Geert Wilders: Het stoppen van de immigratie is een kwestie van overleven

Screenshot_53

(Door: Geert Wilders – Vertaling: “Vederso”)

In april vorig jaar produceerde het befaamde onpartijdige Pew Research Center een rapport over de toekomstige groei van wereldreligies. De inhoud was schokkend. Het rapport stelt dat, als de huidige trends doorzetten, de islam in 2050 bijna gelijke groot zal zijn als het christendom. Terwijl de wereldbevolking naar verwachting tot het midden van deze eeuw met 35 % zal stijgen, zal de islam met maar liefst 73% toenemen.

De gevolgen van een toekomstige islamitische groei zijn beangstigend. De islam is geen religie zoals het christendom, maar eerder een totalitaire politieke ideologie. Het doel is in de eerste plaats politiek. De islam wil dat de hele wereld zich onderwerpt. Het doel is om een ​​wereldwijde islamitische staat te vestigen en brengt iedereen, met inbegrip van “ongelovigen” zoals christenen, Joden, atheïsten en anderen, onder de sharia. Dit is de barbaarse islamitische wet die niet-moslims alle rechten ontneemt, die vrouwen als minderwaardige wezens behandelt, die afvalligen en critici van de islam tot de dood veroordeelt en terreur vergoelijkt. Meer islam betekent meer geweld, meer onverdraagzaamheid en meer terrorisme.

Met de groei van de islam zal de wereld een minder veilige plek worden. Ook Amerika. Volgens Pew zullen de Verenigde Staten vandaag de dag het aantal christenen zien afnemen van meer dan driekwart van de bevolking tot twee derde in 2050, terwijl de islam  in omvang meer dan  zal verdubbelen en het Jodendom als grootste niet-christelijk geloof in Amerika zal vervangen. De gevolgen van de islamitische aanwezigheid in Amerika zijn al zichtbaar geweest in verschillende moorddadige aanvallen, zoals in december vorig jaar de schietpartij in San Bernardino, maar ook in de bomaanslag op de Boston Marathon, de aanslag in Fort Hood, de terroristische aanslagen van 9/11 in 2001 en een aantal andere daden van terrorisme. Als de islam in omvang verdubbelt, zal de dreiging van het terrorisme alleen maar groeien.

In het verleden zijn de totalitaire ideologieën van het nazisme en het communisme beide verslagen door de gezamenlijke inspanningen van Amerika en Europa. Zonder Amerika zou Europa verloren zijn gegaan. Maar zonder Europa zou Amerika zijn geïsoleerd. Als Europa ten prooi was gevallen aan ofwel het nazisme of het communisme kan er geen twijfel over bestaan ​​dat Amerika het volgende slachtoffer zou zijn geworden. De trans-Atlantische alliantie tussen Amerikanen en Europeanen is vandaag de dag de sleutel tot het overleven van onze gemeenschappelijke westerse beschaving. Deze alliantie is nu in gevaar, want des te islamitischer Europa wordt, hoe minder betrouwbaar zij zal zijn als een bondgenoot van Amerika.

Hoewel de voorspelde stijging van de islam in de VS zorgwekkend is, is de situatie in Europa veel erger. De Pew-cijfers laten zien dat de islam al een aanzienlijke positie op het Europese continent heeft verworven en snel groeit. De islamitische bevolking van Europa, gestimuleerd door een hoger geboortecijfer en immigratie, zal in 2050 bijna verdubbelen van 43 miljoen mensen in 2010 naar 71 miljoen mensen. In Nederland is in het hele land Mohammed al de tweede meest populaire naam onder pasgeboren jongens en zelfs de meest populaire naam in onze drie grootste steden Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Dit is ook het geval in de Belgische hoofdstad Brussel, de Noorse hoofdstad Oslo en de Britse hoofdstad Londen. Feitelijk is zelfs in heel Groot-Brittannië de naam Mohammed uitgegroeid tot de meest populaire naam voor pasgeboren jongens.

De islamisering van Europa zal van diepgaande invloed zijn op de Europese politiek. Het winnen van de islamitische kiezer zal het doel van steeds meer Europese politici worden. Als gevolg hiervan zal het Europese beleid nog minder vriendelijk tegenover Israël en de Verenigde Staten worden dan het al is. Het Atlantisch bondgenootschap is in gevaar.

De islamitische kiezer heeft tenminste al één grote Europese verkiezing beslist: de Franse presidentsverkiezingen in 2012. Deze werden gewonnen door de socialist François Hollande tegen de zittende Nicolas Sarkozy met slechts 1,1 miljoen stemmen. Aangezien naar schatting 2 miljoen islamitische kiezers hebben deelgenomen, waarvan 93% = 1,7 miljoen stemmen naar Hollande gingen en slechts 7% naar Sarkozy, waren het de islamitische stemmen waarmee Francois Hollande het Elysée veroverde.

Volgens Pew wordt de groei van de islam in Europa veroorzaakt door verschillende factoren, waaronder de jonge leeftijd van de islamitische bevolking. Echter, meer dan de helft van de groei is te danken aan immigratie. Met andere woorden, het stoppen van alle immigratie uit islamitische landen zou de groei van de islam in Europa met meer dan de helft verminderen, ook in Amerika. De eenvoudigste manier om de groei van de islam in het Westen te beperken is de islamitische immigratie te stoppen.

De islam is een existentiële bedreiging voor onze westerse vrijheden en onze joods-christelijke beschaving. Het bedreigt ook het Atlantische partnerschap tussen Amerika en West-Europa. Het is onze plicht om deze dreiging te beperken. Het is onze missie als patriotten om onze naties te beschermen. De eerste maatregel die we moeten nemen om de islam te stoppen en het risico van terrorisme te verminderen en onze beschaving te redden, is om alle immigratie uit islamitische landen stoppen. Het is een kwestie van overleven.

(Geert Wilders, een lid van het Nederlandse parlement, is de leider van de Nederlandse Partij voor de Vrijheid (PVV) en de auteur van “Marked for Death: Islam’s War Against the West and Me”, gepubliceerd door Regnery).

Bron:
www.breitbart.com
Auteur: Geert Wilders

Vertaald uit het Engels door:
“Vederso”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Europa, Geert Wilders, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, soevereiniteit, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid, VS. Bookmark de permalink .

18 reacties op Geert Wilders: Het stoppen van de immigratie is een kwestie van overleven

 1. Mirjam zegt:

  Geert Wilders heeft gelijk. 100%. De grote volksverhuizing moet stoppen, want dit is geen vluchtelingen stoet. Dit is de Islam wat ons continent wil overnemen. Wij zullen vreemden in onze eigen landen worden. Terwijl zij ons de wetten gaan stellen. Grenzen dicht en niemand meer erin.

  Like

 2. Ad de Koning zegt:

  Voor de zoveelste keer, de spijker op de kop, het kan trouwens niet genoeg gezegd worden.

  Like

 3. Roni zegt:

  Rumsfeld jaren geleden, hij werd er wereldwijd om verguisd, had het dus toch bij het juiste eind:
  Midden/Oost-Europa zou het nieuwe Europa worden.
  Visegrad4 en de eventuele nog aansluitenden worden de nieuwe kracht.
  BLANK, CHRISTELIJK EN TROTS !!!

  Like

 4. carthago zegt:

  Allerduidelijkste en meest omvattende rede, gelijk Churchill, ooit in de nederiglandse politieke geschiedenis ooit gemaakt. De linkse diarreespraak heeft hierdoor een nog grotere stank gekregen.

  Like

 5. Hendrik M. zegt:

  En steeds weer heeft Geert Wilders gewoon gelijk.

  Like

 6. 1957johan1957 zegt:

  Ik denk dat het vechten tegen de bierkaai is, wij kunnen niet op tegen de EU regering onze eigen regering de media rechters OM en de linkse neo fascisten.
  Onze enige redding is Rusland en de Oost Europese landen maar ook in Rusland wonen veel moslims dus intern zou dat land in de problemen komen.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Ook ik ben het geheel eens met het artikel, en uiteraard met Dhr. Wilders. Stop de ISLAM, anders zal de ISLAM ONS STOPPEN.

  Like

 8. mijn-idee zegt:

  Jongens even buiten deze topic om………… Even lachen en ontspannen?????
  http://www.joop.nl/nieuws/wilders-krijgt-te-weinig-weerwoord

  Heerlijk… ook de Jopers worden stees kritischer en benauwder..

  Fijn voor een half uurtje “.relaxen.”

  Adem in, adem uit…….

  Like

 9. Elena zegt:

  Gaat nooit meer stoppen..worden er nog veeeeeel meer uit Oekraïne, Turkije en alle andere EU landen die hier vrij in en uit kunnen lopen en de banenjacht zal beginnen.
  Het belazeren door het EUgedrocht is wat boven ons hoofd hangt.
  Mits iemand wat bommen legt in Brussel en Straatburg en bij de woningen van alle EU huichelaars.

  Like

 10. Japio zegt:

  Geert heeft 100% gelijk maar de agenda van de NWO gaat gewoon uitgerold worden. Islamisering oftewel onderwerping van het volk staat in die agenda en ze deinzen er niet voor terug om daar een heel veel mensenlevens voor op te offeren. Die moslims worden ook gebruikt om dit allemaal te realiseren. En omdat deze idieologie daar alle ruimte voor geeft is dat de ideale partner in crime. Aangezien de moslim een gemiddelde iq van 80 heeft zien ze niet dat ze gebruikt worden en zullen ze doorgaan met hun geïndoctrineerde sprookjes uit de koran.

  Like

 11. louis-portugal zegt:

  Het zal de islam toch niet lukken omdat vantevoren het geld opraakt.
  Er zullen niet meer genoeg mensen overblijven die nog werken om dat spul aan de vreet te houden.
  Het gaat wel nog veel pijn doen eer we ervan af zijn.

  Like

 12. Duchesne zegt:

  …..en meer woorden, meer woorden nog meer woorden. Alsof iemand zichzelf moet overtuigen. Begin met je medeburgers die het mes in je rug steken, die halen karrevrachten cq bootladingen binnen en verzorgen huis, geld en alles wat ze willen uit de gemeenschappelijke gelden en reserves….
  Verkiezingen in 2017 zijn verkiezingen om te beslissen waar het schip mag zinken, we hebben nu verkiezingen nodig, of een ingrijpen van leger en politie om te voorkomen dat er niets meer te kiezen is in 2017.
  Heel kort door de bocht, als Geert Wilders wegvalt lost ook de PVV op, zoals lijst Fortuyn destijds. Dan mag hetrestant van de PVV ineens even meeregeren en is na een jaar op allerlei zijspoortjes gezet.
  Verkiezingen moeten nu, nog voor de zomer moet er een andere regering komen anders hebben we een chaos. Niemand van de huidige regerings lieden zal de grens sluiten, geen van hen zal verantwoording nemen en oplossingen aandragen. Alles wat ze roepen is meer, meer, meer, als een verwende kinderkliek. Voor hun eigen toekomst zal men ons pensieonstelsel verkopen, het komt eraan.
  Ik dacht ooit in een vrij en democratisch land te wonen, waar mensenrechten belangrijk waren. Ik zie halve steden in zuidoost Turkije die worden uitgemoord en onze regering handeld met de moordenaars. Idem MH17, iemand heeft het vliegtuig neeergehaald en iedereen liegt of kruipt weg. Waarom? Waar is die onderste steen? Men wil Oekraine zo graag bij Europa halen dat men vanuit de politek alles accepteert, inclusief 298 doden, mannen, vrouwen, kinderen…..

  Wij als burgers willen dit niet, we willen weten wie verantwoordelijk is en hoe het zover is gekomen. Maar zelfs dat horen we niet.

  Er is een verdrag gesloten tussen een aantal regeringen, TiPP of iets dergelijks, maar niemand weet wat het verdrag inhoud, zelfs parlementsleden mogen het niet of nauwelijks inzien….
  Het kan dus enkel iets zijn dat slecht is voor de bevolking, mogelijk desastreus……
  En niemand in de politiek die iets zegt……doet iets….zoals altijd.

  Het principe van democratie is dat er ideeen en plannen over de toekomst zijn, dat partijen hun visie voorleggen en dat de burgers kiezen welke weg ze opwillen met hun toekomst.
  Maar wat als alle partijen die weg die door de burgers gekozen is verlaten en onderling van stoel wisselen maar niet de wil van de burger uitvoeren? Dan werkt democatie niet meer tenzij de burger op dat moment opstaat en de politek verwijderd uit de macht.

  Een referendum is een soort van verkiezing, het geeft aan welke kant mensen op willen.
  Op 6 april worde er gestemd over Oekraine en een verdrag, iets wat vele van ons ver van het bed is. Natuurlijk willen we dat het elders ook goed gaat, ook in Oekraine. Dat mensen daar ook zorg en scholiing hebben, en een eigen leven kunnen opbouwen.
  6 April ga ik Nee stemmen, niet omdat ik tegen de bevolking van Oekraine ben, het zouden mijn beste vrienden kunnen zijn.
  Nee, ik ga op dat referendum Nee stemmen om te toetsen of ik nog in een democratie leef of dat ik naar de wapens moet grijpen omdat de dictatuur is ingevoerd. Willen ik en mijn kinderen en de mensen om mij heen een toekomst hebben zal ergens iets moeten gebeuren. Iemand zal ergens moeten stellen dat genoeg genoeg is.
  Daarom is voor mij het referendum belangrijk, om te zien of ik nog als mens mag leven of dat ik moet gaan vechten voor mijn vrijheid.

  Dat is dit referendum, een test of we nog in vrijheid leven en of we als burger nog iets van waarde hebben in dit land. Dat het over Oekraine gaat, misschien is dit wel de ironie van MH17, dat er een andere onderste steen boven komt. Een die ook kei belangrijk is.

  Gaat u mee op 5 mei, met hooivork en fakkel naar Den Haag? Want bevrijding kun je enkel beleven, niet symbolisch vieren, het zou minachting zijn voor al die mensen die gestorven zijn voor onze vrijheid om het nu als een paar afgedankte schoenen weg te gooien.
  We gaan repareren, schoenmakers verlaat uw leest!

  Like

 13. Anna. zegt:

  Nu met alle immigratie en straks verblijfsvergunningen ZOU DEZE NIEUWE CATEGORIE NEDERLANDERS GEEN STEMRECHT TOEGEKEND MOETEN WORDEN….
  Een periode van 25 jaar en voldoende integratie zou een criterium kunnen zijn….om te beginnen….. En dit toetsen…….Ook de taal spreken en een baan hebben zou een voorwaarde kunnen zijn…..
  Nieuwe Amerikanen hebben ook geen stemrecht……
  Direkt beginnen met wetgeving in Nederland/ Europa op dit terrein is noodzakelijk….. En dan een strenge wet met sancties…….

  Like

 14. koddebeier zegt:

  Zonder ingrijpen gaan we ten onder !!

  Like

 15. danny zegt:

  Geheel eens met Wilders.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s