Geplande invasie Syrië: Turkije en Saoedi-Arabië op oorlogspad tegen Rusland

Screenshot_51

Deze twee levensgevaarlijke islamitische leiders (de Saoedische koning Salman en de Turkse president Erdoğan) dreigen met volle steun van Obama, Europa en de NAVO een nieuwe Wereldoorlog te veroorzaken.

(Door: “Xander”)

CNN: ‘Saoedi-Arabië, Turkije en 10 andere moslimlanden mobiliseren 150.000 soldaten voor invasie Syrië’.

‘Wat er in Syrië gebeurt, kan maar even zo door blijven gaan. Op zeker moment zal het moeten veranderen,’ zei de Turkse president Erdoğan afgelopen weekend tegen journalisten. Daarmee doelde hij op de verloren strijd van de Soennitische moslimrebellen tegen de Syrische president Assad, die dankzij massale Russische – en in veel mindere mate ook Iraanse – steun aan de winnende hand is. De Arabische tak van CNN bericht inmiddels wat we eind vorig jaar al schreven, namelijk dat Saoedi-Arabië 150.000 soldaten mobiliseert voor een invasie van Syrië. Zetten Riyadh en Ankara met steun van de NAVO en Amerika hun agressieve plannen door, dan staan we zo goed als zeker op het randje van de Derde Wereldoorlog.

Iraanse, Syrische en Hezbollah-troepen hebben Aleppo omsingeld. Hun opmars kwam tot stand door de niets ontziende non-stop bombardementen van de Russische luchtmacht. De aanvoerlijnen vanuit Turkije naar de Soennitische terreurgroepen in de stad zijn afgesneden, en zonder directe militaire interventie van Amerika en/of de Golfstaten zal de strijd om Syrië zo goed als zeker verloren gaan voor de door het Westen gesteunde Syrische oppositie, dat zich afgelopen weekend juist vanwege de Russische luchtaanvallen terugtrok uit de vredesbesprekingen in Genève.

Lees verder>>>
(h/t “joopklepzeiker”)
ksander nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, EUSSR, Hezbollah, Iran, Krankzinnigheid, NAVO, Rusland, Saoedi-Arabië, sjiieten, soennieten, Syrië, Turkije, VS. Bookmark de permalink .

54 reacties op Geplande invasie Syrië: Turkije en Saoedi-Arabië op oorlogspad tegen Rusland

 1. Bas zegt:

  Niks nieuws onder de zon !
  Een invasie met grondtroepen in Syrië was een wens van de NAVO / NATO.
  Dom, dom, dom !!

  Like

 2. joopklepzeiker zegt:

  We gaan het meemaken, maar de grote vraag is zal de USA / NAVO openlijk en actief meedoen of op de achtergrond wapens blijven leveren ?
  Een proxy oorlog voeren ?

  Is een directe confrontatie tussen de USA en Rusland een realiteit ?

  Putin wil op zeker NIET terug deinzen !

  Hij kan niet !

  Like

 3. J. C. Th. Köhler zegt:

  Xander:

  “Zetten Riyadh en Ankara met steun van de NAVO en Amerika hun agressieve plannen door, dan staan we zo goed als zeker op het randje van de Derde Wereldoorlog.”

  Dat lijkt me onwaarschijnlijk, Xander. Ofschoon Erdogan het al eerder heeft geprobeerd, denk ik niet dat de NAVO zich voor zijn karretje laat spannen. Het sleutelartikel van het NAVO-handvest is artikel 5, waarin elke lidstaat verplicht wordt om een aanval op één lidstaat te beschouwen als een aanval op alle lidstaten. Het agressieve plan van Ankara en Riyadh is geen reactie op een aanval, dus een defensieve actie, maar een aanval op zichzelf. Daarkomt bij dat er weinig landen bereid gevonden zullen worden om de strijd aan te gaan met Poetin.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

  • joopklepzeiker zegt:

   Man schei uit, de NAVO heeft zich van een verdedigingsorganisatie omgebouwd tot een aanval organisatie, bombarderen for vrede zullen we maar zeggen, ze overtreden keer op keer hun eigen regels !

   Like

  • “denk ik niet dat de NAVO zich voor zijn karretje laat spannen.” Denk dat je de plank mis slaat J. C. Th. Köhler, van 24 maart tot 10 juni 1999 bombardeerde de NAVO militaire en burgerdoelen in het toenmalige Joegoslavië, zonder dat de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties daar een mandaat voor had gegeven. Dezelfde veiligheidsraad wordt wanneer het er weer op aan komt links en recht gepasseerd door ole US of A. Net zoals Joop in z’n reactie al aangaf lokt Turkije samen met Saudi Arabië een proxy oorlog uit en je mag raden wie daar het meeste voordeel mee heeft. De Amerikanen willen Assad weg hebben en zich vergrijpen aan de olie, steeds maar weer het zelfde liedje. En waar staat Nederland in deze? Verleden week kwam het hoge woord er uit Nederland als wingewest of liever de 52 ste staat van Amerika mag mee doen met het bombarderen van de door de CIA opgerichte en getrainde IS(IS) terreur milities. De 51 ste staat van Amerika is Kosovo geworden. >>>> http://www.vice.com/nl/read/de-51ste-staat-van-amerika-is-kosovo

   Like

 4. Koos zegt:

  Eerst Turkije uit de Navo schoppen! Dan hebben we de handen vrij.

  Like

  • Edjan zegt:

   Strak plan, Koos.
   Maar zelf denk ik dat de kans (veel) groter is dat de NATO straks Turkije gaat helpen. Wij worden dan verplicht een mohammedaanse dictator te gaan helpen. En dus het gevaar te lopen doelwit van Russische wraak te worden.
   Beetje vreemd natuurlijk want als de Russen turkse troepen in Syrië aanvallen, wordt turkije niet rechtstreeks aangevallen en mag de NATO eigenlijk niets doen. Maar daar vinden ze wel wat op want “waar een wil is, is een weg”.

   Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Het gaat gebeuren, onherroepelijk. Dit is allemaal al opgetekend in de Bijbel, namelijk in het boek Openbaring van Johannes. Uiteindelijk zal de politiek en de mensheid niet de oplossing brengen, enkel God! En daar ben ik van overtuigd. Ieder mag daar natuurlijk over denken, wat hij/zij daar van vinden.

  Like

 6. BigLJohn zegt:

  De soep word nooit zo heet gegeten zoals die opgediend word. Niemand kan een oorlog voorspellen, laat staan hoe die begint of afloopt. Als iemand bij het begin van de tweede wereldoorlog zou verklaren dat na afloop de Russen in Berlijn zouden staan, hadden ze hem voor gek verklaard. Allerlei scenario’s zijn nog mogelijk. Maar wat wel waar is, is dat de toestand in de wereld er weer gevaarlijker op is geworden !

  Like

 7. joopklepzeiker zegt:

  Gelekt document: Erdogan chanteert EU met migranten en eist € 30 miljard
  Xander 09-02-2016 16:34- in Eindtijd & Profetie, EU, Immigratie, Iran / Syrië, Islam & Terreur, NWO-Complot

  Schandaal: EU Ministerraad hielp Turkse president verkiezingen te winnen – Erdogan tegen EU-president Juncker: ‘Natuurlijk behandelen jullie mij als een prins!’

  De schaamteloze arrogantie van deze islamistische ‘sultan’ kent werkelijk geen grenzen, mede omdat de EU keer op keer diep voor hem door de knieën gaat.

  Vrijwel dagelijks komen er nieuwe berichten naar buiten van de schaamteloze brutaliteit van de Turkse president Erdogan. Uit een gelekt document blijkt dat Erdogan in november 2015 tijdens een ontmoeting met EC-president Juncker en ER-president Tusk de migrantencrisis als chantage gebruikte om € 30 miljard van Europa te eisen. De reacties van Juncker en andere Europese politici laten andermaal zien hoe wanhopig en waanzinnig wereldvreemd ‘onze’ leiders inmiddels zijn geworden. Er is daarom maar bitter weinig reden tot hoop dat zij eindelijk de enige juiste keus maken door te breken met Erdogan, voordat deze levensgevaarlijke islamist ons in de Derde Wereldoorlog stort.

  De Griekse website Euro2Day wist beslag te leggen op het vertrouwelijke document, waarin staat beschreven hoe Erdogan op 14 november in Antalya de Europese Unie dreigde te overspoelen met nog veel meer migranten als hij geen € 30 miljard krijgt, 10 x zoveel als kort daarvoor was afgesproken.

  Bovendien eiste hij dat Turkije zo snel mogelijk tot de EU wordt toegelaten. Als Europa niet instemde, dan zou hij ‘de poorten naar Griekenland en Bulgarije openzetten’ en massa’s ‘vluchtelingen op de bus zetten, waardoor de gevolgen voor Europa veel groter zullen zijn dan een dode jongen’ op een Turks strand. ‘Dat zullen er 10.000 of 15.000 zijn. Hoe gaan jullie daar dan mee om?’

  ‘Gaan jullie de vluchtelingen vermoorden?’

  De Turkse ‘sultan’, volgens de onthulde informatie ‘arrogant en gejaagd’, was niet tevreden met € 3 miljard in 2 jaar, maar wil het komende decennium minimaal € 3 miljard per jaar. Zo niet, dan zou hij niets doen om de migrantenstroom naar Europa te stoppen. Daarbij wees hij op Griekenland, dat tijdens de financiële crisis zo’n € 400 miljard van Brussel kreeg (waarvan het overgrote deel overigens rechtstreeks in de zakken van de internationale banken vloeide).

  Erdogan, die tevens iedere bemoeienis van de EU over de besteding van de miljarden afwees (2), beweerde dat Turkije al € 8 miljard had uitgegeven aan de opvang van vluchtelingen. ‘Dus hoe gaan jullie straks om met vluchtelingen als je geen deal krijgt?’ vroeg hij de Europese officials retorisch. ‘Ze allemaal vermoorden?’

  Toen Juncker hem erop wees dat ‘de EU hard werkt, en wij u in Brussel als een prins hebben behandeld,’ reageerde Erdogan: ‘Als een prins? Natuurlijk, ik vertegenwoordig geen Derde Wereldland!’ Op de mensenrechten- en persvrijheid lijst is Turkije dankzij hem echter wel degelijk tot het niveau van totalitaire Derde Wereldlanden afgedaald.

  Schandaal: EU ministerraad hielp AKP verkiezingen te winnen

  In het document wordt nog een ander schandaal onthuld, namelijk dat de EU Ministerraad doelbewust een voortgangsrapport over die almaar slechter wordende mensenrechtensituatie in Turkije vertraagde tot na de verkiezingen, om zo een overwinning van de islamistische AK Partij van Erdogan niet in de weg te staan. Dit bevestigt opnieuw dat de EU zelf eveneens helemaal niets op heeft met de democratie in Europa, en deze enkel misbruikt om zijn eigen totalitaire ‘superstaat’ te verwezenlijken.

  De EU ging de afgelopen maanden al vaker diep door de knieën voor Erdogan, door onder andere een geheime afspraak met hem te maken over de komst van nog eens 1 miljoen moslimmigranten naar Europa in de komende 5 jaar. Bovendien kunnen Turken vanaf eind dit jaar zonder visum naar Europa reizen, wat vrijwel zeker zal worden misbruikt om de EU te overspoelen met miljoenen kersverse islamistische ‘staatsburgers’.

  Xander

  (1) Infowars
  (2) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/02/Gelekt-document-Erdogan-chanteert-EU-met-migranten-en-eist-30-miljard

  Like

 8. Republikein zegt:

  Oersoep, dat is het, geloof in Herman, die heeft nazaten.
  Op tijd het gas terug en laten stomen.
  Gaar word je vanzelf.
  Gratis handgrepen, ook leuk.
  Voordeelmuis, muis, muis, heeft met Israël te maken?

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Ik kan er alleen maar om lachen dat deze islam idioten denken Rusland te kunnen verslaan en als de NAVO ze te hulp snelt zullen ook zij in de pan gehakt worden !

  Like

 10. Bas zegt:

  Op de G20-top in Turkije (november 2015) zei de Russische president Vladimir Putin dat de terreurorganisatie IS fondsen krijgt uit 40 landen, onder wie een aantal leden van de G20.

  Like

  • geentvkijker zegt:

   JAAA Bas…..DIE LIJST zocht ik al dagen…klopt wat je zegt !
   Sowieso zaten daar alle landen bij van Europa, maar oook buiten deze, nog een stuk of
   13 of zo….heb die lijst gelezen, en wilde `m HIER neer plempen !

   Heb jij die lijst ??? Kun je `m hier naar toe linken ???

   Like

  • geentvkijker zegt:

   neeee hij was gewoon nederlands, en heb `m volgens mij ook nog aan anderen doorgestuurd, ik zal eens kijken tussen….een heleboel, nog een poging doe ik…

   Like

 11. Dicksy zegt:

  Laat maar beginnen die WO III het begint stilletjes mijn kl……..uit te hangen. Dreigen, provoceren etc. maar iedereen heeft bang om het eerste schot te lossen schrik om het verwijt te krijgen WOIII te zijn gestart.
  Bende losers, begin eraan of hou jullie verdomse klep.

  Like

 12. ‘Het is een machtsspel’: Erdogan Ultimatum aan Washington ontrafelt

  Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft een lijn in het zand getrokken; ofwel de VS steunt Ankara of het Koerdische volk. Activist Elif Sarican en journalist Eric Draitser discussiëerden hierover op Radio Sputnik’s Loud & Clear, over de betekenis achter de opmerkingen van Erdogan. Lees verder >>> http://sputniknews.com/middleeast/20160209/1034478496/loud-clear-erdogans-ultimatum.html

  Like

 13. Bas zegt:

  Rusland maakt het karwei af, willen Turkije en Saoedi-Arabië nog even mee doen voor spek en bonen !
  Hier een aanval met thermobarische munitie op de posities van de terroristen in Syrië met de Russische TOS-1 “Buratino”.
  http://tinyurl.com/jpfhu47
  http://tinyurl.com/jma37vp

  Like

 14. geentvkijker zegt:

  https://www.rt.com/news/322305-isis-financed-40-countries/
  dit is de lijst :
  behalve de Europese Unie ( hoeveel zijn er dat ? )
  dus : Australie, Canada, Brazilie, Mexico, Japan, Engeland, Ver.Staten, en Zuid-Korea
  …zij betalen dus deze komende OORLOG en financieren ISIS
  ( Rusland, staat er ook bij, maar mij is niet duidelijk of Rusland zelf ook meebetaald
  aan deze oorlog, kan goed zijn van niet …)

  Like

 15. geentvkijker zegt:

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Groep_van_20
  en dan was ik nog vergeten : Argentinië, China, India, Zuid-Afrika, Indonesie, Turkije en
  Saoedie-Arabie
  ZO, lijstje van GENOCIDE – plegers compleet……..goeiemorgen !
  zij betalen dus mee, aan het verknallen en vernietigen, van Uw en mijn toekomst
  tis maar da we `t weten. Al deze landen spelen dus het Illuminati – spel
  maar willen OP HET JOURNAAL, ons anders doen geloven
  w a k k e r worden !

  Like

 16. Sultan Erdogan wordt wanhopig

  Naarmate de strijd van het Syrische leger vordert, pakken zich steeds meer donkere wolken samen voor de Turkse sultan Erdogan.
  De aanvoercorridor naar de “gematigde rebellen” wordt afgesneden en de Russen geven luchtsteun aan de oprukkende Koerden.
  Wanneer je Westerse mainstream-media leest dan zie je berichten over hoe men bang is dat de grote Syrische stad Aleppo binnenkort zal “vallen”.
  Het gebruik van het woord “vallen” impliceert dat de stad in handen van de vijand zal vallen. Dat is niet het geval. Het is al langere tijd in vijandelijke handen en er had moeten staan: zal Aleppo binnenkort worden “bevrijd”.
  Wanneer dat gebeurt, is het grotendeels over met de strijd van de rebellen tegen het bewind van Assad.
  Iemand die absoluut slapeloze nachten van dit alles heeft, is sultan Erdogan in zijn grote paleis. Woedend zal hij daar ijsberen wanneer hij erachter komt dat het Syrische leger er met behulp van de Russen in is geslaagd om de aanvoercorridor richting rebellen af te sluiten.
  Degene die de controle heeft over deze corridor, heeft volledige controle over de uiteindelijke uitkomst van het conflict in Syrië.
  Het is honderd procent zeker dat Rusland, Syrië, Iran, Irak en Hezbollah de strijd op de grond zullen winnen en dat er geen regimewissel zal plaatsvinden in Syrië. Alleen schijnt dat nog niet helemaal doorgedrongen te zijn tot Turkije en Saoedi Arabië.
  De Sultan begint zo langzamerhand wanhopig te worden en dat is dan voornamelijk omdat hij zijn privéoorlog tegen de Koerden in het water ziet vallen.
  Wat kan sultan Erdogan er tegen doen?
  Moet hij het gaan opnemen tegen de onlangs in Syrië gearriveerde Sukhoi Su-35S jets, de schrik van iedere NAVO piloot? De NAVO voelt de bui ook al hangen en smeekt Rusland bij monde van Secretaris Generaal Jens Stoltenberg om zich verantwoordelijk te gedragen en het NAVO luchtruim te respecteren.
  Ondertussen gaat Moskou vol overtuiging verder met het aanvallen van de Turkmenen en geeft tegelijkertijd luchtbescherming aan de PYD van de Koerden ten westen van de Eufraat. Dit voelt voor de Sultan als een steek in het hart. Erdogan heeft niet voor niets altijd gedreigd dat een opmars van de Koerden ten westen van de Eufraat voor hem de ultieme rode lijn is.
  De NAVO staat bibberend toe te kijken langs de kant of de Sultan gek genoeg zal zijn om een oorlog tegen Rusland te beginnen. Wanneer dit toch gebeurt, hoe zal de NAVO dan reageren? Duidelijk is uiteraard dat landen in West Europa echt niet staan te trappelen om meegezogen te worden in een oorlog tegen Rusland in het Midden Oosten.
  Aan de andere kant chanteert Erdogan de Europese lidstaten met de stroom vluchtelingen en zal hij waarschijnlijk “het Koerdenprobleem” onderdeel laten zijn van “verdere onderhandelingen” (chantage).
  Toen de Turkse premier Davutoglu onlangs naar Berlijn ging, deed hij niet alleen geen enkele toezegging, ook herhaalde hij nog maar eens de belofte van Erdogan om alle Syrische Koerden te vernietigen.
  Dit alles betekent dat er nog iemand wanhopig aan het worden is in Europa en dat is Angela Merkel. Hoe is het mogelijk dat de leider van het zogenaamd machtigste land van Europa in een positie terecht is gekomen waarin ze zich door de Sultan kan laten chanteren?

  Misschien komt er inderdaad binnenkort wel een regimewissel; niet in Damascus, maar wel in Berlijn.

  Bron
  http://niburu.co/

  Like

 17. Republikein zegt:

  Wat zeggen 3 leipJannen ervan!
  Tenminste 2 zijn leip, de 3e is voor 50% leip en voor 50% leep!

  Like

 18. Gelekt document: Erdogan chanteert EU met migranten en eist € 30 miljard
  Schandaal: EU Ministerraad hielp Turkse president verkiezingen te winnen – Erdogan tegen EU-president Juncker: ‘Natuurlijk behandelen jullie mij als een prins!’

  De schaamteloze arrogantie van deze islamistische ‘sultan’ kent werkelijk geen grenzen, mede omdat de EU keer op keer diep voor hem door de knieën gaat.

  Vrijwel dagelijks komen er nieuwe berichten naar buiten van de schaamteloze brutaliteit van de Turkse president Erdogan. Uit een gelekt document blijkt dat Erdogan in november 2015 tijdens een ontmoeting met EC-president Juncker en ER-president Tusk de migrantencrisis als chantage gebruikte om € 30 miljard van Europa te eisen. De reacties van Juncker en andere Europese politici laten andermaal zien hoe wanhopig en waanzinnig wereldvreemd ‘onze’ leiders inmiddels zijn geworden. Er is daarom maar bitter weinig reden tot hoop dat zij eindelijk de enige juiste keus maken door te breken met Erdogan, voordat deze levensgevaarlijke islamist ons in de Derde Wereldoorlog stort. lees verder >>> http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/02/Gelekt-document-Erdogan-chanteert-EU-met-migranten-en-eist-30-miljard

  Like

 19. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg zegt:

  Dit is op IdentitairVerzet OZL herblogd.

  Like

 20. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 21. Edjan zegt:

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/25188761/__Rusland_wacht_op_reactie__.html

  Saudi-Arabië zei donderdag dat het troepen naar Syrië zal sturen. Het besluit is definitief, aldus een regeringswoordvoerder… oprukt tegen extremisten van Islamitische Staat. (lees: Saudi_Arabië wil tegen Assad oprukken)

  De NAVO liet weten gehoor te geven aan het Amerikaanse verzoek om AWACS-radarvliegtuigen ter beschikking te stellen .. tegen IS. (lees: om Russische toestellen in de gaten te houden)

  Erdogan vindt dat de Verenigde Naties meer moeten doen om etnische zuiveringen in Syrië te stoppen. Strijdgroepen in Syrië die door Iran worden gesteund, plegen er ,,meedogenloze slachtingen”, aldus Erdogan. Hij zei dat er veilige zones moeten komen in Syrië.
  (Lees: Erdogan wil etnicide plegen op de Koerden, wil tegen Assad oprukken en wil een stuk van zijn gedroomde kalifaat verwezenlijken middels “veilige zones”)

  Het ziet er niet goed uit, volgens mij.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s