CARTOON

Screenshot_57

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op CARTOON

 1. Driek zegt:

  TELEGRAAF

  Klaver: legale route vluchtelingen
  UTRECHT –

  Er moet een legale en veilige route naar Europa komen voor vluchtelingen, om te beginnen voor een klein half miljoen. Dat heeft GroenLinks-leider Jesse Klaver dinsdag gezegd op een bijeenkomst in Utrecht. Klaver wil voorkomen dat vluchtelingen zich nog langer genoodzaakt voelen in levensgevaarlijke bootjes te stappen. Intussen kan Europa zich georganiseerder voorbereiden op hun komst.

  Hij wil dit regelen via een reeds bestaand opvangprogramma van de internationale vluchtelingenorganisatie UNHCR. Die registreert, identificeert en selecteert vluchtelingen die vervolgens legaal een veilige plek kunnen krijgen. Dat programma moet fors worden uitgebreid.

  “We moeten ervan uitgaan dat komend jaar weer een miljoen vluchtelingen Europa binnen komen”, aldus Klaver. Hij wil de route beginnen voor de 460.000 vluchtelingen waar de UNHCR nu al een permanente plek voor zoekt.
  Beloften

  Klaver wil ook meer geld voor opvang van vluchtelingen in de eigen regio. “De Verenigde Naties hebben om 9 miljard gevraagd, vorig weekend is in Londen slechts 7 miljard beloofd. En de geschiedenis leert dat een deel van de beloften niet daadwerkelijk betaald wordt.”

  Klaver sprak verder zijn steun uit voor het voorstel van de Europese Commissie om vluchtelingen binnen Europa structureel eerlijk in Europa te verdelen en sancties op te leggen aan weigerachtige lidstaten. Hij wil verder financiële en personele hulp voor Griekenland om selectie voor herverdeling binnen Europa doelmatig te organiseren.

  Tenslotte wil hij dat vluchtelingen meteen gaan werken aan hun integratie: “Dat betekent direct de mogelijkheid om te werken en onderwijs te volgen.”

  Like

  • danny zegt:

   Tuurlijk Klaver haal die ‘ zogenaamde vluchtelingen ‘ maar weer binnen de Europese grenzen. Zitten de meeste Europeanen echt op te wachten. En laat de europese bevolkingen maar weer barsten.

   Ga zo door klaver!

   Like

  • Edjan zegt:

   Ja Driek, ik las het net ook. Melkmuil komt met gigantisch plan. Miljardje hier, miljardje daar, melkmuil kijkt niet op een miljardje. Melkmuil laat het plebs wel betalen. 100.000en “vluchtelingen” hier, 100.000en “vluchtelingen” daar, melkmuil kijkt er niet op. Melkmuil stopt ze wel bij het plebs. Die willen toch niet meer op zijne geweldigheid stemmen.

   Liefst haalt hij de arme “vluchtelingetjes” met vliegtuigen op, krijgen ze geen koude voeten. En Europa dient ze meteen te huisvesten, onderwijs en werk te geven. Melkmuil ziet dat allemaal voor zijn machtige geestesoog.

   Wat de smeerlap er niet bij verteld: ze kunnen dan meteen op zijn walgelijke partij stemmen.

   En o ja: landen die zijn geweldige plan niet wensen uit te voeren, dienen gestraft te worden. Ik zie melkmuiltje al lopen aan het hoofd zijner divisies. Bah, bah!

   Like

  • Japio zegt:

   Deze Jesse Klaver moet eens met z’n poten van die hallucinerende middelen afblijven. Die hippie en zijn aanhang zijn totaal het spoor bijster. Nog erger, deze kliek randdebielen zijn staatsgevaarlijk en dienen opgepakt, berecht en gevangen gezet te worden. Deze linkse onderkruipers en hun medestanders gaan er voor zorgen dat de boel voor de verkiezingen in 2017 zo verslechterd is dat er geen redden meer aan is.

   Like

  • Harry zegt:

   Ach , we kunnen het hem niet kwalijk nemen , hij is erfelijk belast .
   Inteeltresiduen , zeg maar .

   Like

 2. geentvkijker zegt:

  RTL 4 NU !
  facebook / social media
  en over de E-nummers in voedsel……

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s