflatie van 12%, werkloosheid 10%, staatsschuld boven 70%, begrotingstekort van zo’n 5%.
  Ow ja, MH17 is een CIA/Kiev misdaad…
  NEE tegen dat verdrag is OK!

  Like

 21. C.A.Barstow zegt:

  Al zou de gehele Nederlandse bevolking tegen stemmen, dat verdrag komt er, reken daar maar op.
  Het stel verraders in politiek Den Haag zal het worst zijn wat u stemt, of wat u er van vind of denkt.
  Mocht de uitslag van het referendum een NEE zijn dan lullen die volksverraders dat met een prachtig sprookjesverhaal de prullenbak in, wordt het een JA dan kunnen we hieruit concluderen dat het gros van de Nederlandse bevolking zich nog steeds als een kip zonder kop door haar bestuurders laat voorliegen, bedonderen en besodemieteren.

  Like

 22. paulzwueste zegt:

  van Baalen kun je als clown huren op verjaardagen.
  Kinderverjaardagen kan niet meer sinds hij met Verhofstad naar Oekraine is geweest.
  Allergrootste voordeel hij hoeft zich niet te schminken.

  Like

 23. Roeland zegt:

  Ik weet, dat ik alleen sta met mijn stemadvies voor dat referendum. Stem voor toetreding en vooral stem.
  Ook al stem je tegen mag ook van mij , maakt toch niet uit. Rusland gaat toch wel winnen. De roeski beer heeft een hele lange politieke adem ;-)..Maar is wel Christelijk en Israel vriendelijk..!

  Oekrainers visum vrij naar EU , betekent einde EU en Oekraine in huidige vorm! Begrijpen jullie dat nu echt niet?
  Overigens legt de EU toch het referendum resultaat naast zich neer.

  Like

  • C.A.Barstow zegt:

   Als Rusland christelijk is dan is mijn oma koningin van Spanje:)
   maar, er valt wat voor je redenering te zeggen.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Roeland. Natuurlijk begrijpt iedereen alles.
   Jouw verhaal boven gaat wel om je eigen mening natuurlijk en die vind ik tamelijk irreëel…
   EEN zaak staat momenteel heel erg duidelijk vast, namelijk dit, dat Rusland de toetreding van Oekraïne tot de EU NOOIT zal goedkeuren.
   Poetin weet ook dat dit verdrag de aanloop is voor toetreding tot de EU.
   Poetin weet ook dat toetreding tot de EU toetreding tot de NAVO betekent.
   Het is een spiraal naar het einddoel toe… en dat is Rusland insluiten en inlijven als lakei van de VS… zoals het hele westen momenteel is ingelijfd bij die VS.
   De EU zal aan zichzelf ten onder gaan, daar moeten we geen oorlog met Rusland voor riskeren.

   Like

 24. Republikein zegt:

  Theresa Geissler zegt:
  8 februari 2016 om 12:50
  Ik vul in; in reet neuken!
  Heb ik het goed?
  Puzzelen is een hobby van me.
  Heb ik je aangestoken?

  Like

 25. Petecoole zegt:

  Nooit iemand de link gelegd tussen het dansen in Kiev van vBaalen (met zijn maatje Verhofstadt) en het neerhalen van MH17 ?

  Like

 26. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 27. Jules Vismale zegt:

  Mislukte hansworst en huichelachtige blaaskaak die je bent, Hans Van Baalen! Sinds wanneer druist een referendum in tegen de grondwet en democratie? Als burgers eerlijk mogen gaan stemmen over waar zij het nou wel en niet over eens zijn dan is dat pas echt democratisch te noemen.
  Toen wij in 2005 eerlijk mochten gaan stemmen over hoe de (voor iedereen onbegrijpelijke) Europese Grondwet er wel of niet moest komen, ik was zelfs tijdens een campagne met enkele kennissen in Utrecht waar een tegenstander aan mij vroeg of ik daar tegen wilde stemmen en dat ik niets liever wilde dan ‘NEE’ stemmen, werd het in het geheim verworpen! Zowel Frankrijk als Nederland stemden tegen en dankzij die stomme premier van een Jan Balkenende (Bak-ellende!) kwam deze er toch via het even ondemocratische Verdrag van Lissabon en durfde Balkenende ons nog de les te gaan lezen dat wij ‘JA’ moesten stemmen om de Fransen een lesje te leren! De klootzak van een minister Laurens Jan Brinkhorst praatte ons zelfs angst aan door te beweren dat als we tegen zouden stemmen in Europa het licht uitging!
  Jammer genoeg voor hem gaat het licht al uit door hun oerstomme opvolgers en ik vergeet ook niet snel dat Balkenende in 2004 nog het lef had om te verkondigen dat kolonel Claus von Stauffenberg (1907-1944), de man die op 20 juli 1944 probeerde om Adolf Hitler met een Engelse bom op te blazen hoewel dit mislukte, de “grondlegger’ zou zijn voor het Verenigd Europa, iets wat juist Hitler al wou! En hoe spijtig was het niet dat die Balkenende niet eens een stevige klap in zijn idiote uilengezicht had gekregen omdat hij de aanslag door graaf Stauffenberg schandelijk misbruikte!
  En terug te komen op Van Baalen en alle mensen op E.J. Bron die bij het referendum over het verdrag met Oekraïne gaan stemmen en ‘Nee’ zeggen (dat doe ik namelijk eveneens) waarna van Baalen het gore lef heeft om dit af te wijzen: ga desnoods naar het Binnenhof in Den Haag toe en jaag dat stuk stront en zijn kornuiten weg en bekogel hen desnoods met stinkende modder en vuilnis! Dan weten ze pas goed hoe verschrikkelijk lang wij al van hen BALEN!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s