(LONGREAD) SOS Avondland: “Waarom men ongesluierde vrouwen mag verkrachten.”

Screenshot_58

(Door: Udo Ulfkotte – Vertaling: E.J. Bron)

Heel Duitsland windt zich deze dagen op over een imam, die kennelijk begrip heeft voor de seksuele overvallen in Keulen en hiervan de vrouwen de schuld geeft. Blijkbaar lijden Duitse media en politici aan collectieve dementie, want sinds ongeveer tien jaar roepen overal vele imams jonge mannen ertoe op om ongesluierde meisjes te verkrachten. Hieronder de feiten. Tot nu toe gold dit als een vorm van culturele “verrijking”.

Een Keulse imam zou over de slachtoffers van Oudejaarsnacht gezegd hebben: “Als je zo rondloopt, gebeuren er gewoon zulke dingen.” Vergeet u de imam, want de reacties daarop zijn echt interessant – en onthullend. Politici van de Groenen hebben de imam nu kennelijk wegens “openbare oproepen tot misdrijven” aangeklaagd. Dat is onthullend, omdat gelijksoortige – en deels aanzienlijk drastischer – uitlatingen door islamitische geleerden met de oproep om ongesluierde meisjes in westerse landen als seksueel vee te beschouwen en naar believen te verkrachten in geen enkel mij bekend geval tot een schreeuw van verontwaardiging door de politiek of de media leidden.

Integendeel. Hieronder documenteer ik dat met passages uit mijn in 2007 verschenen bestseller “SOS Abendland”. Denkt u er bij het lezen steeds opnieuw aan dat de hieronder weergegeven tekst uit “SOS Abendland” bijna tien jaar geleden werd geschreven:

De neef van de heftig voor islamitische waarden strijdende Libische dictator Gaddafi, ene meneer Al Sanussi, heeft in Groot-Brittannië een meisje in elkaar geslagen. Hij had twee voor een escortservice werkende meisjes ervoor betaald om met hem in zijn woning alcohol te drinken en privé voor hem te “dansen”. De Libiër brak een van de meisjes toen haar jukbeen.

Eigenlijk zou hij nu de gevangenis in moeten. Nu is hij echter de neef van de voor islamitische gerechtigheid opkomende revolutieleider Gaddafi en de zoon van de chef van de Libische geheime dienst, Al Sanussi. En de Britse regering vreesde in 2007 diplomatieke verwikkelingen.

De Libische regering dreigde ermee een oliedeal ter waarde van 450 miljoen Britse Pond te laten ontploffen als de dader bestraft zou worden. De oplossing van de pikante zaak: de gedupeerde trok haar aanklacht in, kocht een enkele reis naar Brazilië en is daar voor niemand meer te spreken. Wie zou het meisje goed hebben toegesproken en geld hebben gegeven? Niet weinig Britse vrouwen maken de medeburgers uit de islamitische cultuurkring als brutale vlerken mee.

Maar het zijn nu net niet de onderdrukte, arme medeburgers van deze cultuurkring die opvallen door bruut geweld en verkrachtingen. Zelfs de Britse moslimleider Abdul Mukin K. zit nu wegens verkrachting in de gevangenis. Hij had zeven moslims omgekocht die voor de rechter bij Allah en het leven van hun moeder zwoeren dat de imam op die avond tijdens ramadan 2007 in zijn moskee tot Allah gebeden zou hebben. Maar alle leugens hielpen niets. De moslimleider moest voor de rechtbank bekennen tijdens ramadan 2007 een 27-jarige vrouw verkracht te hebben. Daarbij zette hij een mes op haar keel en dreigde haar te vermoorden. Na een DNA-test, die hem zonder enige twijfel als dader aanwees, bekende de aanhanger van Allah zijn gruwelijke daad voor de rechtbank.

Hij zei dat hij op de vastendagen een “substantie” tot zich genomen zou hebben die hem vermoedelijk een beetje in de war gebracht had. In de rechtszaal zaten volledig gesluierde vrouwen, die de rechters beledigden en de verkrachte vrouw ook nog uitscholden voor “hoer”. De bekende moslimleider zit nu tien jaar in de gevangenis. De enige Britse krant die überhaupt over de zaak berichtte, werd verzocht het bericht van internet te halen. En ook het verkrachtingsslachtoffer zou er niet in het openbaar over moeten praten.

Ook de bekendste Schotse moslimleider zit wegens talrijke verkrachtingen in de gevangenis: de man heet Farook H. en heeft zich aan minstens drie kleine meisjes vergrepen. Hij werd volgens informatie van de krant “Scotsman” in juli 2008 veroordeeld.

Zelfs serieverkrachters hoeven in Groot-Brittannië niet bang te zijn uitgezet te worden – als ze maar uit de islamitische cultuurkring komen en mooie sprookjes kunnen vertellen: Mohammed K. is 20 jaar oud en is afkomstig uit Sierra Leone. Daar zijn veruit de meeste inwoners soennitische moslims. De medeburger kwam op 6-jarige leeftijd als “vluchteling” naar Groot-Brittannië en heeft sinds zijn 15e levensjaar steeds opnieuw in de gevangenis gezeten: hij heeft minstens twaalf vrouwen verkracht, hij staat bekend als straatrover, als drugsdealer, als bedrieger . . . Vanwege zijn eindeloos lange strafregister zou hij naar zijn thuisland uitgezet worden. Dat vond de crimineel heel onmenselijk. De strenggelovige moslim beweerde voor de rechtbank dat hij geen familie zou hebben in Sierra Leone. En daarom mag hij nu om “humanitaire redenen” voorgoed in Groot-Brittannië blijven. Iedere andere beslissing zou een schending van de mensenrechten zijn, oordeelde een Britse rechter. Dat een islamitische serieverkrachter zo zacht wordt aangepakt, trok ook in Groot-Brittannië de aandacht. Op dit moment zit de 20-jarige medeburger in een Britse gevangenis. Het laatste wat men tot nu toe van hem hoorde, was dat hij een medegevangene had verkracht.

Zulke verkrachtingen vinden iedere dag plaats. Jonge medeburgers uit de islamitische cultuurkring verkrachten niet-islamitische kinderen, meisjes en vrouwen – en zien daarin geen onrecht. Want de imams en zelfs islamitische advocaten staan achter hen. Zo heeft de Londense imam Abdul M. moslims openlijk laten weten dat niet-moslims nooit onschuldig zouden zijn, omdat ze niet tot Allah bidden. Tegen deze achtergrond heeft hij de verkrachting van niet-moslims en hun vrouwen en dochters gerechtvaardigd.

Ook Anjem Choudary, de bekendste islamitische Britse advocaat van het eilandenrijk, zou volgens de media deze opvatting ondersteunen en gezegd hebben dat men als niet –moslim niet onschuldig zou kunnen zijn. En daarom verdedigt hij het optreden van zijn islamitische geloofsvrienden. Meer nog – hij zegt openlijk dat men als moslim alle niet-moslims “heel diep zou moeten haten”. Het geldt als discriminerend en racistisch om zulke uitlatingen openlijk te bekritiseren. Vandaar dat de Britten dit vol begrip beamen.

In de rechtbank geldt intussen het nieuwe Britse rechtsprincipe “in dubio pro-moslim”. Daarvoor was men het er in de Europese cultuurkring nog over eens geweest dat bij strafvervolging verkrachtingen net als andere misdaden onafhankelijk van leeftijd, religieus lidmaatschap en zonder aanzien des persoons tot op de bodem uitgezocht en bestraft moeten worden. Nu zien we vooral ook in Groot-Brittannië steeds vaker zaken, waarbij traditionele rechtsprincipes gevarieerd worden.

Het gemeenteraadslid Asaf A. zou een 16-jarig meisje verkracht hebben. Het meisje en haar ouders deden aangifte. De man ontkende de daad – en er vond verder geen onderzoek plaats, omdat de getuigenis van een moslim voor de rechtbank ondertussen tweemaal zo zwaar telt als die van een niet-moslim. Zo zag het slachtoffer dat in ieder geval. En zo zag het publiek het ook. De moslim bleef echter gewoon gemeenteraadslid en werd niet aangeklaagd. Nader onderzoek vond niet plaats. En daarom kwam de moeder van het meisje met het verhaal naar buiten en deelde mee dat het toch niet zo zou kunnen zijn dat tegen de heer Asaf A. geen nader onderzoek werd ingesteld, alleen omdat de medeburger uit de islamitische cultuurkring de daad zou ontkennen en een bekend gemeenteraadslid zou zijn.

Daarna kreeg de vrouw in een publiek vragenuurtje van het stadsbestuur zegge en schrijve drie minuten de tijd om de zaak uit te leggen en de aandacht van het publiek te trekken – ze kreeg drie minuten de tijd.

De Zweedse Lisa Nilsson woonde 25 jaar in Manhattan, New York City. Nadat ze naar Malmö in Zweden terugkeerde, mist ze nu de veiligheid van New York. Ze gaat na zonsondergang nooit te voet, uit angst neemt ze alleen nog maar een taxi. De reden: het grote aantal verkrachtingen in Zweden door islamitische immigranten. Het aantal verkrachtingen in Zweden is sinds begin 2003 met 17% toegenomen. Groepsverkrachtingen, normaal gesproken van Zweedse meisjes door mannelijke islamitische immigranten, zijn aan de orde van de dag.

In de afgelopen 20 jaar is het aantal verkrachtingen – meestal door moslims – verdrievoudigd. Zweedse meisjes hebben een anti-verkrachtingsgordel, een moderne kuisheidsgordel, ontwikkeld om zich tegen de overvallen teweer te stellen. Het geheel is echter een ontwikkeling, die eveneens in de andere Scandinavische landen bestaat.

Volgens informatie van de krant “Copenhagen Post” hebben in 2001 islamitische imams een alliantie gevormd om het grote aantal islamitische verkrachters in Scandinavische landen de baas te worden – tot nu toe zonder succes. Schrikbarend is vooral ook het constant toenemende aantal verkrachte kinderen.

Dit alles mag niet verbazen, want imams in Scandinavië roepen immers moslims er openlijk toe op om ongesluierde vrouwen te verkrachten. Eentje van hen was de Deense imam Shahid M. van het Islamitisch Cultuurcentrum in Kopenhagen. Hij verklaarde voor de camera dat vrouwen die ongesluierd zouden zijn niets anders zouden wensen dan een verkrachting.

De verbazing over zulke oproepen van islamitische leiders op televisie duurde echter maar kort. In het jaar 1996 kwamen de meeste verkrachters in Zweden uit de volgende landen: Algerije, Libië, Marokko en Tunesië. Negen jaar later werd daarover eind 2005 een nieuwe officiële statistiek in Zweden gepubliceerd. Opnieuw kwamen de meeste verkrachter uit Algerije, Libië, Marokko en Tunesië.

Maar er bestaat immers ook een beproefd huismiddel, dat zogenaamd tegen verkrachtingen moet beschermen – de hoofddoek. De Zweedse regering droeg daarom eind februari 2007 een postzegel op aan de multiculturele toekomst van het land: daarop stonden twee vrouwen in de moderne islamitische “abaya” inclusief hoofddoek – samen met nog een andere vrouw en een kind tijdens een picknick aan een Zweeds meer. Op de achtergrond een eland. Een multiculturele Noord-Europese idylle. En ze beschermt de vrouwen.

Ondertussen dragen ook taalbarrières veel bij aan het grote aantal verkrachtingen in Zweden. Veel van de nieuwkomers kennen in ieder geval enkele Engelse woorden, waaronder bijvoorbeeld de betekenis van de woorden “fuck” en “fuck you”. Een van de meest voorkomende misverstanden tussen mannelijke islamitische nieuwkomers en Zweedse vrouwen ontstaat echter wanneer de Zweedse vrouw glimlachend “fika” zegt. Dat wordt door de medeburgers snel verkeerd opgevat en ze zijn verbaasd waarom ze opeens van verkrachting beschuldigd worden. Terwijl het Zweedse woord “fika” toch alleen maar “koffiedrinken” betekent. Het Zweedse woord voor “koffiedrinken” luidt “fika” – “Ik ga koffiedrinken, kom je mee?” is in het Zweeds dus: “Jag går fika, kommer du med?” Er bestaat nog een taalkundig probleem: het Zweedse woord voor “kopje” is “ficka”. En een zaklamp is in het Zweeds “ficklampa” (nee, die zijn zijn onder deze naam niet te koop bij IKEA).

»Jag fick en ficklampa o stack ta en fika.« betekent vertaald: “Ik kreeg een zaklamp en ging koffiedrinken.” De multiculturele misverstanden die door de Zweedse taal ontstaan, worden steeds vaker voor de rechtbank behandeld. Maar sinds islamitische leerlingen immers op de basisschool al Arabisch leren, is het vermoedelijk slechts een kwestie van tijd dat men overal in Zweden in plaats van het woord “fik” het woord “kahwa” (Arabisch voor koffie) gebruikt. Toeristen in Zweden zouden zich daar alvast op moeten instellen.

Dit alles mag je weliswaar dan weten – in Zweden mag je veel daarvan niet meer zeggen op grond van de strikte antidiscriminatie wetgeving. Op 25 mei 2005 werd de Zweed Bjorn B. veroordeeld tot twee maanden gevangenisstraf, omdat hij de volgende zin had gezegd: “Ik denk dat ik niet alleen ben door te zeggen dat ik me misselijk voel nadat ik moet lezen hoe Zweedse meisjes door bendes immigranten verkracht worden.” Omgekeerd echter is het niet verboden wanneer Zweedse mannen door een Zweedse vrouw gediscrimineerd worden.

De Zweedse feministe Joanna R. had op 11 april 2004 in de krant “Aftonbladet” een artikel onder de kop “Jag tänker aldrig föda en vit man” (“Ik zou nooit geboorte geven aan een blanke zoon”) geschreven, waarin zij haar haat op Zweedse mannen en de voordelen van islamitische vertrekken beschreef. Het opgebelde openbaar Ministerie deelde op 19 april van dat jaar mee dat de antidiscriminatie wetten alleen zouden gelden voor etnische minderheden en niet voor Zweden bestemd zouden zijn.

Daarom mag ene Hamid ongestraft verklaren dat het toch niet zo erg zou zijn een Zweeds meisje te verkrachten. Per slot van rekening zouden Zweedse meisjes daarna immers geholpen worden en bovendien zouden islamitische meisjes tot hun huwelijk maagd moeten blijven. Zodoende komt er geen einde aan de golf van verkrachtingen in Zweden – en moet er een politiek correcte verklaring voor gevonden worden.

Het  – serieuze – dagblad “Aftonbladet” baarde in dit verband opzien met de volgende slagzin: ”Zomertijd–Verkrachtingstijd”. In het artikel beschreef men het toenemend aantal verkrachtingen en had hiervoor een plausibele verklaring: de klimaatverandering. Ja, u leest het goed, de klimaatverandering is de schuldige.

In Rinkeby, een overwegend door islamitische medeburgers bewoonde voorstad van Stockholm, heeft 17% van de jongens bij een enquête in het jaar 2007 toegegeven al een keer een meisje met geweld tot seks te hebben gedwongen. En 31% van deze jongens gaf aan daarbij hun slachtoffer zo bruut te hebben behandeld, dat zij daarna naar het ziekenhuis moest.

Men kan de “schoonheden” van de islamitische cultuurkring in Zweden echter niet alleen tot verkrachting beperken. Nadil P., een van de bekendste moslima´s van Zweden en van 1994 tot 2002 parlementslid van de sociaaldemocraten, is uit haar woonplaats Tensta – een voorstad van Stockholm – weggetrokken, omdat ze de daar heersende immigrantencriminaliteit haar kinderen niet meer kon aandoen. Ze vertelde dat in dit moslimbolwerk de mannen kogelvrije vesten dragen – uit angst voor de om zich heen grijpende criminaliteit. En dat is geen op zichzelf staand geval. De “New York Times” had in februari 2006 een lang artikel geschreven over de islam voor de poorten van de welvaartsstaat Zweden – en het verval van het land aangetoond. Daarin beschrijft de auteur Zweedse stadswijken, waarin moslims wonen – moslims uit Somalië, Irak, Pakistan, Marokko, Tunesië, Algerije . . . En hij beschrijft dat 40% van hen leeft van een uitkering van de staat. Ze integreren niet. Ze zoeken hun toekomst in de criminaliteit en in de radicale islam.

De auteur van de “New York Times” noemt Zweden het meest geïslamiseerde land van Europa. Hij beschrijft islamitische kinderen, die niet uit frustratie, maar gewoon voor de “lol” auto´s in brand steken. Voor de lol gooien ze ook de ramen van voorbijrijdende bussen in. Dat kost alleen al de stad Gotenburg omgerekend $ 350.000,- per jaar. Politieagenten, brandweerlieden en ambulanceartsen worden regelmatig aangevallen door jonge migranten. Hun “identiteit” krijgen de laatste in de moskeeën.

Op de vraag of de politie zou weten wat er zoals in de moskeeën gepredikt zou worden, antwoordde een politieagent: “Nee”. De auteur laat er geen twijfel over bestaan dat de migranten het Zweedse sociale stelsel plunderen – en dit prachtig vinden. De lolfactor is voor de jonge immigranten blijkbaar erg belangrijk. Des te meer lol ze hebben, hoe eerder berichten de media over hen. Het enige wat ze hoeven doen is lol met sociologisch gezwets van “sociale benadeling” te verbinden. Dat hebben de immigrantenkinderen intussen overal in Europa begrepen.

Sinds 2001 is de situatie in heel Noorwegen – evenals in Oslo – ieder jaar erger geworden. Zelfs bekende imams van het land werden beschuldigd van verkrachting en zitten nu in de gevangenis. Zo veroordeelde de rechtbank van de stad Kristiansand een imam, die in de moslimgemeenschap van Sørlandet een negen jaar oud meisje, dat hij Arabisch en koranles moest geven, had verkracht. Ook vergreep hij zich aan haar zeven jaar oude zusje. Daarvoor moest hij in november 2007 twee en een half jaar de gevangenis in. De man had geen berouw en geen onrechtbewustzijn getoond.

Oslo is waarschijnlijk de enige Europese hoofdstad waarin de politie sinds de zomer van 2006 alle vrouwen ertoe oproept om ´s avonds niet meer alleen de straat op te gaan. Daarvoor had de krant “Aftenposten” in juli 2006 bericht over een nieuwe “golf van verkrachtingen”. Bijna dagelijks melden Noorse kranten nu “multiculturele” verkrachtingen van jonge Noorse vrouwen. Intussen spreekt men openlijk over het voormalige taboethema, zelfs in het parlement. Een parlementariër oefende daar namelijk druk uit om iets te doen aan deze erge toestanden. Ze wil ook niet meer accepteren dat Noorse leraressen door islamitische leerlingen heel openlijk en ongegeneerd “hoeren” genoemd worden.

De regering in Oslo had de imams in het land er zelfs toe opgeroepen aan jonge medeburgers uit te leggen dat verkrachtingen in Noorwegen geen pekelzonde zijn. Het heeft niet geholpen – integendeel. De politieleiding van Oslo publiceerde in mei 2008 de verkrachtingsstatistiek voor het jaar 2007. Deze liet opnieuw een enorme stijging van verkrachtingen door vooral jonge medeburgers uit Somalië zien – een land van de islamitische cultuurkring. Nu gaat de statistiek over het jaar 2007 – en we leven in het jaar 2008. En precies op het moment van de publicatie van de verkrachtingsstatistiek verkrachtte een groep jonge medeburgers uit de Somalische cultuurkring voor de lol tegelijk tien vrouwen in het Sofiapark in Oslo.

Omdat dit inmiddels dagelijkse realiteit in Oslo is, heeft de Noorse zender P4 de uit de islamitische cultuurkring afkomstige advocaat Abid Raja naar een café in Oslo gestuurd, waar hij drie jonge moslims vragen stelde over het thema verkrachting. Het resultaat was schokkend voor de Noren – de geënquêteerde mannen uit Senegal en uit Somalië zeiden in de microfoon dat Noorse meisjes toch helemaal niet anders zouden willen. De verkrachtingen zouden hun eigen schuld zijn. als ze niet zedig verhuld rondlopen, dan geven ze aan de jongens het signaal “neuk me” af – precies zo hebben de jongens het in de microfoon gezegd. Waarom dus een slecht geweten hebben – men is toch alleen maar behulpzaam . . ., denken in ieder geval de medeburgers en leggen in drastische woorden de zienswijze van hun cultuurkring aan de Noren uit.

Hoe het medeburgers uit de islamitische cultuurkring lukt om zich ion Noorwegen te onttrekken aan strafvervolging, kwamen de inwoners in januari 2007 te weten: toen rolde de politie een bende Iraanse Koerden op, die honderden mensen uit het Nabije Oosten met vervalste papieren het land had binnengesmokkeld. De criminele bende rustte ook Bestun Karim A. met nieuwe documenten uit, die zich zodoende kon onttrekken aan gepakt worden door de veiligheidsautoriteiten. Bestun Karim A. wordt in Oslo nog steeds door de politie gezocht vanwege groepsverkrachting. Maar hij is slechts een van de velen naar wie in Oslo met montagetekeningen  gezocht wordt wegens verkrachtingen. Vaak luidt de vermoedelijke herkomst van de daders “Irak”.

In februari 2007 kon men bijvoorbeeld met behulp van een DNA-test een 27-jarige Irakees in staat van beschuldiging stellen, die zijn slachtoffer zo bruut mishandelde dat het op de eerste hulp van het ziekenhuis moest worden afgeleverd. De man zou nog meer verkrachtingen gepleegd hebben. Zijn vooreerst laatste slachtoffer was een meisje van 14 jaar. Net zoals in Zweden verven steeds meer blonde meisjes in Noorwegen hun haar zwart om een verkrachting door moslims te voorkomen. In Oslo bestaat inmiddels een anti-verkrachtings-commissie (Voldtektsutvalget), dat adviezen moet uitwerken hoe men het toenemend aantal verkrachtingen kan bestrijden. Per slot van rekening is 65% van alle verkrachters in Oslo migrant – de meeste van hen uit de islamitische cultuurkring. En nu heeft de commissie Voldtektsutvalget een idee:

Er moeten antiverkrachting-cursussen voor onze medeburgers komen, waarin men hen heel voorzichtig wil uitleggen dat vrouwen in westerse landen mensen zijn en rechten hebben en dat men ze nooit mag verkrachten. Ook moeten de migrantenvrouwen erover geïnformeerd worden dat ze zich in Europa nooit moeten laten verkrachten en hierover moeten zwijgen en dat er voor hen aanspreekpartners bij de politie zijn en ondersteuning voor ze is.

Inmiddels komen de Denen te weten hoe het er op zulke moslimscholen aan toegaat: Odense is de op drie na grootste stad van Denemarken met ongeveer 190.000 inwoners – onder hen veel moslims. Er is voor de vele kinderrijke gezinnen uit het islamitische Somalië een aparte school in het mooie Odense: de ABC-Skol in Vollsmose. Eerst hield het stadsbestuur, daarna het ministerie van Onderwijs en uiteindelijk ook de politie met de private moslimschool van Odense bezig.

Want als de kinderen daar tijdens de les te langzaam op vragen van de leraren antwoorden of een verkeerd antwoord geven – dan worden ze, zoals dat in islamitische landen gebruikelijk is, geslagen en vernederd. Meestal slaat men hen met een stok op de vingers, vaak krijgen ze ook klappen in het gezicht. Dat alles wilde men in het Deense Odense eerst niet geloven, omdat lijfelijke straffen in het onderwijs in Denemarken eigenlijk alleen nog maar bekend zijn uit de geschiedenisboeken. Maar met de moslimschool in Odense duiken de Denen opnieuw in het al lang vergeten gewaande verleden.

Sindsdien houden de Deense autoriteiten zich met de culturele verrijking door klappen uitdelende moslimleraren bezig. Directeur Muhammed F. werd meermaals gewaarschuwd om een einde te maken aan het geweld op zijn school. Hij begrijpt überhaupt niet waarom men zich zo opwindt over zijn school. Per slot van rekening zou geweld toch verboden zijn in de islam, zegt de directeur. Vooral jonge meisjes doen multiculturele ervaringen op. Hoe komt het op Deense meisjes over wanneer de nieuwe imam van Denemarken hen serieus vertelt dat alleen de hoofddoek zou beschermen tegen verkrachtingen?

Mostafa CH. Is sinds 2007 de nieuwe imam van Denemarken. Hij is de leider van de islamitische gemeenschap in Denemarken (Islamisk Trossamfund). Volgens hem is één op de tien man “seks bezeten”. En alleen de hoofddoek beschermt Deense meisjes ervoor door een man verkracht te worden. Wanneer een ongesluierde vrouw zomaar gewoon zou rondlopen, dan zou de mannen “in verleiding” brengen.

De vrouwen zouden er eindelijk eens mee moeten ophouden om mannen constant in verleiding te brengen – dus, ze moeten een hoofddoek dragen. De uitspraken van de nieuwe hoogste imam in Denmarken hebben nauwelijks gezorgd voor kreten van verontwaardiging. Heel anders was dat daarvoor in het geval van de hoogste moefti van Australië, sjeik al-Hilali. Die had openlijk meegedeeld dat ongesluierde vrouwen zoiets zouden zijn als “rauw vlees” en dat het hun eigen schuld zou zijn dat ze verkracht zouden worden. Veel moslims in Australië eisten de afzetting van de Australische moefti.

In Denemarken accepteerde men zulke uitlatingen blijkbaar als “normaal”. Misschien was men er na de ervaringen met de Mohammed-karikaturen opnieuw bang voor de islam door kritiek te beledigen. Want in plaats van kritiek was er juist sprake van het tegendeel – de islamitische hoofddoek wordt een cultusobject, want deze beschermt per slot van rekening tegen verkrachting. In Denemarken heeft men de boodschap blij opgepakt – daar bestaat inmiddels de “Miss hoofddoek”-verkiezing.

Gesluierde vrouwen lopen kennelijk niet het risico op een openbare verkrachting, bij ongesluierde vrouwen is dat anders. Al in het jaar 2002 berichtten Daniel Pipes en Lars Hedegaard: “Moslims vormen nauwelijks 4% van de 5,4 miljoen in Denemarken wondende inwoners, maar ze vormen de grote meerderheid van de in staat van beschuldiging gestelde verkrachters – en ze verkrachten uitsluitend niet-islamitische vrouwen.”

Al deze uitspraken kunnen echter niet verhullen dat vrouwen vanuit het perspectief van de mannen van de islamitische cultuurkring over het algemeen alleen maar lustobjecten zijn. Zo werden 98% van de in Egypte wonende buitenlandse vrouwen al een keer seksueel geïntimideerd door Egyptenaren. 52% van de buitenlandse vrouwen gaf aan dagelijks seksueel geïntimideerd te worden. Ook 465 van de Egyptische vrouwen, van wie velen een hoofddoek dragen, gaf in juli 2008 aan in Egypte dagelijks seksueel lastig gevallen te worden door mannen.

En nog altijd 62% van de Egyptische mannen gaf bij een peiling toe dat zij vrouwen seksueel lastig vallen en dat het hen niets zou uitmaken of ze een hoofddoek dragen of niet. Het grote aantal verkrachtingen in Denemarken door immigranten uit de islamitische cultuurkring wordt zodoende waarschijnlijk uit de landen van herkomst van de medeburgers geïmporteerd. Natuurlijk zijn er in Denemarken ook islamitische vrouwen die zich goed voelen in de westerse cultuurkring en een vrij leven zouden willen leiden.

Vanaf de vroege jeugd is het een bepaalde bevolkingsgroep die voor “problemen” zorgt. In de Nederlandse stad Utrecht bijvoorbeeld zijn volgens officiële informatie de meeste “probleemkinderen” van Marokkaanse komaf. De 8 tot 12 jaar oude Marokkaanse kinderen worden niet alleen in Utrecht een “oncontroleerbare” groep, staat er in april 2007 in een officieel bericht uit Nederland. De regering zou ertoe worden opgeroepen zo snel mogelijk een einde te maken aan deze ontwikkeling. Ze probeerde achter de oorzaken te komen. Maar waar men ook keek, men vond alleen erge toestanden, die niet verenigbaar zijn met de standaards van beschaving.

In Utrecht werd in juli 2007 zelfs bekend dat een schrikbarend groot aantal kinderen van jonge medeburgers uit de islamitische cultuurkring verkracht wordt. Tientallen jongens en meisjes in de leeftijd van 8 tot 10 jaar werden meer dan een jaar lang seksueel misbruikt. Bijna alle daders waren Marokkaanse jongeren. De burgemeester van de stad, Annie Brouwer-Korf, gaf openlijk toe dat men “problemen op dit gebied” zou hebben. Het zou echter moeilijk zijn om nog meer gevallen te documenteren, omdat de gedupeerde slachtoffers vanwege cultureel gemotiveerde schaamte niet wilden praten.

Nu zijn Nederlandse imams blijkbaar niet echt een grote hulp bij de bestrijding van verkrachtingen. Imam Bahaudiin B. heeft in ieder geval op de openlijk gestelde vraag van een islamitisch meisje, dat door een naast familielid werd verkracht en aan hem om raad had gevraagd, in mei 2008 een merkwaardig antwoord gegeven: hij benadrukte dat ze weliswaar naar de politie zou kunnen gaan en daarmee de zaak publiek zou kunnen maken, ze zou de dader echter ook kunnen vergeven en het incident gewoon kunnen vergeten en met het familielid afspreken dat zoiets nooit meer zou voorkomen.

Veel Nederlandse media zagen daarin een indirecte rechtvaardiging van verkrachtingen, want de imam had tegelijkertijd benadrukt hoe opwindend en duivels aanlokkelijk sommige meisjes zich zouden laten zien. In Denemarken, Noorwegen en Australië hadden daarvoor zelfs “gematigde” imams openlijk begrip voor verkrachtingen geuit en verkondigd. Vrouwen, die niet zedig genoeg gekleed zouden zijn, zouden er zelf schuldig aan zijn als ze verkracht zouden worden. Nu is er dus ook in Nederland een imam die niet per se een diepgaand onderzoek en de verachting van verkrachtingen eist.

De meeste berichten over treiterende en slaande “licht getinten” – zoals de immigranten uit islamitische landen in de Belgische politierapporten sinds kort graag genoemd worden – gaan echter over openbare instellingen zoals bioscopen en zwembaden. Voorbeeld Luik, december 2007: in de Belgische stad Luik, het cultureel centrum van de Waalse regio van België, hadden uitgerekend op de islamitische feestdag van het “Offerfeest” ongeveer 40 jonge islamitische medeburgers politieagenten aangevallen.

De jonge medeburgers hadden daarvoor in een bioscoop relletjes geschopt. Aanvoerder Ismail en twee andere medeburgers moesten gearresteerd worden, nadat de politie kwam en de medeburgers wilde kalmeren – en daarbij werd aangevallen. De politieagenten waren sprakeloos over de bereidheid tot geweld van de medeburgers om eigenlijk niets.

Net als in Duitsland vallen moslims in België graag de bezoekers van openbare zwembaden aan. In steeds meer van dit soort openbare instellingen zijn er problemen met jonge agressieve medeburgers, die vrouwen in bikini´s en badpakken als “loslopend wild” beschouwen en hen lastigvallen. Andere bezoekers van het zwembad worden door hen getreiterd.

Het in de westerse cultuur gebruikelijke sociale gedrag in zwembaden is hen vreemd. Bij veel van deze agressieve jonge mannen gaat het om jonge moslims, die een andere zienswijze op seksualiteit hebben, uit schaamte geen zwembroek dragen en in plaats daarvan in bermuda naar het zwembad komen, omdat ze zich naakt voelen in een zwembroek. Een voorstad van Brussel (Huzingen/Beersel) heeft tegen deze achtergrond in de zomer van 2007 een algemeen verbod op bermuda´s afgekondigd. Zo hoopt men de agressieve jonge mannen weg te kunnen houden van het zwembad.

De incidenten met deze medeburgers waren in de maanden daarvoor vanuit het oogpunt van de veiligheidsautoriteiten ondraaglijk geworden. Zo hadden medeburgers uit de islamitische cultuurkring zelfs hen onbekende chauffeurs in de straten van Brussel aangehouden en deze er met geweld toe gedwongen hen naar het zwembad te rijden. Alleen al in juni 2007 had de Belgische politie 100 man moeten inzetten om aan het zwembad gelieerde delicten te bestrijden.

Dat alles zijn geen op zichzelf staande gevallen. In het Belgische Beveren is men multicultureel – beter gezegd, dat was men, en wel in het zwembad. Jonge migranten – overwegend uit Arabische landen – zwommen in lange onderbroeken, ze aten samen in het water, ze bedreigden Belgen en vernederden en intimideerden vrouwen. Dit waren in het zwembad van Beveren absoluut geen op zichzelf staande gevallen. Veelmeer waren ze alledaags. En daarmee was het in 2007 afgelopen na steeds nieuwe incidenten. Destijds werd de zero tolerance politiek tegenover de immigranten en hun geweld in het zwembad van Beveren uitgeroepen. De politie stond klaar om iedereen die zich niet widle aanpassen eruit te gooien. Dat was het einde van het multiculturele zwemplezier in Beveren.

De medeburgers zochten overig in de zwembaden ook hun verkrachtingsslachtoffers uit – daar staat nu ook de politie klaar om het ergste te voorkomen. De medeburgers zoeken met het oog op de nieuw ontstane situatie hun slachtoffers nu gewoon in de buurt uit – zoals in Middelkerke. En dan beweren ze voor de rechtbank ook nog brutaal dat hun islamideologie een rol zou spelen bij de keuze van de slachtoffers:

“We zouden haar niet verkracht hebben als ze een moslima zou zijn geweest.” Dat zeiden drie jonge moslims tijdens het politieverhoor. De jonge mannen hadden in de Belgische stad Middelkerke een 13-jarig meisje uit hun buurt een jaar lang steeds opnieuw verkracht. De verkrachters zijn 15, 16 en 17 jaar oud.

Als zulke medeburgers voor de rechter staan, dan rechtvaardigen ze hun moorden af en toe zelfs openlijk met de koran. De 36 jaar oude Irakees Kazim M. had zijn van hem gescheiden vrouw in Garching voor de ogen van zijn zoon neergestoken en daarna levend verbrand. In oktober 2007 rechtvaardigde hij voor de rechtbank zijn moord met zijn islamreligie. Hij zou een gezin hebben willen stichten, maar ze zou hem verraden hebben: “Dat verbiedt mijn cultuur en mijn religie”, zei Kazim M. Schuld aan dit alles zouden de Duitse wetten zijn “dat alleen de vrouwen gelijk hebben. Zo worden ze verwaand en denken ze zich alles te kunnen veroorloven”, verklaarde de aangeklaagde. Hij zou respect voor vrouwen hebben. Hij zou ook vrouwelijke dieren met respect behandeld hebben, benadrukte de gelovige moslim. De man had met genoegen toegekeken hoe zijn vrouw levend verbrandde.

Voor de rechtbank zei hij over het vooruitzicht mogelijk als moordenaar te worden veroordeeld: “Ik heb toch geen Duitser vermoord!” In Irak zou hij voor zijn misdaad hoogstens zes maanden in de gevangenis hebben gezeten. De vader van zijn voormalige vrouw zou hem bevolen hebben haar te vermoorden. Dus had hij haar neergestoken tot het mes brak en haar daarna met benzine overgoten en aangestoken. Hij zou geen berouw hebben. Iedere andere man zou precies zo gehandeld hebben.

Nu wordt in de islamitische cultuurkring de verkrachting van ongesluierde vrouwen beschouwd als nauwelijks de moeite waard om over te praten. Een schuld zien de daders bij de “ongesluierde sletten” – nooit echter bij zichzelf. Een Libanese verkrachter was z´o boos over zijn verkrachtingsproces voor de rechtbank in Berlijn in december 2007, dat hij de rechter uitschold voor “racist” en “nazi-rechter” en hem tijdens het proces ook een draai om de oren gaf. Over deze culturele verrijking was de rechter toch wel zeer verbaasd.

———————————————————

Bovenstaande werd bijna tien jaar geleden geschreven. Komt het u op de een of andere manier een beetje bekend voor? In Duitsland was er na de publicatie van bovengenoemde passages een schreeuw van verontwaardiging. Maar niet vanwege de geciteerde uitlatingen en de daarin voorkomende openlijke oproepen om westers geklede meisjes te verkrachten. De politiek en de media waren veelmeer geschokt vanwege het feit dat KOPP-Verlag de dingen bij de naam noemde en ze met alle bronnen en voetnoten begrijpelijk voor iedere lezer publiceerde als waarschuwing.

Wat er toen gebeurde, is, terugkijkend, schaamteloos: de media en de politiek riepen er openlijk toe op om het boek “SOS Abendland” niet te kopen, omdat de daarin voorkomende waarschuwingen “de multiculturele ontwikkeling” zou kunnen verstoren. De vakbond van de politie – die nu zelf voor de ontwikkeling waarschuwt – verontschuldigde zich er destijds zelfs openlijk voor in haar ledenblad reclame te hebben gemaakt voor het boek “SOS Abendland”.

Het gedrag van de politiek en de media is in het Mekka-Duitsland van vandaag niet echt veranderd. De politiek en de media gaan beschermend voor de asielindustrie staan. En de burgers moeten neutrale en reclamevrije informatiediensten zoals “KOPP Exklusiv” lezen om erachter te komen wat de media allemaal voor hen achterhouden.

Ooit zullen historici zich met deze historische feiten bezighouden. Ze zullen dan ook op een demonstratie stuiten, die ik in 2007 in de stad Keulen heb aangemeld. Met de demonstratie wilde ik de aandacht vestigen op die ontwikkeling waarover u zojuist vele passages hebt gelezen. Ik meldde de demonstratie volgens de regels aan. Deze moest of op het Domplein of op een andere plek in de binnenstad van Keulen plaatsvinden.

De toenmalige burgemeester van Keulen, Fritz Schramma (SPD), was geschokt. Ik moest me melden bij de politie, waar me door vele niet echt blije politiefunctionarissen werd uitgelegd dat de demonstratie om redenen van politieke correctheid alleen maar op Rijnschepen plaats zou mogen vinden, die vanzelfsprekend midden op de Rijn heen en weer moesten varen. In heldere taal: de burgers van Keulen moesten absoluut niets van deze “demonstratie” meekrijgen. Men noemde dat destijds “democratie” en geloofde serieus zodoende het recht op demonstratievrijheid gerespecteerd te hebben.

Ook dat zullen historici ooit in de geschiedenisboeken opnemen. Ik heb de “demonstratie” overigens afgezegd. Ik beschouwde de Keulse politici en de hen omringende veiligheidsautoriteiten subjectief gewoon als idioot. Maar deze idiotie was sindsdien politiek volledig correct. En wie “normaal” was, werd tot nu toe scheef aangekeken.

Bron:
http://info.kopp-verlag.de
Auteur: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, koran, Krankzinnigheid, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op (LONGREAD) SOS Avondland: “Waarom men ongesluierde vrouwen mag verkrachten.”

 1. carthago zegt:

  De Eussr is dementerend, dat is de ultieme reden en aanleiding voor kokosnoten en kalifaatratten van de gelegenheid gebruik te maken de oorlog en genocide te starten. Geen Haan die er naar kraait. Nosferatu.

  Like

  • Joshua zegt:

   Vooral kraait de rode haan er niet naar, want zij hebben er voor gezorgd dat dat tuig cultuur bescherming kreeg/krijgt.
   Die zelfde rooie haan gaat nu iemand anders de schuld geven als zijnde een gevaar voor het staatsrecht en democratie.
   Alle overheden en regeringen hebben koprot op gelopen vanwege het vele geld dat zij kunnen opstrijken als onverdiend salaris, het enige wat die smeerlappen verdienen is levenslang opgesloten te worden.
   Ik walg van die hele kolere politieke rotkliek(behalve Wilders), die het zogenaamd goed menen met de bevolking.

   Like

 2. geentvkijker zegt:

  Waaar stevenen we in godsnaam op af ???
  Een vreselijke diepe ellende is het toekomstbeeld, alles kapot, alles vernield, mensen om ons
  heen gaan we geheid verliezen….
  Kunnen we het tij nog keren ? Maar HOE ?

  Like

 3. jungleelephant zegt:

  Het momenteel meest gediscrimineerde volk is het Europese volk;op alle fronten!Met netjes en beschaafd zijn bereik je helemaal niks meer,hetzij je eigen ondergang!Tijd dus om de bakkes eens goed open te trekken en zo lang als nodig,ook maar onbeschaafd te gaan wezen!Oog om oog,…..die richting uit!

  Like

 4. geentvkijker zegt:

  http://www.dagelijks.nu/bizar/vluchtelingen-zijn-liever-in-syrie-met-oorlog-dan-hier-opgevangen-worden-in-nederland/#
  wat een brutaal stuk vreten zeg ! niet te geloven !!!! ja ga maar gauw terug dame
  en neem de rest van je klere collega `s ook mee !!!!!!!!!!!!!!!!
  BAH , BAH, en nog us B A H !

  ( ik wist niet waar ik deze link moest plaatsen, dus ik zet `m hier maar neer
  en ik hoop dat ik kan slapen nu, want ik voel dat ik verdrietig word….
  wat een smerige rot toestand, gatverdamme )

  Like

 5. ildiko zegt:

  socialisten en communisten en islamisten vormen de Hell op de aarde.

  Like

 6. Theodoor zegt:

  Zijn ze allemaal gek aan het worden.
  Westerse beschaving moet zich aanpassen aan die van de primaten.
  Weg toekomst voor de Europeaan, want WAAROM komen die Noord Afrikanen hier naar toe, niet omdat je daar een mooi en goed leven kunt hebben. En nu wordt hier hetzelfde voorbereid en ingevoerd.

  Ik begrijp het niet en zeg daarom tegen mensen kijk uit op wie je stemt, het is niet meer zoals vroeger, toen stemde menigeen hetzelfde wegens de verzuiling destijds.
  Zullen deze schrijfsel invloed hebben? Beter zou zijn een massale opstand tegen de verfoeilijke Islam en de EU-landen gaan schoonvegen, geloof ik.

  Daarin zijn veel banen te vergeven.

  Like

 7. Klukkluk zegt:

  Ga dit artikel maar een beetje rond mailen. Verkrachting bij de Wenkebachweg is nu wel volop in het nieuws. Profiel van de dader is bekend.

  Like

 8. Vederso zegt:

  Een long ead, zeg dat wel. Zolang een “professor” van Al Azhar uitspraken (zie link) blijft doen, zal er aan de situatie zoals beschreven in het artikel niet veel veranderen.

  https://pjmedia.com/homeland-security/2016/02/08/good-news-female-muslim-prof-says-muslims-can-rape-rob-infidel-women-only-in-some-circumstances/

  Like

 9. Elena zegt:

  Het aanranden en verkrachten van Zweedse en/of Noorse meisjes is tevens een chantagemiddel om hen “bedekt” te doen leven.

  Ik begrijp totaal niets van die Zweedse en Noorse mannen/vaders.
  Wat een stel tamme watjes. Waar is de Viking mentaliteit?

  Een Molotov cocktail is toch eenvoudig te maken?
  Niet iedereen weet hoe te maken…alle info staat ergens op internet.

  Nu eerst mijn bloeddruk omlaag alvorens ik verder lees.
  -zucht-

  Like

 10. Tja de bestuurlijke elite krijgt het er steeds moeilijker mee om zo’n beetje alles aan deze cultuurverrijking onder het tapijt te vegen. Hoe meer van deze moslim gerelateerde ‘incidenten’ bekend worden des te meer tegenstand wordt er gegenereerd uit de maatschappij, deze ronduit criminele daden moeten justitieel aangepakt worden niemand van deze cultuurverrijkers die hun walgelijke cultuur uitwassen op Nederlandse bodem botvieren mogen hiermee wegkomen…

  Like

 11. Tja, Udo Ulfkotte weet natuurlijk, waarover hij praat. Hij kent werkelijk alle ins en outs en dat komt ook in dit goede -zij het ook ellenlange artikel uit de verf. Het zijn allemaal feiten en die mogen aan het licht gebracht worden, ook al is het langzamerhand eerder zaak, dat zij eens tot de goedmenschelijke kring zouden doordringen, dan tot de onze, waar zij inmiddels nagenoeg bekend zijn. Om er dan maar eens een piepklein “flutdingetje” uit te lichten, dat ik trouwen ooit wel eerder een paar keer aangehaald heb: Wat dat slaan op islamitische scholen betreft: Al in 2005 of 2006 zat VN in een artikel over het dagelijkse reilen en zeilen van een Amsterdamse moslimklas doodgemoedereerd te beschrijven, hoe “Juf Shari” bij foute of te langzaam gegeven antwoorden de kinderen op hun vingers sloeg met wat zij haar “wonderstok” noemde. (Omdat die het wonder bewerkstelligde, dat de foute antwoorden goede antwoorden werden.)
  Ik herhaal hierbij nog maar eens, dat ik bij die gelegenheid een woedende -toen nog handgeschreven- brief naar VN heb gestuurd, waarin onder meer iets stond als: “En voor het geval Juf Shari het nog niet door mocht hebben: Kinderen slaan mag hier in Nederland helemaal niet. Omdat het laf is.” Het ergerde me namelijk onder andere, dat de interviewers haar daar totaal niet op leken te wijzen. Overigens heb ik nooit enige reactie op die brief gehad.
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 12. Jean zegt:

  Wanneer ruimen wij nu eens eindelijk die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse seerlapperij islam op? Moeten eerst al onze vrouwen en dochters verkracht zijn?
  Die mosselketen moeten gesloopt worden en die perverse eikels moeten vn ons grondgebied verdreven worden tot en met de laatste eikel, die perverse bullsit moet hier verboden worden.
  Als straf zouden wij volgende regel kunnen toeassen, “per gepleegde verkrachting van eenvan onze vrouwen of dochters zullen wij 10 baardapen castreren”, dus oog om oog, tand om tand want de laminaat, ik bedoel parket en het gekrom, ik bedel gerecht laat ons toch maar in de steek.
  Wij worden toch niet meer beschermd maar wel die mosselvuiligheid, die wordt alles in de schoot geworpen zelfs onze woningen alhoewel niemand die vuiligheid in zijn mgeving wil hebben.

  Like

  • Drs.P. zegt:

   Het gaat om zij (de smerige overheidsratten) die dit allemaal faciliteren!!
   Daar ligt de grootste schuld en die dienen het land en de EU uitgerot te worden!!!!!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s