Duidelijke taal van een moeder op Facebook

Screenshot_35

Mijn bloed kookt!!!! Mijn dochter van 17 jaar kan gewoon niet normaal ,op haar fiets, naar school in Leiden! Vorige week al werd ze achtervolgd door twee van die bepaalde personen die hier genieten van een gratis all-in vakantie (laat ik het zo maar noemen, want anders ben ik een racist!) en vandaag werd ze door zo`n kneppel bespuugd en vond hij het nodig om nog iets in zijn eigen taal te roepen (ik vermoed dat het geen compliment was!!!) Zet al die vrouwonvriendelijke varkens op een rij, dan sla ik er wel wat respect in, want van hun eigen moeder hebben ze het niet geleerd! Werkt een stuk beter dan een of andere inburgeringscursus!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Ron”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Barbarisme, Nederland, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

45 reacties op Duidelijke taal van een moeder op Facebook

  • Heeft geen zin, de politie doet er niets mee.
   Die zijn bezig met zaken voor deze vakantiegangers en tegen de autochtone bevolking.

   Like

   • Zeker aangifte doen, de ploitie is verplicht deze aan te nemen. Via facebook, desnoods door een ander gepost, Nederland op de hoogte houden, daar zijn de agenten gevoelig voor….

    Like

   • Wendy zegt:

    Dit is niet waar! Politie neemt ons uiterst serieus!!!!! We gaan donderdag aangifte doen, iets wat de mensen in blauw ook stimuleren!

    Like

   • Robin zegt:

    Nee wendy, politie doet er niks tegen & mag het ook niet omdat ze het statuut vluchteling hebben. Zelf aanpakken is de boodschap

    Like

   • Rien Quist zegt:

    ik denk dat dit komt omdat deze lieve jongens geen raad weten met hun vrije tijd en de bewegingsvrijheid hier.
    ik heb nog wel wat werk voor deze heren,slager in een varkens abbatoir ,dan kunnen ze hele dagen kelen doorsnijden( dat doen ze schijnbaar graag) en tevens leveren ze dan nog een positieve bijdrage aan onze economie.
    mochten ze problemen hebben met de soort dieren die ze moeten slachten ,nou daar zetten ze zichzelf maar overheen,dat moeten wij ook volgens de politici ,aanpassen aan de andere cultuur!

    Like

  • Huib Keur zegt:

   incident noemen ze dat in den haag neem van mij aan de eerste die me dochter lastig valt is aan de beurt eigen rechter spelen weet het mag niet maar ben eigenwijs doe het toch heb het eerder al gedaan ben er ook nog voor veroordeeld neem ik op de koop toe, ik blijf me verzetten tegen die gelukszoekers !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Like

 1. elisah zegt:

  Een aantal meters achter haar fietsen om het te registreren en aangifte te doen.

  Like

 2. elisah zegt:

  Hierdoor moet ik denken aan een man die inmiddels overleden is, maar die nadat zijn vrouw lastig gevallen was, ’s avonds op de fiets verkleed als vrouw die zelfde route reed, totdat hij de pervert te pakken had.

  Like

 3. De Nederlandse staat stelt de bevolking bloot aan immense gevaren, maar ach ze hebben toch al vierkant schijt aan ons in deze vals-democratische nepstaat. Maar zoals nèt voor ww2 willen sommigen willens en wetens het niet zien want hun droom is te lekker.

  Like

  • Gait H.M. Leferink zegt:

   ‘Tubbi Polycarpus’, U klaagt de laffe Nederlandse staat aan, en daarbij zitten U en ik op één lijn. Al meer dan 10 jaar protesteer ik tegen de Jan Slapzak politici die steeds weer de verkeerde beslissingen nemen. Als iemand die ook islamitische vrienden heeft en zo’n 20 Nazi-concentratiekampen heeft gezien leg ik daarbij beschuldigingen van ‘Racist’ en ‘Extreem rechts’ gewoon naast me neer.
   Goodgoan: Gait H.M. Leferink

   Like

 4. delamontagne zegt:

  Je zult toch maar kinderen hebben van die leeftijd nu.
  en dan hoor ik zo,n 1/2 gare Spekkerman over z.g.n. opruiing” door de Heer Wilders orakelen.

  Like

  • Anneke zegt:

   Nou Delamontagne, de linksen ratten ruien zelf op, dat heb ik zondag tijdens de Pegida wel gehoord…deze taal wat er geroepen werd heb ik nog nooit uit de mond van Wilders gehoord….als ik hier aan terug denk gaat mijn bloed weer koken…….schandalig en hoe durft die Spekman hiervan Wilders de schuld te geven…..

   Like

   • Cathja zegt:

    @ Anneke om 13:50

    Gelukkig heeft Wilders flink van zich afgebeten. Hij zei ongeveer dit: “eerst ons land aan de rand van de afgrond brengen, en dan mij beschuldigen”.
    Ja, die rooien hebben wel lef! Ze strooien ongegeneerd met het geld van anderen, omdat ze vinden dat iedereen even sociaal moet zijn als zij. Nivelleren is een feestje, toch?
    Dat ons land steeds dieper in de schulden wegzakt, daarover hoor ik ze niet bij de PvdA.
    Dat zegt mij genoeg.
    Wat Samsom betreft kunnen er nog wel 200.000 aan onze poorten kloppen om asiel aan te vragen!
    Die man is ook werkelijk zijn verstand kwijt!

    Like

 5. sammy zegt:

  ja die is waarschijnlijk gestenigd en daarna levend begraven geeft niet hoor want het zijn hele respectvolle mensen vaak hoogbegaafd en hoge opleidingen genoten. wat zijn we blij dat deze bevolkingsgroep onze cultuur gaat verrijken. vooral straks in het voorjaar en in de zomer gaan we dus extra te maken krijgen met deze verrijking van deze cultuur aanranding verkrachting bedreiging geweld en ongetwijfeld nog wat andere leuke karaktertrekjes van deze griezels.
  dus de toekomst ziet er fantastisch uit volgens de linkse fascisten pvda GroenLinks sp

  Like

 6. Joannes den Hollander zegt:

  Beste moeder. U bent beslist geen racist. Zoals u denken inmiddels al miljoenen Nederlanders. Ik raad u en andere moeders aan om hun kinderen in groepsverband ergens heen te laten gaan. Dat doet de vijand tenslotte ook.
  Een mooi gebaar van u trouwens om wat respect in die barbaren te slaan. Doe dat nu nog niet, want de politie is nou niet bepaald een vriend van de Nederlanders. Spaar nog even uw energie. Gelet op de dagelijkse ontwikkelingen duurt het niet lang meer en drie kwart van de Nederlanders doet met u mee. Respect sla je er weliswaar niet in. Maar als we ze gezamenlijk de grens over schoppen komen we al een heel eind.
  Kunt u zich echter niet beheersen, sla ze dan gewoon in elkaar, maar zorg dat het niemand ziet.

  Like

  • W j van den boom zegt:

   Allemaal mooi gezegd maar HOE kunnen we dat doen?

   Like

   • Joannes den Hollander zegt:

    In groepsverband, waar mogelijk afspraken maken met ouders zodat kinderen gezamenlijk naar school kunnen gaan. Denk na over een telefonisch alarmsysteem bij de kinderen zodat bij onraad alle ouders gewaarschuwd worden.
    Zorg voor een rouleersysteem zodat elke dag een van de ouders op afstand van de kinderen mee fietst. Bewapen u als ouders met “legale” middelen. Schroom niet om deze te gebruiken. Het genetisch afval schroomt ook niet om uw kind te mishandelen of te verkrachten.

    En gezamenlijk die barbaren de grens over schoppen is een kwestie van tijd. En gelet op de ontwikkelingen die dagelijks negatief het nieuws halen, kan dat niet lang meer duren.

    Wat u ook organiseert, probeer het zoveel mogelijk in groepsverband te doen.

    Like

 7. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg zegt:

  Dit is op IdentitairVerzet OZL herblogd.

  Like

 8. Jac zegt:

  Ik ben absoluut niet voor slaan, maar mocht je er toe overgaan, sla dan dusdanig hard, dat degene die ontvangt niets meer weet achteraf. Anders sta jij voor het bankje, en niet de overlastveroorzaker.

  Like

 9. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Zet al die vrouwonvriendelijke varkens op een rij, dan sla ik er wel wat respect in…”

  Als ze toch allemaal op een rij staan, kom je met een mitrailleur ook een heel end…

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 10. johannes zegt:

  johannes den hollander nee idd respect sla je er niet in ,maar gebrek aan respect is er wel uit te slaan,als dat niet lukt dan moet je gewoon harder slaan.

  Like

 11. rob zegt:

  tijd dat wij het nederlandse volk gaan opstaan en dat buitenlandse tuig terug pakken en hard ook

  Like

 12. Kobus zegt:

  Het is en blijft tuig wat hier niet hoort , , Het laagste van de bevolking , dit zijn geen mensen maar beesten ,,terug met het hele zootje, de echte aziel zoekers kunnen blijven , mits ze zich naar normen en waarden kunnen gedragen , ,

  Like

 13. bent kalshoven zegt:

  Goed bezig Moeder fiets eens mee er achter kun je gelijk een ram verkopen

  Like

 14. Dave Kowcz zegt:

  Zo dat is duidelijke taal goedzo dat lees ik graag

  Like

 15. Edith zegt:

  Laat eens een flinke vent achter haar mee fietsen en de rekening presenteren.

  Like

 16. Cathja zegt:

  De woede van deze bezorgde moeder is zeer goed te begrijpen. Als onze kinderen niet meer op een normale manier naar school kunnen gaan, omdat die smerige asielratten plannen beramen om ze een keer te pakken, dan zou ik die smeerlappen in een hinderlaag lokken.
  Mag niet, maar onze kinderen mogen ook niet aangerand worden.
  Dat is het belangrijkste.

  Like

 17. Mari zegt:

  Ik ben ook al twee keer bespuugd geweest tijdens een wandeltocht door een voorbijfietsende buitenlander. Viespeuken zijn het. Ik stond machteloos, ik kon alleen maar naroepen. Ze hebben een hekel aan Nederlandse vrouwen.

  Like

 18. fransdewit zegt:

  Het neemt hand over hand toe en weet je waarom? Omdat mensen die voor de normale burger opnemen worden neergezet als racist of opruier of zelfs gevaarlijk worden bevonden. Die gasten die dit op hun kerfstok hebben weten dat er toch niets tegen gedaan wordt. Ze kregen het vroeger al met de paplepel ingevoerd het woord racist. Dus telkens als iemand terecht wordt gewezen wordt zo’n ander iemand als racist bejegend. Maar wat wil je, ze krijgen steun uit den Haag.
  Een eng gedeelte van ons eigen volk, maakt ons weldenkende mensen voor racisten uit. Nu zijn dat wel niet van die intellectuele gasten maar toch, ik bedoel maar. 2 Vechten om een been en de derde gaat lekker door met zijn misplaatste opmerkingen en handelingen, die hier niet thuis horen.

  Like

 19. Apekool zegt:

  Mijn bloed kookt ook !!!
  Mijn dochter werd door een marokkaantje op school naakt uitgekleed!
  Pas toen MIJN KIND naakt in de gang stond werd er ingegrepen!
  OP EEN CHRISTELIJKE SCHOOL !!!
  En nu zitten er nog meer van die zieke inteelt mohammedanen op die F*CK SCHOOL !!!
  Mijn kind gaat eraf en naar een reguliere school, allemaal blonde kindjes!
  Deze school waar zij nu op zit is geen Christelijke school meer maar een islamitsche
  school, de multiculti F*CK*RS !!!!

  Like

 20. Apekool zegt:

  De islamisering vind steeds meer op onze scholen plaats!
  Wellicht verstandig om daar eens goed op te letten en
  na te denken aan welke gevaren je je kind bloot stelt !!!

  Like

 21. Apekool zegt:

  Ik ga maar een goed afgerichte Mechelaar aanschaffen!
  Kunnen ze héél hard de grens terug naar Merkel rennen!!!

  Like

 22. Lizzie zegt:

  Opruiing is niet nodig, we kotsen ze al uit zonder hulp van onze ‘regering’.

  Like

 23. Jantje Teleurgesteld zegt:

  Ja, er is niets nieuw aan dit verhaal. Mooi gezegd een gratis vakantie, want anders zijn wij weer racisten en discrimineren. Als over 50 jaar je wordt gestraft omdat je niet naar de moskee gaat, of niet in een lange jurk loopt, daar hoeven we straks niet gek van op te kijken. En geen TV-zenders zonder censuur door moslims. En alle vrouwen mogen lastig gevallen en verkracht worden. De Nederlandse politieke stumpers in Den Haag zijn structureel bezig om ons te plukken om al die anderen gratis van deze mooie vakantie te voorzien. Het moet niet gekker worden. Maar ik vrees dat dit allemaal niet meer is terug te draaien, we gaan met zijn allen naar de Gallemiezen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s