Zweedse feministes willen niet tegen verkrachters beschermd worden

Screenshot_112

(Vertaling: E.J. Bron)

Na de massale overvallen op autochtone vrouwen door immigranten hebben in Zweden groepen mannen ertoe opgeroepen de vrouwen actief te verdedigen en tegen overvallen te beschermen. Links-extremistische feministes laten sindsdien op Twitter openlijk weten dat ze deze hulp in geval van een overval helemaal niet willen.

ongecensureerd.at

“Niet jullie vrouw”

Inderdaad werden onder de hashtag “#inte er kvinna” een heleboel berichten geplaatst met de mededeling dat niet de buitenlandse seksdaders, maar de om hun lichamelijke ongedeerdheid bezorgde Zweden diegenen zijn die hen “bang, bezorgd, woedend en treurig” maken, aldus citeert de nieuwssite “TheLocal.se.”

De Zweedse media nemen de actie waar als burgermoed tegen “racisme” en de “rechts-extreme meute”, terwijl menig hulpvaardige Zweedse man er in het vervolg wel tweemaal over nadenkt om een ingesloten en betaste vrouw te helpen.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Eurabië, Feministes, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Marxisme, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, political correctness, propaganda, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

73 reacties op Zweedse feministes willen niet tegen verkrachters beschermd worden

 1. jungleelephant zegt:

  Ik snap die wijven niet,echt niet!Misschien kunnen ze geen Zweedse man krijgen?

  Like

 2. Ron zegt:

  Wat een stelletje verraders en zelf-haters.

  Ga er voorlopig vanuit dat het een minderheid betreft.
  Kunnen ze geen sticker op hun jas plakken dat ze niet geholpen willen worden en zich graag als verkrachtingsslachtoffer aanbieden aan loslopende rapefugees?
  Dan is het voor iedereen meteen duidelijk.

  Like

 3. Fred zegt:

  Die ouwe uitgedroogde taarten zijn natuurlijk dolblij dat er nog iemand is die nog een keer seks met ze wil hebben.
  En die mogelijkheid mag natuurlijk niet verstoord worden.
  Al dan niet, knettergek.

  Like

 4. Sjoe! zegt:

  Ondergeneukt, wat.

  Like

 5. Geronimo zegt:

  “Links extremistische feministes”, wat kan je meer van linkse, en dan nog eens extremistische debielen verwachten, deze groep met klaarblijkelijk slechts één hersencel. Zot zijn doet geen zeer, zegt men wel eens, maar alleen zolang men dit niet zelf beseft, wat hier duidelijk het geval is. Of hoe fanatiek en dwaas mensen kunnen zijn als ze menen met hun denkbeelden de morele goedheid in pacht te hebben.

  Kunnen ze misschien een of ander links-extremistisch insigne dragen, zodat de Zweedse mannen meteen het linkse kaf van het rechtse koren kunnen scheiden als het op het verdedigen van hun vrouwen tegen de islamitische indringers/veroveraars aankomt.

  Like

 6. Edjan zegt:

  Dit is in Amerika al vele jaren aan de gang en veel mannen daar zijn nu zover dat ze bij een verkrachting gewoon door (zouden) lopen. En niet omdat ze verwijfd zijn, ook niet omdat ze verkrachting van vrouwen goedkeuren, maar omdat ze dit soort uitspraken beu zijn. Een man doet het per definitie fout in de ogen van dit soort vrouwen.
  De uitspraak van de een of andere haat-imam dat mohammedanen gerust Europese vrouwen kunnen verkrachten omdat ze toch niet gewroken worden, krijgt zo een profetische kwaliteit.

  Like

  • exmarineman zegt:

   In Amerika word je als helpende ook nog gestraft als er ook maar iets verkeerd gaat tijdens je hulp…. Tja de Zweedse man drinkt ook veel te veel en wellicht zit daar ook nog iets achter bij die “vrouwen”. Maar ja feministes zijn voorzover ik weet over het algemeen links en komen op voor de vrouwenrechten voorzover dat tegen de blanke man gaat. Wat horen we dan van al die feminstes in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk enz enz over het gedrag van al die vluchtelingen? Ze staan hier ook te demonstreren met borden: refugees welkom enz enz en met tekst wij zijn tegen racisme…….

   Like

  • Cathja zegt:

   @ Edjan om 00:37

   Ik ga bijna denken dat die feministische wijven er totaal geen punt van zouden maken als ze worden verkracht. Dat ze er zelfs van ‘genieten’.

   Als je als man een vrouw zou willen helpen die wordt ‘gepakt’, dan lijkt me dat voor een man best een dilemma! Je wilt haar beschermen, maar je weet niet of dit wel op prijs wordt gesteld. Ik denk dat de meeste vrouwen toch wel dankbaar zijn voor mannelijke bescherming. Maar verreweg de meeste vrouwen zijn gelukkig ook geen feministen.

   We leven in een hele rare wereld en tijd, Edjan!

   Geliked door 1 persoon

   • Edjan zegt:

    Hoi Cathja, het is zoals exmarineman hierboven zegt: in Amerika zijn mannen bestraft voor het helpen van vrouwen tijdens een aanranding of verkrachting. Ze zouden dan “iets verkeerds” hebben gedaan of gezegd.

    Like

 7. danny zegt:

  Zielige domme linkse wijven!

  Like

 8. geentvkijker zegt:

  DIT soort wijven WIJVEN DUS…..verpest het zo wel, voor anderen. Meisjes en andere vrouwen
  en ook bejaarde vrouwen die op sommige momenten dus HULP nodig hebben, kunnen daar wel naar fluiten…..en dankzij DIT soort WIJVEN loopt een eventuele HULP dadelijk gewoon door !
  Dat kan voor onschuldige slachtoffers NET het verschil zijn tussen dood of leven !!
  Gatverdamme……elke keer als ik nou weer iets lees, dan denk ik : huhh, wa nou weer ?
  Je valt van de ene verbazing in de andere…..maar dankzij Bron en nog wat andere goede websites blijven WIJ hier in ieder geval GOED op de hoogte !

  Like

 9. Hans zegt:

  Deze geestelijk en lichamelijk verschrompelde wezens zijn een vaag aftreksel van wat Chromosomen in combinatie met Eiwitten, RNA en DNA ooit als vrouw bedoeld hebben.

  Liever één arabier in de kut, dan tien op de vlucht.

  Zoiets.

  Like

 10. Petecoole zegt:

  Denk toch dat we beter is wat gratis vrouwencondoom uittedelen… Als bescherming tegen wat islam-disease’s.. Q-koorts-blauwtong– (de soldaat van allaah wil altijd ‘tongen’ ,heeft tie ooit gezien in een pornofilm) – ectyma – clostridium-enterotoxaemie enz. enz. (De lijst met dieren-ziektes in te lang voor dit blog)
  Of die meiden (van middelbare leeftijd) moeten ook aangeven dit niet te willen…stakkers..

  Like

 11. Avidia zegt:

  Laat ik het netjes houden, onbegrijpelijke vrouwen!!!!

  Like

 12. Benesha zegt:

  Kunnen zulke gekke linkse feministen alvast zonder onderbroek langs de straat lopen en zodra er een rapefugee passeert alvast met de benen wijd of op 4 poten klaar gaan zitten. Net door zulke gekheid is Zweden verloren.

  Like

 13. Tja, sorry dat ik het zeg, maar met zulke gezichten zullen ze op een ‘gewone’ manier ook geen ‘normale’ man aan de haak kunnen slaan!

  Like

 14. Op zichzelf -let wel, ik zeg: Op zichzelf- begrijp ik wel iets van deze houding:
  Ik sta eveneens gereserveerd tegenover pontificaal tentoongespreide bescherming, hoe goed ook bedoeld; het maakt me kregel omdat het je, in dit geval als vrouw, in een hokje van zwakte en afhankelijkheid plaatst en daar kan ik niet tegen. In mijn jonge jaren teveel betutteld, denk ik. Verder moet je er volgens mij aan denken: Als je je dit al te kritiekloos laat aanleunen, hoe ontwikkelt het zich dan? We moeten niet vergeten, dat de moslims al hun vrijheidsbeknotting van vrouwen eveneens “bescherming” noemen, omdat vrouwen volgens hen niet tot zelfstandig denken en handelen in staat zijn. De “diamant in het doosje,” weet u wel? Die kant moeten we absoluut niet op, dus is het echt het beste, je angst in deze, hoe reëel ook, niet de vrije teugel te laten en je niet al te dankbaar-afhankelijk op te stellen, want dan wordt het middel erger dan de kwaal.
  Wat die feministen echter niet doen is: Aan deze opstelling de logische consequentie verbinden om hun woede op de ware schuldige te richten, te weten: De islam, en daar gerichte maatregelen tegen te nemen, niet alleen fysiek, maat tevens in het politiek-maatschappelijke debat. Dat willen ze niet en dat zúllen ze niet, omdat ze zich voor het overgrote deel als ‘links’ beschouwen en omdat ‘links’ nu eenmaal staat voor het tolereren van alles en iedereen, de islam voorop, wat in de praktijk dan weer ontaardt in ‘wegkijken.’-Zoals heel links. Verkrachtingen zijn de schuld van de autochtone man en daarmee basta.
  Gecompliceerd voor ze! Waren ze feministen geweest van het veel schaarsere soort, waartoe bijvoorbeeld Petra Raab en ook ikzelf behoren, dan had ze meteen veel duidelijker voor ogen gestaan, tegen wie of wat ze zich moeten richten.

  Like

 15. koddebeier zegt:

  Krankzinnig !!!

  Like

 16. Frans Brassens zegt:

  Als ‘normaal’ denkend mens zou je verwachten dat dit een zogenaamde hoax betreft.
  Een wat onsmakelijke in dit geval.
  Kennelijk is dat niet het geval, wat tot de onvermijdelijke constatering leidt dat de krankzinnigheid wel héél heftig om zich heen grijpt.
  Die krankzinnigheid uit zich trouwens op veel meer fronten zoals we weten, en ook niet alleen in Zweden.
  Waar is het gezonde verstand gebleven? Waar het ethisch vermogen?
  En, hoe kómt het nu eigenlijk dat men in die volslagen onzindelijke verstandloosheid is vervallen?

  Like

 17. Hendrik M. zegt:

  Links-extremistische feministes verplicht een fel rode hoofddoek of armband dragen; weten de mohammedanen welke stinkhoeren ze rustig kunnen pakken en de overige Zweden wie ze niet hoeven te verdedigen.
  Het kan zo gemakkelijk zijn..

  Like

 18. johan zegt:

  Dat soort wijven haat bij voorbaadt alles wat een lul heeft, Mijn moeder heeft mij opgevoedt met respect voor zowel mannen als vrouwen, maar voor dat soort wijven had mijn moeder geen respect.

  Like

 19. elisah zegt:

  Mocht een of andere gek het proberen om mij lastig te vallen of proberen te verkrachten (ik kan goed voor mezelf opkomen) dan zou ik het zeer op prijs stellen als er een echte man in de buurt is die mij zou helpen.
  De maniak die mij ooit heeft aangevallen, ging er snel vandoor toen bleek dat ik kon vechten. Eigenlijk was ik boos dat hij wegrende, ik was nog niet klaar met hem….. Volgens de dokter was ik door het oog van de naald gegaan.
  Een maand later had de politie hem te pakken, het bleek dat hij twee weken voor de aanval uit de bijlmerbajes was ontslagen. Hij is weer een jaar de gevangenis in gegaan.
  Volgens mij zijn die zgn Zweedse feministes zeer ernstig in de war, gewoon niet luisteren naar die gierende gekken en er ook al helemaal geen aandacht aan besteden.

  Like

 20. boorzalf zegt:

  Die rechtse op de foto, wat kijkt die streng. Kan zo door gaan als meesteres in een martelkamer.

  Like

 21. Tom Hendrix zegt:

  Linksen zijn schijnbaar onverbeterlijk. De waanzin ten top, ik begrijp die madammen echt niet! Knettergek!

  Like

 22. semper fi zegt:

  Die wijven zijn te lelijk en lopen geen gevaar,hoe wel?/ze neuken ezels!!!!
  Even een stelling,graag uw mening!!!!
  OVER BEWAKING GESPROKEN!!!!!!
  Mogen uw kinderen /kleinkinderen op school in elkaar getrapt worden door islamtuig??
  Vindt u het welnormaal dat die opgepompte kroonprinses amaliatje met getrokken pistool bewaakt wordt??
  Als anti oranjefan maak ik me daar erg kwaad over!
  Dan nog die linkse ratten die steeds zeggen dat Wilders bewaakt wordt van ons belasting geld!!!????
  Nee de oranjes bewaken ze gratis!!!!
  Wens u een mooie dag zonder op straat moslims te zien,,,,,,laten wij eerllijk zijn ,die kopvodden lokken zinvolgeweld op!!(de agressie straalt eraf vaak!!o nee er zijn ook goede!!!!!!!!
  AMEN

  Like

 23. ildiko zegt:

  ideologieën die gebaseerd zijn op hersenspoeling zoals socialisme, communisme, islamisme zijn giftige dodelijke combinaties van massa vernietiging.

  Like

 24. Gasso de Commando zegt:

  Die linkse zure droogkutten zijn allang blij als ze eens een keer uitgewoond kunnen worden.
  Wie dat doet zal ze een zorg zijn…

  Like

 25. carthago zegt:

  Te hopen valt dat deze Zweedse trollen geen dochters hebben,want die zijn dan voorlopig de sigaar bij de twee miljoen loslopende testosteron kokosnoten en kalifaatratten in Zweden.Sinds de massale gewelddadige inval van moslims in nederigland vanaf eind jaren zeventig, hoor je bijvoorbeeld van de nl feministen ook geen enkel beklag over de moord, verkrachting en tirannie cultuur van de barbaarden;de anconaatjes en halsemaatjes hebben het achterste van hun tong altijd gericht naar de verrotte nederiglandse mannetjes,maar richten om moverende redenen hun andere achterste nu naar de kokosnoten om bepaalde schade in te halen vermoed ik.
  Heldin heks halsema vangt nb van die neder mannetjes nog jaren wachtgeld van twee ton,door vlak voor de wetswijziging van de wachtgeld regeling nog gauw even uit de politiek te stappen, de crimineel.

  Like

 26. Nikki zegt:

  Op de foto staan wel erg knappe feministes. Meestal zijn ze lelijker. Vroeger gingen dat soort vrouwen op de brandstapel wegens een relatie met de duivel.

  Like

 27. Links-extremistische feministes craving for black islamic cocks, net zoals die gesluierde hoeren van hen…

  Like

 28. joopklepzeiker zegt:

  Like

  • elisah zegt:

   Zeer gruwelijk die foto, erg triest voor die vrouw. Aan haar handen te zien heeft ze flink gevochten voor haar leven.Laat me denken aan een andere gruwelijke foto die ik gezien heb, daar was de verkrachter nog druk bezig met een vrouw die inmiddels was overleden.
   De beesten die zoiets doen mogen ze van mij afmaken.

   Like

  • geentvkijker zegt:

   Mijn man kwam net thuis…..
   Ik vroeg aan hem ( zonder dat ik die foto liet zien ) ` wat vindt jij ? Moeten wij ` iets ` doen aan onze verdediging ? een wapen of zo ? …..
   Zegt ie : ben jij GEK geworden of zo ??
   ik zeg : nou….da weet ik zo net nog niet, het komt allemaal wel ERG dichtbij, en er gebeuren ZAT rare dingen, maar ja….JIJ ziet en leest die niet !
   Hij : en jij met je internet, GELOOF DAT TOCH ALLEMAAL NIET !
   Toen werd ik pissigggggg
   Ik zei : ` zal ik je eens wat laten zien, HOE het er bijvoorbeeld uit kan zien NA een verkrachting en moord…….. TOEN TOONDE IK DE FOTO……
   en ik zag dat ie wel schrok…………..EN ??? Zei ik…..wat vindt je er NU van ??
   ACHHH…zei ie …….DAT KAN TOCH OVERAL GEBEUREN TOCH….JE WEET TOCH NIET W I E DAT GEDAAN HEEFT ???????????
   oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooohhhhhhhhhh……..zuchttttt……..
   toen :
   I K HEB HEM GESLAGENNNN……….En : HIJ SLAAPT VANNACHT A P A R T
   en MISSCHIEN MORGEN OOK NOG WEL !!! …….wat een klootzak !
   Gaat lekker hier……….

   Like

   • elisah zegt:

    Ik heb het met je te doen, maar maak er maar geen ruzie over. Zijn ogen zullen op een gegeven moment wel open gaan.
    Wat mij betreft mag de foto nu wel weg, het is zielig voor die arme vrouw.

    Like

   • geentvkijker zegt:

    Het punt is Elisah : dat mijn man gewoon veeeel te GOED gelovig is, hij werkt hard, en hij hoort wel i e t s van de gebeurtenissen, maar w a t hij hoort, hoort hij van Radio of TV ( overdag radio op werk, `s avonds TV ) …van mij hoort ie natuuuurluk de andere kant van de gebeurtenissen die ik hier lees 300 a 800 x per dag, dus mij ontgaat BIJNA niets. Soms lees ik iets en dan roep ik hem….en dan kijkt ie me zooooo raar aan, ….het is niet dat hij me niet vertrouwt of zo ( want ik zit niet te CHATTEN, GAMEN, DATEN en ik heb GEEN FACEBOOK !!! ) ….maar HET DRINGT MAAR HEEL LANGZAAM TOT DIE BUITENWERELD DOOR, w a t er precies, dagelijks afspeelt, en mijn man is er daar 1 van….Daar wordt ik dan zooooo eens in de paar weken zo godsgruwelijk kwaaaad van, dat ik de blinde vlekken voor mijn ogen zie, net als bij die LAUWE OPMERKING van gisteravond…..gatverdamme ! Ik vrees er dus voor, en ik zie het ook om mij heen bij andere stellen, dat er altijd 1 is die het wel begrijpt en die andere, is nog niet zo ver. Dat veroorzaakt tweespalt…..waar ik soms zoooo moe van wordt.
    Afijn, hier is de situatie dus andersom : ik lig hier dadeluk op het `moment supreme `
    oftewel DAG X , met me wapen in de struiken, en HIJ zit op de bank….
    Zie je het al voor je ??? Ik ben nu 58, maar nog NIETS aan pit verloren, sterker nog, ik loop net zo hard als mijn mechelse herder ! Ik loop nog steeds op sportschoenen !
    Wie gaat hier dadeluk dus ons territorium verdedigen, I K dus….en niemand anders. En die pit zal ik dadeluk hard nodig hebben, want als het moment daar is, staan wij er allemaal ALLEEN voor…….we kunnen beter een cursus `schieten ` gaan aanschaffen,
    als de ROVERHEID TEGEN ONS IS…..net als de vrouwen in Oostenrijk en Zwitserland,
    waar alles is uitverkocht…

    Like

   • elisah zegt:

    Ik maak me ook vaak druk over alle ellende die ik lees, mijn man inderdaad minder.
    Misschien is dat zijn manier om er mee om te gaan. Als het er op aan komt heb ik ook, zeg maar, een paar kloten en ben ik waarschijnlijk heftiger dan menig man, ondanks dat ik ook al in de 50 ben. Wel probeer ik er op te letten dat ik ook nog leuke dingen zie en doe, anders heb ik helemaal geen lol meer en dat plezier gun ik al die foute figuren niet.

    Like

 29. Dit loopt helemaal verkeerd af. Ik zie binnenkort nog wel een enorme markt voor tweedehands autobanden ontstaan, met aanmaakblokjes, waarbij elke verkrachter de Zwarte Band krijgt.

  Like

  • joopklepzeiker zegt:

   Dat is hoe men in Nigeria zaken afhandelt , ben er geen voorstander van !
   Geeft zo een berg rotzooi, stank en rook, slecht voor het milieu.

   9 mm , tussen de ogen is voldoende !

   Dames leer schieten !

   Like

 30. Nog een ‘huzarenstukje’ van de ‘ouwe rotten’ onder de feministen:
  De jongere generatie vrouwen “schertsend” dreigen om op la Clinton te stemmen!
  http://nieuws.tpo.nl/2016/02/08/jonge-vrouwen-vinden-hillary-clinton-stom/
  “Grappig” of niet, de rimpelige nek omwringen zou je ze!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 31. biebie zegt:

  Zweedse, eigenlijk niet vreemd.
  Wat de oorzaak ook moge zijn dat deze natie zich als eerste wil uitgummen, ik weet het in ieder geval niet.

  Like

 32. Mirjam zegt:

  Misschien zien ze het wel als een vervanging voor ‘in vitro fertilisatie’, je weet maar nooit…

  Like

 33. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 34. C.A.Barstow zegt:

  Geef die Zweedse dames een pistool 9m/m Cal. en je begrijpt direct wat zij bedoelen, met deze feministische dames wil je geen ruzie krijgen, laat staan dat zij zich tegen hun zin even laten doorsmeren.

  Like

 35. guusvelraeds zegt:

  Denk je alles gehad te hebben aan links, feministisch en progressieve perversiteiten, lees je dit.

  Like

 36. Mirjam zegt:

  Het rare is, dat Zweden vroeger altijd een synoniem voor me was voor Pippi Langkous van Astrid Lindgren en van ABBA. Ik heb de films van Pippi allemaal gezien en onlangs was er een reportage over Astrid Lindgren op de tv en dat liet me terugdenken aan mijn jeugd. Toen was de wereld nog simpel, maar gelukkig veel normaler dan hij nu is. ABBA maakte prachtige muziek en Zweden is/was een prachtig land en ik kan niet begrijpen dat het nu naar de knoppen is. Ik wilde er vroeger altijd naar toe, maar ik zal eerlijk zeggen dat heel de wereld me niet meer trekt om te ontdekken, want wat ik er nu al van weet, is voor mij genoeg.

  Ik heb ook helemaal geen zin om naar welk land ook te gaan dit jaar, of de volgende jaren. Wat voor mij het belangrijkste is, dat alles goed gaat met mijn familie, met alle mensen, maar ook dat de wereld weer normaal wordt. Maar vooral dat Nederland mijn vaderland blijft en niet veranderd in een moslimmekka, waar debielen het normaal vinden om kinderen in zwembaden te verkrachten en erna meteen weer een rondje te gaan zwemmen alsof er niets aan de hand is, waar zogenaamde vluchtelingen denken dat het normaal is om geiten en ezels te verkrachten en daarna ze de kop af te snijden en dat vrouwen oud vuil zijn en ze ook als zodanig behandelen.
  Onze voorvaderen zouden zich in hun graf omdraaien als ze wisten dat deze mensen bijna zeker hier zullen blijven en de voorvaderen zullen zijn van een nieuwe generatie Nederlanders. Deze mensen kunnen zich niet gedragen en hebben geen opvoeding, moraal en waarden.
  Nederland was vroeger een rots die mij en de mijnen beschermde tegen de rest van de wereld. Een klein land, maar oh zo groot in wat het kan en wat het deed. Maar nu…

  Als dit jaar nog miljoenen meer deze kant opkomen, dan gaat ook Nederland naar de knoppen met dit debiele beleid. Ik heb nu al dat, als ik op straat loop, ik de hoofddoekjes aan het tellen ben die ik zie. En dat ik bij elk hoofddoekje ook denk: alweer een Ali Baba, het houdt niet op.
  Ik ben een vredelievend mens, maar ik wil dit volk niet hier. Ik wil deze wilden niet hier. Ik ben bang voor de toekomst van onze kinderen. En vind het erg dat iedereen geen veilig gevoel meer heeft als hij gewoon op straat loopt, mede ook om de dingen die je ziet op het internet over wat deze menssoort uitvreten. Als ik ze zie, dan denk ik automatisch aan de wandaden die in de naam van de islam gebeuren. Ik bid iedere dag dat de grenzen dicht gaan. En ik hoop dat al het zooitje teruggaat naar waar het vandaan komt. Die mensen horen daar, waar ze geboren zijn met hun extreme ideologie. God help ons!

  Like

 37. Cathja zegt:

  @ Mirjam op 8 februari om 23:45 uur

  Uw reactie is me uit het hart gegrepen. Ik heb er niets aan toe te voegen. Ik deel uw gevoelens en ongerustheid.
  Ook ik ken het gevoel (op de markt, of in een ‘goedkope’ winkel) dat heel Ankara aanwezig is, wat ik beslist niet wil zien in mijn land! In mijn kindertijd zag je dit helemaal niet, ook al kwamen er toen mondjesmaat enkele gezinnen van arbeidsmigranten uit met name Marokko hier wonen. Dat de vrouwen toen hoofddoeken droegen, kan ik me niet herinneren. Het lijkt erop dat nu ze met steeds meer moslimvrouwen hier zijn, ze ook veel meer voor hun ‘religie’ uitkomen, en die hoofddoeken durven te dragen. Ook onze anti-discriminatiewet ondersteunt hen daar feitelijk in.

  Ons land verpaupert. Kijk eens in een wijk rond waar veel allochtonen wonen: schotels aan de huizen, bij flats rijen schotels aan de balkonnetjes, gordijnen die vaak als vodden voor de ramen hangen, onverzorgde tuintjes, rotzooi aan de straat, meegenomen winkelwagentjes, en de allochtonen die zich in die buurten laten zien kijken niet bepaald vriendelijk. Ze beschouwen MIJ als een vreemdeling, terwijl IK hén als vreemden moet zien.

  Deze mensen zijn DE BEZETTERS van MIJN/ONS land!

  Ik vrees dat het alleen maar erger wordt. Zeker met al dat linkse geluid om ons heen. Het lijkt wel of de afkeer van links tegenover de vaderlandslievende mensen steeds groter wordt, steeds meer voelbaar.
  In mijn ogen zijn zij landverraders!

  We kunnen het tij niet keren, beste Mirjam! Het enige wat we wel kunnen doen is op de juiste partij stemmen als het zover komt. Maar als ik vanmorgen in De Telegraaf lees wat Spekman weer over Geert Wilders zegt, dan slaak ik alleen maar een hele diepe zucht……!
  Het is vechten tegen de bierkaai.

  Like

  • Mirjam zegt:

   Nee, dat is het niet Cathja, het is niet vechten tegen de bierkaai. Ik ben blij dat er nog genoeg mensen bestaan die er hetzelfde over denken dan ik. Ik weet dat dit ook een reden heeft. Ze zullen niet winnen, echt niet. God heeft zijn ‘leger’ ingezet: mensen die elkaar begrijpen en de waarheid zien. Daar zijn wij er twee van, maar ik weet zeker dat er miljoenen meer zijn zoals wij. En die zullen in opstand komen, zij het in het echt, of zij het in de stilte. Maar opstand zal er zijn. En de duivels zullen deze mensen nooit kunnen overtuigen van hun gelijk. En nooit kunnen winnen van ze. WAT BEN IK DAAR BLIJ OM! :), ondanks mijn droevige momenten om dit alles.
   We moeten er zelfs trots op zijn dat wij de waarheid wél zien, want dat is een geschenk. De rest van de meute, die het niet zien, daar kun je alleen maar medelijden mee hebben, want dat zijn de zombies.
   Jezus heeft dit eens zo goed gezegd, vlak voordat hij aan het kruis stierf: ‘Vader vergeef hen, want ze weten niet wat ze doen’ Alles wat nu gebeurt is voorspeld in de bijbel, maar ook dat er verlossing komt en Jezus terugkomt op aarde. In welke vorm dat God terugkomt op aarde, maakt in feite niets uit. Wél dat Hij dan de wereld bevrijdt van die duivels en zombies. En hoe Hij dit doet, dat maakt ook niet uit. Het zal gebeuren, dat weet ik.
   Spekman kan roepen wat hij wil, niemand neemt de PVDA en zijn aanhang nog serieus. Wilders gaf als reactie op zijn tirade aan dat als er toch één is die Nederland naar de knoppen heeft geholpen met hun beleid, dan is het de PVDA wel. En daar heeft hij volkomen gelijk in. Wilders is sterk, Cathja, hij is ook één van ons :)…

   Like

   • elisah zegt:

    Ik heb nog niemand gesproken die blij is met wat er nu aan het gebeuren is. Echt iedereen, die er over durft te spreken, is boos en het niet eens met de situatie in Europa, het zijn overigens absoluut geen zgn tokkies. Misschien woon ik in de juiste provincie?

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Mirjam en Cathja, ik ben het helemaal met jullie eens! De God van Abraham, Isaac en Jacob, zal ONS bijstaan!

    Like

 38. ‘Was will das Weib?’ Ik wilde de dames van het shespot-forum waarschuwen tegen de islamisering, zie http://petervandenbrink.jouwweb.nl/shespot. Als dank ben ik nu verbannen van hun forum.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s